Tacos

Idag vaknade vi inte fören typ kl två, vilade ut lite var helt slut ^^ Vi tog en dusch och åt lite macka med stekt ägg på balkongen, var så skönt väder! :)
Sen städade vi undan lite och gjorde fint. Sen kl 5 åkte vi till Anna, där pappa var barnvakt åt Elin och Elsa, där åt vi god tacos och hoppa studsmatta ;)


Mattias äter lite efterrätt

Jag

Min pappa

Jag och Älskling <3

Jag, Elsa och Elin, de var hoppa studsmatta tills vi vart helt slut ;)

När vi vart där, åkte vi till Mattias föräldrar och prata lite, sen åkte vi hem vid åtta, då kom Amanda och Henri förbi en sväng och vi prata lite allt möjligt :)

Och nu är de redan kväller och jag ska lägga mig breve älskling snart och kolla på film :)
Och imorgon är det skola igen :( Segt, hälften av klassen är ju i Cypern nu så hoppas de inte blir så mycket att göra nu sista veckan :P

Nu ska jag se på film, PUSSSS;*

Lördagen karneval

Gårdagen var jätte rolig också :) Först vart de förfest hos mig och Mattias, Joel, Anna, Amanda, Sandra och Anna kom hit först. Sen kom Ida, Andres och Melinda förbi hit också :) Efter vi vart här ett tag gick vi vidare till Löffe och förfest. Sen vid halv elva gick vi ner till Star hotell och dansa en massa ! :)

Liter bilder från kvällen, (Foto: Sandra)


Jag, Mattias, Joel och Anna


Jag och Mattias


Joel och Mattias skulle bryta arm :P


Jag, Melinda och Amanda


Joel

Sen vart de inga fler kort från dom andra festerna :P

 


Fest

Gårdagen var rolig, först kom Jessica till oss lite tidigare, och vi fixade oss lite :) Sen började vi grilla, och vi var SÅÅ duktiga :D När maten började bli klar kom Jesper också och vi satte oss ner och åt :) Sen körde vi lite ölspel..  :)


Jag och Jessica när vi fixat os klart :P


Ute en sväng

Jag ute ^^

Och Jessica :)

Sen gick vi ner på stan och kolla runt lite, åkte karuseller :D sen avslutade jag och Mattias med en pizza på American :)


Karnevalen

Gårdagen.. Hmmm,... :'(

Idag ska iaf bli en mycket bättre dag, förhoppningsvis! :) De är karnevalen idag :D Jag och Jessica har redan vart nere på stan och tjuvkollat lite, åh karusellerna i år verkar så roliga :) Ikväll blir det dricka med älskling, Jessica & Jesper! :D Först grillning hos mig & Mattias, sen ner på stan (y)
Imorgon har jag inte bestämt riktigt än, de är många som har fester, och mycket roligheter. Några från Fagersta kommer och ska vara med oss också, så de blir roligt! =)
Jag säger redan nu SKÅÅÅÅÅL! :D




Blommor!

Älskling kom precis hem från sitt möte :) Och när han kom hem hade han köpt jätte fina rosor till mig :D Åh, så underbar han är!  <3


<3


Klicka på bilderna! ;)
                                      


Sssssshopping

Kläderna jag har köpt :)


...


KLICKA PÅ FOTORNA FÖR STÖRRE BILD!
        
SilikonBH till balen, Skounderlag, Jeansjacka, Jeans, Jeans, Linne, Linne, Parfym, Shorts, Två ringar, Örhängen typ.. :P


Outfit

Idag vart de en lugn dag i skolan, jag fick btw hem min balklänning idag, vart inte alls så nöjd, trodde den skulle vara mycket snyggare. Aja, nu är den hemma iaf!

Såhär såg jag ut idag.

och

Linnet köpte jag i förrgår och byxorna igår :)


En tripp till Falun/Borlänge

Igår var jag och Jessica till Falun först, där gick vi och kolla runt på en massa olika affärer, och vi shoppa runt en hel del! sen åkte vi vidare till Borlänge, där vart de detsamma, en massa handlande :P De är något jag lär ändra på, så fort jag får pengar så handlar jag upp dem, måste blir ändring där!

Jag ska knäppa lite kort sen, och lägga ut de jag har köpt, senare idag! :)

 
Kupolen


Jag i bilen

Och Jessica kör :)

hihi <3


Nya kläder

Idag så jag ut såhär, osminkad, uppsatt hår och lite sliten ;)


och andra sidan ^^


   
Klicka på bilderna för större bild!

Nya kläder från H&M, som jag köpte igår :)
Köpte även en till tröja, bild kommer senare!


Åt precis mat, och idag har jag städat undan en massa, sorterat garderoben och tvättat har jag också gjort.

Och snart kommer min lillebror Joakim hit, han ska sova kvar här eftersom han ska med mattias till jobbet imorgon och praktisera (y)


Skriver mer sen. Pussss
 


Lördagen!

På lördagen, åt vi först rostatbröd med LÖRDAGSKORV! , ( Så jävla gott! ), sen fixade vi oss igen eftersom vi skulle ner på stan..
Det var skit varmt och skönt ute.


Fin var de ute! =)

haha, jag ser överlycklig ut ;P

Först satte vi oss på stan och köpte en varsin glass :) Sen kolla vi runt lite i affärerna, jag köpte en tröja från New Yorker :) Sen gick vi och åt jätte god mat på Jensens. Sen gick vi hemåt igen!

När vi kom hem hade vi bestämt med några att vi skulle ner på stan igen och kolla nå racing med bilar, så vi satte på lite musik och åt lite godis som vi köpt och prata massa gamla minnen, tills vi skulle ut med dom.


haha, vi flummar oss!

:)

Sen börja vi gå ner för att möta dom som skulle hämta upp oss..

haha, vi vart sura för dom var sega..

Men sen sket vi i de, och hade roligt ist :D

YEY!

Haha

Ännu ett kort på mig och Anna


Avslutar med ett kort på mig ;)

Idag, så vart de mest att ta de lugnt, åt lite frukost, sen förljde hon med mig till tåget. :) Har varit en kanon helg, de får vi göra om snart igen*! <3

Nu är jag iaf hemma hos min älskling igen. Och vi ska snart och köpa dricka, sen vidare till Anna Ö, för vi ska grilla och planera lite inför studenten =) Elin, Elsa, pappa, mamma, Stefan, Mattiias och jag blir det nog som ska till Anna :)
Skriver sen kanske =)

PUSSSS!


Fredagen

Nu kom jag precis hem till Avesta igen, har varit hos Anna hela helgen :)

När jag kom till Anna så åt vi först kycklinggryta, skit gott! Sen efterätt vart de glass och jodgubbar! MUMS . Sen började vi fixa oss och dicka lite..


Jag & Anna

Vi igen! :)

Jag packar min väska ^^

när vi var klara så skulle vi ner på krogen. Pluto, men då kom Anna på att vi skulle ta cykla ner till stan, för vi skulle hinna in innan 23.00, för att få fritt inträde, så turen ner var snabb men lite vinglig ;P Tyvärr hann vi inte ner i tid, så vi fick betala ändå :( höhö. Där inne var det skit mycket folk så de knappt gick att dans, men de var roligt, vi träffa lite nytt folk vi prata med ;P Och vi dansade mycket! (y)
Lite vimmelbilder från pluto!




Jag och Anna kom med på en av bilderna, men bara vara hår kom med på bild ;)

Iaf, sen slutade de, och vi gick ut för att sätta oss ett tag utanför, då kom de fram lite folk och prata med oss, skit roliga var dom! Sen när deras taxi kom så började vi också gå hemåt. Vi skulle på efterfest hos någon som Anna kände, men de vart aldrig av eftersom de började regna, sen vart de läggdags! =)



Gårdsfest

Mina syskon hade gårdsfest, så jag och Mattias åkte dit och kolla lite igår kväll :)




Jag läser bok för Lovica =)




Nu hinner jag inte mer, nu kommer Stefan och Fredrik, och snart Mattias så ska åkanu snart, Pusshej!


Åker till Anna idag!

Nu slutar jag äntligen ;) har lämnat in Bilia och självutvecklingen, så nu ska jag skynda mig hem snart =) När jag kommer hem lär jag skynda mig och packa med de jag ska ha med mig, för jag ska till Anna idag i Västerås ;d Ska blir jätte kul att träffa henne, en barndomskompis, som jag inte vart med på evigheter >.< . Så idag åker jag med tåget 16.40 :) Lär fixa allt klart tills kl fyra när Mattias kommer hem, då lär vi skynda oss ner på stan och göra lite ärenden innan han kör mig till tågstation :) Blir stressad dag.. När jag kommer fram ska vi nog äta nått, sen ska vi ut och festa lite :D På Lördag blir det nog bara ta de lite lugnt, prata lite gamla minnen och sitta och steka ute om det är fint väder :) Ska bli jätte rolig helg!

Nästa helg är det karnevalen också, har inga riktigt bestämda planer än, vi ska försöka få ihop nått :) men de blir nog bra de också! :)

Nu ska jag gå hem i regnet! -.-

Puss och hej!


Massa pusssss!

Puss, puss, puss & puss!

 

Idag var jag och kolla på Modevisningen i skolan, vissa var bra och vissa inte ^^ Men har så jävla ont i huvudet! Det hjälper inte hurmånga huvudvärkstabletter jag än äter :s Kallsvettas, och de är så jäkla jobbigt! :(

Måste bli frisk nuuuuuu!


Holmen/Grillning

Idag vart de ute i solan med älskling!

Först åkte vi och la oss på holmen ett tag och bara tog de lugnt i solen! :)


Stekaren! :)


Jag älskar dig! <3


Puss, puss & puss!


Sen och vi och handla lite, och satte på grillen och grilla kött till potatisgratäng =)


<3


MUMS!

Nu ligger vi och kollar på tv, mys!

Puss och godnatt mina sötnosar!

 


Dagen

Idag försov jag mig, buhu.. missade i-valet, sen gick jag och Jessica och testade våra balklänningar igen, och det börjar lika nått nu.. hon sa att dom skulle vara klara på Onsdag, men tror inte riktigt hon hinner det, menmen.. man kan ju hoppas att dom blir klara då! :D

Sen hade vi Svenska, ingen seriös lektion direkt, alla i klassen satt och planerade studenten, hur vi ska göra med fester, presenter osv.. =)

Sen hade vi sista nationella engelsa.. de var "speak", fick iaf godkänt, huvudsaken de! :)

Sen jobbade vi lite med UF, och gjorde klart Årsredovisningen och postade den till ungföretagssamhet.

Efter det drog jag och Jessica ner till MT´S och solade, de var skönt, känner mig lite brunare iaf >.< hihi, men får se hur länge de håller i sig ;)



Och nu slutligen sitter jag och väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet, vi ska väl äta nått sen kanske vi ska iväg :)

 

Hörs sen , PUSS

 


Fler bilder!

Fler flummbilder från igår.. ^^


Vi testade studentmössorna ;P



haha, wierd! Ett kort jag  bjuder på!! ^^

Det vart en lyckad kväll, först var jag och Therese hos mig och fixade oss, sen gick vi ner till stan för vi skulle till Moa på förfest, när vi kom till stan fick vi skjuts därifrån till Moa. Efter vi vart där ett tag och druckit gick vi till Star hotell på studentfest. Det vart mycket dans och träffa folk! :) Sen åt vi pizza på American, efter de vart det efterfest hos nå folk.. Kom hem vid kvart över fyra.. och somnade nog inte fören kvart i fem -.-

Så idag sov jag läääänge. och sov bort hela dagen, nu när det är så fint väder :/ Älskar vädret! har iaf suttit ute ett bra tag nu och tagit igen mig :)

Väntar på tt min älskling ska komma hem från kryssningen, men det verkar som att det blir mycket senare. Han är fortfarande på båten..

Nu ska jag nog gå ut och sätta mig ett tag till.. =)

Puss sålänge!


Party med Tessan!

Fest nurå! :)





Byebye!

 


Skåååål!

Nu har min älskling åkt på kryssning, och saknar honom redan ^^ . Åt iaf pizza med Mattias, Andersson, Ersson, och Maggan innan dom åkte, så nu är jag mätt! :) Och snart kommer Therese, då blir det att fixa oss och börja dricka lite :) Sen Star Hotell på studentfest :D

Skåååål!




Filmpremiär

Två filmer jag måste se när dom kommer ut!

The last song



The twiligt saga - Eclipse


Jag bara måste se dem!

 


Smycken

Igår var jag och Jessica på stan, jag köpte lite smycken som jag ska ha till balen :)


Armband med halsband till

Hårspännen och örhängen :)

Nej, nu ska ja fortsätta kolla på efterlyst, sen blir det filmmys <3


^^.^^

Sitter hemma och plugga lite nu :) Svenska måste bli klar snaart!

Idag var jag och Jessica och provade balklänningarna, sen gick vi ner och sola lite, efter de behövdes en dusch ;) 
Duscha precis, en kall dusch,, åh va de var härligt! Nu känner jag mig fräsch igen (Y) 

 

                                                                                                                             

                                                                                                                             



Jag älskar sommarkläder! (H&M)




Nej, nu ska jag gå och bre mig en macka och vänta på att min man ska komma hem, saknar honom!  <3
PUSSSSSSSSSSSSS!


Sorterat kläder

Nu har jag precis städat undan allt i min garderob, slängt ut allt och sen vikt in allt fint igen :) puh..

 



Innan jag städade såg det förjävligt ut, allt låg typ på stolen eller var bra inslängt :P


Gammal bild på mig ^^^

Nu blir de film, vi ska kolla på "How to train your dragon" ;)

 


Grattis Viktoria

Igår i skolan hade vi engelska nationella prov, lyssna... gick ju som det gick. Bara hoppas på ett svagt godkänt. De vart inte så många fler seriösa lektioner, vi sluta vid 2 typ. Då åkte jag och Ida ner på stan och sola en snabbis. :) Sen hem till Mattias och vi åt, sen hämtade vi upp Emma och åkte till min mamma för att fira min andra syster Viktoria som fyllde år :) Grattis till henne! Efter kalaset skulle jag och Emma städa hela övervåningen av huset, så vi började.. de tog nog runt tre timmar ;) Haha, stort hus har vi ^^. Älskling hjälpte även till sen när han vart rastlös ;)

Nu är det Tisdag iaf, och ska snart hem.. är huuuungrig! Får se vad det blir för mat idag. Sen ska jag komma igång lite med pluggningen.. idag blir det plugga ARL och Svenska  -.-

Skriver mer ikväll!

PUSS SVEJS


Festen!

Festen i Lördags var rolig :) Emelie hade lagt ut lite kort på facebook, så lånade dom jag var med på ;)

Ellen, Malvina, Amanda och jag :)


Förfesten :)


 :)


Påväg till festen :)

Bara några kort, :)
Nu ska jag äta klart..

PUSSSS



Elin & Elsa fyller år!

Kom precis hem från Anna, Elin och Elsa, de har vart kalas :) Jätte trevligt var det, träffade massa folk som jag inte träffat på väldigt länge :)

VARNING! för många kort, kolla om ni vill, annars låt bli ;)


Anna fick lite presenter också :)


Och Elin och Elsa :)


hehe :P


Elin och Elsa fick en studsmatta ;)


Liiiite buuuus ;*

Stefan =)


Och Mattias <3


Anna och Stefan :)


Buus!


Gunga <3


Födelsedagsbarnen! <3


Sista kortet blir på söta Lukas :)

Var en jätte härlig dag, varmt ute och trevligt :)
Nu blir det snart Wallander (y)


PUSSSSSSS!!


Fixat oss klart !

Det blir fest snart :d Jag och Amanda har precis gjort klar oss, och snart åker jag, Amanda, Mattias och Henri till Nordanö på förfest, sen junovallen :D




Vii :) <3

Nu ska vi åka snart :D


Myskväll

Det vart myskväll igår ändå.. :) Tända ljus, tacogratäng, film och min älskling :)

Suddigt..

Puss <3


Ikväll bliiiir det feest! :D Längtar!!



Vimmel kort

Massor av festvimmel ;)





Photoshop

Haha, shit hur man kan göra när man andvänder photoshop, man behöver ju inte överdriva ;)


(Hittade bilden på internet)
Hon ser några år yngre ut :P


Kabarè

Var och kollade på kabare idag :)








Väldigt mörka kort, menmen :)

Och jag saknar min älskling som är på kurs och övernattar på hotell, blir ensam natt för mig..
Jag älskar dig över allt annat, du är underbar mitt hjärta. Kommer alltid älska dig <3

Väldigt gammalt kort från förra sommaren ;)



Västerås

Idag var jag och Mattias till Västerås, och efter att vi gjort de de vi skulle så gick vi lite på stan, köpte en plus, och två linnen! :)

Från New Yorker


Från H&M


Från New Yorker

Sen gick vi och åt på Mc Donalds, Big Mac.. :) Och sen kom Anna förbi en snabbis, så vi pratade lite, var jätte kul att träffa henne. Sist var nog när jag fyllde 18 år x). 

Nu har jag iaf precis färgat Mattias hår, och han håller på att tvätta ur det, hihi spännande ;)  

Snart blir det mys framför tv:n.. <3

PUSSHEJ!


Beställt

Har beställt lite kläder idag! :)



En topp och ett par leggins :)

Nu ska jag vila lite framför tv:n, sen ska jag och Mattias till boxning ;)



Nanny Diaries

Sitter och kollar på Nanny Diaries och äter cheez doodles och Coca cola med älskling! ;*



Slänger in en gammal bild på mig också ^^







Valborg

Valborg igår vart riktigt kul :D Först lite segt, men sen efter ett tag vart de riktigt roligt :) De kom och gick folk hela tiden :) Alla var jätte trevliga och de var bra folk :) Vid halv ett ungefär gick vi ner till American och åt pizza ;) MUMS! Önskar jag knäppte lite kort, men tyvärr så är jag inte så smart :P Mattias tog iaf nått suddigt kort ^^


Lite chill i soffan =)

haha, har en film ¨på mig, Elin och Amanda när vi dansar och sjunger till Eddie Meduza också, men den får ni inte se xD Hahaha, fan va vi skämmer ut oss ;)

Nu väntar jag bara på att Mattias kompis ska logga in på msn så han kanske kan skicka lite kort från igår :P

Min lillasyster Lovisa vart 2 år igår också. GRATTIS till henne! <3

2 år :´) Ska och fira henne imorgon!

 


RSS 2.0