Trött

Vart lillsjön igår kväll men Moa, Daniel och Mattias. Låg och snacka och hade trevligt. Idag efter jobbet gjorde vi mat innan åkte till Norberg och hälsa på familjen. Planerat att jag, älskling, Vikoria, Felicia och Amanda ( mina småsyskon ) ska åkte till Eskilstuna, Prken Zoo i sommar, så det ser vi fram emot! :D

Nu ska jag lägga mig framför tv:n och bara ta det lugnt, imorgon är det fredag, skönt!!!

Vi <3

Hitta ett gamlat kort på mig, Jessica och Melinda.

 


Lillsjön

Igår efter jobbet åkte vi till Lillsjön och la oss i solen, så himla skönt väder ute just nu ! :D Sen kom Moa och Daniel och gjorde oss sällskap också, trevligt var det! :) Åkte sen och storhandla, sen till pappa och bytte bil eftersom Mattias skulle fixa den idag, så sitter hemma själv nu och ska snart börja med mat så herrn får när han kommer hem! Är jätte hungrig så ska nog börja med de nu..


Bild från när vi var vil lillsjön igår

 


Nelly - give me!


Bad teacher

Duschat, gjort mat och fixat lite, nu har man lite mer energi efter maten. Snart kommer Emelie och hämtar mig, så åker vi och kikar på bio, Bad teacher. Verkar bra, så hoppas på de! Mys :)

 


Midsommardagen

Nu kom jag precis hem, har vart i Norberg över natten, jag, Mattias, Ida, Ersson, Andersson och Stefan åkte dit och grilla, drack, up till dansgolvet och lyssna på band som spela, dansa disco, och ja.. all in hela kvällen, tror alla vart skapligt fulla ;) haha. Emelie och Lars kom förbi och var med oss också :D Sen sov vi kvar i huset där, käka pizza idag (fjärde dagen i rad) och nu blir det bara en lugn kväll framför tvn.

Klicka på bilderna för större bild




Midsommarafton

Långhelg, men det känns verkligen inte. Jag och Mattias åkte iaf till min mormor på fredagen och hälsade på, hon bjöd på bullar min gullliga mormor. Var tvungen att åka hem i skaplig tid då också, för jag skulle hem och fixa mig inför Jessicas 20 års fest, så gick dit och drack, när jag kom dit var nästan alla fulligång, fulla och glada, haha :D , så det var bara och sätta igång. Sedan gick vi till Kingen och dansa, och som vanligt är det någon brud som kliver mig på foten med klackar, så har haft skit ont nu hela helgen. Irriterande! Men skit kul kväll! :)


Vicky, Emelie, Ellen och Jessica

Vicky, Jag, Emelie och Ellen


inget alls...

Igår efter jobbet skulle jag egentligen hjälpt mamma flytta men så blev det inte, så tog en fika men Emelie A ist, köpte ett par jeans och ett skärp, (Bild kommer nog sen). Sen hem och gjorde mat och kika på en film. Idag har jag jobbet, och har vart en lång dag. Vart så himla trött och bara velat hem. Men nu är det iaf långhelg, det behövs verkligent! :)

Har vart dålig uppdatering men har inte haft så mycke nyttigt att skriva om.



Min älskling

Haft fullt upp idag, först efter jobbet vart det storhandling och fick med oss min lillasyster Lovica på köpet, kikade lite på stan och min fina älskling köpte spontant min favorit parfym, min Mattias är så underbar. Älskar dig så himla mycket!
Jag köpte även två nya linnen och skor på H&M. :)

Hämtade sedan upp min syster Felicia och kusin Robert på bussen och åkte till oss en sväng innan vi körde dom till mamma. Fick se nya huset och drog sedan hemåt, åkte förbi pappa och bytte bil och fick höra några av deras låtar. :) Sen hem och gjorde god mat, precis ätit och pratat med Ida och planerat helgen, kommer bli så kul, hoppas jag :D


 

 

 


The Lincoln Lawyer

Har vart ner och ätit på Burning Duck med min älskling, var super gott och ett glas till. <3 Mys!
Nu har vi precis kollar på en jätte bra film också, The Lincoln Lawyer.



Lördag

På Lördagen åkte Mattias iväg tidigt med pappa till Enköping och köpte bil. Under tiden kom Anna till mig och vi umgicks under dagen. Köpte pizza och vart massa prat innan Emelie A och Emelie L kom till oss. Lite senare kom Mattias, Ersson och Andersson hit och vi tjejer spela lite spel till drickat, sen gick vi till Camilla igen då det var fest. Jag glömde såklart legg och ciggen hemma så jag och Emelie sprang hem och hämtade de. Smarta jag. Sen gick vi till Star och dansa, och jag&Anna avslutade kvällen på Kingen. Dansa hela kvällen såklart. :D Super kväll det också!

 

Sov hos Emma sen, och på vägen hem idag träffade jag Ida en sväng. Hemma nu prata precis med Anna, och är jätte hungrig nu, så lär väl fixa nått till magen. Sen duschen och någon film ikväll. Lägga sig i skaplig tid ska jag också göra så jag orkar upp imorgon. :)

 

 


Fredag

Uppdaterar nu då, vart dålig med det under helgen, som vanligt. Men har haft fullt upp. I fredags efter jobbet kom Emelie H till mig och vi skulle dricka och ta det lite lugnt, men inte då. Vi gick till Camila där det var fest. Var jätte kul där, sen lite senare gick vi ner till Star först och tog en drink och dansa. Sen gick vi över till Kingen och där fortsatte dansen hela kvällen. Var skit rolig kväll :D

Knäppte inga kort, så har snott lite kort från Camilla

 



Have2have


-

Älskar! Haha



Jag liiiiiiten

Kom precis hem från jobbet och är helt slut, vart lite seg i huvudet hela dagen pga förkylningen. Har fått lära mig en massa nytt idag också. Dagarna går himla snabbt iaf när man har mycket och olika saker att göra. Min första backup försäkring vart tecknad idag också. Så fick en trisslott, Tyvärr så vann jag ju inget, hade ju inte suttit fel med en miljon extra på kontot, men nejnej ^^



Mamma har hittat en skiva men en massa gamla kort, lite kul att kika på tycker jag :P

 

 


Topshop


.


Forrest Gump

Legat hemma och segat hela dagen, men börjar må lite bättre nu så det blir jobb imorgon i vilket fall. Jag och Mattias har kollat på Forrest gump, var super längesen man såg den filmen.


Sen har vi precis ätit korvstroganoff. Mums.


Pole dance för 3-åringar

Ny träningsform: Pole dance för 3-åringar

Det är kul och det är bra träning. Det menar dansskolan i England som erbjuder kurser i strippstångsdans – för 3-åringar. – I slutändan kan det vara farligt för barnen, eftersom de lär sig att göra rörelserna fullständigt omedvetna om vilka sexuella signaler det skickar ut, säger en kritiker.

Först kom stripstångsdans eller pole dancing, ibland kallat
strip aerobics, för vuxna.
Sedan startade kurser för barn. I vintras startade en
dansskola i Stockholm strippdans för sexåringar.
– I USA är det väldigt populärt med kids pole dance. Men vi
kan inte kalla det för det, då skulle vi skrämma bort föräldrarna.
Vi kallar det för kids acro, sade Petra Larsson vid
dansskolan Dancing Queen i Stockholm, till tidningen Metro.
I Northampton i England finns dansstudion som går ännu
längre än så. Där finns klasser som riktar sig till barn från
3 år och uppåt.
Instruktören Carly Wilford, 30, säger att kursen startades för
att det fanns efterfrågan bland mammor som själva går på
pole dancing.
– Barnen ville vara med för att det är roligt. Och det är inget
sexuellt med det. Jag försöker visa att pole dancing faktiskt
hjälper barnen att hålla sig i form och träna upp sin balans,
säger hon till tidningen Daily Mail.
En mamma vars döttrar, 3 och 5 år, är elever på skolan
säger till Daily Mail att barnen älskar det.
– Men det är ingen bra idé att berätta på skolan att du låter
dina barn dansa pole dance, säger hon.
En talesperson för organisationen Kidscape menar att
strippdansen kan vara farlig för de unga utövarna.
– I slutändan kan det vara farligt för barnen, eftersom
de lär sig att göra rörelserna fullständigt omedvetna om
vilka sexuella signaler det skickar ut, säger en kritiker.
Taget av aftonbladet




Helt sjuk, hur man kan låta sitt barn dansa pole dancing när dom är så små, usch.



Slumdog Millionaire

Såg att en kompis hade skrivit om den här filmen så var tvungen att se den jag med. Den var sjukt bra, men väldigt hemsk också. Grym värld! Se den "Slumdog Millionaire".



BIKBOK


Sjukling

Ligger hemma sjuk, mår inte bra alls. Har huvudvärk, är förkyld.. usch. Kände redan igår på jobbet att jag kommer blir sjuk. Började redan då klia i halsen. Sovit nästan hela dagen idag. Mattias kom hem på lunschen och mådde inte heller nå bra. Så här ligger vi sjuklingar hemma, vi har väl smittat varandra. Känner att jag verkligen behöver jobba också. Men ingen ideé att gå till jobbet sjuk, då kommer jag aldrig bli frisk. Förhoppningsvis kan jag bli frisk tills imorgon, men det ser inte ut så nu. Skulle fikat med Emelie H idag efter jobbet också, men inte då. Får bli en annan gång =) NU ska jag nog slå på en film och försöka vila lite till.

Köttet vi grilla hos pappa i söndags, och smörgåstårta som jobbet bjöd på förra veckan =)


Ha det bra sålänge.
Puss


Nytt

Det här köpte jag när jag var till kupolen i Lördags. (Det vita linnet är lite skryngligt nu, ska inte vara de)

De vita linnet är från H&M, Kjolen och andra linnet är från Gina tricot. Sista bilden är på mig nu, Nyvaken sjuk, inte bra.


Grillning

Nu kom vi precis hem från pappa också. Har vart där och grillat kött, trevligt, vart att snacka lite skit =) Hemma nu och ska snart se segermyr, älskar! Har städat undan här hemma precis också. Såg förjävligt ut!
Snart blir det duschen och slappa framför tv:n.

Min dator har ju pajjat helt nu också! :( Går inte att starta den alls. Som tur är har jag min alla mina bilder på min externa hårdisk som jag fick av min älskling förut. Så lär köpa en ny dator sen så fort jag fått min deklaration.

En bild på mig och Emelie från igår, taget av min vän!

 

 


Uppdaterar helgen

Lite uppdatering nudå. I fredags vart det utgång med Vickan, Mattias, Joel, Ersson, Andersson, Stefan, Otto, först var vi hos mig och Mattias och drack, Anna och Stefan kom förbi en sväng också. Sen gick vi till Ewe och Rickard där det var fler folk på fest. Så fortsatte dricka där innan vi gick ner mot stan. Vi försökte komma in på star först, men vi skulle inte komma in eftersom det var så sjukt mycket folk där på studenthelgen, så vi gick till Kingen och dansa ist. Var en kul kväll, knäppte tyvärr inga kort men får hoppas det kommer ut lite kort sen på facebook eller nått :P (Fick ett kort av min bror från i Fredags på mig och Mattias)



På lördagen kom Elin och Elsa till oss halv sex på morgonen då vi skulle passa dem när pappa skulle iväg. Så satte på lite filmer åt dem, sen åkte jag, Elin, Elsa och Emma till Kupolen och shoppa lite. När vi kom till Borlänge började det regna lite smått och vi såg stora mörka moln över oss. Kom lagomt in till kupolen då det började ös regna, blixtra och åska. Vi stod i kön till McDonalds och hela kupolen släktes ner. Blixten slog ner i kupolen. SÅ fick vänta ett tag innan det började fungera igen. Tur de! Elin och Elsa hittade lite grejer och jag köpte två innen och ett par shorts. Bilder kommer sen! :)
Avslutade med donken innan vi tog tåget tillbaka till Avesta. Lagomt till vi kom hem kom pappa och hämtade tjejerna. Då hoppa jag in i duschen och gjorde mig klar tills Emelie och Chrille kom till oss. Sen åkte vi til Norberg, kärrgruveparken och dansa till Rock´n roll. Super kul!
Lägger ut lite bilder jag knäppt och Stefans kort =)







Jag och min söta vän Emelie gick upp en sväng på scenen där bandet spela och dansa loss lite också. Det var kul! Haha :D



09-06-11

Var jätte roligt ute igår med Camilla, först var vi till star och tog två cider innan vi gick till Kingen där det vart några till. :) Mötte Ida, Budd och Marcus där också, :)

Jobbigt att gå upp till jobbet idag, men man får väl skylla sig själv ;) haha. Men gick bra, dagen gick fort och nu har jag precis duschat och städat undan lite här hemma. Snart ska jag och Mattias till Krylbo och möta upp Anna, Pappa, Elin och Elsa. Dom har skolavslutning så vi ska till resturang och äta lite gott! :) Sen förbi Mattias mamma och gratta henne på födelsedagen!


Kreta + Ner mot stan..

Idag har jag jobbat som vanligt, sen gick jag upp på stan och skulle vänta på Emma, men i väntan träffade jag Maria så vart pratans med henne innan Emma kom. Då gick vi till Ticket och har nu bokat resa till Kreta :D Så jäkla kul! Jag, Emma, Mattias och Fredrik åker!! :D

 


Bilder från poolen vid vårt hotell :)

Efter vi bokat resan gick vi till Solstudion och sola en vända innan jag gick hem. Nu har jag och älsklingen precis ätit pizza (ovanligt), och ska ner och möta Milla vid stan om ett tag, vi ska till Star och ta någon cider och lyssna när folk sjunger kareoke, ska bli skoj! :D



Balen 2011

Kom hem för ett tag sen, efter jobbet gick jag hem en vända och bytte om till lite skönare kläder, var så sjukt varmt ute :D Älsklare! Sen gick vi ner och kollade på balen med Emma, Vickan, Ida mfl kom också. Kikade på de fina kläderna alla hade på sig.

Klicka på bilderna för större bild!




När vi kollat på balen gick jag och Mattias hem och åkte till pappa sen och hälsade på han, Elin och Elsa! :) Var trevligt, fikade och pratade lite med Elin och Elsa :) Sen hem och gjorde lite mat innan vi la oss.


BeUniqe

Hittade lite gamla kort från när vi gick i skolan och hade UF-företag, vårt företag hette BeUniqe och vi gjorde egendesignade linnen.




Änglagård

Kollade på Änglagård 3 i helgen. Tyckte den var bra! :)




Homosexuella

Ska homosexuella få gifta sig i kyrkan och adoptera barn?

Jag tycker självklart att det ska vara lagligt att alla ska få gifta sig i en kyrka och ha barn. Dom är ju vanliga människor dom också, men känslor och självklart ska dem behandlas lika. Men sen tycker jag att det kan vara fel men adoptionen också, eftersom samhället är som det är idag. Alla har sina fördommar och jag tror att barnet kommer må dåligt och antagligen få höra en massa skit av folk runt omkring.. Jag tror också att den skulle behöva en mamma i förhållandet också. Det är ju så det ska vara, en kvinna och en man i familjen. Men som sagt jag tycker att det ska vara lagligt men tycker man ska tänka ordentligt innan. vad som är bäst för en själv och för barnet! Och gifta sig i kyrkan tycker jag inte är nått problem alls. =)




Jag har inget emot homosexuellatet. Jag tycker man ska vara sig själv och våga kliva ur skalet om det är så! Jag tycker det är modigt och starkt gjort! Och jag tror att det är väldigt många som känner lust till samma kön men aldrig vågar testa. 

 

Dag 16 - En bild från när jag var liten

En bild från när jag var liten

Lär väl fortsätta med det här också. Blir lite dåligt, men bättre sent än aldrig ;)




21-åringen tilltag att försöka ha sex med ett träd..



21-årige William Shaws tilltag att försöka ha sex med ett träd i Central park i Airdrie inträffade i september förra året. Enligt uppgift ska Shaw ha dragit ner sina byxor till anklarna och därefter simulerat sex med trädet men Shaw nekar till anklagelserna om förargelseväckande beteende, skriver Thescottishsun.co.uk.
Häromdagen släpptes Shaw mot borgen men kravet är att han håller sig borta från Central Park.
Rättegång om det inträffade sker i februari.

Haha! Kul, "anmäldes och mannen är nu förbjuden att besöka parken där trädet är placerat"


OK att göra komik av allt?

Är det okej att göra komik av allt? Tex Engla, Fritzl osv.

Nej, jag tycker att det är helt sjukt att folk kan skämta om allt, vissa saker ska man inte göra narr av. Hemska saker som hänt, man ska visa respekt.



Varför har Josef fritzl släkt i källaren

Alla barnen gick och åt hamburgare på den nya restaurangen, utom Elizabeth vars enda protein hon kunde närma var det i sin faders sperma

- Ett bra barn är ett inlåst barn.

-Var för har Josef Fritzl så billig elräkning?

-Tog Josef henne i tvåan?
-Nej, han tog henne i källarn

Gröna lunds nya attraktion
Fritzl-fall
50 meter rakt ner i källarn

Borta bra men hemma bäst, sa Josef Fritzl och bevisade det !

Hur vet man att det inte var en invandrare som mördade Engla?
Han lämnade kvar cykeln.

Vem är det som cyklar och cyklar men aldrig kommer till dörren?
Engla på väg hem.

Vad är likheten mellan Engla och hennes barncykel enligt Anders Eklund?
Lätta att få tag på men svåra att köra.

Vad är det för skillnad mellan Engla och Anders Eklunds lastbil?
Engla har Eklund där bak.

Varför slängde Engla cykeln i skogen?
Hon fick åka Saab istället.






Har lagt ut lite skämtvitsar som folk kommit på och lagt ut på internet. Personligen tycker jag att det är jävligt elakt. Många tycker det är kul men jag tycker det är så fel.
Släkt och närstående lär bara må sämre av att se sånt här. Söka på sig dotters eller sin väns namn på internet och hitta en massa skämt och skit. Nej det där tycker jag dom får hålla för sig själv!


En öl på Trapper

Vart ner och ätit pizza med Mattias och Stefan. Onyttig är jag, javet! Sen mötte vi upp Emma också och satte oss på trapper och tog en öl. Nu är vi hemma och kollar på solsidan, sen lär jag väl se BB finalen, inte sett nått avsnitt, men lär väl se finalen iaf :P


Utanför Trapper


Foton

Lite kort Vickan knäppt på karnevalen


Ersson och jag

Emelie, jag och Moa

Jag och Vickan

Vickan och Jag

Jag och Elias


Konfirmation

Tog en fika med Lanja och Malle igår var trevligt :) Sen hem och bytte om, så jäkla skönt väder till en början. Sen åkte jag och Mattias till lillsjön och la oss, vart rätt mycket moln där ett tag sen men lite sol fick vi också. Skönt! :) Sen åkte vi hem och såg på en film innan vi åkte till Ica och mötte upp Danne och Gärda. Handlade lite grillat och gottigheter så åkte vi och grilla. Mys!

Idag har vi vart på konfirmation och grattat Sanda, min kusin. Hon fick halsband och örhängen av mig & Mattias. Först var vi i kyrkan sen hem till Sara och Ove och åt mat och tårta till efterrätt, pratade och hade trevligt. Träffade min pappas moster också, det var kul eftersom man inte träffar henne så ofta. :)
Nu är jag, Mattias och Stefan hemma igen och kikar lite på tv. Blir nog en lugn kväll framför tv:n antar jag. Ledig imorgon också. Skönt!







"Trötter" - bilder

Var skoj på Falucrusingen igår, drack och hade skoj! :) Kom dock hem rätt sent så jobbigt att gå upp imorse, men det gick ändå bra. Vakna i tid och jobbade hela dagen. Efter jobbet fick jag skjuts upp på stan med Cilla och Jocke, mötte Mattias på Ica och lämnade tillbaka lite kläder på posten. Sen var vi till stan och köpte present till min kusin som tar konfermation (stavning) på söndag. Sen hem och bytte om innan vi åkte till mamma och hälsade på. Tog med oss syskonen och åkte till camipingen och dom fick bada lite. Sen hemma hos mamma var det dansband som spela i parken så var upp och kika lite. Kom hem och skulle egentligen göra god mat, men Mattias var så hungrig så vi gick ner till American och köpte pizza, sparar den goda maten tills imorgon. Träffade lite folk nere på stan också, sen hem och kika på en film. Nu blir det sängen snart. Träffade en kompis som jag inte träffat på typ 5 år ;o Så vart rätt chockad eftersom hon inte bor här längre. Så imorgon ska vi nog ta en fika innan hon åker tillbaka till Stockholm igen! :)









Falun crusing

Idag har jag inte gjort mycket alls, bara tagit det lugnt. Min syster åkte hem idag också, har vart kul att hon kom och hälsa på, händer inte så ofta, hon börjar bli stor hon också :)
Pratat med min vän Anna i tele en sväng för ett tag sen också, planerat lite inför sommaren, kommer hitta på så sjukt mycket roligt! :) Nu har jag fixat mig och snart kommer Nyman och folket och hämtar oss så bär det av till Falun, är crusing där så lär man lär ju följa med! :) Ska dock upp och jobba imorgon så ta det lugnt med alkoholen ska jag göra om jag ska orka en jobbdag imorgon. Har en backup iaf, Cilla får ringa mig och se till att jag går upp i tid ;) haha!


Hittade ett kort på facebook på mig och Mattias från Elin & Elsas födelsedag

Nej nu ska vi åka snart..

Pusss


1 Juni 2011

Igår så vart det McDonalds, he he. Gott var det. När vi kom hem tog vi det lugnt ett tag. Sen gick jag och Mattias ner och tog två öl/cider med Moa och Daniel. Var trevligt att gå ut och snacka lite :)


Dålig bild javet, men det var med min mobil och det var mörkt, haha!

Sen gick vi hem och satte på en film med Rebecca, men alla tre var nog lika trötta, alla hade somnat inom en halv timme på filmen ;) Så vaknade imorse halv sju och väckte Mattias så vi gick och la oss. Haha!

Ätit frukost idag, tvättat och plockat undan lite, duschat och nu sitter jag här. Mattias och Rebecca spelar bilspel så jag ska snart gå och fixa mat innan vi åker och hälsar på mamma och syskonen. :)


Kläder

Jobbet var som vanligt, ett möte mer bara. Sen var det mest registrering. Efter jobbet gick jag och sola en sväng. Skönt! Sen kom min lillasyster Rebecca och mötte upp mig eftersom hon ska sova här inatt. Har knäppt lite kort på lite kläder jag köpt också. Lite bilder kommer nu.


Dom shortsen är från H&M, köpte ett par svarta också.

Klänning och skärp

Linne från H&M


Sen fick jag hem biobiljetter på posten för jag ställde upp i en intervju :)

Snart kommer Ida och ska kika på ett par skor. Och ska snart fixa med maten.
Ledig imorgon eftersom det är röddag. GILLA!



RSS 2.0