Egypten bokat

 Åh, nu har man ännu mer att se fram emot! I januari åker jag och Mattias till Egypten en vecka, bokat och klart! :D
 
 

City festival

 I fredags efter jobbet åkte vi till Västerås till Anna och Mattias. Det var city festival där och Takida spelade, det kunde man ju inte missa ;)
Så fixade oss när vi kom dit och drog sedan till deras kompis som hade förfest. Vart fest där och sen gick vi ner för att kolla på Takida. Var mycket folk och bra drag. Och Takida var skit bra! Jag och Anna stod och hoppa och sjöng med hela tiden, lät skit bra ;) haha.
Tror jag hade himla tur den kvällen. Glömde min telefon med kort och allt på toaletten på området (och det var ju skit mycket folk, långa köer osv). när jag upptäckte att telefonen var borta så var jag påväg tillbaka mot toaletterna, och hör någon som säger "Emelie Öhman" , är någon som är Emelie Öhman..
Snacka om tur man kan ha att det var några ärliga personer som hittat den. Hur fan kunde jag glömma min älskade telefon?!?!
 
 
På lördagen sen hade vi myskväll och åt nybakta scones och te till en film.
Vart en riktigt lyckad helg, vi åkte sedan hem på natten och kom hem runt midnatt.
 

Klippt mig

 På torsdagen var jag och käka på köket i gränden med Elin på jobbet, vart pannkakor! Älskar pannkakor, så jäkla gott. Undrar varför man inte gör det oftare hemma? Åt dock lite för mycket som vanligt så fick världens magknip. Aja, skyll sig själv!
Efter jobbet var jag och klippte mig, färgade ögonbrynen och nopprade dom. Var riktigt skönt när det var klart, vart super nöjd!
 
Syns ju inte så bra på bilden dock eftersom det är lockat också, men men ni kan ju föreställa er ;)
 
När jag kom hem sen gjorde vi lite korvstroganoff och sedan kom mamma och Rauno förbi och skulle hämta upp tjejerna. Fikade lite och snacka lite innan de drog. Vi fick även lite alkohol som tack för hjälpen :)
 

Filmkväll

 I onsdags hade vi mina småsyskon Amanda och Lovisa här, de skulle sova över för mamma skulle på kryssning. Fick retande bilder när jag var på jobbet, de satt och åt glass medan jag slet.. sötingar ;)
 
 
När jag kom hem så var det super dåligt väder, regnar ju hela tiden.. snälla sol kom tillbaka!
Vi gjorde lite mat och sen hade vi filmkväll och kollade på Alvin och Gänget 3, skit rolig film :D
Åt lite chips, dipp och cola.
 
 
 
 

Fika

 Riktigt kaos på jobbet, är verkligen nonstop där just nu!
I söndags var jag hem till Melinda D och fikade lite, var trevligt att bara sitta och snacka lite :)
I måndags var jag och Mattias till Långshyttan för att fira min kusin som fyllde 15 år. Blev bjudna på fika där och de var en väldigt trevlig kväll.
Idag när jag kom hem somnade jag på soffan och vaknade kvart i sju, mamma, Rauno, Lovisa och Amanda skulle komma över mellan 6-7 så det var en himla tur vi vaknade då. Både jag och Mattias hade slumrat till ;)
De kom sedan och vi fikade och satt och snacka någon timme. De åkte precis hem så nu ska jag snart hoppa in i duschen.
 
Har fått värsta knölen på handleden också, tror det har med min värk att göra. Har ju haft väldigt ont i högra handleden länge nu och nu har jag fått en ny tid på vc på torsdag så hoppas de kan hjälpa mig denna gång. Det gör verkligen ont i mellanåt. Blir ju inte bättre av att jag ansträninger den hela tiden.
Aja, nu ska jag ta en skön dusch och sen ringa Ida. :)
 
 

Fiske

Idag åkte jag och Amanda och mötte upp mamma och några av syskonen hos mormor. Sedan åkte vi och fiskade och jag fick 6 st :D wihoo, det var kul!
 
 

Glad midsommar

 I torsdags efter jobbet åkte jag upp på stan och träffade Mathilda som jag saknat. Var väldigt längesen vi sågs sist och det ska vi ändra på. Tog lite fika på Café la rose och så kom Moa förbi så hon gjorde oss sällskap. Mycket trevlig eftermiddag. Sen åkte jag och hämta upp mamma och vidare till Mattias föräldrar för att kolla på ett vitrinskåp och matbord. Vart bjudna på fika där också :)
 
Midsommarafton åkte jag hem till mamma och åt grillat.
 
 
Senare kom Mattias förbi också efter att han jobbat klart. Amanda och Joakim följde sedan med oss hem och sen gjorde jag hair cut på Amanda.
 
 
På kvällen sen var jag chafför till både Stefan, Ida, Marcus, Mamma och Rauno. Och hämtade sedan på natten också, det är fint att vara nykter ibland ;)
 

Färgat håret

 Min huvudvärk och förkylning går upp och ner, slår aldrig ut men den ligger där. Stackars Mattias har det vart värre för. Han har råkat ut för en riktig förkylning.
Idag testade jag iaf att göra att nytt recept som Ersson tipsade om. Kycklingwock, mycket gott!
 
Sen kom Elin, Elsa och pappa förbi. Elin hjälpte mig att färga mitt hår och det vart så bra så :D Ni ska få se bild sen på håret också! :)
 
 

New

 Nytt till garderoben!
 
 

Bröllop

 I lördags var jag först ner på stan med min lillasyster Elin och shoppade lite. Var ute i sista sekund och skulle hitta en klänning till bröllopet. Hittade en massa fint och skulle gärna köpt med mig en himla massa mer. Men köpte två klänningar iaf och en kavaj, ska visa er senare.
Åt sedan lite mat sen följde hon med hem till oss en sväng. Hon hjälpte mig att fixa håret inför dagen, vart väldigt fint! Tack för hjälpen med att hitta klänning och frisyren :D <3
 
Åkte sedan till kyrkan där Emelie och Chrille skulle gifta sig. De var så himla fina, och de hade verkligen lagt upp dagen/kvällen perfekt. Vart ett väldigt lyckat bröllop och så kul att se deras kärlek som verkligen skiner.
Vi är även väldigt tacksamma att vi fick vara med på deras stora dag. <3
Efter vigseln åkte vi till Fors, Folkets hus där det vart middag och frstligheter till sent på natten. Här kommer massa bilder från bröllopet.
 
 

White monkey

 Efter vi hade vart och firat Rebecca åkte vi till White monkey för att fira att Elin och Elsa fått sommarlov. Åt lite mat där och hade trevligt med familjen. :)
 
 
Senare på kvällen kom Ersson, Andersson, Stefan och Enoksson förbi. Vart lite öl hemma hos oss och skulle egentligen inte ut på krogen. Men det slutade med att vi drog ut iaf och dansa med alla studenter. ;)
 

Rebeccas student

 I fredags var jag upp på lunchen och kollade när min lillasyster Rebecca tog studenten. Var en himla massa folk så man fick knuffa sig framåt för att se nått. Rebecca var så fin så! <3
 
 
Sen åkte jag tillbaka till jobbet och jobbade någon timme till. Efter jobbet åkte vi sedan till mamma för att ge Rebecca present och fika. :)
STORT grattis igen, du är så duktig! Nu är det nya utmaningar att ta sig ann vuxenlivet på riktigt. ;)
 
 

Skolavslutning

 Igår kom Emelie H förbi så jag hann träffa henne en gång innan hon skulle hem igen. Verkligen super kul att träffa henne igen! Satt och snacka på balkongen hela kvällen, glömde helt bort tiden och när vi kollade på klockan var den redan halv elva, haha så var bara att gå och lägga sig sen ;)
 
Idag fick vi reda på löneförhöjningen på jobbet och jag vart lite gladare än vad jag brukar iaf.
Vi fick även en söt sommarblomma av chefen.
 
 
Idag var vi på min lillasyster Felicias skolavslutning, hon går ut sexan nu och spännande att börja högstadiet till hösten. :)
 
Finaste Felicia! <3
 

Tisdag

 Gokväll!
Åh vad jag älskar det här vädret!!! Önskar jag kunde ligga ute hela dagen och bara sola.
Idag på jobbet hände en hemsk sak, en lite fågelunge hade åkt in i stupröret och kom inte ut. Var nå folk där som förskte få ut den men det gick inte. Stod ute och rökte när jag hör fågelskrik precis bredvid mig, började undra om det låg en fågel i soptunnan. När jag kom ut flög de andra fåglarna runt som galningar och skrek så var tvungen att ställa min under taket för de attackerade nästan. Stackar fågelmamman och ungen!
 
Efter jobbet åkte jag och Mattias runt och köpte presenter, mycket på gång nu.. firande överallt.
;)
Stannade sedan och åt på Lappens och sen legat och solat på balkongen.
Försökt lära Mattias snapchat.. jag som knappt själv kan det där ;) haha, och lite förvånad att han har det, han som inte ens har instagram ÄN :P
 
 
 

Grattis Ann

 Denna jobbdag har verkligen vart speciell, men tror jag fått godkänt. Imorgon fortsätter det och sen hela tiden enda till semestern. Men tror det bara kommer gå bättre och bättre. Ser fram emot morgondagen! :)
 
Min lilla bil har vart på besikning idag också och den gick helt igenom, är överlycklig :D Så jäkla skönt att slippa oroa sig för de. Sen var vi till Karlbo och firade älskade Ann som fyller år idag.
Vart bjudna på mat och fika.
Sen satt vi ute i solen och snackade hela kvällen. Måste ju ta vara på solen ;)
 
 

Karneval

 Karnevalshelgen har vart så himla bra!!
I fredags gick vi ner på stan och mötte upp våra jobbarkompisar. Mattias skulle springa loppet med sitt jobb och jag med mitt. Så värmde upp lite och sedan sprang vi 5 kilometer, gick faktiskt över förväntan för min del, sprang på ca 30 minuter vilket är mitt personrekord. Vart så himla glad :D
Sen fikade vi lite och solen var framme så var skönt att sitta ute. Sedan vart det lottdragning och prisutdelning. Jag som aldrig vinner något, stod lugnt och förväntade mig inget, var nästan påväg att gå hem. Så ropar dom upp mitt namn så jag vann ett presentkort på colorama på 1500 kr. Happy! Dock har vi ju renoverat klart lägenheten så vet inte riktigt vad jag ska köpa där nu :P
 
 
Sen när vi kom hem duschade vi och drog sedan till Skogsbo och spelade lite kubb med Anna, Mattias, Malin, Maggan och Oskar. Mycket trevlig kväll, körde lite spel och hade mys.
 
Lördagen var vi först och åt lunch med Anna och Mattias, sen kikade vi marknaden lite snabbt. Jag och Mattias köpte en varsin resväska (var på tiden, har alltid lånat annars). Skönt att ha sin egen! :)
 
 
Sen åkte vi lite crusing i hundkojan, började vid dalahästan och kolla på bilar innan vi åkte. Enoksson och hans vänner åkte också med i deras bil.
 
Snyggt att vi insåg att vi råkat satt på oss nästan likadana kläder ;D
 
På kvällen sen fixade vi lite middag här först innan folket kom, vart en väldigt stor fest, kom mycket folk vilket var jätte kul! Vart lite dans på vardagsrummet här hemma också ;) Haha! Sen skulle vi ner på krogen, men var sån himla kö så vi kom inte in. När vi stod längst fram sa vakten att nu var det fullt så inga fler kom in, typiskt!! :(
Drog iaf till tältet på stan och lyssnade på band där istället. Emelie A och Niklas följde sedan med oss hem efter krogen en sväng när de väntade på skjuts. Sen kom Enoksson och Andersson och var sugna på efterfest.Så de var kvar till halv fem. Puh, jag höll på att somna fler gånger om där på natten ;)
 
 
Idag har vi städat undan alla jävla flaskor och burkar, blir ju så mycket efter en sån här gång.
Sen åkte jag och Mattias till Måns Ols och åt lite glass, är ju så himla fint där! Åkte hundkojan dit så tog ju lite tid och man var typ helt döv när man kom hem sen ;)
Ida kom sen över också och vi satt och snacka ett bra tag på balkongen, mycket trevligt!
Nu har jag precis duschat och ska bara mysa framför tvn resten av kvällen.
 
 
 

Veckan som vart

Dags för lite uppdatering nu då, i måndags och tisdags körde jag mördarpass med Melinda på gymmet. Tränat armar (som jag sällan gör vilket gör så jag får världens träningsvärk) Haha, tränat mer också såklart men just den kroppsdelen gör extra ont. I onsdags var jag och Mattias till garaget och tvättade alla tre bilarna, både in och utvändigt. Jag hade inte tänkte följa med först men ångrade mig när jag kom till bilen efter jobbet. Äckelfåglarna hade skitit ner hela min bil :´( Jag skojar inte, de var inte bara en klick på bilen... usch!
 
Hela framrutan var prickig också :(
 
Idag har jag suttit och förberett de sista utbildningsmatrialen inför utbildningen nästa vecka.
Jag ska ju utbilda och vara mentor till de sommarjobbarna som kommer till min avdelning. Börjar faktiskt bli lite nervös... inte inför själv utbildningen, men just presentationen och uppstarten.
 
Idag har vi iaf vart på vår första husvisning, tyckte det var jätte roligt och lärorikt! Mycket fint hus var det också. Man kan ju inte annat än drömma om när man själv sitter i en kåk ;)
Sen var vi och hälsa på svärmor/far i Karlbo innan vi åkte hem och storstädat hela lägenheten, mindre kul -.-
Imorgon är det dags för karnevalsloppet och på lördag blir det crusing och fest, denna helg kan ju inte bli annat än bra :D
 

Lillsjön

 Söndagstrött! Idag efter jag legat bakis ett tag åkte jag och Mattias till lillsjön, la ut en filt och låg sedan bara och njöt av vädret. Grillade sedan lite hamburgare där. Mys!
 
Nu har jag legat och kollat på desperate housewives hela kvällen. Tagga ny vecka, ännu en kortvecka :D
 
Inte så jätte fin strand direkt men finns inte så många ställen att välja på här i Avesta.
Får se när badplatsen vid holmen blir klar, kanske man kan hänga lite mer där?! :)
 

Möhippa

 Igår firade vi bästa Emelie A med hennes möhippa, vart en väldigt lyckad och rolig dag/kväll/natt. :D
 
Åt först lite frukost hos Emelie, Emelie fick också världens största vinglas, den fyllde nästan en hel stor astiflaska. Duktig var hon också för hon fick i sig allt där på morgonen.
Sen fick hon klä på sig sin rosa pruttkudde, mycket tjusig vart hon! ;)
Drog sedan till kupolen i Borlänge där hon skulle få göra några utmanade uppdrag.
Där fick hon bl.a dansa, måla av folk, ha godisätartävling med folk och massa mer, var väligt kul (stackas Emelie <3)
Hela gänget!
 
Vi drog sedan till Ice där vi spela laserdome, bada jacuzzi och åt tacobuffé.
Sedan drog vi hem till mig där vi hade lite förfest och spelade lite spel innan vi drog ner på krogen och dansa! Emelie sjöng även en låt med trubaduren inne på krogen, ;)
 
Kvällen avslutades sedan med pizza på American.
Sammanfattning; En underbar dag för att fira världens bästa Emelie, hon är guld! <3
 
 

RSS 2.0