Kväller

 Känner mig bara så ledsen hela tiden, så otroligt slut i kropp och själ efter en sån jobbig period som vart nu senast. Sovit så dåligt på nätterna också så finns inte mycket energi på dagarna. Aja, nog om det.. kan inte skriva för mycket här på bloggen och ska inte deppa ner er.
Idag jobbade jag iaf bara halvdag, åkte hem och åt matlådan och bytte om innan jag åkte till kyrkan där begravningen för Johnny ägde rum. Var en väldigt fin begravning och min kusin höll ett så otroligt vackert tal, så stolt över henne! <3 Vila i frid Johnny!
Direkt efter åkte jag till barnmorskan för jag var orolig eftersom jag fått så mycket sammandragningar de sista dagarna, och magen är sten hård. De sa att det antagligen berodde på stress och oro så jag ska förska ta det lite lugnare nu. Skulle det bli värre skulle jag kontakta Falun lasarett. Vår bebis mådde bra iaf, och det är ju de viktigaste.
Nu mot kvällen kom Gerda och Tilde över på besök, drack lite te och busa lite. Var väldigt trevligt, längesen vi sågs nu så det var verkligen på tiden ;) Får vi göra om snart!
 
 

Magen växer

Nu var det ett tag sen jag la upp en magbild, det har hänt mycket sen sist. Det är väl det här man kan kalla för en riktig mage? ;) Imorgon går vi in i v. 30
 
 
 

Update

Får inte över korten från mobilen till datorn så jag får fortsätta mobilblogga tills jag kommit på hur jag ska lösa detta. I fredags efter jobbet tog jag med mina syskon Lovisa, Felicia, amanda och joakim till Borlänge för en shoppingdag i kupolen. Jag var duktig och höll mig, det enda jag köpte var present till Lovisa som fyller år nu i veckan. Perfekt ju när hon gick och peka på allt hon ville ha, var ju bara plocka på sig i smyg. Hon fick även shoppa lite där borta. Massa Frozen saker sååååklart ;) 
 
 
På lördagen tog jag en vända på stan med emelie w och Jessica. Var mycket trevlig, längesen jag umgicks med båda dom två så det var riktigt kul :) tog även en fika på la rosé. 
 
På söndagen var jag och min kusin emma till Norberg och gick på marknad. Jag köpte ett par byxor och några strumpor till lillfisen som kommer sen. 
 
Sen sov emma kvar hos mig så vi hade lite myskväll framför johan falk. 
I måndags slutade jag tidigare från jobbet för skulle på föräldrarkurs igen, var faktiskt väldigt intressant denna gång. Var en kille som pratade och var mycket som gjorde att man började tänka. Fick även sammandragningar för första gången igår. Flera gånger kom det och haft det idag också. Känns väldigt konstigt faktiskt, obehagligt och gör lite ont. Hela magen spänner ihop sig och blir stenhård. 
Efter föräldrargruppen var jag till lekis i Krylbo och kollade på Lovisa som sjöng. Så duktiga så, vi vart bjudna på fika där också :) 
 
 

Bokat

Bokat tid för klippning och färgning av håret, noppring och färgning av ögonbryn den 12:de. Lääängtar!! Det behövs verkligen nu känner jag. Behöver en uppfräschning ;)



Nytt

Igår fick vi besök av Mattias föräldrar och lilla Tilde. Var mycket trevligt :) fick även lite presenter för de hade tagit en tur till Ullared över helgen.



Konferens

 I fredags var jag på konferens med jobbet i Stockholm. Vi bodde på hotellet vid globen och hela konferensen var på hotellet. Var väldigt roligt som vanligt att umgås med kollegorna utanför jobbet. Var dock en väldigt stressad och intensiv vistelse där. Var stressigt då v endast hade en timme på oss att checka in, ducha och fixa till sig inför middagen och festligheterna på kvällen. Skulle hoppa in i duchen och tänkte inte duscha håret eftersom jag inte skulle hinna, men så vred jag åt vet håll på duschslangen så vattnet kom ifrån en ovanför så vart ju helt blöt iaf. Haha, aja så går det är man inte tänker innan ;)
Delade rum med Martina och det var kul, hann ta en öl medan vi fixade oss innan vi gick ner till de andra. Sen körde jag på alkoholfritt hela kvällen, vitt vin, rött vid, champangne och öl.
 
 
Förrätt
Varmrätt
Efterrätt
Jag och Martina
Frukosten lär ju vara det bästa ;)

Vart en väldigt bra kväll iaf med massa dans och skratt. 
Lördagen var jag helt slut, höll på att somna på konferensen, sen på bussen hem. När jag kom hem la jag mig i soffan och så sov jag till dagen efter. Helt slutkörd i huvudet. 



Shopping

Idag var jag på stan en sväng efter jobbet. Köpte ett par skor, leggings, klänning och kavaj. Försökt hitta nått fint till konferensen som är på fredag. Något ska jag väl kunna hitta som ser någorlunda ut, man ser ju ut som en köttbulle i allt nu för tiden. 




Sommardag

Haft en väldigt bra helg, hunnit träffa lite kompisar. Var ner på stan och åt Thai och hann snacka lite skit med Jessica g på lördagen. Den träffa jag min saknade elin på söndagen. Var väldigt trevligt att träffas igen. Hade hur mycket som helst att ta igen ;) hunnit träffat Ida också på lite temys. Vi har bytt däcken på bilen också så nu är sommardäcken där dom ska vara. 
Magen växer förövrigt på för fullt, längtar tills på onsdag då vi ska på nästa kontroll och se så bebis mår bra. 

Mattis fick även byta mina däck i år då jag inte ska bära så mycket. Fick njuta denna gång för nästa år åker jag väl på att byta dom där själv igen ;p

Idag var det verkligen som en sommardag så jag och älsklingen satt ute på balkongen och åt middag idag. 


Milkshake

Milkshake till soffmys ikväll! 



Ikea

När jag och Mattias var till Ikea förra veckan shoppa vi på oss en väldig massa kan jag säga. Köpte ju bl.a byrån som jag la ut tidigare. Lite nya sängkläder till spjälsängen. Sen köpte vi i princip allt nytt till köket. Har rensat ut allt gammalt och ställt in frächst och nytt. 


Köpte även bilbarnstol på babyproffsen

Idag har min snälla syster Elsa hjälpt mig att noppra ögonbrynen, gör ju så sjukt ont och jag kan inte det där så hon får vara min proffshjälp där ;) var även hem till Ida en sväng ikväll och har nyss kört hem min syster viktoria och hennes kompis. 
Hm vad har jag mer gjort under påskhelgen. Vart och firar min mormor som fyllt år. Vart fika där och sen så klippte jag min morfar. Så han vart nöjd också. ;) var över till Malin och Maggan där Anna hälsade på. Var kul att ses en sväng och jag fick träffa deras två veckor gamla bebis, såå söt liten tjej. :) 
Min kompis Emelie H var även i stan över påsk så hann få besök av henne också. Väldigt trevligt som vanligt. Te och skitsnack i massor ;)

Nej, nu blir det sängen snart. Ny jobbardag imorgon. Puss och godnatt


Glad påsk

Glad påsk på er! 
Hoppas ni har en bra långhelg, om ni är lediga då vill säga ;) igår hade jag en mycket trevlig kväll med Ida. Vi hade vinkväll så vi delade på två flaskor alkoholfritt vin och två påsar popcorn till en massa tjejsnack :D 


Idag har vi inte gjort så mycket. Fick ett gott recept av min lillasyster rebecca, smakade nästan som carbonara.. Så det vart riktigt gott :)


Har även vart förbi och hälsat på några av syskonen i Krylbo, och sen vart jag spontant chafför till Hedemora. ;) nu har jag och Mattias myskväll och kollat på film. Dags att sova nu snart. 
Ops, vad klockan är mycket, trodde inte jag kunde vara uppe så här länge nu för tiden ;) aja, godnatt med er


Olearys

Utbjuden på god mat av min fina ikväll. <3 Nu har vi precis lagt oss i soffan och ska kolla på taken 3. 
Puss och godnatt



Påsk present

Idag har vi haft besök av svärmor/far och fått fina påsk-presenter. 
Kläder kan man aldrig få för mycket av ;) 


Imorgon är det torsdag och jag jobbar heldag, men sen tar jag långhelg.. Ledig fredag och måndag, så jäkla skönt :D 
Juste, inatt fick jag vadkramp TRE gånger och jag trodde seriöst att jag skulle dö. Det gjorde så jävla ont alltså. Idag har jag vart öm i vaderna sen krampen och hoppad att det släpper snart, hoppas verkligen inte att det fortsätter inatt. Det är tydligen vanligt när man är gravid också så där har jag orsaken. ;/



RSS 2.0