Shopping

Har vart nere på stan och shoppat på mellandagsrean, fick ju presentkort av pappa på veromoda så jag skulle shoppa till mig själv och inte till Thilo, vilket de oftast brukar bli. Haha! Men då fick jag ju mer pengar över till att shoppa till Thilo, så två flugor i en smäll vart de kan man säga ;)
 
 
Mattias är i västerås med några vänner och kollar på bio och jag har precis nattat Thilo. En och en halv timme tog det ikväll, somna, la ner honom och han vaknar, tar upp honom och gör samma sak gång på gång. NU äntligen får vi hoppas att han sover.
 

Prylar i massor

Tror de är dags för Thilo att få ett eget rum snart, hans lekhörna tar upp halva vardagsrummet ;) 



Sulligt

Hm, ja såhär brukar de se ut efter lite smakportioner av mat. ;) 



God jul

God jul!
Haft en riktigt bra jul tillsammans med mina nära och kära. Dagen började med frukost hos mamma och sedan julklappsbyte. 
Alla korten ovan är snodda av mamma

Sedan åkte vi vidare på lunch hos thilos farmor och farfar där Danne, Gerda och Tilde var också. 
Efter trevligt julfirande där åkte vi vidare till min pappa och syskonen på den sidan. Där vart de middag och julklappsöppning. 
Nu är vi hemma igen och vi har fått otroligt fina presenter av allihopa. 
Tack alla för ni har förgyllt våran julafton. 
Puss och godnatt


I sin vanliga ordning

I måndags var jag och Thilo på stan och mötte de från föräldragruppen och fikade, var mysigt. Sedan fick vi besök av Mattias föräldrar och mot kvällen sen åkte vi och firade andersson som fyllt 30 år, gamla gubben ;)
Sist men inte minst var jag över till Ida på kvällen och vi bytte julklappar. Jag fick en superfin skinnjacka. 
Inte hunnit knäppa kort på den ännu, men de kommer :D 
Idag har vi vart och julhandlat, köpt massa gottigheter, och som vanligt har vi fyllt upp godisskålen, denna gång mer än någonsin, 5 kilo vart de ;p 
Mums säger Thilo som får vänta till nästa år! 
Thilo och pappa Mattias spelar gitarr ihop såhär innan läggdags ;) 


Västerås

Igår var jag och Thilo till Lotta och hälsade på, var riktigt trevligt och hennes dotter Leia tyckte om Thilo. Så det var kul att se dom leka. :') 
Idag var vi till Västerås hem till Anna som dragit ihop lite vänner och hade bakdag. Vart sedan lite fika och snack.  Haft en riktigt trevlig dag! 




Bus och lek

Idag har jag och Thilo vart och hälsat på emelie, Elsa och Linnea. Vart mys och bus där, trevligt som alltid :) 

Nu kommer snart Wahlund över och hälsar på sen får vi se hur resten av dagen/kvällen blir.

Puss och hej 


Torsdag

Idag har vi vart och träffat Alvin och Zoe , vi vart bjudna på tacos och de var riktigt gott! 
Sedan knäppte vi lite kort på ungarna vilket är en utmaning att få till det med tre bebisar som ska se någorlunda glada ut, haha men det gick bra ändå ;) 
Avslutar med denna goa bild när Zoe tröttnat ut, strax därefter tröttnade Thilo ut och sedan Alvin. Gäller att arbeta fort med kameran innan de små liven blir uttråkade. <3
Fick en sån fin present av Ida i förrgår, jag har klagat och ångrat att jag bara köpt en julstake förut och velat haft en likadan i ett annat rum så hade hon hittat en likadan och köpt, världens bästa :D <3 
Julpyntat lite i vardagsrummet också.
Fick besök av min pappa och elin idag också. Min kusin emma kom förbi också. Var trevligt såhär på kvällen. Gick sedan över till Ida och drack lite te nu som avslutning på denna dag, en mycket bra dag! :) 
Thilo fick en supersöt dress av emma i julklapp, thilos första julklapp <3 


Babysim

Idag var det sista dagen på babysimet och Thilo var så duktig så. Han fick dyka idag och fick kallsup två gånger ;) diplom fick han också och nu längtar vi till efter nyår då de fortsätter. 


Nu ska jag krypa ner till min lilla älskling <3 


Uppdatering

Jag är dålig på att uppdatera som vanligt. Men här kommer en liten sammanfattning på de som hänt sen sist ;) 
Förra helgen var jag på julbord med jobbet. Först vart de lite mingel och möte på jobbet innan bussen till torp gick. Där bjöds de på super god mat och sen vart de dans resten av kvällen. En super rolig kväll med kollegorna! :) 

På söndagen därefter var jag och Ida till Borlänge och köpte julklappar. Fick nästan alla klara på den trippen så det kändes jätte skönt. 
Kom hem med en hel del påsar ;) 
Köpte även en lekmatta till Thilo som passar perfekt nu när han ska vända sig hela tiden. ;) 
Nu i helgen var vi till Falun med Thilo för röntgen och se hur de utvecklats med klaffarna och om någon ärrbildning blivit i njurarna. Thilo var så duktig så, han skulle ligga still i 3*8 minuter men med lite babblarna så ordnade de sig :)
Normala familjen 
Förra torsdagen var vi och träffade Zoe och Alvin. Vi gjorde litet julbord som vart riktigt gott. Vanligtvis brukar vi sitta på golvet och äta i omgångar medan vi leker och passar barnen men idag lyxade vi till det och satt vid bordet och åt medan barnen var placerade framför babblarna. ;) 
Elin var hem till oss och hjälpte mig fotografera Thilo med deras kamera. Väntar med spänning och se hur de vart. Thilo rör sig ju hela tiden så hoppas inte alla korten vart suddiga :p 
Julklapparna är nu snart klara också och de känns underbart, julafton redan nästa vecka. Tiden går så snabbt. 
Idag fick vi besök av min bror stefan på förmiddagen, var trevligt. Sedan åkte jag och Thilo till öppna förskolan och lekte. Var även till BVC på 6 månades kontroll och de gick bra. Dock var de lite knas med hans ägodelar så vi får hålla extra koll på de. Hoppas verkligen inte att de blir nå mer problem nu. 

Fortsätter träna med nappflaska och mat på Thilo men nappflaskan gillar han verkligen inte. Skriker så han blir helt slut och jag med... Men bara fortsätta träna. Vill verkligen att de ska fungera. Gröten går också sådär, liiite går i iaf och han blir inte förbannad. Banan däremot älskar han. Lilla plutten. 
Nu ska jag snart sova. Imorgon är sista dagen på babysimet innan uppehållet. Badhuset är höjdpunkten! 
Puss och hej


Fötter är goda

Japp, här ligger vi och äter upp våra fötter såhär på morgonkvisten. En helt vanlig morgon...



RSS 2.0