Classic car week

Då var vi redo för en tur till Rättvik på ccw. Det här gången far jag, Thilo, Mattias och Enoksson. 




Onsdag

Idag har jag vart på möte vid BVC, sen kom min mormor över spontant och hälsade på. Fick superfina bodys till Thilo och blomma. Goa mormor! <3


Senare mot eftermiddagen kom min kompis Emelie F förbi på besök, vart lite fika och prata skit. Mycket trevligt och allt för längesen. 

Sist men inte minst var jag över till Ida en sväng nu på kvällen. Nu blir det filmtajm med vitlöksbröd som snacks. 


Thilo

Såg ett så fint kort på Thilo som duktiga Emelie W fotat. Väntar med spänning på alla korten :D



Måndag

Idag har vi haft besök av Gerda och lilla Tilde. Var mycket trevligt. Sen var jag och Thilo till Krylbo och hälsa på min syster amanda en sväng nu på kvällen. Nu är jag helt slut och ska passa på att sova någon timme förhoppningsvis ;)

Världens finaste <3


Veckan som vart

Nu har jag vart sådär dålig på att blogga igen men har verkligen haft fullt upp den här veckan. Haft massa besök av fina vänner och släkt. Vart på kontroll med Thilo och han växer som han ska. 

Ställningen som ofta funkar vid magont. Han har väldigt ont i magen efter måltiderna och blir jätte ledsen så vi har köpt magdroppar nu så hoppas det blir bättre. 
I måndags hade vi besök av min jobbarkompis Camilla, Thilo fick mysa lite. Dock lär man ju säkra upp med handel, alltid. För sen kommer spyan ;) 
Thilo fick fina kläder av Camilla.

Haft min kusin emma på besök också, hon var till och med barnvakt en timme när vi vart till banken och det gick super bra, hon fick honom att somna och han sov så fint när vi kom hem. 

Efterlängtade Emelie H var hemma i stan nu också så vi har hunnit träffats en sväng också, dock hade vi en lite dålig dag då, typiskt... Så Thilo var inte den lugnaste då heller ;)
Haft min kompis Anna här också så hon fick mysa. Allt för längesen jag träffade henne också. 
Mys
Min mamma har lånat med Thilo en vända också, hon skulle ha "mormor-träff", det gick jätte bra att ha med honom, så glad för det! 
Mamma fota Thilo och den andra bebisen, det skiljer sig en dag emellan dom, våran lillaskrutt.. Så liten. 
Idag har vi haft besök av Camilla och Jocke, fick superfina presenter. Ett babynest, massa kläder, filt och nappar <3 var trevligt att ses igen efter väldigt länge. Saknar mina vänner! 
Idag har jag och Thilo vart över till Ida och Markus också, trevligt som alltid med Thilo var nog lite övertrött där borta så var inte mycket som hjälpte och ville inte bli tröstad :p 
Mattias kusin och deras barn var över i fredags också. Mycket trevligt och fika gjorde vi :) 
Nu vart de ett lång inlägg med mycket samma sak, men det är de våra dagar består av just nu. Haha!
Juste, vi blev fotograferade av Emelie W i onsdags också. Väntar med spänning på alla korten. 

Nej, nu är det dags att sova, Mattias ska upp och jobba halvdag imorgon och Thilo sover nu, så lär passa på innan han vaknar igen om någon timme. Puss och godnatt 



Säter Crusing

Var på sätercrusingen i fredags med Mattias, Thilo, Ersson, andersson, Enoksson och Ahlin. Var väldigt kul att komma ut och se lite folk. Mycket folk och bilar var det. Det gick bra med Thilo också men han tyckte inte det var kul att ligga i vagn fler timmar så fick ta upp han så han fick vara med lite också :) första crusingen är invigd. 

Snodde bilden av Enoksson



Chill i soffan

Har min syster Elsa på besök idag och Thilo får mysa lite. Här har vi chill o soffan. Skön sovstil lär jag säga ;)


Även min halvpappa Stefan har vart hit en sväng tidigare på besök. Mycket trevligt :) 


1 månad

Hurra, hurra, hurra på min älsklings 1 månadsdag! 
Mamma älskar sin Thilo <3




Fikat

Våra dagar nu förtiden består av besök vilket vi tycker är jätte kul! Thilo sov bra inatt så jag var någorlunda utvilad idag. Mattias var först och jobbade imorse till kl 10 och sen kom emelie, Chrille och deras Elsa på besök vid tolv. Fikade och hade trevligt sen åkte de vid fyra tiden. Min bror stefan och hans Emilia kom också och stannade nu till sex tiden. Fått väldigt fina presenter av både Stridh och stefan och Emilia. Thilo blir bortskämd redan nu <3

Thilo kände sig trygg hos emelie och hennes fina bebismage. 
Presenter från Stridh till vänster, Emilia i mitten och stefan till höger <3


Besöks dag och återbesök i Falun

Vilken dag igår, hektiskt men väldigt trevlig! :)
Först hade vi tid i Falun vid åtta på morgonen för att görs nytt test för att kolla urinblåsan, de fick göra om det tre gånger innan de vart bra, stackars Thilo, men han skötte sig så bra så. Fick resultatet under dagen och det visade positivt, nästa kontroll blir i slutet av augusti. När vi kom hem fick vi besök av  stefan, Emilia och rebecca. Emma och Marie kom förbi också en sväng. När de hade åkt kom min faster Sara, hennes man Ove och min kusin Sandra och myste med bebis och fika. Sist men inte minst kom Anna över och vi fick massa matlådor i gåva (hon vet hur det är, man hinner inte riktigt med att äta), satt och snacka fler timmar på kvällen. Som sagt en väldigt trevlig dag vart det :D

Gammelmoster Marie
Gammelfaster Sara 



Kväller

Det gick jätte bra att ha Thilo hos mamma idag, han var så nöjd så. När jag hämta upp Thilo följde mina syskon amanda, Felicia och joakim med hem till oss. Så vi bjöd på lite mat och satt och snacka några timmar. Var trevligt! :) 

Thilo fick jätte fina bodys av sina mostrar Amanda och Felicia <3




Dagarna rullar på

Dagarna bara rullar på här hemma, vaken dygnet runt med vår lille prins. Haft mycket besök har vi också haft. Idag har vi vart till kommunhuset och skrivit på pappren, så nu är Mattias officiellt pappa till Thilo. ;)
Emelie w och malle kom förbi och hälsa på för någon dag sedan. Mys med besök tycker både vi och Thilo. :)
Mattias föräldrar var förbi också och gav oss en massa fina presenter. Handdukar (välbehövligt, då han kräks hela tiden), bröstpump, babysele, filtar, leksaker och massa mer. <3
Lovisa vågade hålla bebisen också <3 Min kusin emma har gjort mig sällskap idag och nu är Thilo hos sin mormor nu någon timme när vi vart på stan och fixat med lite ärenden. Ska hämta upp honom nu så får vi besök av mina syskon amanda och Felicia och Anna kommer förbi :D puss och hej


Haft främmande

Fy så skönt att vara hemma med Lill bebben <3 

I torsdags körde vi en tvättdag hela dagen. Tvättade upp allt och sex stora maskiner vart det med tvätt. Vi har även haft massa besök de här dagarna sedan sista inlägget. Vi har fått besök av min kompis Emelie W som kom ner och myste lite.
Sen har vi haft besök av Mattias föräldrar, Andersson, Ida, Stefan, mamma och Niklas, Ersson och Enoksson. 
Sen har Mattias moster Eva vart förbi också och vi fick så fina presenter. Hon hade gjort en egen tröja, strumpor och mössa till Thilo. <3


Hemma igen

Idag fick vi träffa läkaren som gjorde bedömningen att vi fick åka hem redan idag och fortsätta själva med behandlingen. Känns så otroligt skönt att vi får komma hem. Vi ska fortsätta med antibiotikan tills vi får komma tillbaka på en ny röntgen kontroll där det visar sig om urinet läcker inåt mot njurarna. Tydligen såg det så ut på röntgen men de fick så dåliga bilder så var inte säkert. 
 Thilos andra biltur
När vi kom hem låg denna på soffan, en super fin och välbehövlig babynest som Thilo fått av sin farmor och farfar. :) 



Haft finbesök

Idag har vi haft finbesök av mormor och två mostrar till Thilo. Var trevligt med lite besök och att tänka på något annat än alla kontroller och tråkigheter här på sjukhuset. 
Två bilder från idag, nedan 

Idag beslutade läkarna för att de inte skulle sticka honom något mer för antibiotikan, den har åkt ut så många gånger nu och han har slut på synliga blodkärl. Så idag har vi kört medicinen via munnen och fortsätter med det. De har även kontrollerat hans lever så inte urinet läcker inåt, just eftersom han är pojke så görs denna kontroll alltid när bebis får urininfektion. Så de satte in en kartet via urinröret och sen gjordes en röntgen. Läkarna och sköterskorna var helt värdelösa där och krånglade till och förstörde allt. Så vi kommer eventuellt få göra om det sen för de inte kunde enas och gjorde olika. Hoppas inte, för det var inte kul att blåhålla en skrikande bebis som inte gillade undersökningen heller :( 


Livet fortsätter på BB

Vi fortsätter på lasarettet, just nu väntar vi på besök från svärmor/far. Vi har ju fått flytta över till patienthotellet och här är det myckeet bättre. Har eget rum där vi kan ta emot besök och mycket friare. Var åttonde timme ska vi tillbaka till Neoavdelningen och ge antibiotika. Och varje gång de ska ge ny dos har den åkt ut eller blodkärlet spruckit så de får ta nya stick. Problemet är ju bara att vår lilla Thilo har snart slut på hela blodkärl så de får sticka om honom fler gånger. Brukar bli runt 6 stick per gång. För någon dag sen funkade de inte alls så då fick de ge honom antibiotika via munnen vilket de inte gör på såhär små barn vanligtvis och de hjälper bara mot infektionen i urinet och inte blodet. Nu har han fått nytt stick och vi hoppas att det håller. Förhoppningsvis bara fyra dagar kvar nu.
 
Vårat hotellrum, 5 stjärnigt? ;) Det känns så efter att ha vart på rummet på BB och neo.
Testat bära Thilo i sjal vilket var väldigt uppskattat av både honom och föräldrarna. Han trivdes där i gullet :)
Många roliga miner blir det ;)
Två utslagna hjältar ;)
 

Bosatt på BB

 Då tänkte jag göra en uppdatering på allt som hänt sedan sist.. var ju ett tag sen nu. Vår älskade lilla bebis har nu kommit till världen och de började inte lätt heller.
Fredag den 12:e juni jobbade jag sista dagen för att sedan ta helg och gå på semester fyra veckor innan det beräknade födelsedatumet. På lördagen vaknade jag upp på morgonen och känner att vattnet har gått (eller har jag kissat på mig) haha, det var min första tanke!! :') Åker in till förlossningen och de var också osäkra på vad det var, de skickade hem oss och sa att vi skulle avvakta och se om det fortsatte över helgen och det gjorde de. Så vi åkte tillbaka på måndagen och tog nya tester och de visade sig att det var vattenavgång och de beslutades att vi skulle starta förlossningen dagen efter. Så tisdagen åkte vi in och påbörjade förlossningen kl. 08.00. Första riktiga värkarna kom någon gång på onsdag morgon vid 04.00 tiden. Vår lilla kille kämpade sig sedan ut till oss kl 13.23  på onsdagen den 17/6. En månad för tidigt kom han och var ändå så stor och proportionerlig. Han vägde 3000 g och var 48 cm lång. Fick ha honom på bröstet en snabbis och sen tog de med honom bort och hjälpte honom med andningen, han fick lite motstånd för att lungorna skulle komma igång. Allt gick bra och vi vart sedan förflyttade till BB där vi trodde att vi skulle få vara någon dag och sedan komma hem, men så vart inte fallet. Var först på BB en vecka för han fick gulsot som kom och gick, den vägrar ge sig, kommer tillbaka hela tiden. Pga gulsoten så blir han slö och har inte tillräckligt med energi för att amma sig mätt så vi har haft sondmatning. Fått besök av både min och Mattias familjer, fick super fina presenter också :) Vi fick åka hem en dag över dagen bara och det var så underbart att få komma hem. Fick lite mer besök då också av familjerna och det var väldigt trevligt och uppsakttat av oss. Ångesten kom när vi sedan skulle tillbaka till Falun. Nu har de skrivit över oss till Neo-avdelningen för vidare behandling av lilla Thilo. Han har nu fått urininfektion som han får dropp med antibiotika för. Antagligen det som gjort att gulsoten inte ger sig heller. Men de räknar med att vi blir kvar minst 10 dagar till nu för behandling av infektionen.
 
Här kommer en drös med bilder;
 
Vår finaste lilla prins <3
Här får alla hålla honom en efter en och Thilo är så lugn så, nöjd kille hos alla sina släktingar.<3
Inte en jätte snäll pappa som omringar sin son med vuxen-godsaker ;)
Vi fick permission en dag också och fick åka hem några timmar. Hur skönt som helst!
Väl tillbaka till sjukhuset har vi solat i UV lådan en hel del vilket Thilo inte var helt förtjust i. ;/
De drog bort sonden så han var helt röd på kinden :'( Sen ligger han och steker till höger ;*
Han har nu öppnat ögonen ockå och det är det inte många som sett ännu då han vart så sliten.
Gick förbi fiket utanför sjukhuset och tog en glass i solen, liiiite kan man väl så njuta av sommarsolen när den väl kommit.
Tycker det är så otroligt jobbigt att se vår älsking med såhär många grejer på sig. Han tycker inte alls det är kul, kablar och mössor som åker ner i ansiktet osv. De är inne och sticker honom och tar prover var och varannan time dygnen runt känns det som och stackarn är ju helt försörd. :( HOPPAS HOPPAS verkligen att han blir bra snart så vi slipper allt det där. <3
 

RSS 2.0