Shopping

 Foton på de kläder jag köpt i helgen :)
 
 

Ego

Kollat på filmen Ego.
 
 
 

City Festivalen

Efter jobbet i fredags så tog jag tåget till Västerås och hem till Anna. Åt lite mat och fixade oss sen drog vi ner på City festivalen. Vart fullt ös där, stod och hoppa till Petter och Qulinez. Var en grym kväll! :) På lördagen tog vi sedan en sväng på marknaden och det var sjukt mycket folk. Köpte på mig lite saker (lägger ut kort på de jag köpt sen). Senare på kvällen kom Emil hem från jobbet och Mattias kom förbi. Fixade oss för en till kväll på festivalen. Hoppade och skuttade även den dagen. Dock så började de spöregna när vi gick ner till stan, så fick stanna under ett tag och stå till det lugnade ner sig.. man vill ju inte förstöra frillan ;)
Idag fick jag ta tåget hem, det var ju försenat såklart.. och jag skulle först få stå och vänta i Sala i två timmar till nästa tåg kom, men de tåget väntade sedan och kom inte hem allt för sent.
Tack för en riktigt rolig helg Anna! <3
 
 
 

Kom nyss hem

God kväller,
Dagen har gott rätt snabbt idag, mycket att göra. Var till köket i gränden på lunchen idag med Lotta och åt pannkakor, myyyycket gott!
Efter jobbet åkte jag och hämta upp Mattias så åkte vi vidare till Mattias mamma och pappa och åt middag. Vart kvar där till halv tio, satt ute och snacka och hade mys.
Fick goda viner av svärföräldrarna.. perfekt till helgen då det blir fest :D
 
 

Skaldjursbuffé

Idag efter jobbet så åkte jag hem och slängde mig i duschen, sedan kom Enoksson och hämtade oss för kl. 18 hade vi bokat bord nere på Köket i gränden. Åt sedan skaldjursbuffé med Ersson, Andersson, Enoksson och Mattias. Var mycket trevligt. Jag är dock inte så bra på att skala dom där djuren och tycker att det är lite äckligt att skala dom. Tog någon öl till maten också. Sedan efter ca tre timmar åkte vi hemåt och nu är jag bosatt i soffan. Mycket bra dag!

 

 

Lunch på tai

 Upp på lunchen och äter Tai med Sara, trevligt! :)
 
 
 

Lillsjön

 Efter jobbet åkte jag och älskling till Lillsjön och la oss, var lite moln, men det gjorde inget. Var skönt att bara ligga där. Inget första dopp gjort än.. och det lär inte blir på ett tag heller eftersom jag är badkruka ;)
Åkte sedan och åt och nu är vi hemma och sitter och myser på ballkongen, jag sitter vid datorn och Mattias sitter och spelar gitarr bredvid, hur mysigt? :)
 
Lillsjön
Eftermiddagens outfit

Välkommen hem!

Var upp på lunchen idag och köpte en ny tröja :)
 
 

Jack and Jill

Vi har kollat på en rolig film som heter Jack and Jill med Adam Sandler.

 

 

 

Tidsinställt inlägg!

 


Ice cream

 Idag hade vi fullt upp på jobbet som vanligt. Det dagen gick konstigt nog väldigt snabbt. Efter jobbet åkte jag hem och vi gjorde korvstroganoff. Skönt att ha veckohandlingen klar för den här veckan, slipper man tänka på vad man ska äta och stressa efter jobbet. Sen satte vi oss på balkongen och åt glass idet fina vädret. Min bror Stefan kom förbi en sväng och hälsade på. Nu ska vi snart sätta på någon film, mys!
 
 
 

Miss Congeniality

 Idag har jag städat undan här hemma, såg förjävligt ut från i helgen. Sen skrev jag handlingslista och åkte sedan till Ica och storhandla. Har flottat pizza nu när Mattias kom hem och kollade på en skit rolig film som min lillasyster Felicia tipsade mig om. Det finns även en 2:a på denna och den har jag sett förut, men funderar på att kanske se den igen.
 
 
 
Nu kollar vi på Wallander och sedan ska vi sova. Imorgon börja en ny jobbvecka.
 

Söndag

  Mattias har nu åkt till jobbet igen så jag funderar på om jag ska göra nå nytta. Ligger fortfarande i sängen för är fortfarande inte helt kry. Men skulle behöva gå upp och göra nå nytta idag iaf. Det skulle behövas städa, veckohandla, duscha, tvätta.. men ingen lust till nått ;) haha nej nu ska jag gå och äta frukost iaf.
 
Jag & Felicia gjorde äggmacka igår och fick ett missbildat ägg med två gulor i ^^
 
 

Tower Heist / Wallander

På lördagen sen så var vi och åt pizza allihopa och sedan åkte dom hem. Mattias drog till jobbet och jag vart ensam hemma. Var skönt ett tag men sen som vanligt blir jag rastlös. Hade en teledejt med Ida och sen åkte jag och hämtade upp Felicia så hon kom och kollade på film med mig. Var jätte mysigt. Tände lite ljus och åt lite godis och kollade på en bra film.
 
 
 
Sen kom mamma och hämta henne och Mattias kom hem vid tolv tiden på natten, så vi satte på den nya Wallander filmen också, som också var jävligt bra!!! Kan rekommendera båda filmerna.
 
Trailer nedan till Wallander - Försvunnen
 
 

Midsommarafton

Hoppas alla har haft en trevlig midsommarhelg. I fredags så vart det ju som sagt fest hemma hos mig, tyvärr så var ju krogen stängt så vi fick nöja oss med att vara här hela natten. Men det gick bra, vi drog upp och gjorde ett dansgolv i vardagsrummet så dansa loss. Sedan sov Stefan, Joakim, Ersson, Anna och Emil över hemma hos oss. Ersson sov ute på ballkongen.. hm kanske man själv ska prova någon gång ;) Vart i alla fall en rolig midsommar med mina vänner.
 
Tog inte så mycket kort tyvärr
 
 
 

Glad midsommar

 Glad midsommar mina vänner!
 
 
Känner mig fortfarande inte helt kry, hostar och är förkyld.. men huvudvärken är borta iaf! Ikväll är det party som står på schemat. Folket kommer till sju tiden till oss, får se om det blir lite kubbspel utanför oss också och eventuellt dra vidare till annan husfest senare mot kvällen. Vi får helt enkelt se hur den här kvällen slutar, men jag ska ta det lite lugnt med tanke på att jag vart sjuk, vill ju inte att det ska komma tillbaka igen.
Har precis duschat nu och ska snart gå ner till källaren och hämta upp lite madrasser sedan gå och handla lite till kvällen.  
Igår var vi och hämtade några plattor öl och var förbi Ersson och kollade hans hus som jag inte sett ännu, väldigt mysig kåk.
Nu ska jag sätta igång, Mattias är och jobbar nu och kommer hem om ett tag också.
 
Puss och hej!
 
 
 

Rensning

Nu var det längesen jag bloggade igen, men har inte så mycket att skriva om. Somnade med feber i söndags men jobbade måndagen ändå och halva tisdagen innan jag gick hem. Förkyld och feber är ingen höjdare direkt :( Skit drygt då jag inte kan sova på nätterna för håller på att hosta ur mig lungorna. Nu har iaf den värsta huvudvärken försvunnit och försöker krya på mig. Imorgon är det ju midsommar och fest väntar. Dock lär jag ta det väldigt lugnt då så det inte blir värre... och blir ingen tvådagars den här helgen iaf!
I brist på annat här hemma så har jag sorterat ur garderoben och fyllde tre stycken kassar med kläder som jag åkte och lämnade av hos syskonen.
 
 

Sommarfest

Vilken kväll det vart igår alltså, hade verkligen jätte kul! Vart dans och musik på hög volym hemma här innan krogen. Vet inte om kroppen mår så bra av en två dagars det första man gör när man får börja dricka igen? haha, men det var det helt klart värt! Trött och bakis idag, var iväg och åt bakispizza med Josse och Emelie idag också.
Här kommer lite bilder från igår.
 
 

Emmas studentfest

Jobbdagen igår var väldigt stressig så efter den dagen så behövdes helgen verkligen! Nästa vecka drar det igång på riktigt, första gruppen har gått på semester och sommarjobbarna kommer.
Efter jobbet så åkte jag hem, duscha och fixade mig så åkte vi efter en halvtimme, bra gjort ! ;) stefan kom hit också så vi åkte till Hedemora och åt på donken sen åkte vi vidare till Säter där det ar studentskiva för att fira emma. Och där började festen, vart full såklart och kändes väldigt konstigt efter sålänge ;) men vart en riktigt kul kväll, körde lite spel där först sen drog vi till Borlänge och gick på krogen, dansade hela kvällen. Fick sedan skjuts till Avesta på natten. Bilen står kvar i Säter men förhoppningsvis får vi hem den idag :p
Vakna nu precis och är skit hungrig så lär väl äta nått. Sen bara börja tagga inför kvällens fest med jobbet :D


Safe haven

Jag och Mattias kollade på Safe Haven igår, och kan verkligen rekommendera den. Sjukt bra film!

 

 
 

Torsdag

Har legat hemma och vart sjuk nu i två dagar så har inte orkat uppdatera så mycket.
I tisdags efter jobbet åkte jag hem och vi gjorde suuupergoda biffar. Sen kom min kusin Emma över på besök och vi satt och snacka några timmar innan hon drog hem. Vaknade sedan på onsdagen med värsta magknipet, så ringde och sjukanmälde mig sedan låg jag i sängen till runt tolv tiden. Då kom min lillasyster Amanda över för hade lovat henne tidigare att jag skulle klippa henne inför hennes skolavslutning som dom ska ha på fredag. Hon vart jätte fin och sedan kom Mattias hem och vi satte igång grillen. Grillade gott kött till potatissalladen. Sen kom även Joakim över, han hade missat bussen så det var bara att köra hem dem båda sen.
Idag har jag vart bättre men stannade ändå hemma idag också för säkerhetensskull. Rastlös så har städat undan lite här hemma och jag känner mig redan bättre idag. Så imorgon ska jag gå till jobbet och sedan är det helg igen.
 
 
 

Lipsy london

Snygga långlänningar av: Lipsy london

Kan någon köpa till mig?

 

 
 

 


Promenad

Jobbdagen har faktiskt gått rätt snabbt idag. Vart på möte en timme på förmiddagen och sen har dagen bara rullat på. Efter jobbet åkte jag hem och Mattias hade gjort maten klar, bara att sätta sig och äta, lyx! :) Sedan kom Lotta och vi tog en promenad på 8 kilometer, var väldigt trevlig att snacka lite skit och skönt att komma ut och röra sig lite. Så kom precis hem nu och klockan är redan tjugo i nio. Ska snart hoppa in i duschen och sen slå mig ner framför tv:n.
Längtar till i helgen då vi ska på Emmas kräftskiva för att fira hennes student på fredagen (tyvärr fick jag inte ledigt, så kommer missa nästan hela kvällen, men förhoppningsvis så blir det väl lite fest på kvällen). Sen på lördag ska jag ha sommarfest med lite kollegor som jag också ser fram emot! :)
 
 

Lördag

Igår så sov vi till halv fyra tiden.. på dagen. Det var inte illa, tror man behövde sova ut, är så himla trött nu för tiden om dagarna, är inte alls kul. Orkar inte vara social och känner mig bara väldigt seg.
Åkte iaf och hämtade Stefan då så han sov hos oss på lördagskvällen. Satt ute på balkongen och prata typ hela kvällen. Avslutade kvällen med en film. Kollade på Carrie.
 
Idag så åkte vi först till City burger och åt lite mat, körde hem Stefan och sen åkte vi och firade svärmor som fyllde år idag. Vart bjudna på fika och har vart där hela dagen nu. Kom precis hem så nu ska vi kolla på tonårsbossen och sen kanske Wallander.
 
 

Fredag

Nu är det kväller och snart dags för Emelie att sova. Efter jobbet åkte jag hem och Ida kom över och snacka lite. Sen låg jag på balkongen och solade hela eftermiddagen, så jäkla skönt och jag älskar att vi har kvällssol såna här dagar. Min älskling fick jobba över och vi trodde han skulle komma hem runt åtta, men så vart inte fallet. Han är fortfarande inte hemma och klockan är 1:25, och han är inte klar än på någon timme. Om vi hade vetat det så skulle jag följt med Jessica ut en sväng ikväll, men man kan ju aldrig veta hur länge min karl får jobba såna här dagar. Gjorde mig iaf lite mat och sen kom Stefan och Joakim över en sväng. Resten av kvällen har jag spenderat i soffan framför lite filmer. Kollade på Vid din sida och Trespass
 
 

Ledig dag!

 Älskar vädret idag!!
Verkligen helt underbart, har lagat ute på balkongen och stekt med Mattias typ hela dagen. Var iväg och hämtade Stefan i Rutbo (och det var fan inte kul att åka bilen då, fyyy vad varmt det var.. kunde knappt hålla i ratten för den var så het)
Vi åkte sedan vidare till pappa när vi vart bjuden på grillad kyckling med potatissallad och grekisksallad till. Anna, Elsa, Elin och Anders var där med, mycket trevligt!
Vart kvar där i fler timmar och kom hem nu precis, vid 10 tiden. Stefan blir kvar ikväll också, så ska hoppa in i duschen snart sen gå och sova.
Imorgon är det fredag och sen helg, härligt! :)
 
 

Onsdagsfest

Efter vi vart och firat Elsa på onsdagen hämtade vi upp Camilla och Jocke och åkte hem till oss och drack lite och jag fixade mig. Sedan gick vi ner till Kingen och drack och lyssna på trubadur! Vart en mycket trevlig kväll med massa skratt och dricka. Det lär vi göra om, spontant och mycket kul! :D
 
 

Besök

I  onsdags jobbade jag över en timme eftersom jag försov mig veckan innan, inte bra! Vart en väldigt lång dag då vi hade lunchmöte då också så arbete i princip hela dagen. Men efter jobbet så åkte jag och Mattias till Emelie och Krille för att fira Elsas 1 års dag i efterskott. Var väldigt trevligt, vi vart bjudna på fika och satt och snacka massa. Tack för de fina ni! :)
 
Söta Elsa öppnar presenter!
 

Årets bal

 Ska man skratta eller gråta? Det måste vara ett skämt! Förstår verkligen inte hur det får gå till så här, vad har jag för rättigheter och vad får man göra? Detta måste jag kolla upp!
Nog om det, jobbdagen har gått skapligt snabbt och när jag kom hem så gjorde vi mat lite snabbt och drog sedan ner till parken där min kusin Emma skulle på bal. Dom var så fina så! :)
 
 
När vi kom hem sedan kom svärmor/far över på en fika och snacka lite skit, trevligt som vanligt! :) <3
Nu har vi precis slagit oss ner i soffan och ska inte göra mycket mer idag.
Puss på er!
 

Give me!!

 Supersnygga shorts till sommaren!
Klicka HÄR för att komma till hemsidan.
 
 

Lunch

Jag tror jag har glömt att skriva att jag ätit min sista medicin nu, åt den sista i fredags. Så nu ska jag bara vänta två veckor tills jag ska våga mig på att dricka igen och sola.

Förhoppningsvis så avtar min torrhet snart också, men det kan nog ta ett tag innan det blir helt som vanligt! Så jäkla skönt att det är över snart. Kan inte tro att jag ätit dom nu i typ 5 månader, tiden har gått rätt snabbt ändå.

Nu är jag iaf hemma på lunchen och äter mackor, hade ingen matlåda med mig så fick bli så idag. Så vad händer i veckan?

Jag ska ev. med och fixa Emmas hår till balen och kika på den tänkte jag på tisdag. Sen är vi ju lediga på torsdag så då blir det grillning hos pappa.

Vi vill till Emelie och Krille också för att fira lilla Elsa som fyllt ett år, så ska höra med henne när dom kan ta emot besök.

Nu ska jag tillbaka och jobba lite, har möte på eftermiddagen så förhoppningsvis går dagen fort! :)

 


Baksmällan Del 3

Söndag idag och en ny vecka väntar imorgon. Idag har vi städat undan lite och Ida har vart förbi en sväng. Sedan drog vi ner på stan och mötte upp Camilla, Jocke och Kenneth och gick på bio. Kollade på Baksmällan del 3. Var faktiskt väldigt rolig! :)
 
 

Lördagen

Igår så slutade det med att jag, Mattias och Enoksson åkte till Danne och Gerda på fest. Där grillades det och satt sedan och snacka lite, vid tolv tiden så funderade vi på om vi skulle dra ner till krogen och träffa lite folk, men hörde från fler håll att det var skit lång kö och massa folk där, så vi struntade i det, ville inte stå i kö i regnet heller. Däremot så drog vi ner till stan vid ett och kollade på fyrverkerierna som var väldigt fint! Åkte sedan hem och somnade nästan på balkongen, haha älskar vår soffa! :) 
 
<--- Priset vi fick för att vi stod upp på jobbet en hel dag. Bild från dansuppvisningen -->
 
 

Fyrverkerier

Kikar på fyrverkerier på stan i regneeet med lite trevligt folk! :)


Update

Vart dålig på att blogga nu igeeen, men inte haft humör för det.
I fredags åkte vi till Knivsta och tog farväl av fina Monica på hennes begravning. Det var en väldigt fin begravning och elin och Elsa sjöng och spela så fint. Bra minnesstund sedan med fina tal som Monica skulle ha uppskattat. Åkte sedan hem och min kusin emma och Ersson kom förbi en sväng. Mycket trevligt, sen drog jag vidare till emelie frisk ock träffa lite folk ett tag innan jag åkte hem och hämta upp Ersson och Mattias. Då åkte vi till nästa fest i skogsbo och Malin och Maggan. Sedan skulle dom ner på krogen och en annan var rätt sliten så jag, Mattias och Ersson åkte hem och slog oss ner på balkongen och drack lite öl, satt ute och snacka till halv fyra på morgonen. Trevlig kväll med underbara människor.
Idag var jag ner på stan med Anna och kollade på dansuppvisningen, luncha och kolla marknaden. Mattias och Enoksson är och crusar runt nere på stan med hundkojan medans jag tagit det lugnt på balkongen. Nu har man vaknat till liv lite och får se vad som händer resten av kvällen.
Bjuder på en bild på rebecca, Elsa, Anna och elin från begravningen.


RSS 2.0