Spjälsängen komplett

Inatt vid ett tiden kom Mattias hem och så sov vi till tolv tiden imorse. Så skönt att få sova längre för en gångs skull. Har ju så ont i höfterna när jag sover numer så får vända och vrida på mig hela tiden.. Super drygt! 
Idag har vi vart till karlbo och hälsat på svärmor och far. Fick lite fika och sen lite grejer som de shoppat när de vart till Ullared i helgen. 
Äntligen en sängmobil som jag letat och velat ha!! :D super fin var den också. 

Resultatet, så mysigt så :D
Lite mössor, strumpor och en parfym till mig ;* 


Afterwork

Har haft en väldigt trevlig kväll med goa kollegor ikväll, känner verkligen att jag kommer sakna dom när jag går hem för föräldraledighet sen. Åt mat på olearys och sen en massa öl och drinkar. Jag tog ju alkoholfritt då såklart men de funkar ju bra det också. ;) 
Snodde bilden som Nathalie knäppte ;*


Torsdag

 Torsdagkväll och jag kom hem från jobet för inte så länge sen. Mattias åkte till Anderstop på onsdagsmorgonen för att skruva på STCC bl.a. så jag får vara hemma själv, så trökigt att vara hemma själv tycker jag. Och det värsta är att sova ensam. Han kommer hem på lördag kväll eller söndagen iaf så bara hålla ut några dagar till. Imorgon blir det AW iaf och ska ut och äta med kollegorna, ska bli kul. :)
Nu ska jag snart ta mig lite ork till att gå över till affären och handla lite mat, åt pannakor på lunchen idag med Martina på köket i gränden så nu lär jag bara ha en matlåda till morgondagen också.
Kanske ska höra med Ida vad hon gör, hon kanske har lite tid över för mig ;)
 
Puss och hej!

Fotografering

 Söndag idag och jag känner hur det kittlas i halsen, börjar man bli sjuker trooo? ;( Har känt såhär ett bra tag nu men det verkar aldrig vilja slå ut helt. Aja, idag tog vi en rejäl sovmorgon och Mattias serverade lite gröt på sängen imorse. Mums! Vaknade inatt av vadkramp och jag var nära döden uplevelse igen.. fy vad ont det gör, det är hemskt alltså!!!
När jag väl kom upp ur sängen åkte jag till min kollega Maud som fotograferade mig med hennes linnen och underkläder som hon säljer. Riktigt sköna linnen som är perfekt nu när man är gravid dessutom. Man slipper ha BH som gör så ont nu när det skaver och trycker in i magen. Uschdå, så nu har jag med ett linne hem också som jag bytte om till direkt jag kom hem. Super skönt! :)
 
Ovan vart resultatet av dagens fotografering. :)
 

Babyshower

Mot eftermiddagen igår kom jag hem till en super fin babyshower som mina underbarar vänner hade anordnat.  De hade fixat med godfika, roliga lekar och en himla masa fina presenter. Är verkligen jätte nöjd med allt, otroligt vad fina vänner man kan ha. <3
 
Alla presenterna var så genomtänkta också, allt som vi fick var verkligen saker vi behövde, så kan inte bli gladare och nöjdare. Fick även presentkort på babyproffsen så nu ska det bli shopping av. Skulle ju behöva sängmobil och en skötväska så det kan man nog hitta bra där. ;)
Kan inte säga det tillräckligt, men tack så mycket världens bästa Emelie W, Jessica J, Anna, Ida, Emelie F, Camilla, Emelie S och Melinda för ni kom och gjorde min dag <3
 
Hann även med ett besök hos Mattias föräldrar mot kvällen efter dagens bravader. Vart bjuden på hemmagjord pizza och sen vart vi kvar där några timmar in på kvällen och satt och prata. Mycket trevligt som vanligt. :)
 

Grillning

Igår vart jag och Mattias överbjudna till mamma för att grilla, så åkte dit och grillade med dom en sväng mitt på dagen. Var trevligt och god mat. :)
 
 
 

Överraskad

Min älskling kommer hem från jobbet och överraskar med super fina blommor. Världens bästa! Jag älskar dig Mattias, mitt hjärta! <3 




Ledig dag!

Idag hade jag lite ärenden på stan så tog ut min klämdag och är ledig hela dagen. Behövdes verkligen då jag är helt slut i kroppen. Synd att det är dåligt väder när jag väl är ledig. Var först till Länsförsäkringar och hade bokat möte för barnförsäkringar. Fick hem nå broschyrer och ska lösa igenom nu sen teckna. Var även till Swedbank och skulle kolla upp mitt personkonto som gått neråt. Dåliga kurser just nu ;( 
Gick förbi Åhléns påvägen hem och köpte ett par skor och en maskara. De har utförsäljning just nu så det är 30% i hela butiken, även på nedsatta priser. 


Igår efter jobbet tog jag en fika på stan med emelie w och Jessica, mycket trevligt! :) 


Rusta

 Igår efter jobbet var jag och Ida till nya Rusta som öppnat vid dalahästen. Hade vart super lång kö där hela dagen och när vi kom dit var det bara två timmar kvar som de var öppet. Var inte så farligt lång där då iaf, stod nog 20 minuter för att komma in. De har premiärerbjudanden nu vid öppning så passade på att köpa en sån där mindre resväska som man kan ha vid mindre utflykter. Har saknat det när vi vart på julfester och konferenser bl.a. Jobbigt att ha med sig en hel bag då och bära på… det här vart perfekt!  
 
 

Sängmobil

 Någon som vet vart man kan hitta nå fina sängmobiler? Skulle vilja ha en vit liknande de som är här nedan, någon som inte är allt för dyr.
 
 

Ingen diabetes

 Sådärja, då är man tillbaka till jobbet igen och har för närvarande lunch. Det gick bra imorse, var ju super hungrig såklart eftersom jag skulle fasta och jag är ju ALLTID jätte hungrig när jag vaknar. Fick dricka nå äckligt när jag kom dit och sen tog de ett blodprov. Satt och vänta i två timmar och sen skulle ett nytt blodprov göras. Hade sällskap av Ida så vi satt och snacka där i väntrummet och försökte få tiden att gå, kolla lite hus och lägenheter på Hemnet och drömde oss bort ;) Mätte även magen igen och det såg bättre ut, hade inte blivit större en sist iaf och han låg precis på linjen nu. Så nästa kontroll är nästa vecka och då får vi hoppas att det fortfarande ser bra ut. Ingen diabetes hade jag heller, känns skönt! :)
 
 
Idag blir det lugna puckar efter jobbet, Mattias är borta i Mantorp? Tror jag det var? Och testkör bilen inför STCC, så jag får en ensam eftermiddag idag. Ska inte göra mycket, bara handla mat och göra iordning lite sen blir det soffhäng.

 

Nej, nu börjar jag igen.. svara på lite mail och telefon och en utbildning kvar på eftermiddagen så hoppas resten av dagen går fort. Puss och hej!


Två veckor sedan?

Oj två veckor sedan jag blogga :o Inte bra! Ska försöka hitta motivationen igen till att blogga, tycker ju att det är så kul och vill hålla i det men mycket som händer nu för tiden och är mest trött när jag kommer hem. Vart på kontroll hos barnmorskan och jag har haft lågt blodtryck under en tid och vart svimfärdig så de vill kolla mig lite extra. Magen har även blivit större så den har gått utanför min linje där jag bör ligga. Antingen beror det på att jag har mycket fostervatten eller att vår bebis är för stor och det kan göra det jobbigare framöver. Ska till barnmorskan på onsdag och göra ett test om de om jag har diabetes. HOPPAS VI INTE PÅ! Snälla Ida ska följa med mig dit och göra mig sällskap eftersom jag ska sitta där i tre timmar och inte göra nått. Ta lite prover bara.. Blir även eventuellt ett till besök till Falun för att göra ett extra ultraljud.

 

Vad har mer hänt då? Jag och Mattias har vart på flera husvisningar men fortfarande inte hittat de vi letar på. Dock ligger ett hus ute som jag verkligen skulle vilja ha.. som det känns nu, dock har vi inte vart på visningen än så det kan ju kännas annorlunda efter det. Är ju så mycket som man vill ska fungera och passa.

Har också vart på en HRL utbildning via jobbet som var väldigt intressant, någon som jag tycker alla borde göra om det finns möjlighet. Det är ju nya saker som uppdateras hela tiden och man glömmer bort. Borde finnas möjlighet att få en sån här utbildning iaf en gång om året. Sist jag gick på sån utbildning måste ha vart i skolan eller nått :o Visste ni tillexempel att man bara ska göra två inblåsningar mellan komparationerna? Trodde det vår många fler.. aja, väldigt nyttigt iaf!

 

Har även hunnit med att träffa lite kompisar, fikat och gått på stan med Emelie W och Jessica J, Grillning hos Danne och Gerda, Haft myskväll med Emelie A och hennes lilla Elsa, Fikat med Emma H och träffat Ida lite tätt som tätt ;) Emelie W har även haft en fotografering med mig och Mattias där vi knäppt lite kort på magen. Ska bli så kul att se när hon fixat klart dom.  :D

Mina småsyskon Elin, Elsa och Viktoria fyllde år allihopa under helgen för två veckor sedan så då vart det grillning hos pappa och fika hos mamma. De fick lite kläder i present, ovanligt? Nej. Älskar ju att köpa kläder så det är kul att köpa sånt nu när jag själv inte kan ha nått nytt ;(

 

 

Sen har vi vart på alla föräldrakurser och det är klart nu. Nästa besök blir vi kallade till efter att alla fått sina bebisar. Det börjar närma sig nu alltså, går in i vecka 33 imorgon och jag jobbar bara 3½ vecka till sen går jag på semester och ledighet :D Wiiihoo!

 

Har också klippt och färgat håret kan jag ju avsluta med, var iväg förra veckan och fixade. Vart nöjd, dock hade jag velat att det skulle vara lite större förändring när man la så mycket pengar. Men det vart ju fräscht iaf. :)

 

Godnatt

Gokväller, 
Ett litet snabbt inlägg tänkte jag bjuda på här på kvällen. Måste släcka och sova snart. I förrgår vart det lite grillning hos pappa, enkelt med korv med bröd bara :) 

Igår var vi på husvisning, super mysigt hus och gubbe men tyvärr inget som passade oss. Vart på en annan husvisning idag som vi tyckte om rätt mycket. Första huset som känns positivt. :p var över till Ida en sväng idag också och vart bjuden på te och lite skitsnack :) 
Vart och firat min lilla syster Lovisa också som fyllde år på sista april. Hon vart glad över sina presenter iaf vilket var kul, var ju inte så svårt när jag visste vad hon ville ha precis ;) 

Posaren, kjol, linne och trosor fick det bli :)


RSS 2.0