Torp - kläder - helgen

I fredags var vi till min pappa och vart bjudna på grillat, var trevligt! I lördags var vi till Ersson och hjälpte han bygga på sitt hus, eller ja, jag skulle hjälpa till med jag vart barnvakt istället ;) 

 Senare kom min kusin också så vi drog över till Ida och fixade oss inför kvällen. Det vankades ju party på torp! Hade en super rolig kväll verkligen! Nanne grönvall, Brolle och the boppers spelade och så vart de disco med massa dans. 
 Som sagt var en så himla rolig kväll :D men saknar min lilla Thilo så klart, var rätt jobbigt ibland. Men de hade gått jätte bra här hemma så det kändes bra. När jag kom hem och hälsade på Thilo dagen efter sken han upp, sundes att han saknat mig... :') kändes bra i mammahjärtat <3

Thilo har även fått lite nya kläder igen. Jag har vart iväg och köpt idag. 
Sen fick vi en fin fleeceoverall och snutte av Ann och Ronny.

Min kusin Emma har också sovit här två nätter nu, det har vart mys. 



Snart helg igen

 Gud vad den här veckan har gått snabbt. vart till akuten med Mattias som stukat foten så han har blivit inlindad nu. Är som att ta hand om två bebisar här hemma nu ;) Det börjar dock bli lite bättre nu så förhoppningsvis kan han gå lite stadigare imorgon iaf. Jag och Ida har vart till Kupolen i onsdags också och letat outfit till Torp på lördag, stressigt vart de och sist ut från kupolen var vi nog. Men vi hittade fina saker båda två. Nu får vi hoppas att det blir fint väder bara så man kan ha på sig de på lördag. 
 
 Nya kläderna

Sen har vi haft besök av Martina, var kul att träffa henne igen :)
Myser
Fin skjorta fick Thilo 

Jag och Thilo kramas i soffan, kan inte bli mysigare <3

Har även vart och köpt lite kläder till Thilo. 
Glad kille <3


Helgen

 Igår var Mattias iväg till Tierp med min pappa hela dagen så mamma tog Thilo en timme på dagen så jag kunde åka och handla och fixa lite. Så glad över att det fungerar att lämna iväg honom sådär en sväng. Senare kom Anna och hennes Mattias på besök, var trevligt att träffas igen! :)
 
 
Mot kvällen sen kom Mattias och pappa hem så då åkte jag och Thilo till Karlbo och grillade lite med dom.
Idag har vi vart till Mattias farmor och farfar och hälsat på, vart bjudna på lite fika där.
Thilo och gammelfarmor
Thilo fick en superfin present
 
Sedan var vi till Tjärnsjön och träffade mamma och syskonen en sväng, Anna och Håkan kom förbi också. Gick dock inte att sitta still där, helt sjukt var mygg det är.. även på dagen! Dom biter så ser ut som en prickikorv just nu ;(
Mina älsklingar <3
 

Veckan som vart

Jaha, vad har hänt sedan sist, bilderna får nog tala lite för sig.
 
Fick lite besök av mamma, Joel, Lovisa och Felicia en dag
 
Var till Ersson och hälsade på förra helgen, sola lite, åt glass och snacka lite skit. Sen var vi till Mattias föräldrar och hälsa på.
 
Vi har vart till Emelie och Chrille och hälsat på deras två veckor gamla bebis. Så otroligt söt!
Sötaste Linnea
 
Var till Kärnsjön igår och grilla, spela kubb, bedminton och bada.
Våran lilla fågelunge
Här håller de på att begrava min minsta syster Lovisa  ;o
 
Idag har vi vart till Karlbo och haft kräftskiva, mycket trevlig kväll med Mattias föräldrar, bror, Gerda och Thilde.
Thilo är glad hos farfar <3
 
Idag har jag och Thilo även vart till mitt jobb och hälsat på, var kul att träffa alla kollegorna igen. Thilo hade dock väldigt ont i magen så var lite missnöjd under besöket, men bättre lycka nästa gång! ;)
 
Vi har även vart på två månaders kontroll igår, och han växer som han ska. Var till Falun på återbesök i tisdags och han kommer få fortsätta äta atibiotika 6 måndar till iaf. Vi ska då tillbaka och göra något test för att se hur det ser ut då, vilket som antagligen kommer avgöra om operation behövs eller inte. Urinet läcker tillbaka till njurarna vilket kan skada dom. Förhoppningsvis kommer det växa bort och då slipper vi göra nå ingrepp.
 

Update

 I tisdags hade Mattias stoppdag så då var jag och Thilo hemma själva hela dagen och kvällen. Vi åkte till Karlbo och hälsade på Thilos farfar och farmor. Blev bjuden på mat där också, trevligt.
På onsdagen fyllde min lillebror Joakim år så då var vi dit och firade honom, mormor och morfar var där också så det var kul att träffa dom med.
 
 
Stefan och Emilia & Rebecca och hennes kille Mattias kom på besök under dagen också.
 
Thilo med morbror Stefan
 
På kvällen sen somnade alla tre i soffan och vi vaknade 7 TIMMAR senare ;o Rekord! Har aldrig hänt tidigare, riktigt skönt! Så åkte Mattias till jobbet och jag mata Thilo, la oss igen och sov 4 timmar till, UNDERBART! <3
 
Så roligt med Thilo nu för han blir bara mer och mer med. Vill gosa och reagerar på olika grejer. Större och större blir han också för varje matning tycker jag ;)
 
På torsdagen åkte jag och Thilo till Mattias jobb och hälsade på en sväng.
 
Igår var vi till lillsjön med Emilia och Stefan. Jag får ju inte bada ännu och hade jag kunnat de hade jag nog inte badat ändå, fy vad kallt! Med de doppade sig iaf och jag serva Thilo i skuggan.
 
Det har känts som att Thilo inte får i sig tillräckligt ibland när han äter så igår testade vi ersättning och vår stackars älskling spydde hela natten. Kvälde och spydde tillslut galla. Jag fick ta ut han och ligga i soffan med honom hela natten så jag hade koll och fick rå om honom. Hoppas verkligen att det blir bättre när han ätit de några gånger.
 

Sala

Idag tog jag, Thilo och Jessica J en spontan tripp till Sala och kikade i lite butiker och serva Thilo. Det är de man får göra när man ska iväg någonstans, en knähund är vårat hjärta. Man får bära honom och skjuta vagnen bredvid ;) men han var jätte duktig idag. Var kul att träffa Jessica igen också :D 
Köpte en body till min toker 


Min syster rebecca kom förbi och hälsa på idag också, sen har jag hunnit iväg och sola. Nu blir det kvällsmys. Mattias och Thilo ligger och sover i soffan nu när jag kom hem, men de vaknar nog när som helst. Lär passa på att umgås nu för imorgon ska Mattias och jobba i fors då de har stoppdag så då får jag och Thilo vara ensamma hela dagen och kvällen. 


Shopping

 Jag och Elsa var ner på stan och shoppade idag, fick med mig lite hem. Shoppade även förra veckan som jag nu packat upp. Detta köpte jag:
 
 

Till dig

 Idag har jag och Thilo vart till Stefan och Emilia och hälsat på med syskonen. Stefan; Jag lägger upp de här korten för dig, det var för lite skrikbilder på bloggen sa du, Thilo är verkligen inte alltid glad ;)
 
De här korten togs imorse då Thilo var trött på att mamma och pappa låg i sängen så länge (eller så var det magont som det brukar vara) ;P
 

Utflykt

Idag har jag och Thilo haft en lugn dag hemma. När Mattias kom hem åkte vi och hämta Elsa så åkte vi vidare med mamma och syskonen till hennes killes sommarstuga. Blev bjuden på grillat, några bada och mycket bus vart de. 


Nu har jag, Mattias, Elsa och Thilo filmmys och kollar på sista filmen av johan falk. 
Snart sovdags. Puss och godnatt


Fotograferingen

Igår var jag och Thilo och hälsa på hans farmor och farfar i karlbo. Fick hjälp att kopiera lite papper som skulle till försäkringskassan. Blev kvar där i några timmar och Thilo somna i barnvagnen, ett under.. Han brukar trotsa vagnen. 


Åkte sedan hem och sen vidare till BVC.  Efter de kom emelie w förbi och vi fick korten från fotograferingen. Så otroligt fina bilder! Evigt tacksam! <3 
Bjuder på tre bilder här, resten ligger på datorn och jag mobilbloggar nu ;)



Onsdag

I måndags började Mattias jobba heltid igen så det blir tuffa dagar nu när man inte får någon avlastning. Men det fungerar. I måndags följde jag och Thilo med emma över till hennes pappas gamla lägenhet, min bror och hand tjej har flyttat in i den så vi gjorde dom lite sällskap där. I tisdags fick vi snabbt besök av Jessica G och hennes son Markus. Var kul att ses igen, fick fina presenter också. Senare på eftermiddagen kom min jobbarkompis Lotta förbi på besök. Fick så söta presenter där också. Var kul att ses, hann snacka igenom mycket och tiden bara rann iväg. Sist men inte minst kom Malin förbi med lite presenter från bästa Anna som tänkt på Thilo när hon var ute och shoppa. Thilo blir bortskämd som sagt ;) <3
Present från Lotta, cupcake kläder 
En bamse dräkt från Jessica 
Klädpaket från Anna
 Hann även över till ida en sväng på kvällen, vart bjuden på te och rödvin, mums så gott det var ;D 


Idag har jag och Thilo vart till Horndal och hälsat på Cilla och hennes fina barn Vidar och Lykke. Åt lite glass med jordgubbar. Kul att träffas igen, så det ska vi göra om snart :))
Vart en lite längre biltur än vad det var tänkt, fick för mig att de bodde kvar i Hedemora så åkte dit först, när jag väl var där sökte jag på gps och inser att det var Horndal jag skulle till ;) attans! Haha
Nu har jag precis vart och solat och nu är det mys hemma. 


Lekt

Idag har vi lekt lite på soffan. Thilo har fått legat lite på mage och tränat nacke. 
Har även vart iväg och solat idag, premiär på fler år :D 
Min syster Elsa har vart här idag också på besök, Thilo fick mysa med moster <3 nu har vi min kusin Emma på besök som ska övernatta. Lite filmmys nu innan sängdags. :) 

Toker fick bada idag också ;)


Sjukling

Våran lilla kille har nog råkat ut för en förkylning, så hes han låter. Får ligga nära hela tiden och bara mysa <3
Mattias föräldrar kom förbi en sväng idag och hälsade på, trevligt som alltid! Thilo fick fina presenter från deras resa.
 
 
Var så sugen på att åka och sola idag, måste ju fuska nu när man inte vart i solljus alls... ;) Fixade och åkte dit, tanka på kortet och bytte om så släcks allt ner, då hade dom stängt för tagen. Typiskt! :'( Får bli imorgon istället.
Puss och godnatt
 

Foton från CCW

 Här kommer lite bilder från CCW.
 
 

RSS 2.0