Godnatt!

Idag har jag inte gjort mycket alls... kom hem imorse runt sex tiden. Så var bara att gå till sängen direkt och sov till två tiden idag. Har bara plockat upp resväskan och suttit vid datorn typ hela dagen. Har precis kollat på ung och bortskämd som alltid är lika kul. Så kul att se hur blåsta folk är, hehe.
Fick btw IG på min engelska (vilket jag redan förstod innan), så bara att fortsätta plugga med det nu också. VILL ju klara det innan jag börjar på med körkortet.. åhh. Aja får se hur det blir med det. Nu ska jag gå och lägga mig innan sista arbetsdagen innan helg!
Ha det bäst allihopa!
Pusss
 
 
 

Shopping

 Det vart såklart en jäkla massa shopping också;
Nästan alla julklappar är klara inför julen också... vart perfekt att handla allt där borta. vart dock jäkligt fullt i våra resväskor, fick nästintill hoppa på väskorna för att kunna stänga dom. Haha men vi klara precis gränsen på vikten på hemresan iaf, så där hade vi tur.
 

Fotograferade

 Vi var iväg och vart fotograferade också, Klicka på bilderna för större bild!
 
 
 


Turkiet 2

 Fortättning på bildspelet från Turkiet
 

Under vatten


Jag och Mattias var ute och åt på fin resturang och gick igenom en jätte mysig park på vägen hem.

Båtturen




Titanic



Lite fest nedan igen

Stranden



Turkiet 1

Har haft en helt underbar vecka i Turkiet med bästa Mattias, Anna och Emil! Tänker inte skriva allt för mycket om det här, bilderna får tala för det ist. Men vi har haft det super bra, solat, badat, festat, shoppat, åkt iväg på båttur ut i havet, blivit fotograferade och mycket mer. Känns skönt att vara hemma också, man kunde inte gå utanför hotellet fören alla ropa och skrek efter en att dom villa att vi skulle komma och handla hos just dom eller äta där. Har vart runt 35-40 grader i skuggan hela veckan, så perfekt. :)
 
Vårt hotellrum


Fin utsikt från ballkongen



Stranden




Så mycket bilder, kommer fler snart... ;)

Bio

Sitter på bio med Anna, Emil och Mattias och väntar på att snabba cash 2 ska börja ;) sedan far vi mot alanya inatt!! :D hoppas ni får det bra här kvar i regniga Sverige ;)


Ny kamera

Jobbdagen har gått bra,har dock inte fått reda på engelska resultatet än :( Aja efter jobbet åkte vi till elgiganten och jag köpte mig en kamera till resan imorgon. Åkte hem och fixade lite mat sedan åkte jag till Melinda och hälsade på, vart bjuden på te och hade trevligt. Nu är jag hemma och hade hoppats på Wallander, men nejdå.... Nu ska jag fixa det sista här hemma och sedan sova. Godnatt!
 
 
 

Söndag

Idag har jag och älskling städat, packat väskorna till resan.. inte långt kvart. På tisdag natt åker vi!!! :D Nu har jag precis vart till Ida i några timmar och druckit te och snackat skit på ballkongen. Mys! :) Nu väntar jag på att älskling ska komma hem så jag ska klippa honom och sedan blir det en dusch innan sängen väntar.
 
 

Filmmys

 Igår hade jag och Mattias filmmys. Ställde in lilla tvn i sovrummet och tände massa ljus, kollade på tre bra filmer och bara hade det bra! <3
 
 
Livstid
En ung kvinna misstänks för att mordet på sin man som varit polis. Annika Bengtzon anar att det är korruption som ligger bakom och gers ig in i en jakt på den verklige mördaren, men sätter samtidigt sitt eget liv på spel.
 
 
 
The sitter unrated
En collegestudent som blivit avstängd övertalas att vara barnvakt åt grannens ungar. Dock är
han helt oförberedd på den vilda natt som väntar honom.
 
 
 
Gridiron Gang
Film bygger på en sann berättelse om en grupp tonårsbrottslingar som får en andra chans genom att bilda ett football-lag. Sean Porter (Johnson) är en frustrerad övervakare av ungdomsbrottslingar. De flesta av hans ungdomar skickas så småningom antingen tillbaka till fängelset eller möter ett våldsamt öde när de återvänder till gatorna. I ett desperat försök att åstadkomma något utarbetar han tillsammans med sin arbetskamrat en plan för att lära dem disciplin och ansvarskänsla genom amerikansk fotboll. Men det är bara fyra veckor innan säsongen drar igång och Porter måste övervinna till synes omöjliga odds för att få ihop ett tävlingshungrigt lag. Det blir en säsong som kommer att sätta deras psyken, humör och kroppar på prov, när Porter försöker lära ut gott uppförande, att det går att komma igen och lära dem att respektera varandra.
 
 
 

Inte långt kvar!!

Packar väskan inför resan till Turkiet!


Utgång

Igår kom Camilla till mig och vi hade lite ballkong party. Satt och snacka massa skit och drack vin, kunde inte bli bättre! Sedan vart det krogen dags och vi gick ut och dansade hela kvällen. Tack för en toppen kväll. <3
 
 

Äntligen fredag....

Hade en super trevlig dag igår med Therese. Vi fixade mat tillsammans och satt på ballkongen och snacka, rökte vattenpipa (haha), spelade även sänka skepp, vi i ett nötskal ;)
Avslutade kvällen med lite skräckfilm med älskling.
 
 
Idag har vart en helvetesdag, ingenting har gått som jag ville, dagen avslutades iaf bra. :) Och nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen, äta och fixa mig inför lite party ikväll med min söta vän Camilla! :D
 
 
 
 

Kocken

Lagar lite mat med bästa Therese ;)


Engelska prov

 Imorse gick jag till komvux för att göra mitt prov kl nio, tagit ledigt från jobbet och allt och när man kommer dit har han slutat och en ny säger att dom ska ha proven kl 11... jag besrätta för dom att jag inte kunde vänta för jag har också ett jobb att sköta. Så fick tillslut göra det första provet men vänta 40 min innan så man hann bli sådär lagomt nervös. Sen gick det skit dåligt på läsförståelse provet. Fick en prov på typ tolv sidor och på tid... jag hann inte ens med alla uppgifter och chansade på det mesta. Det vet jag nästan säkert på att jag får IG. Sen fick jag göra hörförståelsen som gick lite bättre isf. Kan eventuelt få ett svagt G där.. aja det visar sig på måndag förhoppningsvis om dom hunnit rätta det då.
 
Sen gick resten av jobbdagen segt, den här dagen har verkligen känts lång. Mötte Ida och Tom påvägen hem så stannade med dom och tog en glass/dricka.
Nu har jag precis ätit och ska göra allt tråkigt nu, duscha och vika/hänga tvätt.
 
Godnatt
 
 

Moatime

 Den här dagen känns som den vart super lång. Efter jobbet gick jag på stan en sväng och handla lite nödvändigheter och sedan mötte jag Moa på stan och tog en fika. Mycket trevligt!
Nu har jag precis kommit hem och ska börja på med maten, blir fläskfilégryta.
 
Sen ska jag förbereda lite inför provet jag har imorgon.... nervös!!!
 
 
Videon från Rock med livstid, The hives spelar
 

Fikat

  Har precis vart och fikat med finaste Melinda
 
 

Movies

  Lol- tyckte filmen var helt okej, däremot lite långdragen ibland.
Project X- Inte min smak av film alls, var inte mycket handling, typ som en american pie film var det.
 
 
 

Outfit, födelsedag

 
 
 
Redan söndag..... :( Idag har vi hunnit städa här hemma och veckohandlat. Sedan åkt till Norberg och firat min lillbror Joakim som fyller 16 år idag. Stort grattis till honom. Han har blivit så stor och börjar nu på gymnasiet, handel, samma program som mig ;) Hoppas han haft en bra dag och vart nöjd över presenterna!
 
 

Rock med livstid

 Lördagen var man tvungen att gå upp i skaplig tid. Vi åkte ner till stan och köpte present åt min lillebror sedan vidare till släkträffen. Var mycket roligt att träffa allihopa. Var väldigt många jag aldrig hade träffat förr så det var spännande. Vi åt och sedan en massa prat med alla. Dock var vi tvugna att åka tidigare eftersom vi skulle till fagersta så vid halv sex åkte vi. Träffade på Ersson, Andersson, Danne och alla på området. Var trevligt det också, inte min typ av musiksmak med det fick gå ändå ;)
När sista bandet skulle spela började det regna så vart genomblöt, men sen fick vi skjuts hem av snälla enok.
 
Släktträff
 
 
Rock med livstid
 
 

Fredagen

 I fredags bestämde jag och Mattias oss för att gå ut och kika på top cats som spela i parken. Stefan kom till oss och umgicks innan han drog vidare på fest och Emma och Josse kom förbi hos oss och tag och tog ett glas innan vi drog ner till parken. Dom var super bra!!! Dock var det typ bara jag och Emma som dasade där ett tag, men det gick bra det också ;) haha. Senare vid halv ett tiden drog vi ner till kingen och fortsatte dansa där. En toppen kväll!
 
 
  
 

Nya kläder

 Här kommer bilder på de jag köpte i kupolen i veckan.
 
 

.

Hade det super kul igår. Och top cats var så bra!!! Nu har jag inte tid att skriva Men lägger ut uppdatering sen och bilder :)
Bjuder på en nu.


Top cats

Då var man redo för top cats som spelar i Avesta parken ikväll! Åh ska bli så kul att se dom :D


Kupolen

Efter jobbet idag kom Emelie H och hämtade mig så åkte vi iväg till kupolen och shoppade, hitta massa nödvändigt ;) köpte bl.a. Ny skinnjacka, skor, vinglas osv. Bilder på allt kommer sen! På vägen hem stanna vi på Max och åt, var en mycket trevlig dag och förhoppningsvis hinner vi ses en sväng nästa vecka innan hon flyttar :( Aja, vi håller kontakten :) nyss kollat på filmen "LOL", mycket bra tjejfilm, nu ska jag gosa ner mig under täcket.
Godnatt


Kollage

 Ett blandat kollage på mig & Mattias, har suttit och kollat tillbaka på en massa festkort, och inser nu att jag har en himla massa kort. Och alla är inte lika vackra ;) Här bjuder jag på några iaf;
 
 
 

Pic.

 
Ännu två kort tagna av duktiga Emelie Wahlund! :)
 
 

Halv klämdag

Det var så lugnt på jobbet idag så jag tog ut en halv klämdag efter lunch och gick hem till Emelie A en sväng. Mycket trevligt, klockan bara rann iväg och jag vart tvungen att dra mig hemåt, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan om jag hinner fixa med tvätten innan mattias kommer hem då vi ska hämta tre av mina syskon som ska sova här inatt.

 

<--Sötaste Elsa. Vi har satt upp hyllan ovanför tv:n, vad tycks? :) --->

 


Kväller

 Idag efter jobbet mötte jag upp Moa på stan och tog en fika innan Mattias hämta mig, vi åkte hem och sedan veckohandla vi. Gjorde god mat och har fixat lite i vardagsrummet. Blir super bra detta. :)
 
 
Nu Wallander och sedan sängen. Godnatt!
 
 

Etage

Lite uppdatering nu då om helgen. Fredagen tog jag det bara lugnt eftersom jag fortfarande var lugnt. Så bara en myskväll med min älskling då. Sen på Lördagen tog jag och Moa tåget till Falun och letade på Stefans lägenhet så vi kunde låna den och sova i. Vi fixade oss och sedan gick vi ut på Etage och dansa. Mycket rolig kväll!! :) Sen fick vi skjuts av Moas snälla mamma hem dagen efter.
 
 
 
 

Fikar med bästa Moa


Söndagkväll

Jag är helt slut, sov till sex nu på kvällen... så undrar hur jag kommer sova ikväll, typiskt. Aja, kan berätta mer om helgen sen, idag (eller ikväll) har jag bara kikat tv, min bror kom förbi för ett tag sen så blir bara en lugn kväll och ny jobbar vecka imorgon.
Kikat på dessa filmer, älskar "när mörkret faller". Såg den på bio med skolan förut och den är verkligen super bra!
 
 

Boooooring

 Ett bevis på att jag har haft tråkigt är att jag suttit och kollat på vävla skit Jockiboi och Widerstedt Show... då har det gått långt ;)
 
 
 
Har även suttit och planerat min födelsedagsfest... som är om en månad typ. men men, är man rastlös så. :P
 

Sjukling

Gick hem tidigare i tisdags och vart hemma nu tills idag. Har haft sån himla huvudvärk så bara legat hemma hela tiden under en filt. Var dock iväg igår till Emelie och fixade naglarna eftersom jag hade bokad tid där. Vart jätte nöjd men är lite ovant i början ;) haha Mattias säger att jag är hans nya ryggkliare, vilket han kan glömma ;) Har sovit superdåligt dom här nätterna, gått och lagt mig vid elva tiden men inte somnat förren tre tiden. Suck Aja ska ju inte klaga mer nu. Ska fortsätta se tv nu :)


Mums!!


RSS 2.0