Kommentar

Svar på kommentar:



Hej Amanda,
Ja men det tog ett bra tag att hitta den. Haha! Men tillslut hittade jag en sida, tyvärr är det ingen svensk text, men den funkar jätte bra! Här kommer länken som jag hitta serien på :)

Länk


Snart...

Nu är det inte långt kvar tills vi åker mot Arlanda!!!! Har vart till kupolen idag med älskling, skulle hitta ett par jeansshorts, men det verkar som att allt sånt försvunnit, :( hittade ett par andra shorts iaf, men bara ett par mysshorts.. aja hoppas jag kanske kan hitta några snygga på Kreta.

Precis ätit pizza och duschat. Nu ska jag snart fixa mig lite och packa de sista kläderna.


Gamalt kort på mig

Pretty Little Liars

Sitter på jobbet nu och har lunch, är så himla trött idag, grannarna firade lilllördagen ordentligt i natt. Efter jobbet åkte vi till elgiganten igen och bytte min dator för det var nå fel på högtalarna.. (och nu verkar det som det är de på den nya med.. ska och höra med dom idag också! ) sen åkte vi och handlade lite, gjorde god mat, sen klippte jag Mattias hår. Jag packade mer saker till Kreta och sen har jag börjat kolla på en tvserie på datorn. Tycker
den är jätte bra, men MEN inget slår ju Andra avenyn! ;)

Pretty Little Liars
heter serien iaf.




Vi har köpt lägenhet!

Åh, nu längtar jag tills vi får börja flytta grejer! :D Kontrakt och allt skrivit idag så första oktober börjar vi flytta in!! :D


Lunch...

Nu har jag lunch och ska upp på stan för att möta älskling och ta en baguett på pluscafé. MUMS!


Mitt super ex

Matt (Wilson) upptäcker ett tag in i förhållandet att hans nya flickvän Jenny (Thurman) lever ett dubbelliv som den något motvilliga superhjältinnan G-girl. Men först när Matt gör slut får han uppleva hennes superkrafter på nära håll då hon använder dem på de mest kreativa sätt för att hämnas på honom.
Källa: filmpunkten.se








Ny dator!!

Var på möte på banken idag på lunchen, gick bra! Efter jobbet hämtade Mattias mig och vi åkte till elgiganten där jag köpte en dator! Känns skönt att ha en ny som inte krånglar! :) Sen åkte vi till Ica och handlade. När jag kom hem var brevlådan fylld ! Mina kort har äntligen kommit! :D Yey!!



Köpte även en grej som man ställer datorn på så dn inte blir så varm.




"Rock med livsstil"

Lördagen åkte vi till Fagersta där vi träffa Joel och hans kompisar, vart förfest sen gick vi till campingen dit vi hade biljetter för "rock med livsstil". Massa bra band som spela. När allt var slut där gick vi på efterfest innan vi tog taxi till Joels lägenhet. Vi sov kvar där och idag har vi ätit pizza och sedan åkte vi hemåt. Så nu är vi hema igen efter en rolig helg! Blir duschen och film hela kvällen ;)

Vi såg sångaren i The hives inne på Ica och det är min brors idol, så Mattias knäppte ett kort på honom och mig, ;) haha!

 


 

Banden som spelade under kvällen var: DLK, Bullet, the Beast, Greenleaf, Dundertåget, NFAA, Millencolin.

 


Fredag

Fredag efter jobbet gick jag hem och duscha och fixa mig lite. Mattias åkte iväg och åkte Gocart och på fest med sina vänner. Så jag dror hem lite folk till oss och förfesta innan vi gick ner på Kingen och dansa.
Nu kommer kort från i fredags.

 

 


Yeyeye

Super kul kväll igår, bilder och bättre inlägg kommer sen, duchat och klar. Nu drar jag och Mattias till Fargersta till Joel på förfest sen fagarsta festival! Hoppas på en rolig kväll!! :D

Ett kort på Ida och mig från igår



Pusss


Uppdatera!!

Nu har det vart väldigt dålig uppdatering, jag vet :( Men har vart fullt upp hela tiden.

Lite vad jag har vart och gjort den här veckan, jobbat, fikat med Emelie H, alltid lika trevligt, åkte och grattat min lillebror som blir större och större för varje dag. Vart barnvakt åt mina minsta syskon. Grattat Vickan som kom över och kika lite film med mig! Och halva veckan har också vart lite hemlig, vi har lite på gång, men det berättar jag inte nu! ;) Men riktigt glad och ivrig är jag nu! :D
I alla fall, igår beställde jag massa nya kort igen som jag ska sätta in i album, längtar tills dom ligger i brevlådan!

Idag är det äntligen fredan och på eftermiddagen har vi fredagsfika. Sen ska jag hem och fixa mig för ev. utgång med Bettan och Melinda. YEY!
Imorgon ska jag och Mattias till Joel i Fagersta där det är festival med massa bra band som spelar.


Och den 27 åker viiiiiiiiiiiii till KRETA! Längtar som tusan nu!!!!
När jag kommer hem är det bara fyra dagar tills jag blir 20!!!
Och sen är det en annan sak att se fram emot som ni får vet sen!!!!
Längtar till allt!! :D




Pic.

En bild på min lillasyster Felicia från när vi var på semester till Eskilstuna


Nelly

Hemsida

 

 

 


Despicable Me

Var på inflyttningsfest hos mamma igår, det var trevligt :) Sen gick jag på krogen en sväng också och träffa lite olika vänner.

Idag sov jag til 3 :o , så det vart donken och blir det bara filmmys. Har precis kollat på Despicable Me

Jätte bra film! Kika

 

 

 


Party

Igår vart det fest hos bästa Camilla med Therese och massa folk. Mycket dricka och skratt. Sen drog vi till krogen där det vart dans hela natten. Träffade massa vänner där också och litte jobbarkompisar, det var kul :D

Tyvärr åkte inte kameran fram förren i slutet av kvällen, men men, vart ca fyra kort iaf.


Jag och Anna

Anna och Therese

Jag och Therese

Sen drog vi på efterfest, kom hem runt fem tiden. Och nu har vi precis vart och ätit pizza med Anna och Malin.
Jag och Mattias ska kolla film nu sen blir det att fixa om sig lite då för att åka på mammas inflyttningsfest :)


Nytt

Nya tröjan och skorna från H&M





Vickan och Elisabeths presenter


Grillning/Kingen

Igår efter jobbet åkte jag och Mattias till Anna, Elin och Elsa där det vart grillning, jätte god mat vart de och fick smaka massa goda saker efter maten också. :) Dom har vart i Holland så dom köpte med mitt favorit pålägg till mackor och jag fick en burk sånt hem :D



Sen åkte vi hem där min syster Rebecca väntade, jag bytte om och gick ner till krogen för att dricka några öl med Camilla. Dåligt väder men riktigt trevligt var de :)

Camilla :)

 

Nu har en till jobbardag gått och på lunchen var vi på min avdelning til Gränden och åt lunchbuffé. Jag tog pannkakor, åt himla mycket. Mums!

 

Nu ska jag sätta igång med maten här hemma också, blir kyckling och ris med currysås.

 

 


20110809

Trötter!

Efter jobbet gick jag upp på stan och tog en fika med Emelie L, mys! Sen kika vi i lite affärer, jag köpte ett par nya skor och en tröja, bild kommer nog sen. Köpte även presenter till systrarna Evertsson. Sen kom Mattias och hämta mig och vi åkte hem och gjorde carbonara. Så nyss ätit och nu kikar jag på tv. Ska nog snart sätta igång en film också. :)

Pussss



Myskväll

Myskväll!
Efter jobbet åkte jag och Mattias och storhandla, kom hem och gjorde jätte god wock. Efterrätt vart det, äpple, päron, banan och jordgubbar doppa vi i smält chocklad. Mums :)




Gröna Lund

Igår, lördag skulle vi till Anna och Emil, men vi planerade spontant att åka till Gröna Lund, och så vart det! :) Vi tog bilen och hämtade upp dem och vidare mot Stockholm. Blev lite problem att hitta dit eftersom att vissa ställen i stockholm var avstängt, men fram kom vi tillslut iaf. Och vi kunde inte haft mer tur med vädret. Var helt underbart. Var förberedd på regn, men kom inte en droppe under tiden vi var där. Åkte massa karuseller, kolla lite på sommarkrysset, åt gott, spela lite och mycket skratt vart de! :)

Tack för en toppen dag/kväll! <3

 

 


Födelsedagsparty

Fredagen vaknade jag med huvudvärk och ont i halsen så sjukanmälde mig och var hemma och vila. Sen vid lunch släppte huvudvärken så jag ringde chefen och fråga om jag skulle komma ner och jobba några timmar, men det var lugnt. Fick även reda på då att jag fick ännu mer jobb. Ända till juli 2012 :D Känns super att ha jobb ett år framåt iaf!
:) Iaf så fyllde mina vänner Elisabeth och Vickan 20 år också! GRATTIS!!!<3
Så gick dit på förfest innnan vi gick ner på krogen och dansa. Jag tog det dock rätt lugnt med tanke på att jag inte mådde så bra.
Glömde kameran så får sno lite bilder från dem sen när dom lägger ut. Nu har jag bara snott ett kort från min Emelie! <3

Emelie A, jag och Emelie W =)



Utsund

Ont i huvudet! :( Började med halsen redan igår, nu äter jag halstabletter och huvudverkstabletter och hoppas det blir bättre. Har inte tid att vara sjuk!

Precis gjort tacogratäng och tog en prattur med Ida :) Kollar family guy nu och snart ska vi se på film :) Min bror och syster är här också!

Juste fick ett fodral till min mobil idag på jobbet av en kollega. Super snällt, jag som behövde en och allt :)

Diekt efter jobbet åkte jag, Mattias och Amanda till utsund också och låg och stekte lite, skönt.








-


Hemma från jobbet nu och jag och Amanda kollar på tv. Har vart en lång dag
idag, men nu är jag hemma igen iaf :) Ångest vad jag ska göra för mat också..


Måste bara tipsa om dom nya skosulorna jag köpt, jätte bra, jag har alltid haft
problem med fötterna när jag går i sandaler, blir så stettigt och böjar lukta på en
gång. Men dom här gör det mycket bättre. Är en lukt i dem så det luktar gott. :)

Köpte dem på Din Sko,





Filmtips

Jag och Mattias kollade på den här filmen i söndags. Riktigt bra (y)




Amerikansk komedi från 2007. Norbit är en bortkommen ung man som vuxit upp på Mr Wongs hem för föräldralösa barn. Nu står han i begrepp att gifta sig med den kaxiga Rasputia som han känt sen skoltiden. Hennes självförtroende är lika stort som hennes midjemått. Men en dag dyker Norbits barndomskamrat Kate upp och Norbit bestämmer sig för att lämna Rasputia.
Källa: Tv.nu


Ny telefon

Först jätte glad imorse för jag hade möte med min chef och fick höra massa glada saker, bla jag får förlängt jobb till januari. super bra! :D Men sen slutat av dagen vart inte lika kul, min telefon dampa ur totalt! Så efter jobbet gick jag till källarn och köpte ny tele. Vart en LG det också. Problemet var bara att jag inte kunde föra över ala mina kontakter till nya telefonen, så jag och Ida har ållt på och krånglat med det där i en timme och skrivit över alla nummer till datorn iaf, så nu är det bara att skriva av alla till min nya telefon sen, men det är ett senare proplem ;)

Nya telefonen



Gjorde lite mat, korvstroganoff till mig, Amanda och Ida. IDa har precis gått och prata precis i tele med älskling, saknar honom! '(

NU ska iaf jag och Amanda sätta på en film och hoppas på att den är bra. :) Mys <3





Sööt!

Så jäkla söt unge som skulle sjunga bananer i pjamas på kareoke kvällen på campingen.




Filmtips

Vi kollade på den här filmen på vår minisemester och tyckte den var bra, kolla på den tycker jag! =)



Ett starkt, varmt och charmigt drama inspirerad av den verkliga och fascinerande historien om Christ Gardner.

Will Smith har fått den stora äran att gestalta Chris Gardner, en man som är på väg att förlora allt. Hans sons mamma lämnar honom, men han beslutar sig för att han vill uppfostra sin son själv. Han kämpar för att få ekonomin och livet att gå ihop som ensamstående far, men blir ändå vräkt från sin lägenhet och står nu tillsammans med hans 5-år gamla son på gatan utan någonstans att ta vägen. Gardner lyckas få en prestigefylld praktikplats hos en fondmäklare, men trots att platsen är obetald tar han den i förhoppningen om ett bättre liv för sig och sin son. Chris tvingas leva ett dubbelliv; börsmäklare på dagen och hemlös på natten.
Källa: www.discshop.s


Jag älskar dig!

När jag kom hem från jobbet fick stod det en bukett blommor och ett brev från min fina älskling.



Rubrik

Mattias är i Rättvik på CCW och jag kan inte följa med eftersom jag har ett jobb att sköta :P Har iaf min lillasyster Amanda här på besök och gör mig sällskap. :) Melinda och Elisabeth gick precis hem, vi har kollat på en film och ätit ships, popcorn och dricka.

Vi kollade på en hemsk film som är förbjuden att se i vissa länder, och nu förstår jag varför. Men vi var ju såklart tvugna att se den. ^^.

Men jag tipsar er om att inte se på den här filmen. SpskiFilm, hemsk var den verkligen!!

 

 


Djuren

Nu kommer alla bilder på djuren vi såg på Parken Zoo :)









RSS 2.0