-.-




Dagen

Vart stressigt imorse när jag skulle till jobbet, måste lägga mig tidigare om nätterna! Pratade med min chef och jag ska få bli VISA ansvarig nu för alla ansökningar för privatpersoner och det känns jätte kul. :) Registrerat hela dagen och satt ute i solen på lunchen. Efter jobbet mötte jag Emma på stan, vi var till ticket och skrev ut lite olika resemål. Nu nu har jag kollat lite mer på dom, och alla verkar jätte mysiga. Ska bli skönt att komma iväg sen! :) Köpte en ny klänning och ett skärp på stan också. Snyggt på sommaren sen. Bild kommer sen när jag orkar ta fram kameran. Har gjort mat, det vart makaroner, köttbullar, bacon och korv i småbitar i en sås. Vart gott tyckte jag! Nu har jag satt mig framför datorn en sväng och senare ska jag se på film.

Inte så mycket mer att skriva om, skriver kanske mer senare! :)

Puss

No strings attached

´Jobbet gick bra idag, största delen bestod av utbildning, så vart inte allt för mycket "jobb". Sprang upp på stan en sväng på lunchen med Moa och Cilla och kika lite. Efte jobbet hämtade jag ut mitt packet från Nelly, har inte bestämt mig än om jag ska ha allt kvar. haha Ska nog knäppa kort sen får ni se. Sen åkte vi till Ica kvantum och storhandlade mat. Gjorde köttfärsås och spagetti, goottti! Och kika på filmen "No strings attached". Jag tyckte filmen var bra. Lite långdragen men bra!



Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på Tallang avsnittet från i fredags som vi missat. Godnatt! :)


Elisabeths kort

Förde över kort från Elisabeths kamera till min dator så hittade lite kort från tre olika fester som jag vart med på. Lägger ut kort nu, det är från lite olika fester! :)


















HangOver, part 2

Elisabeth, Maria och Jessica vart kvar här tills idag, men dom har precis gått. Vart pizza imorse. Mums! Och ikväll blir det bio och kolla på Hang Over 2 med Mattias, Moa och Daniel. :)




Karnevalen lördag

Det vart fest hemma hos mig och Mattias som sagt. Var jätte roligt, en massa folk kom och massa personer som jag inte träffat på länge kom så det var jätte kul. Sen gick vi ner på stan, alla krogar var det typ fullt på så man kom inte in någonstans. Så vi gick på street discot och kolla på Swingfly. Träffade även på fler kompisar som jag inte träffat på skit länge. Så det var jätte kul.

Nu kommer massa bilder från Lördagen
















Dansuppvisning/Karusell

Vaknade skapligt bakis på Lördagen men bara att gå upp ändå. Jag och Mattias mötte Moa och Daniel på stan och köpte lite mat tillsammans och kika på marknaden lite. Mina två bröder kom förbi en sväng på dagen. Mattias åkte och grilla med sina jobbarkompisar medan jag gick ner på stan och mötte upp lite kompisar. Jag, Elisabeth och Anna kollade på dansuppvisningen först på dagen och dom var så duktiga så :)

'
JahGirlz

Sen hoppa vi in i Nymans bil och körde några varv på crusingen. Drack en cider i bilen också. Sen mötte vi upp Ida och gick mot karusellerna. Åkte virvel vinden och det var sjukt kul, haha, vart helt hes efter föör man skrev och skratta så mycket. ;)







Sen gick vi förbi Ica och köpte lite mellanmål så vi skulle orka med kvällen. Så gick hem till mig och fixade oss lite innan folket kom.


Karnevalen fredag

Nu har jag inte uppdaterat på hela helgen, sorry. Har vart så himla mycket. I fredags efter jobbet åkte jag hem och fixade mig sen gick vi och mötte upp Ersson, Andersson och Ida och gick till Vickan, där det vart fullt hus. Var jätte roligt. Massa folk vi inte kände och kul att lära känna nytt! :) Efter en bra förfest gick vi alla ner till krogen, vart Kingen och en massa folk där. Först Spelade Ebba Gold och sen vart det dans för hela natten ;) Mötte Anna och Emelie och massa folk där innan, var super kul! :)

Nu kommer en massa bilder från Fredagen!
















Beställt

Nyss duschad och ska snart krypa ner i sängen. Har precis skickat efter en beställning från Nelly nu också :D



Nelly.com


SOMMARKÄNSLA

från H&M fashion






Jobb/Karlbo/Promenad/Prat i massor

Jobbet idag gick bra, vart med på lite utbildning och jobbat med VISA ansökningarna. Efter jobbet körde Moa och Daniel hem mig igen, blir lite bortskämd tror jag , haha ;D Dom kom med upp på en cigg och en pratstund innan dom åkte också. Sen åt ja pizza , åkte till Karlbo och målade en vända till. Sen hem och bytte om, gick ner mot stan och mötte Vickan för en promenad. Var ute och gick en och en halv timme innan jag gick till Ida och prata. <3 Nu är jag hemma och kl vart sent. Är tio i tolv nu och nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon för att jobba.


Sitter på Mattias dator nu och hitta lite gamla foton på mig, haha, typ 3 år gamla kanske :o



24 Maj

Kom precis hem, har vart i karlbo idag igen efter jobbet. Först åkte till till skolan där det var öppet hus för mina små syskon Elin och Elsa. Dom gjorde lite historiapresentation och så, dom var så duktiga så! :)
Sen åkte vi och fortsatte med våra garderobsdörrar. Jag bara hoppas dom blir klara tills på lördag!
Vart lite förändringar under karnevalen nu också. Var tänkt att vi skulle åka lite crusing med lite folk, men nu får inte alla plats så vi försöker hitta en annan bil vi kanske kan åka med, får se hur det blir, om vi inte hittar någon får vi sätta oss i karlbergsparken och kolla på lite bilar därifrån, eller gå till trapper eller nått och ta en öl på dagen. Hoppas bara det är fint väder!

Just nu känns allt hopplöst om jag ska vara ärlig, är så jävla trött och slut i kroppen. Borde gå och lägga mig så jag kan vakna glad imorgon. Aja, det löser sig alltid, med trevlig sällskap så kan det inte bli mer än roligt! :)

Nu väntar duschen sen ska jag nog krypa ner till sängs.




Trötter

Jobbat idag, först var jag med på lite utbildning och sen satte jag igång och jobba som vanligt. Skönt att komma igång igen. Efer jobbet körde Moa och Daniel hem hem (kände mig lite slö pga att det inte är långt alls) haha. Hann hem i 10 minuter innan jag och Mattias åkte och mötte upp hans mamma på PerKvadrat. Där köpte vi färg och penslar och lite mer. Åkte hem och åt en snabbis och bytte om innan vi åkte till hans föräldrar igen, där fortsatte vi med våra garderober. Mattias spakla och slipa igen och jag började måla dem. Det blir en grå färg och jag tror den kommer blir jätte bra i vår hall. Hoppas bara att vi blir klara med de innan helgen då det blir fest hemma hos oss. haha. Men det ska vi nog hinna. Vi ska dit varje dag efter jobbet den här veckan och forsätta med de, så det blir klart. :)



Nu är vi hemma igen och jag kan säga att jag är helt slut, värker i hela kroppen, ont i ryggen och fötterna och helt slut. Blir en tidig kväll för mig tror jag.

Godnatt


Söndag

Vart i Karlbo och fixat lite tidigare. Sen hem och städat, satt upp myggnätet nu, så det är klart. Sen kom Moa och Daniel förbi en sväng och prata lite skit. Trevligt. En halvtimme efter kom Emelie förbi också, blev och snacka lite skit och umgås en sväng. Skojjj. Och nu kollar jag och Mattias på tv. Så passa på att skriva ett inlägg nu under reklamen. Ringa Vickan efter filmen sen blir det sängen om man ska orka upp och jobba imorgon. Ska bli skönt att börja jobba imorgon faktiskt! :)


En bild på mig och Elisabeth från igår


Trapper

Igår åkte vi till Mattias föräldrar igen och fixade lite mer med dörrarna, gick sådär, spaklet (stavning) vägrade torka, så tillslut åkte vi hemåt, lämnade Amanda på bussen och jag och Mattias åkte hem. Vi var jätte hungriga när vi kom hem eftersom vi bara hade ätit frukost under dagen. Och vi kom hem rätt sent. Så hoppade in i duschen sen gick jag och Mattias ner till Trapper för att äta, var jätte god mat, jag tog en kycklingfilé, och min älskling bjöd på maten. <3 Tog ett glas öl till maten, sen kom Nyman och Hanna och gjorde oss sällskap. Sen kom min pappa och umgicks med oss också. Det var roligt! Ida, Kunnari, Elisabeth och Annika kom sen också, så det vart några fler glas än tänkt. Haha! Köpte även en blueshot. Jätte god! :) Det var nått band från Sala som spelade där också, dom var väl inte så jätte bra kanske, men gick att lyssna på!


Jag innan vi gick ner

Hanna och Annika

Nyman och Ida

Mattias, Pappa, Jag och Elisabeth

Haha :)

Nej, nu ska jag komma på något vi ska äta, är jätte hungrig. Sen ska vi till Karlbo och försöka fixa lite mer med dörrarna. Och åka förbi pappa och lufta bromsarna.
Imorgon börjar jag jobba igen också!


Sovdags

Det fick jätte bra i Karlbo idag, vi har vart så duktiga så! Hållt på och slipat och fixat, fick en massa gjort idag. Åkte därifrån runt halv tio, då vi åkte till Åkes och köpte lite mat. Emma kom dit och åkte med oss hem. Så vi har kollat på film nyss. Nu blir det snart sängdags! Emma gick precis och Mattias har somnat här i soffan. Amanda sitter vid andra datorn, och som sags, snart ska jag väcka Mattias och krypa i säng.


Jätte gamalt kort på en fest hos Jessica

En tripp på stan

Kom precis hem från stan, har vart och fikat med Ida och min lillasyster Amanda. Var trevligt, :) Men när vi var påväg hem skulle jag gå till bankomaten och upptäcker att mitt bankkort är borta. Så vi skyndar oss tillbaka dit vi har varit, slutligen gick vi till pluttobak och frågade om jag hade glömt de där, och det hade jag, lättnad! Så dom hade lämnat in mitt kort på banken så jag gick dit och hämtade tillbaka de. Så skönt att de löste sig.
Får se vad som händer nu i helgen.
Snart kommer Mattias hem och vi ska till hans föräldrar igen och spackla och slipa våra garderobsdörrar.


Jag och Ida förra sommaren


Frukost

Solen skiner och det är jätte skönt ute. Jag och Amanda gjorde te med scones och smällt ost. Mums.



Lite senare ska vi ner på stan och ta en fika med Ida, sen ev. träffa Therese en sväng :)
Nu ska jag ut och sätta mig på ballkongen!


Pirates of the caribbean

När Mattias slutat jobbet åkte vi till Mattias föräldrar och åt god mat, jag fick sy ihop vårt myggnät som vi ska ha till ballkongen. Gci faktiskt bra. Sen åkte vi till Avesta och hämta ut biljetter, eftersom vi skulle på bio och se nya Pirates of the caribbean i 3D. Filmen var jätte bra och gick bra att se med glasögonen på.


Jag & Amanda, Vi såg lite roliga ut i dem, men haha. Mattias ville inte vara med på nå kort ;)

På vägen hem började det regna så ökade stegen, men nu är vi etligen hemma, och verkar som att alla är helt slut, Amanda ligger redan och sover till höger om mig, och Mattias ser också väldigt trött ut på vänster sida. Haha. Så snart borsta tänderna och krypa ner till sängen.
Imorgon ska jag och Amanda ner på stan och träffa Ida också, blir att ta en fika och snacka lite skit :)

Nej nu ska jag natta mig snart. Godnatt!


Bakat

Idag så bestämde jag och Amanda oss för att baka lite, så vi gick först ner till Ica och handla lite och när vi kom hem satte vi igång och baka. Först gjorde Amanda en tigerkaka (sockerkaka fast man blandar både vaniljsocker och kakao), sen gjorde vi scones. Det vart jätte gott!





12.31



Nu ligger jag och min syster och bara tar det lugnt framför en varsin dator, ska snart sätta mig och skriva upp lite recept igen och plugga lite mer i körkortsboken. Sen ska jag nog plocka undan lite här hemma också, börjar bli lite rörigt igen. När Mattias slutat jobbet ska vi till Karlbo och äta middag hos hans föräldrar. Blir trevligt de. :)

Och jag längtar till karnevalen, hoppas verkligen att det blir en lyckad helg! :) Och på måndag börjar jag jobba igen, så lär komma in i rutinerna igen. Gå upp i tid och göra något av dagarna.


Dag 15 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

Två saker jag inte skulle klara mig utan

1. Mina nära & kära. Vad skulle jag göra utan dem? Folk som ställer upp, folk man kan kan lita på och umgås med. Utan socialtumgänge har man ju inget. Jag trivs att ha folk omkring mig, tycker inte om att vara själv, utan vill gärna ha mina vänner, min pojkvän eller min familj i närheten. Ha filmkvällar, prata problem, prata om roliga saker som hänt, fikastunder, utgångar, grillning och mycket mer.




2. Datorn. Låter kanske lite konstigt att jag väljer just en dator. Men i dagens samhälle måste man nästan ha en dator. Man kan ju göra i stortsätt allt där. Beställa saker, kolla sin bank, söka jobb, kolla upp information, kolla nyheter, chatta, boka, spela, skapa, osv osv. osv. Finns hur mycket dm helst, skulle kunna sitta i timmar och räkna upp.


Doomsday

Blir filkmys ikväll, blir att kolla på "Doomsdag", bara hoppas på att den är bra. Har sett både bra och dålig kritik om filmen.



Brittisk-amerikansk-sydafrikansk science fiction från 2008. Ett dödligt virus har skördat hundratusentals offer i Storbritannien. I ett desperat försök att tygla spridningen av sjukdomen bygger myndigheterna en ogenomtränglig mur för att förhindra att de smittade flyr. Smittospärren fungerar men 30 år senare bryter epidemin ut igen. Enligt uppgift finns det fortfarande liv bakom den stora muren vilket kan innebära att någon funnit ett botemedel. Således bestämmer sig myndigheterna för att skicka in en elittrupp i det avskärmade området...
Tv.nu



Träffat Emelie idag..

Träffat Emelie idag och  tog en fika, var jätte trevligt, inte träffat henne på typ 4 månader så vi hade lite att prata om ;) haha, sen kom min lillasyster Amanda, så vi kika lite på stan alla tre, handla lite till maten vi skulle göra, sen körde Emelie hem mig och Amanda. Vi började med mat, det vart revbensspjäll, potatis och sås. Vart jätte gott. Anna hjälpte mig och förklarade hur jag skulle göra via telefon, så det var riktigt gott. Nu är vi mätta och belåtna :)




Föddes med hjärtat utanpå kroppen

Tvååriga Beersheba föddes med hjärtat utanpå kroppen.

Nu måste mamma Darya Mihitaryants samla in 200 000 kronor – för att rädda dotterns liv.
Hälsomyndigheterna i ryska Novorossiysk har beslutat att inte längre stå för medicinkostnaderna för den tvååriga flickan Beersheba.
Tvååringen föddes med hjärtat utanför kroppen, en defekt som drabbar en på miljonen, rapporterar austriantimes.at.

Snart slut
Inom några veckor tar Beershebas livsavgörande medicin slut. Nu måste flickans mamma, Darya Mihitaryants, snabbt samla in drygt 200 000 kronor för att kunna köpa ny medicin åt dottern.
– Det är så svårt. Vi är inte rika, så var kan vi hitta så mycket pengar? säger mamman till austriantimes.at.
– Läkarna pratar om att operera in hennes hjärta i bröstet, men det skulle kosta miljoner. Som det ser ut nu kommer hon inte få uppleva sin nästa födelsedag om vi inte lyckas samla in pengarna.
Aftonbladet.se

 Åh söta lilla tjej, hoppas de får ihop pengarna och räddar henne, tycker det är så hemskt när sånt här händer.


Dag 14 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på

Fem webbsidor som jag ofta är inne på

Facebook.com
Blogg.se
Bloggkoll.se
Aftonbladet.se
Google.se


Step

Idag kom Amanda och Moa till mig, vart o snacka lite shiit och så, sen gick jag till gymmet där det vart ett pass Step. Var rätt jobbigt men ändå roligt. :) Har precis duschat och nu satt mig i soffan, ska bara ta det lugn resten av kvällen nu!
Imorgon blir det en fika med Emelie sen kommer min lillasyster och ska vara här tills på fredag. :)


God morgon eller nått

Igår vart det filmmys, gjorde lite pommes, köttbullar, hamburgare, bea osv & kollade på pirates of the caribbean 1 som gick på tv. Vaknade när Mattias kom hem från jobbet på sin lunch, så sovit bort mycket av dagen, inte bra. Men har börjat plugga lite i körkortsboken igen iaf, och snart kommer Amanda hit, blir att snacka lite skit sen ska jag ner till gymmet idag. Måste, det är inte bra der här :/




Modevisning

Har vart en trevlig dag, först ner på stan med Vickan och åt lunch på pluscafé, vart en kycklingbaguet, super gott! :) Sen gick vi upp till skolan och kolla på modevisningen, var inge bra kort alls, jätte suddiga och mörka, men lägger ut några ändå :)






Sen gick vi tillbaka till stan och kollade runt i lite affärer, Vickan bjöd min på en 88:an också, mums :D



Nu är vi hemma igen och Vickan ska ner och gymma, jag hoppar det idag, lär fixa med mat osv. Blir en lugn kväll nu :)


Träffa Vickan

Nu har jag duschat och ska ner till stan nu med Vickan, vi ska äta lunch sen gå till skolan där det är modevisning. Sen blir det ev gym på det också. Har vart duktig och pluggat lite i körskoleböckerna idag också. Börjar känna mig pepp på att ta det jäkla körkortet nu, men lång tid kvar, har precis börjat ;) Men bara kämpa på nu när man väl har satt igång! :)
Nu ska jag gå, skriver mer sen.

Puss

Dag 13 - Två saker jag längtar efter

Två saker jag längtar efter



För det första så längtar jag verkligen efter att åka iväg med Mattias utomlands och bara vara, ligga i solen och njuta. Nått jag tänker på i stort sätt varje dag, der fram emot när vi ska åka.
Sen så satt jag och tänkte här ikväll på min lilla mormor, att jag saknar henne och att jag lär ta mig i kragen och åka och hälsa på någon gång nu snart, det blir allt för sällan nu för tiden. Så längtar efter nästa besök hos henne och morfar såklart. :)


<3

Kort som jag inte sett på länge, satt och kika gamla kort.. på mig och min fina Mattias som jag älskar!






Ger sin 8 åriga dotter botox..

Läste på aftonbladet för någon dag sen och såg det här. Helt sjukt!
Hur fan kan man ge sin 8 åriga dotter botox?!



Se videoklippet på den här länken: http://www.aftonbladet.se/wendela/article13019093.ab

Mamman: Det är ofarligt
Britney Campbell är åtta år – och full av botox.
Det har mamma sprutat in.
– Det gör ont ibland, men jag vänjer mig, säger Britney.
Kerry Campbell i San Francisco gör allt för att hennes dotter Britney ska vinna skönhetstävlingar.

Skrattrynkor
I en intervju i tv-programmet ”Good morning America” berättar Kerry att hon sprutar in botox i ansiktet på sin åttaåriga dotter:
– Hon har inte frågat efter det, men jag vet att hon är missnöjd med sina skrattrynkor. Jag tar ju botox själv, det är ofarligt.
– Det är en tuff värld, konkurrensen är hård, säger Kerry Campbell.

Beställer på nätet
Eftersom det är olagligt för läkare i USA att skriva ut botox till minderåriga beställer Kerry Campbell sina varor på nätet. Innan hon injicerar produkterna i sin dotter provar hon dem på sig själv.
Men Kerry Campbell nöjer sig inte där. I en intervju framkommer det att hon även låter vaxa benen på sin dotter.
– Det är inte kvinnligt att ha hår på benen, säger Britney.
Aftonbladet.se


The roommate

Jag och älskling har haft myskväll precis och kollat på "The roommate". Tyckte den var jätte bra!

"Sara, en nybliven collegestudent, blir tilldelas ett studentrum som hon ska dela med en annan student som heter Rebecca, en psychotisk person. Allt tar en dödlig vändning när det visar sig att Rebecca är helt besatt och börjar attackera personer i Saras omgivning."





Jag och Anna såg förresten på lite filmer när jag var hos henne i veckan och tyckte alla var jätte bra, kika på dem också vettja en tråkig regnig dag som denna.




Kläder

Nu kommer lite bilder på kläder jag köpt på senaste tiden, inte haft ork att knäppa kort på dem, men nu kommer det lite kort. :)


Två linnen från New Yorker

Två tröjor från Vero Moda

Bikini från Cubus

Vänstra shortsen från Gina tricot och högra från New Yorker

Fick en skiva igår också på kingen av bandet som spela. Dom kasta ut och jag fånga ;)


Kings arms

Vakna precis, var som sagt ut och festa igår, först gick jag till Elisabeth och drack, lyssna på musik osv. Sen kom Therese och Evelinn, och sen kom det lite mer folk, Ida och Kunnari bla, var jätte trevligt! Sen fick vi skjuts ner till stan, vart Kingen. Men som vanligt så är det alltid band eller annat så det blir så jävla dyrt varje gång man ska ut. Men det är bara att beta och se glad ut.


Jag och Bettan

Therese





Sista veckan utan jobb, planerna för veckan ser ungefär ut såhär.
Måndag: Träffa Vicken
Tisdag: Träffa Amanda
Onsdag: Min lillasyster kommer till mig och blir kvar till Fredag
Någon dag i veckan träffa efterlängtade Emelie som kommit hem.
Sen börjar jobbet igen.
Nu ska jag äta pizza, pussssss!

Utgång

Det blir utgång ikväll! Jag och Mattias var iväg till donken och åt hamburgare tidigare, hem och duschat och bytt om, nu ska jag fixa mig det sista sen gå över till Bettan dit Therese och Evelinn kommer, blir att dricka och ha trevligt sen gå ner till krogen.

Juste, går kollade jag och Mattias på den här filmen, det var skit bra, kolla den! (y)



Ha en trevlig kväll för det ska jag :D
Puss



RUBRIK


Var nere på stan idag och fika med Ida och Emelie som sagt, det
var jätte trevligt! :) Gick sen hem och städade undan lite och pluggat
lite mer i teoriboken till körkortet. Men det är ju så sjukt mycket så
känns som att jag inte kommer bli klar fören om några år ;P
haha, nej det får jag verkligen inte hoppas.
Idag har jag och Mattias 2 år och 2 månader under fredag den 13:onde.
Jag ska gå snart och handla mat tills ikväll, blir tacogratäng och får
väl hoppas på en film till!

Imorgon hoppas jag på en bättre dag än!

Ev. gå ut eller nått, ingen aning, det visar sig :)

Har jävligt tråkigt just nu så tänker inte sitta här nå mer, nu ska jag ut.
Skriver kanske mer ikväll eller imorgon.
Puss sålänge!





MMS inlägg

trött jag är. Men lär gå upp snart. Ska fika med Ida och Emelie om en timme på stan. :) har förresten köpt körskoleböckerna nu så kan äntligen börja plugga nu. Börja lite smått igår men jag kommer att det här kommer ta ett tag. Aja nu ska jag gå upp och äta frukost. pusshej

Dansuppvisning

När jag kom hem tog jag en dusch och bytte om. Gick ner på stan och mötte Ida, så gick vi ner til Q och kollade på dansuppvisningen, dom var jätte bra och en jätte gullig liten unge avslutade föreställningen kanon, :)
Vart inte så bra kort med mig kamera så vart inge många kort med min :P Nu ska jag mysa ner mig vid älskling och kolla lyxfällan.

 



Västerås

Dålig uppdatering- javet! Men nu är jag hemma och harlite mer tid igen. Jag har vart i Västerås hos Anna mellan tisd-torsd. Har vart suuper kul! Anna kom och hämtade mig vid tågstationen så tog vi en promenad hemåt, blev gjorde tacos och kollade på lite filmer. Mysigt.
Sen på Onsdagen gick vi ner på stan och shoppade lite, jag köte en ny bikini, två linnen och två shorts (bilder kommer sen). Vi tog även en fika på uteserveringen och snacka lite skit. Sedan gick vi hemåt och åt lite mat till ännu en film. Sen började vi fixa oss lite och Anna gjorde en jätte god drink som vi drack på ballkongen. När det var dags gick vi ner mot centrum och gick på krogen Pluto. Var meningen att vara bara skulle ut och ta en drink och sitta och prata hela kvällen, men haha. En cider vart det och en dans nästan hela kvällen! Var jätte roligt och bra musik. :D Kvällen slutade väl lite sådär, Anna fick en flygande flaska rakt i ansiktet, träffade hennes läpp så hon börja blöda. Men som tur var så var det runt halv 2 så var ändå dags att dra sig ut. Men otur var det, men riktigt kul kväll annars! Sen på idag var det dags att åka hem, Emil, Annas pojkvän körde mig till tågstationen.
Perfect days :)

Bilder tagna från Pluto.nu

 

Min varma choklad och min konrad drink


Jag och Anna innan vi gick ut


Anna

Jag

 

 

 


Soooooolen lyser

Har umgåts med Ida några timmar i morse, låg på holmen och glassa, så jäkla skönt var det. varmt men man ska inte klaga ;) Nu har jag precis duschat och packat lite saker, för åker till Anna om en timme cirka. :) Min fina kör mig till tåget sen. Har inte så mycket att skriva om nu, så uppdaterar er sedan kanske ..

Puss och gå ut i solen nu! ;)


Godnatt

Har vart en jätte bra dag idag, ute nästan hela dagen. Skjutsade hem syskonen och mamma vid nio tiden. Så var hemma runt tio, sen dess har jag bara legat i soffan och tagit de lugnt och snart ska jag gå och lägga mig, är helt slut i hela kroppen. Imorgon blir det ev lägga sig en sväng med Ida på holmen om inga förhinder kommer upp, sen ska jag till Anna och blir kvar där tills på torsdag. Fuuun! :) Men kommer sakna min älskling såklart. Men får ligga närmare honom inatt <3
BIljett är iaf bokad och klar! Godnatt säger jag snart.


Videon


Min söta lilla Lovica berättar var tomten säger när han kommer med julklappar.



Mina syskon hoppar studsmatta och är så duktiga.


Lekdag!

Jävla blogg.se att krångla. Igår la jag ut två inlägg som aldrig kom upp. Fick publicera om dem idag eftersom jag såg att dom fortfarande inte hade kommit upp på bloggen.

Men som sagt följde ju Lovica och Joel med oss hem igår och sov kvar. Åt lite pizza först igår sen somnade dom en efter den andra. Så hann inte med så mycket igår. Imorse trodde jag att dom skulle komma och hoppa på mig på morgonen och vilja att jag skulle vakna. Men jag låg kvar ett bra tag i sängen och bara låg och lyssna på deras vilda diskutioner dom hade här ute. Haha lite roligt att höra på. Sen gick jag upp och satte på barnkanalen åt dom, där var det både pippi långstrump och mumindalen som dom gillade så det vart en lugn morgon. Sen åt vi frukost, gick över till ok och köpte glass sen gick vi till lekparken och har vart där i tre timmar nu, hela förmiddagen var vi där. Mattias kom även förbi en sväng på lunchen. Nu är vi hemma och vi har precis ätit lite mat. Kollar på film jag och Joel, Lovica ligger och sover hon. Helt slut efter allt lekande i lekparken. Och jag älskar vädert!


Lovica och Joel äter glass


Sandlådan







080511

Imorse åkte vi till Anna för att fira mina syskon Elin och Elsa, var massa folk där jag inte träffat på länge, var trevligt och massa god mat! :)


Hoppar studsmatta

Elin och Elsa öppnar presenter



Anna fick också presenter för hon fyllt år förut

Mattias hoppar

Efterrätt

Älskling

Födelsedagsbarnen

Fira Viktoria och fick med oss två hem..

Åkte till Mattias föräldrar, dom var bortresta så vi la oss i solstolarna ute på gården och glassa lite,,




Sen passade vi på att åka till mamma och fira Viktoria som fyller år på tisdag.

Tredje födelsedagsbarnet

Söta Lovica

Min fina

Felicia

Joel

Amanda

Dom är två gullisarna fick följa med oss hem också. Så nu har dom precis somnat, imrgon ska vi gå ner till lekparken och gunga, leka i sandlådan osv. Det se dom fram emot. Haha. Så lägga sig i tid idag ändå tror jag ;)


Elin&Elsa

Vakna typ precis och ska nu klä på mig och fixa mig lite, sen åker vi och firar Elin och Elsa som egentligen fyller år imorgon. Kommer lite folk och vi blir bjudna på mat. Kul att se lite folk som man träffar allt för sällan :)


Elin, Elsa och Viktorias presenter. Viktoria fyller ju år på tisdag också. Så mycket presenter just nu :P


Festlördag

Var jätte skoj igår. Först gick vi jag och Mattias ner på stan och mötte upp Moa och Daniel. Gjorde lite ärenden på stan sen hem till oss och grilla på elgrillen, vart suuupergott.


Daniel och Moa

Sen fixade vi oss och fick sedan skjuts av älskling till Hedemora där det vart fest hos födelsedagsbarnet Cilla. Fortsatte att dricka där och hade trevligt. Sen åkte vi till Avesta igen och gick på Star hotell och lyssna på band/dansa.

Lite bilder kommer nu.

Alex, Cilla och Jessica

Daniel och Moa

Jag, Moa och Daniel


Jag, Moa, Daniel och Cilla

Jag och söta Moa

Alexandra

Mattias i hörnet, Jag och Emelie

Patricia och Ewe


Mötte på Johanna också :)


Borlänge!

Pappa ringde oväntat och fråga om jag ville med honom till Borlänge eftersom han skulle köpa present till Elin&Elsa, så jaag följde med och gick på kupolen. Passade på att köpa present till Elin&Elsa och Viktoria. Tror det vart bra presenter och hoppas dom blir nöjda! :)
Sen hemma har jag inte gjort mycket, kollat på lite gamla godingar, summerland serie.

Imorgon fyller Cilla 21 år så då drar vi till Hedemora på fest. Moa och Daniel kommer till oss innan, sen skjutsar Mattias oss dit sen. Skooooj! :)

Nej, nu blir det sängen. Puss och godnatt!


En bild på mig och pappa från semestern förra sommaren


Nära och kära

Idag har jag inte orkat göra mycket allt. Var ner till Ica precis och handla lite mat till dagen. Köpte tidningen eftersom Mattias skulle vara med i den idag, Avesta tidningen. Testade även en Icashop, eller vad de heter, som jag skannade varorna jag handlade med, gick faktiskt bra. smidigt och bra!  

Och här kommer bilden på min söta elefanttvål jag fick av Anna, den är från Thailand. :)


Nelly





Arg tant

Hahaha!




Jobbiga rubrik

Testade göra en header idag, gick väl sådär, haha. Ska inte ha den men håller på att göra massa för att lära mig. Ganska kul att hålla på med photoshop när man lär sig, man kan göra himla mycket bara man kan. Jag vill lära mig mer om photoshop!!



Torsdag

Idag har jag inte gjort mycket alls. Först var jag på stan med Moa och tog en fika, trevligt! :) Sen hem och hängde lite tvätt och städa undan lite. Nu har vi precis ätit taimat också, äntligen, var döhungrig innan! Kollat på Mean Girls 2 också, den var väl sådär. Typisk tjejfilm!

Juste igår följde jag med Cilla till ok på jobbintervju, och passade på att prata med mig chef då, och nu fick jag klartecken med 100% att jag fick sommarjobbet, så börjar sommarjobbet den 23:e. Känns skönt att veta att de är klart! Kommer eventuellt få andra arbetsuppgifter när jag kommer tillbaka också.

Lite påminnelse till mig själv, planering. Lördag fest hos Cilla som fyller 21 år. Måndag Elin och Elsa fyller år. Tisdag fyller Viktoria år. Åka till Anna från tisdag till torsdag.


Lägger in en gammal bild på mig, Vickan, Melinda (bakom ölflaskan) och Bettan

Och en bild på Ida, mig och Jessica från kryssningen


Tatuering

Städat och plockat en massa idag, ställt upp lite onödiga saker på vinden som bara tar plats. Snart ska jag ner på stan och möta Cilla, ska följa med henne ner en jobbintervju och visa vägen :) Sen när Mattias slutat jobbet blir det ätra lite sen till Dennis (mattias kusin) som fyller år och fika lite där. Sen blir det nog bara en lugn kväll framför tv:n. :)

Är så himla sugen på en till taturing nu, och vill ha en i svanken. Har kikat runt lite och gillar den här,






I Am Number Four

Var som sagt ner och dansa Zumba för första gången idag, var riktigt skoj! :) Sen hem och duscha och möta upp Ida, mötte Moa också, så vi tog en fika alla tre. Sen kika vi lite på stan och tog sedan en fika igen ;) haha. Trevligt! Köpte ett nytt minneskort till mobilen också. När jag kom hem bokade jag och Mattias biljett till "I Am Number Four". Så vi åkte till Västerås och hämta upp Anna och Emil och åt på McDonadls först sen kolla vi på filmen. Vi fyra var helt ensamma i hela biografen ;) haha Men det var kul, filmen var jätte bra också, slutade ganska hastigt och hoppas bara det kommer en andra film sen. Fick en tvål av Anna också, som hon köpt när hon var i Tailand, gullis. Bild kommer sen. Nu ska jag gå och lägga mig, helt slut!




Filmtips

Under ytan

Under ytan handlar om Sandra (Johanna Sällström) som befinner sig i drogträsket i Stockholm och med sig har hon sin "dödspolare" Roffe (Mikael Persbrandt). Och när hon väl bestämmer sig för att åka på behandlingshem i Småland, så behöver Roffe en ny kompanjon/flickvän och då tar han kontakt med Sandras lillasyster Jannika istället (Tove Appelqvist). Just när Sandra kommer på bättringsvägen dras Jannika ner i drogvärlden.
Taget från Wikipedia



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mr Woodcock

En ung man blir helt förkrossad när han får höra om sin
mammas bröllopsplaner. Mamman ska gifta om sig med
sonens gamla idrottslärare från high school. En lärare som
gjort skolan till ett helvete för generationer av elever och
fortfarande får sonen att må dåligt. Sonen bestämmer sig
därför för att återvända till sin hemstad och försöka stoppa
giftermålet.
Taget från Filmtipset



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The Proposal


Margaret Tate (Sandra Bullock) är en tuff chef som
ingen rår på. Eftersom hon är från Kanada kommer
myndigheterna henne på spåren, och hon måste
deporteras tillbaka till sitt hemland. Enda lösningen på
problemet är att hon gifter sig, och eftersom hennes
assistent Andrew (Ryan Reynolds) finns nära till
hands, råkar det bli med honom. Det nyblivna paret
utsätts för många prövningar, bland annat ett besök hos
Andrews familj i Alaska. Men till slut börjar äkta
känslor dyka upp...
Taget från Wikipedia




Zumba

Igår vart det som sagt fika med Moa jätte trevligt var det, en massa tjejsnack som var behövligt! Efter tvåtimmars pratstund gick jag hemåt, gjorde mat när jag kom hem och satte på en film.


Kollade på The Woodsman

”Woodsman” handlar om Walter, en tidigare dömd och nyligen släppt
pedofil som efter flera år i fängelset bedöms kunna hantera sina
handlingar. Han har övervakning och får regelbundna besök av polisen
som har koll på honom. Minsta avvikelse från en förutbestämd daglig
rutin måste förklaras. Walter träffar dessutom en psykolog och för
en dagbok om sina tankar. Genom en tidigare kontakt får han jobb
på ett sågverk. Som dömd pedofil löper han ständigt risk att råka illa
ut och ibland riskera livet om hans förflutna blir känt. Han måste hålla
låg profil, vara noga med vem han pratar med och hur mycket han får säga.
Från MovieZine.se


Jag tyckte filmen var rättså bra, slutade med många frågetecken men den var tänkvärd.




Nu vid 12 tiden ska jag på Zumba, ska vara någon träning med dans i på nått vis, haha aldrig gjort de men det är ett pass på I-form jag ska på. Det ska nog gå bra. Höhö
Sen blir det ner på stan för en fika med Ida.


Hiding in the dark


Promenad

Gick upp klockan 8 imorse. Duktig jag är. Sen på med träningskläder, gick ut på en timmes promenad, inte det finaste vädret direkt, det blåste rätt mycket, men kände bara för att komma ut en sväng ändå, på med hörlurar och tankarna bara rullar. Skönt att komma upp i tid så blir man piggare under dagen när man inte jobbar. På vägen hem gick jag förbi Ica och handla lite frukost och mat under dagen. Hem och duscha och plocka undan i lägenheten.
Nu tar jag det lite lugnt innan jag sen ska ner mot stan i hagelvädret och ta en fika med min vän Moa! Blir snacka lite skit och ta en varm choklad. 

 

 


Crusing

Gårdagen var jätte skoj. Åkte runt och såg massa bilar, dunka musik och drack öl. Kom hem runt 4 igår, och idag sov jag skit länge. Tro jag gick upp vid 3 tiden :P
Nu kommer det bilder.



Klicka på bilder för större bild



Klicka på bilder för större bild



Klicka på bilder för större bild



Klicka på bilder för större bild


Åh blir gaaaaaaaalen, jävla fittdata! Det här inlägget har tagit min runt 2 timmar att göra! Snart slänger jag den här i soporna!


RSS 2.0