The incredible Burt Wonderstone

 Kollade på denna film igår:
 
 
 

Utflykt

 Igår var vi och höll på med mitsubishin hela dagen nästan, slipade och sedan spacklade jag på det idag när jag vakna. Det kommer nog bli bra när det är klart! :) Sedan var vi som sagt var iväg till Fagersta och fixade pass, och förstår inte varför man alltid ska se förjävlig ut på de där korten :(
 
 
Idag var vi också och höll på med bilen, vid tre åkte jag hem och hämtade upp Emelie W och Malle. Vi drog först till det nerlagda psyksjukhuset i Säter, försökte komma över, vilket inte gick så jävla bra ;)
 
Vi åkte sedan till Silverberg och skulle ta undervattensbilder, men det var så jääääävla kallt så gick knappt att hoppa i. Jag gick i till knäskålarna sen fick det vara nog. Haha får bli en annan dag då det är lite varmare ute :)
Malle i hennes fina klänning
På vägen hem körde vi med full värme och stannade sedan på Mc Donalds och åt.
Nu är jag nerkrupen i soffan under en filt. Skulle åkt till Rättvik ikväll, men vi åker nog imorgon istället.
 

Brum

 Mamma och dom var kattvakt och världens störst katt (kändes det som). Har var väldigt stor och hette Brum. Försökte ta ett kort på katten men var väldigt svårt då han var så skygg.
 

 

Måndagen

Igår när jag vakna åkte jag och hämtade upp underbara Anna som är i stan och hälsar på. Åkte till stan och åt lunch på Café plus. Sedan drog vi och köpte jordgubbar och satte oss ute på gräset utanför mig och satt och snacka om allt och inget. Mycket trevlig som vanligt! :)
 
 

 
Åkte sedan och hämtade Mattias och åkte förbi pappa och hälsade på en sväng, vart bjudna på fika där. Sen sist men inte minst så drog jag en sväng till Kenneth på kvällen och hälsade på. Vart mest att kolla på Simpsons. :)
 
Idag har vi vart förbi mamma och hälsat på syskonen, och nu väntar vi på att Andersson ska komma. Vi ska till Fagersta och fixa pass inför resan.
 

Call girl

 Kollade på Call Girl igår, tyckte den var väldigt långdragen och dålig i vissa delar. Mattias tycker däremot att den var mycket bättre.
 

Det är valår 1976. Kvinnlig frigörelse och sexuell revolution går hand i hand med neutralitet, kärnkraft och trygghet för alla.

I Stockholm ligger dagisen vägg i vägg med poseringsateljeer, och sexklubbarna får kunder från det närliggande regeringskansliet. Unga Iris rekryteras som 'Call Girl' från en ungdomsvårdsskola, och sugs blixtsnabbt upp från samhällets botten, förbi diskoteken och elitens kristallkronor, upp emot landets högsta politiker. När den utopiska bilden av Sverige hotas, stiger maktens män in för att upprätthålla den.

 

Det är en film som ska utspelas på 70 talet då Olof Palme var statsminister och var uppe i domstolen för anklagelser om att han skulle ha köpt sex av prostituerade.

 
 

Söndag

Shit vad kvavt det har vart i luften idag, skulle kanske behövas lite regn. Idag har jag vart över till Ida och fikat lite. Tog oss lite tid till att sätta oss ner lite längre denna gång, haha brukar bli så snabba träffar annars ;) Men det var väldigt trevligt att få snacka av sig lite. Sen kom Ersson och Andersson över en sväng och vi gjorde klart de sista med resan och det är nu bokat och betalt!! Kommer bli så härligt! Längtar! :D
Sen var vi iväg till Enoksson och skrev på fordonsbytet och fick med nya bilen hem. Tog en vända med den till donken och åt lite mat såhär på kvällen och nu är klockan redan halv elva. Ska snart hoppa in i duschen och sen kanske vi ska slå på en film. Puss och god natt!!
 
Igår kollade vi på en sevärd film!
 
  
 

Imorgon bokar vi...

 Har suttit och planerat resa nu i fler timmar, eftersom vi förmodligen blir 8 st som åker så är det inte lika lätt att hitta bra resor. Men tillslut hittade vi ett som var riktigt fint!! Så imorgon bokar jag, Mattias, Ersson, Andersson, Camilla, Jocke och ev. två till en resa till Rhodos. Åker första september :D Åh vad kul det ska bli!!
 
 

Outfit

 Lördag är det idag och jag känner mig helt dagvild.. Sovit bort nästan halva dagen och flottat i mig en kebabtallrik.
Mina syskon kom precis förbi en sväng och hälsade på spontant, det var trevligt!
Snart kommer lite folk över hit för att planera vår utomlandsresa som blir av i September!! Som jag längtar redan!!
 
Dagens outfit:
 
 

En och en halv

I fredags när jag vi kom hem så hoppade jag snabbt in i duschen och fixade till mig lite sen till Hedemora till halv åtta. Cilla hade dragit ihop ett tjejgäng för att äta lite middag på krogen en och en halv. Var jätte god mat och väldigt trevligt. Kvällen slutade med att vi drog till Avesta på kvällen och dansade.
 

Shopping i Norrköping

I fredags tog vi en shoppingtur i Norrköping, Mattias satte sig på en fik och jag och tjejerna sprang runt som galningar och shoppa i några timmar ;)
 
Våra kassar efter shoppingen.
Här kommer lite bilder på de saker jag köpt :)
 
 

Kolmården del 2

Nu kommer del 2 på vår Kolmårdensemester.
På onsdagen var vi på Kolmårdens djurpark för andra dagen. Trodde först att det skulle bli sämre väder så vi klädde på oss efter det.. men dagen slutade med strålande sol. Var in på Tropicarium och kollade på hajar och andra vattendjur först, sedan in och kollade på de djur vi inte hann med på tisdagen.
På torsdagen sen hade vi underbart väder, dagen bestod av solning, grillning, bad och kubb.
Här kommer massa bilder från Kolmården.
 
 

Godnatt

Kväller igen och en ny dag med massa roliga aktiviteter har passerat. Vart på Kolmården för andra dagen och sätt massa coola föreställningar och kollat påse djuren vi missa igår. Sen har Amanda och Viktoria badat i de kalla vattnet när vi kom tillbaka till campingen, galningar! ;) spelar volleyboll och grillat nu på kvällen. Så ni har vi precis duschat och ska snart sova.
Bjuder på en bild på hajen sålänge.



Kolmården del 1

 Andra dagen på semestern har snart gått. Igår åkte vi mot Firt Camp Camping. Stannade på Max på vägen dit, och vi hade verkligen underbart väder! Gick bra att få upp combi campen och förtältet också, vilket vi trodde skulle bli kaos eftersom vi inte haft upp den tidigare. Spelade lite vollyboll på kvällen och gick rundvandling på campingen.
 
 

Idag har vi vart till Kolmårdens djurpark hela dagen. Kollat på djur och olika föreställningar. Fy tusan vad bra Delfinshowen var speciellt.

 
 
Det har vart lite sämre väder idag, regnat lite och vart lite blåsigt, men inte gör det nå, mysigt i combi campen också. Vi har precis grillat lite spett och de andra har gått för att spela vollyboll, så jag ska gå och göra dom sällskap nu. Skriver mer en annan dag!:)
Puss och hej!

 

Dagen innan...

Shit vilken jävla träningsvärk jag har i kroppen idag... speciellt i armarna sedan vattenskidorna igår. Men det får de vara värt! Idag sov jag ut till halv ett. Sedan har vi packat klart all packning tills imorgon. Städat undan här hemma och vart och handlat. Var iväg till Lillsjön med Emelie H och solade lite, sedan avslutade vi vår dejt med en glass! :)
 
Nu längtar jag tills imorgon, åker vid 10 tiden och kommer hem på fredag sedan.
 
Vi har även planer på att åka utomlands ett gäng i september!!! Något jag verkligen ser fram emot, så har legat och kollat resor nu på kvällen. Finns mycket fina ställen jag vill besöka.
 
Nej, nu ska jag snart gå och lägga mig, skriver mer en annan dag!
Puss och godnatt
 
 
Två kort som min underbara Camilla knäppt på mig!

Vattenskidor

 Ikväll har vi vart i Enokssons stuga med hans familj och grillat, åkt vattenskidor och badat tunna. Vart en mycket trevlig kväll! :)
Det var första gången jag åkte vattenskidor, eller åkte.... jag kom aldrig iväg på dem mer än en meter typ ;) haha.. men var nära, så nästa gång borde jag klara det!! Var faktiskt första gången jag åkte så då får man misslyckas ^^. Mattias den jäveln kom iväg iaf efter några försök :)
 
 

Combicamp

Idag var vi till Karlbo och lastade i massa i combicampen. Det gick bra.. vi fick i väldigt mycket i den. Men nu är den full också. ;) Amanda var med och hjälpte till också så det gick rätt snabbt. Nu är det inte långt kvar till Kolmården!!! :D
 

 

Sätercrusing

Hade en rolig kväll igår. Jag och Mattias satt och vela ett bra tag om vi skulle till Sätercrusingen eller inte. Men det slutade med att vi åkte upp ändå. Gjorde ett bra val där för var himla kul att åka upp och kolla bilar och crusa runt. Jag skulle egentligen köra, men den var ju så himla tungstyrd så klarade att åka till Säter och en bit in sen fick Mattias ta över. Träffade på massa folk där och Enoksson och hans syrra åkte med oss. Var kul! :)
 
 
 
 

Utsund

 Igår när Mattias kom hem från jobbet åkte vi och mina syskon Amanda, Viktoria och Felicia till Utsund och bada. Och tro de eller ej, men jag badade... om inte annat så vart jag dränkt av mina småsyskon som hade bestämt sig för att jag skulle bli bada denna gång. Haha. Det var lite småkyligt, men vi gjorde lite lekar och höll oss varma. Solen kikade fram en liten sväng iaf.
 
Sen när vi kom hem så grillade vi ytterfilé och kikade på en film.
 
 

Onsdagsutgång

 Det vart sedan en onsdagsutgång med Ida och Jessica. Satt först hemma hos Ida och drack lite sen ner på Kingen. Var väldigt mycket folk ute och vi dansade och hade kul till trubaduren. Och full vart jag... fyfan vad jag var bakis dagen efter. Men tack tjejer för en kul kväll! :) <3
 
En bild på mig och Jessica från kvällen

Ny bil

Dags för lite uppdatering igen. I onsdags tog jag och Camilla en lunchdejt på La rose. Mycket trevligt som vanligt. Jag beställde en toast skagen... men brödet var inte ens rostat och inte alls gott!! Brukar gilla deras mat med det där var en besvikelse. Aja, nog om det.. sen tog vi en vända på stan och köpte lite smått och gott :)
Åkte sedan hem och hämtade upp Mattias och vidare till Enoksson. Vi skulle kolla på hans bil och ev. köpa den. Problemet var att en annan också ville ha den så vi stod och vela ett bra tag. Det slutade iaf med att Mattias köpte den! Riktigt fin bil och ett plus är att jag får hans Mitsubishi. :D
 
 
En bild på nya bilen

Holmen

Igår gick jag upp i skaplig tid, städande undan lite och sedan kom emelie H över, vi drog mer till holmen och åt mat från thai. Var riktigt trevligt! Sedan drog vi hem efter ett tag. Var lite blåsigt så vart inte så långvariga. Sen hann jag bara hem och sedan visare till Jessica där det vart balkonghäng med henne och emelie w. Hem och kollade gjorde tacos med Mattias sen vart det en film innan läggdags.
Idag har jag inte gjort mycket alls. Var iväg med bilen till besiktningen och senare kommer mina småsyskon Felicia, lovica och Joel och sover över hos oss. Ska bli mysigt!


Evil dead

 Kollat på den nya filmen Evil dead.
 

Nu ska jag gå och lägga mig så jag är skapligt pigg imorgon, har ju semester så ska passa på att träffa lite vänner!!! :D
 

Säterdalen

Idag skulle vi egentligen till Lillsjön och bada med familjen, men vädret såg inte ut att bli så bra så vi bestämde oss för att åka till Säterdalen allihopa. Så vi åkte fört till Karlbo och fixade Mattias bromsar sedan hämtade vi upp några syskon och drog mot Säter. Vi lånade bilen i Karlbo så jag fick testa köra en automatbil. Det gick faktiskt väldigt bra! :) Var där hela dagen iaf, grillade och lekte i parken och kollade på djur. På vägen hem stannade vi och åt glass. Och det vart en fin dag ändå, solen kom fram tillslut.
Här kommer en drös med bilder från dagen.
 
 

Firat in semestern

Jag har haft en toppen helg!! I fredags kom lite vänner hem till oss och vi förfestade här sedan drog vi till krogen och dansade. På lördagen sen kikade vi lite film och åt pizza med Ersson och Andersson. Sen kom Emelie F över en sväng och sedan Ida och snacka lite skit. Senare drog dom hem och Camilla kom över, vi satt och snacka lite skit på ballkongen och förfestade innan vi gick ner till Kingen. Dansade hela kvällen och hade en skit kul kväll! :)
 
 
Jag och finaste!
 

Små citroner gula

 
 
 
Kollade på denna film igår, rolig som jag trodde :)
 

Lappens

Äter glass på Lappens med älskling! :)

 

Ryck....

Idag efter jobbet åkte jag raka vägen hem och vi gjorde lite mat, Mattias hade vart duktig och förberett när jag kom hem.. så gick smidigt och bra med maten :) Sedan åkte vi till Krylbo och hämtade upp combi campen så jag fick träna på att köra med släp innan semestern. Det gick faktisk bra.. lite svårt att backa bara med jag klarade det ;D

Sedan åkte vi hem till Ann och Ronny och snackade med dom innan vi åkte vidare hem.

Nu ska vi se lite film och sedan sova.

 

Vet förresten inte vad det är för fel på mitt högra öga…. Det har börjat rycka och drar, har vart så nu i en vecka och har aldrig haft så förut!

Vet någon vad det kan vara för fel?

 


Gisslan

 Kollade på filmen "Gisslan" igår!
 
 
 

Tisdag

TRÖTT.... efter jobbet åkte jag till apoteket och sedan hem, gjorde mat och la mig i soffan. Skulle bara vila lite.. men vad tror ni, somnade och nu är jag helt slut. Skulle kunna lägga mig och sova nu på direkten. Men nu ska jag snart hoppa in i duschen.
 
Två bilder från helgen!
Nu är det bara tre arbetsdagar kvar, sedan semester i fyra veckor!! Längtar så mycket, och längtar så sjukt mycket till Kolmården.. ska bli så härligt att komma iväg lite.
På fredag får jag förhoppningsvis reda på om jag kommer in på skolan eller inte :)
 

Minigolf

Igår kom vi hem rätt sent, runt åtta tiden tror jag... träffade Ida då en snabbis och tog en cigg, sedan spenderades resten av kvällen framför datorn. Den här veckan jobbar jag sent så kom hem vid halv sex idag. Hämtade upp Mattias så åkte vi till Beppes och åt middag. Malle ringde och fråga om vi ville med henne och Erik och några fler och spela minigolf, så vi drog dit och körde en turnering med dom. Var väldigt trevligt!
 
Sedan åkte jag och sola en kvart, var väldigt skönt faktiskt. Var så längesen jag solade sist att jag glömt hur skönt det är att ligga där och bara lyssna på musik.
 

5 årig flicka i Horndal

HORNDAL/STOCKHOLM Hemvärnet hittade i morse en kropp vid sjön Lumsen i Horndal i Dalarna.

Dalapolisen har sedan i går letat efter en 5-årig flicka som försvann från en lekpark nära sitt hem.

– Hemvärnet hittade en kropp som låg i vattenbrynet, säger Bo Eriksson, presstalesman vid polisen i Dalarna.

Och enligt polisen är det med största sannolikhet den försvunna femåringen.

– Signalement och klädsel stämmer och vi har tagit den bedömningen att det med största sannolikhet är hon. Men det måste även till med någon form av identifiering, säger Bo Eriksson. 

Anhöriga är underrättade.

Har inlett förundersökning

Området ligger mitt i centrala Horndal cirka 300 meter från flickans bostad. Polisen har spärrat av ett område i skogsområdet.

Misstänker ni något brott?

– I nuläget vet vi ingenting om det. Vi har inlett förundersökning gällande mord för att utreda om det är ett brott som begåtts eller inte. Vi måste låta tekniker och kroppen först innan vi överhuvudtaget kan säga något, säger Bo Eriksson.

Polisen kommer även att genomföra dörrknackning i området under dagen.

Flickan försvann från en lekplats i Horndal vid 13-tiden på söndagen. Flickan har somaliskt ursprung och bor med sin mamma på ett flyktingboende i centrala Horndal.

Området runt lekplatsen genomsöktes under gårdagen med polispatruller och hundpatruller.

– Vi har fått dit hemvärnet som ska hjälpa oss i sökandet. Och vi har en polishelikopter på väg från Stockholm. Och vi kommer att försöka få hjälp av Missing People i sökandet för att få dit fler folk, säger Bo Eriksson, presstalesman vid polisen i Dalarna till Aftonbladet i morse vid 08-tiden.

Larmade polisen sent

Flickans mamma upptäckte att hon var borta från lekplatsen vid 13-tiden på söndagen. Därefter tog det nästan sex timmar, vid 19-tiden, innan polisen fick larm om att 5-åringen hade försvunnit.

– Det beror på att mamman letade själv först. Mamman talar väldigt lite svenska och ringde därför sin man som bor i en annan stad. Han larmade sedan oss, säger Jonas Lilliemarck, vakthavande befäl, polisen i Dalarna.

I går sökte 16 poliser efter flickan och man har även begärt stöd från andra län.

– Det är problem att det är semester. Folk är bortresta. Jag hade önskat att vi hade 100 poliser att sätta in när det är ett så litet barn som är borta, säger Göran Lekander.

En specialist från polisen i Örebro med kompetens inom eftersökning anslöt under söndagen.

Enligt polisen var flickan klädd i en beige scarf med paljetter och rosa byxor när hon försvann.

 
Länk till aftonbladet, klicka här!
 
 

Power meet lördag

På lördagen sen så åkte Anna och Emil iväg en stund så jag, Mattias och Emma drog ner på stan och shoppa lite och tog en drink på en krog.
 
Sen gjorde vi oss klara inför dag nummer två på Power meet. Åkte ner mot stan och satte oss i gräset på en filt och kollade på bilarna som åkte förbi, vart fullt ös även denna dag. Drack oss fulla och sedan drog vi till sjökrogen och dansade hela kvällen.
Gick och la oss vid 5 tiden så söndagen har man vart helt död!
Men en perfekt helg vart de :D
Här kommer massa bilder från lördagen.
 
Vi köpte peruker också, dumma som vi är, haha men kul var det! Och bjuda på oss själva gjorde vi då allt...
 

Power meet fredag

I fredags efter jobbet åkte jag hem snabbt, hoppa in i duschen, hämta upp Emma och Stefan och Joakim kom till oss, dom skulle låna lägenheten när vi skulle åka iväg över helgen. Sedan drog vi iväg till Västerås hem till Anna och Emil. Fixade till oss lite och åkte sedan ner till stan för att crusa runt med hundkojan. Kan säga att det såg rätt kul ut när vi fem åkte i lilla hundkojan och öste på med hög musik ;)
 
Crusade runt hela den kvällen och var fulla och glada som man får vara på Power meet ;)
 
Vi påväg till Västerås
 
 

Shopping

 Oj, vilken jävla helg, har haft skit kul! Ska berätta mer om det senare och ösa in med massa bilder.
Passade på att köpa lite nytt också. :)
 

 

Salt

Då var det fredag igen! :D

Igår gjorde jag inte mycket kul, gjorde lite mat, packade väskorna, hängde undan lite tvätt och sånt tråkigt. Nu är det iaf sista jobbdagen för denna vecka! I morse fick jag ta mig en promenad till jobbet då Mattias ska besikta bilen och släpet idag, det var faktiskt skönt med en liten promenad om man ska se det positivt.

Efter jobbet lär jag skynda mig hem och fixa det sista innan vi drar mot Västerås på power meet. Vänta in Emma och sedan åka, äter på vägen och sen till Anna och Emil. Vi ska åka hundkojan dit, så det kan nog ta lite längre tid att åka en vanligt.. men kommer fan bli en skit kul helg tror jag! :D

 

Igår kollade vi på Salt.

 

 

Rätt eller fel?

Vad tycker ni? Gjorde han rätt eller inte?

Jag kan ju förstå honom.. det var ju inte meningen att döda honom, men jag skulle bli lika rasande som den pappan.

 

Ni kan se artikeln på denna LÄNK:

 
 

Tvättar bilarna

Igår kväll när vi hängt sista tvätten för dagen så la vi oss båda i soffan och somnade av, klockan var inte ens halv nio. Haha men trötta lär vi vart, kan behövas sova ibland också. Idag efter jobbet var jag förbi camilla och hämta mina foton på ett usb. Super tack camilla för hjälpen med korten till mitt personliga brev. :)
Sedan åkte jag hem och bytta om, åkte till Mattias föräldrar och åt lite mackor innan vi satte igång å tvätta bilarna. Nu är dom så fina så. Nu är vi klara, bara Mattias som håller på att fixa det sista nu. Börjar bli hungrig nu, så vi ska väl åka och äta snart och sedan fixa lite musik till power meet i helgen :)


Hemma igen

Idag efter jobbet så åkte jag hem en vända och bytte om, åkte sedan och hämtade upp min vän Camilla och vidare för att knäppa kort. Gick bra hoppas jag, haha det blåste lite grann men tror det vart nå kort som vart bra! Åkte sedan hem och gjorde lite mat och satte oss ute och åt. Städandet har Mattias fixat idag så det slipper vi i veckan :)
 
Nu blir det lite tvtittande.
 
 

Veckan

 

Intervju

 Aftonbladet gör bort sig, snacka om oprofessionell!
 
 

Kväller

Då var det kväller igen, efter jobbet  var jag hem och gjorde lite mat sedan gick jag och Mattias på en liten promenad. Tvättat och ska snart hänga upp de. Planerar helgen lite grann och Emma kom förbi en sväng och snacka lite skit. Åt god glass också i solen :)
Imorgon ska jag med Camilla och knäppa lite kort, ska bli kul! :)
 
 

Måndag

Åhh vad jag vill ha semester nu!!! Två veckor kvar, sedan är det min tur. Och vädret är ju helt underbart nu, man vill ju bara vara ute hela dagarna. Slutade precis jobbet och nu sitter jag på um och väntar tills det blir min tur, sen ska jag hem och göra lite mat. Vad händer för er i kväll? :)
 

RSS 2.0