Vardagen

Nu var de ett tag sedan sist igen, men vad har hänt sen sist? Jo, jag och Ann åkte till Falun lasarett med Thilo och var och tog tester för gluten. Besöket gick helt okej fast Thilo tycker ju aldrig att de är kul, ingen får röra honom. Vart på kalas, middagar och blivit bjuden på årets sista grillning hos pappa. Förra helgen var jag på överraskningsmiddag med jobbet på en lokal för att tacka av två kollegor som har slutat. Så kul att träffa alla och efter maten drog vi ett helt gäng till kingen och dansa. Super kul!

Vi har vart på öppna förskolan med Josefin och Wilhelm.

Thilo har även haft lite feber, prickar på hela kroppen, vart slö och ätit dåligt fler dagar. En dag fick vi bara i honom 6 skedar mat. Men han har blivit återställd nu men var några tuffa dagar där.

Utslagen i ansiktet

Snott koret av min syster viktoria som brukar komma och hälsa på oss på dagarna ibland.

Vi har vart och lekt med Zoe och var ut till lekparken en sväng

Vi har vart och badat med Andersson och Enoksson i badhuset.

Vart på finmiddag och vinkväll hos Maud med kollegorna.
Dagarna har bara rullat på kan man säga, haft bondekväll med Ida med te och popcorn. Vi har haft visningar på lägenheten och vi har fått ett bud. Budgivningen ska avslutas sista oktober. Jag håller på att kolla möbler för fullt inför nya lägenheten. Ska bli så kul att få inreda nytt och få de lite ljusare. Vi har även fått tid för röntgen av ögat som blir nästa vecka då han ska sövas. Och ny telefontid med dietist och sen har vi även fått tid med psykolog för att prata om hans starka känslor och beteende. Jag har pratat med min chef och ska skicka in nya papper för ledighet, ska gå ner i tid sedan när jag börjar jobba för att Thilo inte ska få så långa dagar på dagis.

Superviktigt att dockan ligger på ett speciellt sätt annars kan man få ett utbrott och samma om katten inte står på alla fyra och skulle den vicka är de kris ;)
Nu ska jag lägga Thilo så han får sova middag och sedan åker vi nog på äventyr på eftermiddagen. Puss och hej


Ullared

I lördags var jag och Amanda på barnloppis och hittade lite grann men var en väldigt liten loppis. Sedan hämtade vi upp Felicia, Mattias och Thilo och åkte till Borlänge och kika Ikea. Massa nytt som ska inhandlas inför nya lägenheten. Så kul och spännande!

På söndagsmorgonen kl 5.00 åkte jag, Ann och Gerda mot ullared. Kom dit i bra tid och slapp kö in, var rätt mycket folk inne men de gick bra. Mot kvällen checkade vi in på hotellet och åt sedan mat på olearys. Super god mat och gott vin. Efter en trevlig middag duscha vi och satte på myskläderna och gick igenom dagens alla köp. Fyllde en hel sån kundvagn första dagen och samma andra dagen. Var lite som julafton när man får gå igenom allt. Man glömmer ju lite bort de första man plockat i vagnen så blir en lite överraskning sedan ;)

Fullt i bilen vart de ;)
Två super bra dagar vart de och så nöjd med allt jag handlat, förutom en liten tomte som jag plockade i de första jag gjorde när jag kom in... hade glömt bort den, haha!

Här är mina och Thilos grejer, köpte även en stor kasse till Mattias, Joel och Lovisa.

Veckan har gått snabbt, idag har jag och Thilo vart till lekparken på förmiddagen och lekt. Sen körde vi Lovisa en sväng och var och handla mat på Ica sedan. Thilo var inte alls på humör, han skulle åt sina egna håll och jag får absolut inte bestämma vart vi ska. Sen ramla han bakåt och slog i huvudet, ja ingen bra handlingsvända.. slutade med att jag lämna min kundvagn i affären och lämna skannern utan några varor och gick ut med Thilo. Gud vad man kan ledsna alltså, gick såklart tillbaka efter ett tag och då tog vi kundvagnen med bilen och de gick bättre ;)

Sen lite kort från lekparken idag

Min lilla älskling som förgyller mina dagar. Jag är så glad att jag har honom i mitt liv, världens bästa och busiga kille <3


Helg

Fredag och helg igen! Bara morgondagen kvar sen Ullared! Som jag längtar ska ni veta! Blir uppplockad kl 5.00 på söndag morgon, får se hur mycket jag kommer sova den natten.. Jag som har så svårt gör att sova vanligtvis kommer väl inte få en blund den natten. ;)
I onsdags var jag och Thilo till mamma och hälsade på, igår var vi till Thilos farmor och farfar och idag har vi vart till min pappa. Bra dagar har de vart.

Imorgon ska jag och amanda på barnloppis på förmiddagen och sedan ska jag hem och mysa med min lilla kille innan söndagen.


Köpt lägenhet

Ja, om ni missat de så har vi ju köpt lägenhet, en trea på myrgatan. Längtar verkligen tills vi ska flytta nu, Thilo får ett eget rum och det var en fin lägenhet. Allt gick så sjukt snabbt, kollade på lägenheten på eftermiddagen och på kvällen ringer hon tillbaka och säger att hon vill att vi skulle ha lägenheten, så lycklig. Så bokade tid hos banken och fick lånelöfte och sedan haft möte med föreningen och nu skrivit på papperna. 15 dec får vi tillgång till den. Så nu har vi lagt ut vår lägenhet till försäljning och visningarna drar igång redan på fredag. Spännande de här, trivs ju så bra i den lägenheten vi har nu men de är för litet nu tyvärr.

Nya lägenheten :)

Fredagen hade vi besök av Zoe och Emma en sväng på förmiddagen

Var och åt mat hos mamma och sedan på lördagen var Mattias i garaget på dagen så jag och Thilo var hemma och sen på eftermiddagen åkte vi till karlbo till Ann och Ronny en sväng och sedan åkte jag och lämna av Thilo hos Amanda och Felicia som var barnvakt åt honom över natten då jag och Mattias skulle ha fest hemma. De hade gått jätte bra och Thilo var i lekparken med dom och sovit hela natten, känns så skönt att veta att de bara funkar :)

Vi hade ju då fest på kvällen och de var riktigt kul att träffa alla vänner och sen dansa massa på natten. Var sjukt mycket folk ute så tog ju 30 min att beställa en öl och 30 min innan man kom fram till toan så de var lite drygt. Men en lyckad kväll var de! Dock har jag blivit väldigt dålig på att knäppa kort har jag märkt, ett kort vart de och de vart på mig och Emelie på toaletten ;)

En mysig kille fick vi hem dagen efter. <3
Idag var vi till öppna förskolan på förmiddagen och sedan åkte vi hem och sov middag innan vi åkte vidare till Högbo och träffade kusinerna. Lekte där några timmar innan vi åkte hem.


RSS 2.0