Jag älskar dig!!!!




Uppsatsen om kon


Uppdatering

Igår var jag på företagsutbildning i princip hela dag, kändes skönt med lite mer kött på benen ;) Iallafall så var jag upp på stan och mötte min vän Anna efter jobbet och tog en fika, mycket trevlig pratstund!! <3 Hem och gjorde lite mat till min pojk som låg och sov. Sen vart det myskväll till Big brother och karatefylla.

Idag efter jobbet var jag förbi Camilla och hämtade lite smycken jag köpt av henne, passade på att ta en cigg tillsammans också ;) Jag och Mattias åkte sedan till Ica och hämtade ut mitt paket som kom med Aloe Vera sakerna. Så har packat och skrivit kvitton. Sen hem och gjorde mat och och Mattias moster Eva kom och fikade en sväng. Mycket trevligt! Anna kom förbi lite senare också och drack lite te, sen kom Corre och Rickard och lämna Simba så nu är vi hundvakt och sötaste hunden. Har även träffat Ida en sväng idag. Nu sitter jag och kikar på Big brother.


Sorterat lite produkter


Mina sminkprodukter jag fått hem från Aloe Vera och smycken jag köpt av Milla.

Nu ska jag mysa mer mig vid min älskling <3


Klippning

Har precis klippt Rebecca och nu ska jag till hemköp en sväng :) (Jag har även färgat mitt hår idag, vilken färg tror ni? )




The Descendants

Jag, Mattias och Rebecca har precis kollat på The Descendants, den var lite långdragen men sorlig. Helt okej film om man ligger och är bakis ;)






,,


Kings Arms

Igår efter vi vart i verket och knäppt kort kom Ida, Anders och Ersson till oss innan och tog ett glas innan vi gick ner till Kingen och mötte de andra. Vi vart ett stort gäng som åt, jag tog en fläskfilé oscar, mums! Vi elva tiden gick vi ut till den andra delen och partade. Vart mycket dans. Avslutade kvällen med pizza på American med Ersson och Andersson.


Daniel, Mattias och Anders

Moa, jag och Ida

Ida och Bettan

Moa, dina ögon avslöjar att du är lite full ;))) (eller kan det vara blixten? ) sötis;*

Daniel och Moa


Get a room ;))))

Verket

Har vart i verket och knäppt kort med Bettan, gick dit vid ett tiden och hemma nu, vbart där i timmar!!! Vilken jävla väntan, men nu är det skönt att vara hemma. Köpte alla korten för 2900 kr, känns i plånboken :/ Bilder kommer ut sen, men kan bjuda på en bild nu.



Nu ska jag ta bort lite av sminket och tagga tills ikväll, ska träffa Ida och Anders innan och ta nått glas innan vi går till Kingen och möter dom andra för lite middag och fira Mattias och Ersson. Sen blir det partyyy!! :)


Beställt och klart!!

Har haft Mattias farmor och farfar på besök idag efter jobbet, fikade och hade trevligt! :) Nu har jag precis lagt en beställning på Aloe Vera. Jag beställde en rouge, tre ögonskuggor, en lip gloss och en concealer till mig själv också :)






Grattis älskling, 24 år!!!

Imorse väckte jag mattias med lite frukost på sängen. Duktig jag var ;) Har en bra dag idag förövrigt, efter jobbet hämtade Mattias mig och vi åkte hem och fixade lite innan hans föräldrar kom en sväng och fikade, sen kom en jäkla massa fler folk och fikade och hade trevligt, tror min älskling är nöjd över dagen! :)<3

Stort GRATTIS till min fina älskling som är 24 år idag!!


 
Vi gjorde tårta också, jag gjorde den till vänster och Mattias till höger.. vilken vart finast??? :D


Mysfika med Ann och Ronny!


Easyline pass

Har vart en bra dag på jobbet och rullat på. Efter jobbet kom Moa och Daniel och hämtade mig så åkte vi till Gymmet och mötte Mattias, körde ett pass easyline och tror alla vart helt slut! ;) Kändes skönt! Efter de åkte vi alla fyra och handla lite på Ica innan vi sedan åkte hem. Nu har jag och Mattias precis ätit och jag småkollar lite på efterlyst. Mattias håller på med sina tårtor  för imorgon blir han stor och fyller år, så det ska firas!!


Sov gott mina vänner!

Pappa kom förbi sådär spontant ikväll också och drack lite te och snackade någon timme. Nu har vi precis kollat på Big Brother och ska snart sova. 




Shoppat

Efter jobbet idag så mötte jag Emelie H på stan, vi tog en fika och pratade igenom allt som hänt sen sist ;) Alltid lika trevligt! Vi tog en sväng på stan också och jag köpte ett par jeans, shorta, och en tröja på VeroModa sen strumpor och en tröja till Mattias på H&M.



Memories

Minns som det va igår, tror vi hade vart tillsammans i tre månader där (snart är det tre år) ;)



Whiskey Lullaby

 

 


Mycket bra on the tv.

Åh.. måste alla tvprogram vara på en och samma kväll och tider... hm. vad ska vi välja mellan?




Big Brother

Sitter på jobbet och har lunch, börjar om tio minuter så tänkte passa på att lägga in ett kort inlägg. Igår vart det slöa hela dagen, när vi väl kom hem rörde jag mig knappt ur soffan ;) Kikade på top modell Sverige och sedan på Big Brother. Frågan är om man ska följa eller inte följa i år, har inte följt det nått år tidigare men någon gång lär väl bli den första :P haha.

 

Det som skulle vara underhållning för att kika på det är ju självklart Hanna Widerstedt, vilken blåst person, men underhållande.




Pluto

Två kort tagna från Plutos hemsida.



Födelsedagsfest

Igår var Annas födelsedagsfest! Först hämtade jag, Stefan och Mattías upp Emelie W och Emelie L och frog mot Västerås. När vi kom dig öppnades lite paket och sedan gick vi och fetta god pizza. Sen kom lite folk och vi drog ner till krogen senare. Hade super kul med mycket dans! :) Tog taxin tillbaka och somnade direkt i deras soffa ;)

Grattis bästa Anna som fyller 21 år idag! Vi har vart med om mycket, bråk, gråt, skratt, flumm, hemlisar, osvosv.. kan rabbla den listan lång ;) Du har flyttat till en annan stad men ändå håller vi ihop och är lika tajta som förr! Det spelar ingen roll om det tar ett halvår mellan gångerna vi pratar för varje gång vi pratar är det som att vi "pratade igår". Du är bäst och en riktigt sann vän! Älskar dig hjärtat! 


Nu kommer korten från igår! 

 


Pizza till vänster och sedan sminkar Anna Palm ;) haha


Emelie W och jag


Palm, jag och Anna








Walk the line

Vi kollade på den här filmen igår om Jonny Cash histora! Mycket bra, har sett den för många år sedan, men den gick på kanal 6 igår!



 


En heldag..

Har gått bra på jobbet idag, Moa ringde och ville att jag skulle med på ett pass zumba.. men så kom jag på att jag skulle vara kvar efter jobbet och inte kunde.. var jäkla sugen på de!! MEN vi kör nästa gång istället ;)

Har iaf vart en trevlig kväll, först körde vi lite spel på jobbet, och sen startade mötet och varrt lite diskusioner i grupper. Avslutade kvällen med mat på tai. Var trevligt!! :) Sen kom min snälla pojkvän och hämtade mig, så nu sitter jag hemma och är mätt och belåten. Blir att kolla tv hela kvällen och en dusch!


Haha ett kort Vickan knäppte på inflyttningsfesten, crazzzzy!

Pusss på er!


Give me!

Allt från H&M, kan någon köpa åt mig? (a)

 


Aloe vera

Någon som vill beställa Aloe Vera så ska jag slänga iväg en beställning nästa vecka!!




Hooome

Hemma nu och Mattias är på jobbet och fixar nå extra jobb. Ska snart träffa Vickan en sväng och prata lite tjejsnack;* Själv sitter jag och dricker mitt favoritte just nu och njuder av dagen :D


Gamalt kort på mig och Vickan från 2010.


Mästerkatten i stövlar

Igår kollade jag och Mattias på Mästerkatten i stövlar vilket var en helt okej film. Han är ju så jäkla söt missen… mjaoo!

 

 

 


Bokat och klart!

Har precis ringt och bokat hotell till min och Mattias 3 år dag! Kommer bli super mysigt. Blir ett hotell i Stockholm i år igen, vi har tagit nått som heter romantikpaket. Åh, nu längtar jag, men bara en månad kvar nu! :D



Paketet innehåller bl.a:

  • Logi i standard dubbelrum
  • Frukostbuffé eller frukost på rummet
  • Röda rosor
  • 1/1 flaska champagne
  • Fruktfat
  • Exklusiva kroppsprodukter från FACE
  • Badbomb
  • 3-rätters middag exkl dryck*
  • Morgonrock och tofflor



  • Surprised

    Efter jobbet var jag till UM och fixade nytt recept, sen gick jag på stan och hittade den perfekta alla hjärtans dag present till Mattias, vart en david beckham parfym som lukta mums!

    När jag kom hem vart jag överraskad med blommor och choklad! Tack bästa!!



    Nu ska vi snart till Burning Duck och äta lite god middag!

    Glad alla hjärtans dag! <3


    Alla hjärtans dag!



    I just want you to know who I am

    Pissdag har det vart! Allt går emot och blir så less på allt, men nu ska jag försöka få ett bättre slut på dagen!


    ,

    hm....

    Metropoolen

    Idag har vi vart och badat i badhuset med storfamiljen :D Var riktigt kul!


    Vi hade hela den här poolen för oss själva ett bra tag ;)

    Söta Felicia


    Lovica är lika busig som vanligt!


    På vägen hem gick jag och Mattias till Beppes och hanlda lite mat innan vi gick hem. Nu är Joakim och Amanda här medans mamma är och hälsar på en vän, men ikväll ska jag och min fina ha lite mys framför tv:n :)¨


    Baby dance




    Spelkväll

    Idag kom Elin och Elsa till oss också, vi har kikat tv, ätit chips och spelat poker i timmar och såklart vann jag ;) haha! (lite får man skryta) Nu har tjejerna gått och lagt sig, och jag ska snart lägga ifrån mig datorn och göra detsamma.





    Mysdag

    Igår hade vi mys och åt pizza och kollade på Iren Huss, Kvällen lsutade med att jag sprang över till Jessica och drack en öl med tjejerna innan vi gick ner på krogen, köpte mig några öl där där och mycket dans vart de!
    Nu sitter vi och kikar på lite tv jag och mina syskon Amanda och Viktoria. Ida har vart här nyss också och gjort oss sällskap, druckit lite te har vi gjort också. Mattias är i romme och åker lite skidor så vi har lite tjejmys här hemma. Igår klippte jag Mattias hår och färgade det, tyckte det vart riktigt bra! :D


    Vart på besök

    Precis kommit hem från Emelie och Chrille, har vart riktigt trevlig, kollat in deras nya lägenhet som vart riktigt bra! Vart lite fika och en trevlig pratstund :) Efter jobbet hann vi tillochmed gymmet, kändes skönt!! Nu kan man somna gott ikväll också. Blir en lugn kväll nu framför tv:n!


    Jag och min fina Emelie tagna på en fest 261110.


    Lunchtime

    Äntligen lunch, så jäkla hungrig!! Efter jobbet idag så blir det ett pass till på gymmet. Men idag ska jag nog träna mer armar än ben, har träningsvärk i benen sen sist som sagt :/ Sen ska vi hem och göra lite pyttipannan innan vi kilar till Emelie och Chrille, mysa med bebismagen och kolla på deras nya lägenhet. Emelie A bjuder även på äppelpaj ;)

    Nej nu ska jag gå och äta min matlåta med ugnstekt falukorv och mos! :)


    Uppdatering!!

    Lite uppdatering nu då, hår inte hunnit med min blogg så mycket sista dagarna... Kom pracis hem från Ida och Anders nu då, vart en kopp te efter vi vart och kollat på dansuppvisning som vart i skolan. Tyckte den var riktigt bra!

    Imorgon ska jag försöka hinna med gymmet och sedan ska vi till Emelie och Chrille och kika deras nya lägenhet :D På fredag kommer min syster Viktoria och sover hos oss och på lördagen kommer mina syskon Elin och Elsa och sover hos oss, blir en riktigt myshelg! <3

    Tro det eller ej så var vi faktisk och gymma igår(?) också,  tror det var igår... så känner att jag har lite träningsvärk idag.  Haha! Men det är skönt då känns det som man gjort nått vettigt. Sen kom Moa och Daniel och hälsa på en sväng också.

    Nu ska jag försöka få min karl att kolla på Wallander med mig, även fast det börjar bli sent (a) haha, men först ska jag hoppa in i duschen :)


    Rörigt..

    på bloggen just nu.. håller på att fixa!


    Party

    Hade jätte trevligt hos Emma igår. Först gick jag och Emelie till Ida och tog ett glas vin innan vi drog till Emma, där vart det dricka och trevligt sällskap :) Sedan drog vi på krogen dansa. Mycket bra kväll! :)





    Nu;

    Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för en rolig kväll med fina flickor!


    Fredagsmys

    Igår vart det fredagsmys med min syster Rebecca och Mattias. Åt tacogratäng och tog ett glas vin till två filmer.






    Nu; Efterlyst

    Kom precis hem från Ida och Anders, har vart och kollat deras nya lägenhet, kommer bli super bra det där när de är klart! :D Nu blir det Efterlyst och sedan duschen!



    Trevlig kväll!


    Vårt vitrinskåp

    Vårt vitrinskåp vart så fint i vårt vardagsrum!





    Fika på stan

    Kom precis hem från stan, har vart och fikat med Emelie L så kom Emelie A och Cilla och skulle fika samtidigt så tog sällskap med dom, mycket trevligt! :)

    C: Vi kan ta sällskap hela vägen upp på stan idag, ska fika med Emelie
    E: Jag ska också fika med Emelie

    Haha, vi hade bokat upp en varsinn Emelie ;D

    Nu ska jag fortsätta göra mat, det blir pommes och korv med bea :) Skriver nog mer sedan!


    Gillas

    Till Nelly




    Lunchblogga

    Kikade på Spy kids igår kväll med älskling! ;)



    Nu börjar jag snart jobba igen, sen är det bara två dagar kvar till helg !
    Fick reda på mina semesterdagar idag också, känns bra så man kan börja planera sommaren! :)


    RSS 2.0