Shopping

Köpte lite kläder i Eskilsuna, här kommer kort på de jag köpt.

 

 


Eskilstuna, Parken Zoo

Hemma igen från en super härlig helg i Eskilstuna.
Lite sammanfattning. Fick sluta tidigare på Torsdagen så gick hem och packa det sista innan vi åkte i väg. Stannade på donken. När vi väl kom fram checka vi in på campingen, fixade med combi campen. Spela kubb, och bada.

Fredagen började med Parken Zoo på morgonen. Gick och kollade på alla fina djuren. Sedan gick vi och bada igen. Sen vart det shopping för mig och tjejerna, vi hittade en massa fint! :) På kvällen vart det Nattsaffari, var jätte spännande och intressant. Vi fick gå med en värd på zoo när det hade stängt. Där berättade hon om djuren och vi fick se vissa djur vi inte hade sett på dagen när vi var där. Avslutade kvällen med en film.

Lördagen gick vi till Zoo igen och kollade på vissa djur vi ville se igen. Sen gick vi till karusellerna där tjejerna fick åka av sig. Jag och Mattias låg i solen och stekte bara. Härligt! Åt på resturang sen grillade vi på kvällen. Vi gick och satte oss vid uteserveringen på campingen på kvällen där det var lite lekar. Avslutade kvällen med en film där också.

Söndagen gick vi och shoppade en sista gång innan det vart bad för hela slanten. Badade några timmar innan vi åt och åkte hemåt.

En super bra helg alltså! :) Och vädret kunde ju inte blir bättre, trodde det skulle regna hela helgen men solen stekte på!



Felicia, Viktoria och Amanda i Combi Campen

Mattias och Viktoria

Jag och Amanda
Viktoria

Vi satt i en stor toalett ;)
Amanda, Jag och Felicia där bak
Vi åkte Zoo express
Karusell
Grillning
Vårt boende


Jag och Amanda testade hattar


Badet


Lika? ;)


Trötta på vägen hem.



Grillning + Kubbspel

Kom precis hem från jobbet och längtar tills imorgon när vi åker till Eskilstuna, Parken Zoo. Igår var vi hos mamma med familj, det var grillning, spela kubb och bus. :)






R.I.P


En 18-årig kvinna omkom under lastbilsläpet


Vid sju -tiden på morgonen välte en lastbil med släp på
riksväg 70 i norrgående riktning i höjd med avtagsvägen till
Garpenberg.
När släpet lyftes upp påträffades en omkommen person och
en moped. Den omkomna är en 18-årig kvinna från
Avestatrakten.
Lastbilssläpet fattade eld som förvandlades till ett utbränt
skelett. Trafiken i båda riktningarna stängdes av under
närmare en timmes tid  på riksvägen

Det är oklart om lastbilsförarens skador vid olyckan. Han
är hemmahörande i Västerås uppger
Länskommunikationscentralen vid Polisen Dalarna.


Taget från Avestatidning.com


R.I.P Isabell!  *



Filmtips



Jag och Mattias såg den igår, super bra!



Foto

Tog lite bilder från Honkytonk Raggarbilssons sida på facebook.


Nyman, Jag, Anna och Dan

Mattias och Anna posar snyggt ;)



23,24 Juli

Jag och Mattias gick ner en sväng till Kingen igår, oplanerat och skulle ta en öl, vart några till :P Träffade på lite vänner och dans vart det också ;)



Daniel och Moa

Jag och Mattias

Idag har vi vart med pappa, Elin och Elsa till badhuset och bada, jätte skönt! :) Sen åkte vi till dom och åta lite kyckling och ris. Mums. Nu är vi hemma och pizzan kommer snart till dörren, sätta på en film och mys! :)


Filmtips

Jag och Mattias kollade på den här filmen förra veckan och tyckte den var riktigt bra! :)
Beastly



 

 


Sätercrusing

Gårdagen vart lyckad. Efter jobbet hem och duscha och gjorde i ordning mig för crusing i Säter. Nyman, Dan och hon som körde kom och hämtade upp mig och Mattias så åkte vi och kika på bilar, drack och drack ^^ . Träffade fina vänner där också, vart lite dans tillochmed.  :)


Nyman, Jag och Mattias

Dan

Jag och Anna

Jag och Stefan

Mattias och Anna


Like a lot

 


13-åring dödad i svartsjukedrama



De båda 13-åringarna var förälskade i samma flicka.

På Facebook bestämde pojkarna sig för att göra upp – och stämde möte på en fotbollsplan i danska Sønderborg.
Det slutade i tragedi.

 

Claudio var på väg till fotbollsplanen när han gick in på Facebook och skrev ett sista meddelande till en flicka:
”Jag älskar dig” löd det.Han blev bara 13 år gammal.

 

”Ingen tillfällighet”
De båda danska pojkarna hade tidigare varit vänner. Men sedan kom kärleken mellan dem, när de förälskade sig i samma flicka.
Efter en konversation på Facebook bestämde de båda sig för att träffas – och göra upp.
– Det var ingen tillfällighet att de träffades under kvällen utan de bestämde en tid och plats där det skulle avgöras vem som skulle få henne. Båda pojkarna hade med sig vänner till mötet och flickan var också med, säger Hans Roost vid Syd- och Sönderjyllanspolisen till Ekstrabladet.

 

Knivhöggs i lungan
Dramat utspelade sig på en fotbollsplan på Borgmester Andersens Vej i Sønderborg vid halvniotiden i går kväll.
– Det började med skällsord gick vidare till slagsmål och slutade med att den ene pojken drog fram en kniv och högg den andre pojken i lungan, säger Hans Roost till Ekstrabladet.

 

Dog på sjukhus
När polisen kom till platsen var Claudio svårt skadad. Han fördes till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda. Strax efter ankomsten avled 13-åringen av sina skador.

 

– Det är så djupt tragiskt, säger Marianne Korsgaard Helms, Barn- och familjechef i Sønderborgs kommun.
Den 13-årige förövaren gick hem till sin mamma och berättade vad som hänt. Pojken togs om hand av sociala myndigheter på kvällen och där befinner han sig fortfarande.

 

Från: aftonbladet


Snake

Gårdagen vart i stort sätt som dagen innan. Jobb, gymma, duscha, laga mat. Sen färgade jag håret mörkare också, bild kommer nog sen :) Sen gick jag, Mattias och Stefan ner till Kingen och tog oss någon öl. Trevligt.

Idag har jag jobbat och kom precis hem. Såg en orm utanför jobbet idag, alla vart jätte rädda, haha! den vägra ge sig av också. Den kom tillbaka hela tiden, tillslut så slängde en kollega ner ormen i älven med en spade så var lite mer lugna när vi gick hem för dagen. En flummdag har det blivit. Och jag trivs bara bättre och bättre på jobbet, hoppas verkligen att jag får fortsatt jobb där sen! :)

Vågade tillochmed knäppa ett kort, men den fräste åt oss ^^

 

 


Stressss

Stressad dag. Först jobb, sen gymmet direkt efter. Hem och duscha, laga mat och har precis vart hos svärmor/far och ätit glass. Nu är jag helt slut och sängen väntar. Jobb imorgon och sedan försöka hinna med gymmet imorgon också. =)

Flyttar fram vår semester til nästa helg också pga vädret. Bara hoppas på bättre väder til nästa helg! :)

Walking away

 

 


Lunch

Lunch på jobbet och är himla trött.
Tog mig en lång promenad igår, gick en timme först innan jag mötte upp Jessica så gick vi en timme till. Skönt att komma ut och röra på sig lite. Sen hem och duscha innan sängen väntade.

Nu hoppas jag bara på att vädret ska spricka upp till helgen om vi ska åka iväg på vår minisemester ;) Men det ser inte lovande ut… helt sjukt väder igår, regnade så mycket så jag trodde jag skulle få simma hem efter jobbet.


Juli 17, 2011

Vart utgång med Emelie A, och Emma igår, vi vart på en fest hos Emmas kompis. Satt och lyssna på musik och drack massa. Sen kom Camilla över och följde med oss ner på krogen ;) Ida och Vickan kom förbi en sväng också. Ner på krogen vart de sen också, kingen. Vart dans hela natten. Avslutade kvällen med hamburgare.


Dom hade en lite söt hund också. Hon gillade Emelie :)

Emelie, Milla och Jag

Vickan, Milla, jag och Emelie


Grillning/party

Igår efter jobbet åkte jag och älskling till hans kusin Sofia där det var löite folk, vart grilla god mat, dricka lite och det var jätte trevligt. Deras två barn är så himla söt också, skulle gärna ta med dem hem (a) hehe.

 

Sen åkte vi hem på kvällen och jag bytte om och fick sedan skjuts till Vickan där vi drack lite innan vi åkte ner till krogen och dansade en massa, Underbar dag, kväll & natt! <3

Gabban, Vickan och jag.

 

Nu har jag och Mattias precis vart på bolaget, käkat och nu sofläge ett tag innan mankör igång igen då. Ikväll blir det festa med min Emelie. Skoooj!<3

 

 


Honkytonk Raggarbilsson

Tre bilder jag snott från Honkytonk Raggarbilsson


Jag och Anna



Bilen vi åkte, jag och Mattias sitter på bakluckan


Tidsinställt inlägg.

Tidsinställt inlägg.

(jobbar antagligen nu, men lär ju uppdatera lite för er ^^, så gjort ett tidsinställtinlägg)




Fick glass på jobbet av Angelica på fredagsfika förra veckan. mums!


Harry Potter

Igår efter jobbet mötte mina syskon mig utanför jobbet, dom följde med hem en sväng innan dom gick ner mot stan för att gå på bio. Jag hann hen och vända innan Emelie H kom och hämtade mig, vi åkte och satte oss vid holmen en sväng och hade trevligt i solen :) Sen åkte jag hem och gjorde mat, ducha och bytte om. Sen gick jag och Mattias ner mot stan och mötte Emelie A och Chrille. Tog en öl på Trapper innan vi gick för att se Harry Potter sista delen, sisa filmen på bio. Den var jätte bra tyckte jag. Trodde den skulle sluta annorlunda, men vart bra det här också ;) tänker inte skriva hur jag tänkte eftersom jag antar att det är många som inte sett den än. Höhö :D






Har lunch nu och sitter på jobbet,
I eftermiddag ska jag och Mattias ev. till svärföräldrarna och fixa med Combi Campen inför vår lille semester.
Nej, nu ska jag gå och äta.

 


Måndag

Jobbat, sen upp på stan och träffa Emelie L , vart en fika och prata lite shit, trevligt :) Sen kom Stefan och följde med hem. Jag, Mattias och Stefan åkte till Ica och storhandla, vilket behövdes, helt tomt i skåpen i köket ;) Vi testade på att göra korvgrya för första gången. Gick bra faktiskt, var jätte gott! Nu har vi precis druckit milkshake också och kika på Johan Falk. Storstädat och duschat har vi hunnit med också. Känns skönt, alla viktiga med tråkiga saker är gjort. :)


Jag och Ida


Power meet, lördag+söndag

Lördagen gick jag, Mattias och Danne till flygfältet på området och kika på bilutställningen och marknad. Vr super skönt väder, solen lös. Köpte lite mat där inne och hitta lite skugga där vi satte oss. Sen gick jag tillbaka till campingen och bytte om & mötte de andra. Sen gick vi tillbaka och kika på marknaden igen. Jag köpte en kjol, "speciellt" sugrör, haha. När de stängde satte vi igång och grilla, fixade oss lite och åkte på crusing med Dan och Nyman. Jag och Mattias hoppa av i stan sedan och fräffa upp mina vänner Anna och Emelie. Sen gick vi till deras kompisar och fortsatte festandet. :) Hade super kul kväll där också! :D

På söndagen sen gick jag och Mattias till sjön och åt en korv med brö i solen på bryggan . Mys! Nyktrade till och sedan åkte vi hemåt.
Nu är vi som jävkla slut. Duscken väntar sen bara ta det lugn framför tv:n, så man orkar upp imorgon. Mattias ligger så sött breve mig nu och somnat av ;)

Mattias
Massa folk
Bilen vi åkte i på crusingen och gänget vi umgicks med

Kunnari och Ida

Grillning
Anna och Emelie
Jag och Anna

Emelie och Jag
Jag fick en klisterlapp på mig
Emil och Mattias
Mattias på bryggan


Power meet, fredag

Dålig uppdatering igen jagvet, men har vart borta hela helgen nu. I fredags efter jobbet packa vi de sista innan vi åkte till Västerås på Power meet. När vi var framme träffa vi våra kompisar Ida, Kunnari och Biffen. Satte upp tältet sen var det dags att börja dra sig ner mot lagerängen där folket var. Gick långlång väg, kändes som hundra mil när vi var där , haha. Men med mycket dricka i kroppen kändes de ändå bättre ^^. Tappade bort hälften av folket gjorde vi också och det gick inte att inga någon eftersom det var överbelastat på telenäten.

Påvägen tillbaka till campingen ragga vi skjuts, precis när vi satt oss i bilen hoppar föraren bak till oss och polisen kom fram. Han undra om vi inte hade någon chafför, och nej det hade vi ju inte (han som körde hoppa bak för han var full, idiot) så polisen hoppa in och körde oss mot kanten av vägen. Sen fixa Danne en annan som kunde ställa upp och vara chafför :P Tillslut kom vi till campingen iaf, fyra på morgon eller nått.. Men kul kväll var det :D


Vårt "fina tält" hehe.

Ida

Danne i bilen påväg hem


Promenix..

Allt känns bara förjävligt...



Har precis ätit potatis, kötbullar och brunsås, ska lägga mig tidigt ikväll så man orkar till sista jobbardagen den här veckan, sen bär det av mot power meet.

Nu ska jag ut och gå en sväng med Vickan. <3


Kareoke kväll/sjuk

Vart ut och ta någon öl med Vickan igår, var super trevligt, men kände redan då av att jag börja få ont i magen, usch, så är hemma idag från jobbet. Men blir jobb imorgon, idag har jag bara legat och vilat magen och hoppas det blir bättre tills imorgon när vi drar till Power meet. Längtar! :D



Igår gav jag och Vickan oss upp och sjöng kareoke också, haha. Sjöng tre låtar, och jag kan verkligen inte sjunga. Men man lär väl bjuda på sig själv, här kommer filmen när vi sjöng, fantasi. njut!





. . . . . . . . . . . .



040711

Filmen igår tyckte jag var bra (kronjuvelerna), tyckte det var lite hemsk i början, eller ja hela tiden. haha kanske för jag är lite kräsen när det gäller sånt där. De negativa i filmen var att björn gustavsson och Bill skarsgård knappt var med under första halvtiden i filmen, var bara andra skådespelar som spelade dem. Men bra var den ändå :)

CPblogg.se, går inte att ladda upp bilder heller! ! !

Gick iaf bra på jobbet idag också, hann med allt jobb vi behövde idag fasten jag trodde vi skulle få massa att göra, så det kändes skönt :) Efter jobbet gick jag och Mattias till banken för ett möte. Gick bättre än väntat! :)
Åt på donken efter, nu är vi hemma och har precis tagit mig en dusch nu innan Johan Falk börjar.



Kronjuvelerna

Ikäll ska jag, Mattias och min kusin Emma gå på bio, det blir kronjuvelerna. Hoppas den är bra!

 


KRONJUVELERNA är ett triangeldrama som tar sin början när den unga Fragancia anhålls för mordförsök på direktörssonen Richard Persson. Under polisförhöret rullas hela hennes fantastiska och märkliga livshistoria upp. Vi följer henne igenom den fattiga uppväxten, via mötet med den stora kärleken, ishockeystjärnan Pettersson-Jonsson, fram till den ödesdigra natten där historien tar sin början. I huvudrollern: Shooting star Alicia Vikander, Björn Gustavsson, Bill Skarsgård Regi: Ella Lemhagen Originalmanus: Carina Dahl
Taget från Youtube

 

 


Torsåker/Kingen

Vart en spontan utgång i Fredags, träffa Ida och Co. Moa och Daniel. Vart massa dans.

Lördagen åkte vi och kolla när pappa spela på festival i Torsåker, var jätte bra. :) Lyssna på lite fler band också innan vi drog oss hemåt.

 

 



När jag kom hem hoppa jag in i duschen, åt och fixade mig för en utgång med Emelie. Gick till Kingen och tog en cider på uteservieringen innan vi gick in och dansa. Var så jäkla varmt, men var super kul! :)


Ett kort Nyman knäppte igår på krogen, jag ser helt galen ut ;o


Nu har vi precis ätit pizza från Vega, mums. Och nu tänkte jag nog ta fram körskoleböckern och läsa lite.

Pussss


Fredagsmys

Jobbat idag, posten krångla, telefonerna krångla, så jaa. vart inte så mycket arbete med de, vi fick göra lite småplock. På lunchen skulle jag, Malin och Lina gå till gränden och äta på lunchen, det sluta med att alla påvår avdelning följde med dit ;) Var jätte god mat! Efter jobbet gick jag och Mattias till Ica och hanla lite gott tills ikväll, köpte oss en varsin glass och här hemma har jag bara kollat på Segemyhr, älskar de! Nu står lasagnen i ugnen och ska kika på Iren Huss till maten, sen blir det bara lugnt! :)

Har inte så mycket fantasi och har inte hänt så mycket så det var nog allt för idag.

Pusss


RSS 2.0