Ullared bokat

 Nu har de gjort halloweenfint på jobbet, vart lite rädd när jag kom till jobbet i måndags ;)
 
 
Idag har vi vart till Karlbo hos Mattias föräldrar, lämnade tillbaka bilen som jag fått låna nu i några veckor, är verkligen jätte tacksam att jag fått låna den. Det underlättar ju verkligen att ha en egen bil. Men nu har jag äntligen en igen! Dock kommer det bli dyrare bensin och försäkring så egentligen så blir det nästan dyrare att äga bilen än vad jag använder den just nu.
 
Har precis testat mina halloweenträkter som jag fått låna av Ida och tror det blir djävulsdräkten. Längtar till fredagen!
 
Har även bokat in Ullared med Mattias, Emelie och Chrille så den 29 nov drar vi och bor kvar en natt och shoppar loss! Läääängtar! :D

Helgen

 I fredags drog jag först över till Ida en sväng efter jobbet och drack ett glas vin innan jag sedan drog vidare till Jessica för fest. Party där och sedan vart de krogen. Var inte jätte sugen på att gå ut då först men Mattias skulle få besök på kvällen så jag flydde fältet. Men vart en himla kul kväll! :)
 
 
På lördagen sen åkte jag och Mattias till Anna och Mattias i Västerås på inflyttningsfest. Var jätte trevligt med mycket nytt folk. Körde lite lekar också men jag är ju som vanligt värdelös på allt som har med frågor att göra ;) haha.
Lite bilder från kvällen kommer:
 
 

Färgning och klippning

 I fredags var jag till frisören och de fick bestämma hur mitt hår skulle bli, det vart ombre med mörkbrunt högst upp och kopparfärg längre sen. Bild får ni här också :)
 
Syns inte så jätte mycket skillnad men vart mycket fräschare.
 

Ny bil!

 Igår var jag, Mattias, Amanda och Felicia till Stockholm efter jobbet för att kolla på bil. Och vi köpte den!! :D Så himla fin bil, så dag får vi hem nya älsklingen. Det är en Peugeot 407
 
 

Lördag

 Igår var Elin och Elsa här hemma när jag kom hem från jobbet, vi kollade på film och sedan körde jag dom till tågstationen. Hem och duschade sedan kom min kusin Emma till mig och det vart spontant utgång. Satt först här och drack lite sen ringde Andersson och vi skulle komma och dricka lite. Så vi åkte med med Ersson till Fors och satt hos han ett tag. Sedan drog vi till krogen och dansade. Var en kul kväll! :D
 
Idag var det mindre kul, vart sliten hela dagen. Körde pappa imorse då hans bil krånglar. Sen har jag vart över till Ida och provat maskeraddräkter, så nu är min halloween räddad <3
 
Nu väntar jag och Mattias på pizza, huuuungrig!!
 
 

Divergent

 Antagligen så är det jag som bara är jävligt seg och inte sett den här filmer förut. Men såg den iaf igår och den var riktigt bra! Den kan rekomenderas stort! :)
 
 
 

Movies

 Kollat på två filmer de senaste dagarna
 
Lego the movie
 
 
Tokarev
 
 

Bokat tid

 Då har jag bokat tid hos Hair of Ladylee nästa fredag, bokat klippning, färgning och plock av ögonbrynen.

Jag har dock ingen aning om vilken färg jag ska ha. Haha, jag tänkte att det får de lägga upp vad de tycker jag passar i. Det blir en överraskning alltså!  ;)

Kommer kännas i plånboken, brukar aldrig färga håret hos frisören, men jag tänkte att jag skulle lyxa till det en gång nu. Första gången så lite nervös! Tycker dock de har väldigt bra priser där så om jag ska göra det någonstans så är det där + att det är väldigt bra där.

 
 

Kupolen

 Nu har jag äntligen satt mig i soffan här hemma, duschat och gjort mig klar för kvällen. Idag har jag, Mattias, Amanda och Joakim vart till Borlänge och shoppat på kupolen.
 
Mina fynd!
Nu har jag köpstopp! Blir inge mer shopping nu på ett tag troooooor jag!!! ;)
 

Scones

 Imorse bestämde jag mig för att baka lite scones till frukost, gick över till Hemköp och köpte lite ingredienser. Så enkelt och snabbt det går att baka det, lär jag göra fler gånger! :)
 
 

Filmkväll

Vart filmkväll med Melinda D igår, drack en flaska vin, åt kex och ost. Mysig kväll! :)




Middag + utgång

 Hade en riktigt rolig kväll igår med världens bästa Emelie och Chrille!
De kom hit runt sex tiden så bjöd vi på lite mat, det vart pulled pork i pita bröd. Mums. Sedan vart det party, stod och dansa till gamla sköna låtar, de shotta (jag avtår, annars vet man inte hur kvällen slutar) haha. Sedan drog vi ner till krogen och dansa resten av kvällen. Mycket lyckad kväll! :)
 
 

Vill ha....

 Vill shoppa loss på h&m just nu, de har väldigt mycket rea där nu... men jag ska försöka hålla lite i pengarna ;)
De här vill jag ha, enkla saker men skulle passa bra här hemma i min garderob :D
 
 

Hjälpt syrran

 Kvällen spenderas framför tv:n heeeeela kvällen ;)
Bonde söker fru, Efterlyst och PH!
 
Har iaf gjort nått vettigt idag, Min lilla syster Rebecca ringde tidigare idag och fråga om jag kunde hjälpa henne att färga håret och sätta i löshår så det har jag gjort idag.
 
Resultat vart:
 
Har även gått en promenad med min bror och nu är sitter vi här framför tv:n.
 
Puss och hej!

Onsdag

Har inte så mycket att skriva om för tillfället. Jobbar på som vanligt i veckan, jag och Mattias gjorde mat för hela veckan i söndags så det är jätte skönt att slippa tänka på mat när man kommer hem. Igår kom Elsa, pappa och Stefan förbi och fikade lite spontant. Det var trevligt. Idag kommer Stefan över också och hälsar på, imorgon ska jag till Jessica G och umgås lite, ser jag fram emot :)

Just nu är jag rätt slut om dagarna, orkar inte göra så mycket.. hade tänkt jag skulle gymma lite den här veckan men det har inte blivit av ännu. Nu får jag ta och skärpa mig!! :P
Back to work!

Marknad

 Vart på marknad med Mattias, Ersson, Andersson och Enoksson idag i Rättvik. Var en himla stor marknad med en massa fina saker. Ville köpa med mig en massa men fick hejda mig som vanligt. Köpte iaf 16 par strumpor, en klänning och en väska. :D
 
Hahaha, alltså jag bjuder på den. Posa mitt i farten och fick kanintänder ;D
 
Körde precis hem Felicia och nu blir det myskväll med Amanda och Mattias. :)
Puss och hej
 

Äntligen helg!

Äntligen fredag och helg! Har verkligen längtat efter denna helg, har inte mycket planerat och blir ingen fest.. känner att det vart mycket sånt nu sista tiden. Förra helgen vart det två dagars så den här helgen blir vit.
I tisdags efter jobbet vart jag och Amanda överraskade när vi fick besök, mamma, Joel, Lovisa och Kristina med hennes två barn kom förbi spontant. Det var trevligt, satte på kaffe och te så fick jag bjuda slut på fikabrödet som vi hade hemma. Bra när man får besök så sånt där försvinner  ;)
I onsdags var jag och Amanda till plushuset på tjejkväll. Vart lite shopping iaf :D
 
 
Igår kom Stefan förbi efter jobbet och vi käkade lite tacogratäng tillsammans. Sen vart  det en rätt tidig kväll, har en sån jävla värk i magen :'(
Och idag är det som sagt fredag och vi väntar på att Felicia ska komma hit. Ska klippa henne sen blir det Idolmys ikväll.
Imorgon drar vi till Rättviks marknad med Ersson och Andersson, hoppas på fint väder :D
 

RSS 2.0