Gabriella försvann i Egyptien

Gabriella försvann i Egyptien.
 
Har vart en massa skriverier i Aftonbladet om den här Gabriella som försvann i Egyptien... eller försvann, hon träffade en kille som hon vart kär i och struntade helt enkelt i att höra av sig och komma hem. Hon funderar även på att stanna kvar åtminstonde ett år till. Hur dum får man vara, att skrämma upp familj och vänner och sedan inte bry sig om att komma hem till Sverige. Tänker på hennes stackars annhöriga som vart rädda och trott att något har hänt henne.
Ursäkta för min bittra text, men jag blir bara så irriterad :P
 
 

20 augusti
Gabriella gör sig i ordning för att åka till Egypten. Hon säger hejdå till sin manlige vän som hon delar lägenhet med i Skanstull i Stockholm. Hon åker reguljärflyg med ­flera mellanlandningar mot Kairo och lyfter från Arlanda runt lunchtid.

I ett sms till sin mamma skriver Gabriella att hon är på flygplatsen i Kairo. I ­semestermålet Sharm el-Sheikh bör hon ha varit framme runt klockan 23. Hon checkar enligt personalen in på hotellet Tropitel Naama Bay.

21 augusti
Runt klockan 10.45 skickar hon ett sms till sin mamma och skriver att hon ligger vid poolen och har det jätteskönt.

Runt 19-tiden ringer hon till sin vän Mikael Gustavsson. De pratar i tio minuter, sedan avslutas samtalet. Några minuter senare får han ett sms om att pengarna på hennes mobil tagit slut.

27 augusti
Klockan 12.40 checkar Gabriella Gardell ut från ­hotellet, enligt loggboken.

Senare samma dag skulle hon ha besökt sin nya arbetsplats restaurang Stockholms Matvarufabrik men dyker aldrig upp.

28 augusti
Gabriellas mamma blir orolig när hon inte hör av sin dotter. Hon ringer upprepade gånger på hennes mobil. Det går fram signaler men ingen svarar.

29 augusti
Gabriella anmäls försvunnen av sin mamma.

30 augusti
Inga signaler går längre fram på Gabriellas telefon.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0