Modellen

Vi har ju fotats av Emelie W och fått kortet, såååå fina <3 lägger upp några här


Veckan

Tog en promenad med Thilo i tisdags när de var så fint väder. Han skulle prompt ha de där i munnen, skrek och vart jätte arg när den åkte ur. Han kunde inte hjälpa till med händerna heller så försökte lirka med tungan, haha såg så kul ut. 

I lördags fyllde även Mattias 28 år så det var lite kalas här på kvällen med hans släkt. 
Tre kusinerna
Ella myser i babygymet

På onsdagen sen kom mamma och syskonen och hälsade på och fikade. Tog tyvärr inga kort men snodde ett av mamma, rebecca och Thilo i pyjamas på axlarna. 

Onsdagen var de babysim som vanligt och vi var några den gången. Thilo var dessutom inte alls på humör så det gick som de gick ;p
Torsdagen åkte jag, Ida och Thilo till Falun lasarett för besök om pungkulan. Besöket gick på max 15 minuter allt som allt, så vi var kvar där några timmar och shoppade lite och åt mat. 

Igår på fredagen vart jag bjuden till Elin och Elsa och äta tacos och tjejmysa. Riktigt mysigt var det och var kvar några timmar. 

Idag har Mattias vart till Romme så jag och Thilo har bara vart hemma, åkte en sväng till thilos farmor och farfar och hälsa på. 
Han har ätit bra idag också, super skönt! 
Lycklig kille


Första tanden

Sjukstugan fortsätter, att de aldrig får blir bra. Thilo åkte på feber nu i helgen igen och jag är fortfarande förkyld, har vart såhär nu snart två veckor :( 
Vi har iaf vart på BVC förra veckan på kontroll och han följer sin linje bra. Vi fick en remiss till ögonmottagningen nu också för att kolla upp hans öga. Jag och Ida åka till Falun med Thilo på torsdag också för besök och kontroll av pungkulan som inte vill trilla ner. 
Thilo sitter ordentligt nu och han har fått sin första tand vilket förklarar varför han vart så kinkig den senast tiden och är fortfarande. Kliar väl i munnen ;( 
Jag, Thilo och några av syskonen har besökt nyöppnade burger king också, mums! 
Inväntar maten
Sitta gör vi mycket nu
Suga på mammas finger är grejer de när man inte är helt road i bilen


Söndag

Nu har vi sjukstuga här igen, fy vad vi är sjuka heeeela tiden, det tar aldrig slut. Har nog aldrig vart såhär mycket sjuk tidigare. Lagomt när man börjar känna sig kry så slår det till igen. Thilo är jätte snuvig och kinkig och jag har ont i huvudet och är förkyld jag med. 
Lägger ut lite bilder sen senast :)
Jag sitter och sorterar thilos kläder och har min hjälpreda med mig
Mysigast som finns när han får ro och bara vill ligga nära och ta det lugnt <3
Snodde kortet från pappa, var där förra helgen och vart bjudna på tacos. Väldigt trevligt. 
Lite mys hemma på dagen, bädda ner sig på golvet och kolla Barnkanalen ;)
Har ägnat fler dagar åt att sortera ut kläder som han vuxit ur och kläder som ska in i garderoben. Har så otroligt mycket och jag älskar det! Men har insett att vi inte kan behålla allt så därför har jag börjat sälja av en del. Igår hade jag lite loppis här hemma och fick in runt 400kr men har väldigt mycket kvar!!
Min glada prins, vad gjorde jag utan dig <3
Har varit och fotograferats av ni vän emelie också, fått några kort som hon redigerat klart, väntar med spänning på resten :D så duktig! 
Bus <3
Thilo har ramlat ner från sängen igen och slog i sig ordentligt, resulterade i blåmärke i pannan och slog upp läppen. Så nu lever vi i en stor spjälsäng, funkar ett tag till, han har ju börjat ställa dig mot kanten nu så snart klättrar han väl över det där också. Han kryper ju på som bara den nu också, snabbt går det vill jag lova. Kryper efter en vart man en går i lägenheten nu. ;)
På tal om nått annat så har jag iaf börjat gymma lite smått igen nu, men nu blir det väl lugnt ett tag igen när man åkt på förkylning. 
Puss och hej så länge 


Uppdatering

Förra veckan var vi som sagt sjuka och fanns inte mycket ork till annat. Den hör veckan har rullat på också kan man säga. Dagarna baga flyger förbi. Vad har hänt sen sist då? Har haft massa besök och vart och hälsar på folk, det tycker jag om. Måste göra någonting hela tiden ;) vart på babysång, öppna förskolan och babysim också i vanlig ordning. Thilos farmor var med på babysimet senast och de var uppskattat. 
Thilo fick testa simma helt själv med puffar för första gången han älskade det! Var super duktig också, skulle hitta balansen men vickade såklart framåt lck bakåt lite i början men sen körde han sig. Dock var barnen väldigt trötta efter de för de var ansträngande. Men de gick bra tyckte jag :) 
Tilde och Thilo kollar på tv hos farmor och farfar, thilo trivdes bra i sacosäcken. 
Vi har vart på Linnéas dop också. Så fint och god fika vart de. Tack bästa ni för att vi fick vara med på er speciella dag! <3
Thilo var skinnklädd ;)
Utgång på torp har jag hunnit med också med Ida. Hade en super rolig kväll med en bästa vän! Dans och skratt bestod kvällen av <3 träffade även på massa vänner ute så kvällen kunde inte blivit bättre! 
Vart och hälsat på Gerda, Tilde och Ella igår, mycket trevligt! 
Nu vaknar min lilla herre, skriver mer en annan dag.
Puss och hej 


RSS 2.0