Avslutspresenter

Jobbade ju sista dagen på Jobbet i Fredags, och fick jätte söta grejer av dom för jag skulle sluta :')


Först den här blomman

Och den här, en påse med massa smått och gott :) Sen fick jag presentkort på H&M 200 kr :)


Jetlag

Igår var vi på fest i Hedemora hos Cilla (eller Henke) , men först på morgonen var jag ju och fika med Anna och Emelie, jätte trevligt var det, synd bara att man hade så stressigt, så vi hann inte umgås så länge, men det blir fler gånger, och då blir det längre ;P Sen hämtade Mattias och Stefan upp mig så åkte vi direkt till pappa och fikade där en sväng också, sen åkte vi och köpte mat och hem och fixa undan lite, för Emelie och Crille kom då också, så vi började fixa oss och började dricka :) Jätte trevligt var det. Sen kom Fredrik och hämtade oss och körde oss till Hedemora, så träffa vi alla dom andra där, jätte kul var det, vi dansa runt och härja ;D
tyvärr har jag bara kort från förfesten hos Cilla, vart inga kort från Jetlag sen, men skit kul var det där också, förutom att man började bli så jävla slut :P haha, men jätte trevligt var det som vanligt! :)


Emma och jag

Jag och Emelie

Josefin och Tompa

Emma, jag och Emelie

Jag och Cilla

Cilla

:)

Cilla :)

Jag och Henke

Jag och Jessica

Jenny, Jennifer och Henke i bakgrunden :P 

Mattias och Henke

Crille, Emelie och Jenny

Sött :)

Jag och Mattias


Crossfire

Förlåt för jag inte hunnit vara så aktiv, men har haft fullt upp, och ska svara på alla kommentarerna senare :) Tänkte lägga ut lite av det som hänt i helgen, i fredags efter dansuppvisningen vart det utgång, Therese, Carina och Mathilda kom till mig först, så drack vi lite innan vi gick ner på krogen, :)



Så jävla bra var dom! Inte så bra ljud, men men haha :P


Vickan och jag

Amanda och Ewe

Therese

Mathilda och jag





;)

Ewe, jag och Amanda

pusspusss

Jag och Mathilda


Vinnarna


av dagensblogg igår vart två söt tjejer, gå gärna in på deras bloggar och kika runt lite :) Dom är jätte bra bloggar! :)


Länk: http://jenniu.blogg.se/


Länk: http://alexaandrabrunander.blogg.se/


Uppvisning

Vår dansuppvisning som vi hade igår, här är en av danserna som Mattias och Stefan filmade ;)




Lite svårt att se kanske, men jag är iaf den som står näst till vänster när andra gruppen kommer fram :) Alltså inte hu i början av filmen ;P haha

Förlåt för jag inte lagt upp gårdagensblogg än, men har haft fullt upp, kommer antingen ikväll eller imorgon med massa nya inlägg som hänt :D Och ska svara på kommentarerna då också :) Men nu ska jag ner på stan och fika med Anna och Emelie :)

Pussss



Likee




Åh, jag älskar H&M´s underkläder, köpar alltid underkläder från H&M, tycker dom både sitter bra och är sköna :) Inte allt för dyra heller, helt perfekt! Loooove!


hjääälp


För klänning till festen i helgen? :S Hjälp mig?!









 


Dagens blogg




Torsdag

Kom precis hem från träningen, det gick bra! :) Imrorgon är sista dagen på jobbet, tråkigt. Men fick sluta en timme tidigare eftersom vi ska ha dansuppvisning imogon.. hihi börjar kanske bli lite nervös :P Men inte så farligt, det blir nog värst imorgon ^^.  Nu sitter jag med min bror Stefan och min älskling Mattias och kollar på "vackans kanin", haha lite kul faktiskt ;P Nej, nu blir det duschen, sen äta nått, sen sängdags. Godnatt<3




Jag vann!

Åhh vart "kvällensblogg" på Emelies sida ! :D



Taack så mycket!
http://eemeliefransson.blogg.se/


Vinnaren


av dagens blogg vart några fler än planerat, jag är ju så dålig på att välja någon, så jag lägger ut några fler ;) haha, dagens vinnare bli sju stycken idag :) Jätte fina bloggar, kika in på deras bloggar vettja! :)

Länk: http://emselie.blogg.se/

 Länk: http://sandriisss.blogg.se/

 Länk: http://lillie.blogg.se/

 Länk: http://cillaah.blogg.se/

Länk:  http://fuckingposers.se/

 Länk: http://williammarklund.blogg.se/

 Länk: http://natayas.blogg.se/

Länk: http://typjosefiine.blogg.se/ 

 


modekungen.se




Schema




Mums

 


Dagens blogg




bilder

Lite bilder som Vickan la ut sen vi festa sist :)


Vickan, jag och Therese

Mathilda

Therese och jag dansar, haha :P

Killarna



Jag och Vickan

Sen krogen :)

Pussss


Örhängen

Fick ett par jätte fina örhängen idag av min älskling när jag kom hem från jobbet! Tack så mycket min underbara Mattias <3







Pusss


Vinnare


av dagens blogg blev Sarah! :) Grattias! Kika gärna in på hennes blogg, en söt tjej med väldigt bra blogg! :)


Länk till hennes blogg: http://shms.blogg.se/


Fullt ös, medvetslös

Igår var jag på stan med Melinda en stund efter jobbet, vi tog en fika :) Trevligt var de att träffa henne, inte träffats på ett tag nu. :)  Efter jobbet idag ska jag och Mattias till hans bror som fyller år och fira honom.

Imorgon är de sista träningen innan uppvisningen, för på fredag har vi uppvisning i dansen. De vart inte som de var tänkte först, vi skulle egentligen ha med våra gamla danser också från förut, men eftersom ingen kunde dom riktigt helt så ska vi bara ha med uppvärmningsdansen och en annan dans. :)

Sen på lördag ska vi till Cilla på fest, sen Jetlag efter hennes fest :D Wiiih!

Men innan festen ska jag träffa min vän Anna som kommer på besök i Avesta ihelgen, vi ska ta en fika och prata om massa vi inte hunnit prata om ;)


Jag & Anna

Nu ska jag fortsätta jobba :)
Pusss


Dagens blogg




Tänkte börja med ”dagens blogg” tänkte jag. Kan iaf försöka och se hur det går, om de är några som vill vara med ;P Jag lägger upp vinnarens header och länkar till vinnaren! :)



Album

Ska nog beställa tre par såna här album från "Clas Ohlson". Så jag kan börja pyssla lite med dem och sätta i korten, tyckte det var bra pris och stora album, eftersom jag fick en massa kort i olika storlekar pga att korten är knäppte från olika kameror. Iaf så tror jag dom blir bra, 99kr/st + frakt! :)


 




(y)


 


min kärlek

Min kärlek & jag




Fotoooon

Lite bilder från festen i fredags :)




























Avslutar med ett kort på födelsedagstjejen och hennes pojkvän, så fint :)

Korten är tagna från dem! :)

Pussss


Ghosts of girlfriends past

Jag och älskling kollade på den här filmen igår..

Den var skit bra, den rekomenderar jag att se på! (y)

 


Helgen

Min helg har vart bra, i fredags vart det utgång med mina fina vänner! :) Mycket dans och dricka som vanligt :) På lördag åkte jag och Mattias med 12 av hans andra kompisar till Hedemora och åkte go kart, spelade paintball och bada, de var jätte roligt. När vi åkte dit gick vi på McDonalds först och åt, och alla vi trängde ihop oss vid samma bord, vilket blev väldigt trångt, men de gick ;) haha. Jag har ett stort blåmärke på benet från paintbollen, fyfan vad ont de gjorde först, som tur var fick jag ingen i huvudet iaf, haha. Gokart var också roligt, lite jobbigt för händerna bara, men jag som är lite klen också kanske ;)  Jag kom så klart sist, men dom andra var ju typ proffs på de där :P Sen badade vi och drack öl :) alla fick frecis plats i poolen, men då satt typ tre par i knät på varandra, så trångt var de :P hehe. På hemvägen stannade vi vid donken igen och åt. Kom hem runt ett på natten och jag var helt slut, satte på Idol och kollade på de innan jag gick och la mig =)

Söndagen låg jag och Mattias hemma hela dagen förutom när vi var och åt pizza med dom andra. Låg och kolla på film och bara vilade upp oss!


Slänger in en gamlare bild.

Nu sitter jag på jobbet och arbetar lite, sista veckan jag jobbar nu, men på måndag ska jag till Krylbo på möte igen och göra en planering för jobbet. :)


Ikväll är de dansträning också! :)

Pusssss


Foooooton

Fotorna jag beställt, nu fattas bara foto album jag ska sätta i dem i :)




Fre/Lör

Kort på mig och födelsedagstjejen från igår :)<3




Glömde minnet till min kamera hemma så de vart bara två kort som fick plats på kameraminnet ;) haha, Iaf så var det jätte roligt som vanligt, dans, drinkar och musik :D

Hinner inte skriva så mycket nu, måste packa och fixa massa inför ikväll, vi ska ju iväg och spela paintball, åka gokart och bada :) Så skriver mer sen. Kommer antagligen mer bilder från festen sen också, när nnågon av de andra som var där skickat eller lagt ut någonstans ;)

Pussssssssssssss


.

I am flying
My heart is taking over
The world is flashing by
Higher higher higher
I will follow wherever it might take us
Chasing through the sky
Higher higher higher...


Grattis Amanda

Grattis sötaste Amanda som fyller 18 år idag!

Det blir fest hos henne ikväll med massa bruds och folk :D Ska köpa present åt henne när jag slutat jobbet och möta Elisabeth och Therese. :) Efter festen hos Amanda far vi vidare in till stan för krogen! :D så kul att Amanda äntligen kan följa med ut! De ska festas! :D



Juste, Mattias ringde precis, han var hem på lunchen och brevlådan var helt överfull, haha,  de var alla mina kort jag beställt ;) Så blir kul att se när man kommer hem :)

Pussssssssss


Dagens outfit

Dagens outfit








Spåkulan

Haha, kan nog stämma... ;)




Har himla massa skor i hallen, och Matttias klagar alltid på dem, men tycker om att ha dom där så dom syns, menmen, får kasta in dom i garderoben ist :P


M.L Health Consulting

Företaget som jag var på anställningsintervju hos nyss. Det gick bra tror jag :) Ska dit på möte igen den 1 nov och ha med mig lite frågor och göra en lite plan för hur jag tänkt mig att jobba! :) 




Beställt

Har beställt 611 st kort nu så nu ska jag jag pyssla när dom kommer :D Ska göra ett familje album, ett fest album och en med mig och Mattias :)  Längtar tills dom kommer så jag kan börja fixa :) Måste köpa album också, men vet inte vart de kan vara billigast.. kollade på Clas Ohlson och dom hade rättså billiga, men ska kolla här i stan först innan jag beställer dom :)


Är hemma från jobbet idag, för mår inge bra alls, jobbig kväll igår och sen var jag tvungen att kolla och fixa med jävla busstider.. och då kommer jag missa så himla mycket från jobbet ändå.. kändes inge kul att gå dit då när jag innte kunde ta de på lunchen som de var tänkt, om jag hade skjuts. Men nu ska jag åka med bussen, ska gå ner nu snart :)

Pusss


Ge mig sommar...

Vill ha sommar nu ju!




Mysssssss

Ikväll blir det filmmys med min älskade! :) Vi ska göra god mat, tända lite ljus och kolla på någon/några bra filmer! <3 Var längesen nu som vi hade en riktig myskväll, har vart så fullt upp, men ikväll ska vi bara pyssla om varandra. :) Gillare!

 

Pussssss

 

 


Parfym

Funderar på att köpa en ny sådan, min är slut för ett tag sen :( Och jag älskar den är parfymen! <3

 


Att göra lista




Vill haa!



Två snygga mysssströjor och en snygg partyklänning (Y)

 


inspiration

De finns så mycket fin inspiration. Vill ju ha allt ;)







Pusss


Tisdag

Sitter på jobbet nu och de är ganska mycket att göra idag, de är jag glad för :) Så ett snabbt inlägg nu, efter jobbet ska jag hem och byta om sen ska jag och Mattias och äta middag hos älsklings farmor och farfar med Danne och Gärda också. De blir trevligt! :) Sen efter de ,åste jag hem och byta om igen för då ska jag på dansträning igen. Vi ska ha en extra dag med träning eftersom dansuppvisningen är nästa vecka. :o

Lägger in en bild på mig från när vi var i Stockholm :)

Pusssssss

 


ledsen i ögat

Åhh. Fick inge mer på OKQ8 kundservice. :( Så nu kommer jag bara jobba här till sista oktober, de känns så tråkigt och jobbigt. Har vant mig nu vid den här livsstilen och nu kommer jag inte få nå pengar alls och bara sitta hemma och tråka hela dagen till älskling kommer hem. Kommer inte ha nå pengar att göra nått för. De jag måste lägga pengarna på är typ, mat, hyra, el och allt sånt, så värdelöst! Min chef sa iaf att hon var jätte nöjd med mitt arbete och tyckte jag jobbat jätte bra, anledningen till att jag måste sluta är att de minskat ner så mycket med ansökningar, så vi behöver inte vara två på de, så nu får Maud ta hand om de själv :) Min chef sa också att om de skulle blir mycket ansökningar igen eller om någon var sjuk så skulle hon ringa mig, så jag kanske får lite extrajobb iaf, men jag vill ha heltid! :/ Aja, bara se framåt och börja söka nytt. Har sökt 3 jobb idag redan bara för jag har typ panikångest ;P haha, nej men känns bättre när jag gjort de. När jag prata med älskling imorse om jobbet fick jag klump i magen & halsen och kände hur jag bara ville gå hem. Men nu har jag samlat krafterna igen och snart slutar jag jobbet för idag :)




Efter jobbet måste vi storhandla, sen äta innan dansen börjar ikväll, och måste lära mig danserna innan nästa fredag, annars kan jag inte vara med på uppvisningen, och vill verkligen vara med, så hoppas jag lär mig fort nu! =)

Pusssssss


GoKart

Sitter på jobbet nu och hostar som vanligt, det verkar inte vilja försvinna. :( Pratade precis med älskling i tele och nu är lördagen bestämd, han, jag, Danne och Gärda ska och åka GoKart, bada, äta, basta och sen blir de nog utgång på kvällen eller soft dricka lite :) Mys!

 

På fredag fyller mig sötnos Amanda 18 år också! ;D Då blir de fest hos henne, sen utgång! Nice! Skriver mer om de sen, nu måste jag jobba :)

Pussss



Poooooose

Haha, jag Ida knäppte kort på Mattias bil förre veckan för han hade gjort den så fin, tvättat den osv.. men de var så mörkt så vart inga bra bilder :P Men jag poosa på skoj bredvid den en gång, höhö


haha, snyggt!

Har precis ätit nu och är mätt och belåten, längtar tills imorgon när ja får reda på om jag får förlängt på jobbet eller inte :P Men blir ledsen om jag inte får de, men de ser ut som jag inte kommer få nå mer jobb :/ Men de visar sig imorgon! :)

Ikväll blir de film och mys med min älskling <3



Kiiiingen

Var på Kingen igår ju, och de var jätte roligt :) Först förfesta vi lite hemma hos mig och Mattias, de var vi, Ida, Anders och Ersson. Lugn förfest, men de är sjönt de också. :) i Fredags öste vi på och igår lite lugnare :) Perfekt!
250 kg kärlek var jätte bra, dom spelade en timme, sen vart de disco igen :)



Dom gav ut några skivor också, och jag fick den FÖRSTA! Vart lite stolt faktiskt ;)


:)

Fick en till sen, deras senaste skiva, men då var jag så snäll så jag gav den till Ersson som gillar dom mer än vad jag gör ;P


250 kg kärlek

Jag och Mattias var precis och åt pizza, men fick inte ens i mig halva pizzan, jag har blivit sjukare.. var redan sjuk innan i veckan, men inte blir de bättre av att jag är ute och festar :P Men det blir iaf utgång idag igen :) Men ikväll blir de Kings Arms och lyssna på "250 kg kärlek". Det blir förfest hos mig och Mattias igen innan krogen med lite trevligt folk :)  Ser ut som ett sophus här nu så vi lär väl börja på att plocka undan lite innan folk kommer sen ;P hehe.



Pussssssssss


Fetbilderna

Bilder från igår


Jag och Melinda

Ida

Vickan och jag

Mathilda och Vickan

Vickan och jag

Igen

Melinda och Therese

Vickan och jag dansar ;P

Igen

Jag och Elisabeth

Patrik, Emelie och Matttias

Jag och Ida

Peter

Mathilda

Mattias

Patrik och Ida


Det vart tyvärr inga kort från krogen sen för mina batterin till kameran tog slut :( Aja bilder från när vi förfesta lite hos mig iaf :)


Partyyyy

Min sötnos Elisabeth kommer hem över helgen så det blir party ikväll, niiiice! :D Först förfest hos mig sen krogen, Star Hotell ofc ;)

Jag och söta Elisabeth! <3


Pusss 



Host..

Sitter på jobbet nu och har sån jävla hosta! :( Hostar så jag har riktigt ont i huvudet också. Åhhh…

 

 


Tandläkaren/Fika

Filmen igår var sjukt bra, den rekommenderas verkligen! :D Efter bion gick jag och Mattias till Kingen och tog en varsin öl, mys var de! Sen när vi kom hem var jag helt slut, somnade nästan på soffan. Så jag la mig tidigt.. Idag gick jag upp tidigt för mamma skulle hämta mig kvart över 6 imorse, för vi skulle till Norberg där Stefan skulle skjutsa mig och Rebecca till västerås och till tandläkaren. Så nu spääner mina tänder som fasen, gör skit ont! Men dom säger att de inte är allt för långt kvar nu iaf, SKÖNT! Vill få ut skiten nu ;)


Emelie och Jag

Så nu sitter jag på jobbet igen iaf, efter jobbet ska jag upp till stan och möta Emelie A för att ta en fika, trevligt. Sen blir de träning ikväll! :D

Pussss


Bokat och klart!





Vill haaaa

Jag vill ha!

 


Bio ikväll

Sitter på jobbet nu och längtar tills jag slutar ;P
När jag slutat jobbet ska jag ev. möta Ida och vi ska kolla runt på stan lite och de blir säkert en fika, sen på kvällen ska Jag, Mattias, Ida, Anders, Emelie och Lars på bio och kolla på ”I rymden finns inga känslor”. Och den här gången är de hela filmen, myspyss blir de! :D




1 år och 7 månader

Idag firar jag och underbaraste, finaste, bästa, oslagbara Mattias 1 år och 7 månader. :) <3

 


Ny tröja

Köpte en ny myströja på H&M igår när jag var på stan med Jessica :)

Kommer nog en bättre bild på tröjan sen om jag orkar knäppa :P

Hösten är fin men kall :P

En bild på mig, osminkad, trött, och sjuk!

Hemma från jobbet idag, ont i huvudet som bara den, men man blir så rastlös av att vara hemma, har inte tid att vara sjuk, vill till jobbet och tjäna pengar.. tycker inte om att vara hemma från jobbet, men om man har riktigt ont i huvudet lär jag vara hemma och vila så den försvinner någon gång :P
Nu kommer snart min saknade älskling hem <3

Pussss


Stan/sola

Åhh. Nu vill jag bara sluta jobbet, jag är så jävla trött, håller på att somna vid datorn ju ;o
Efter jobbet ska jag möta Jessica, vi ska kika runt lite på stan sen sola en stund :) Skööönt! Sen blir det dansträning ikväll. Får se hur de går, har ju stukat foten så den gör väldigt ont när jag gör vissa saker med den, men ska göra mitt bästa! =)

Jag och jessica :)

 


RIP

 

Usch, vad hemskt de är. Hon hade hela livet framför sig, och de är så orättvist att någon som vill leva måste gå bort. De var en tjej som var lika gammal som mig och gick i min skola. Jag kände henne inte, vet bara vem hon är. Men de är så hemskt. Vila i Frid Simone Marcus!


Hmm..

Åh neej! Nu minns jag ännu lite mer från i Lördags, jag gjorde ju värsta volten, DE ÄR DÄRFÖR MIN FOT GÖR SÅ ONT! Jag halka ju och vricka foten som bara den. Haha! Jag låg där, men som tur var de snälla folk som stod där som hjälpte mig upp. Fan va pinsamt de är när man mins sånt såhär efter. Men nu har jag förklaringen till min fot iaf! :P

 

 


Höst

Jag och Natalie var ute och knäppte lite kort i Fredags på lunchen :)




Natalie :)


Mina nya skor :)

Jag

igen








Sen fina Natalie! :)

Tack för korten! Hennes blogg: http://natayas.blogg.se/

Pusssss


Sing star

I Fredags sjöng vi sing star, haha lägger ut ett klipp på min lilla syster när hon sjunger :)



Amanda :)

Sen sov dom här en natt till så dom är fortfarande kvar :) , vi ska nog äta pizza snart sen åka till Norberg, vi ska fira Stefan som fyller år idag :)

Pussss


Löördag

Bilderna från igår, förs var jag hos ida och vi fixa oss tillsammans och drack lite :) Sen mötte vi upp Vickan och Melinda för vi skulle på förfest hos Rickard. :) Så vi blev skapligt fulla som vanligt ;) haha, sen till Star och dansa loss!

Jag och Vickan

Melinda

Ida

Vickan och jag

Jag och Ida

Emelie, jag, Vickan och Malle

Igen :)

Jag och vickan

Jag och Jessica


Mössor

Snart dags att köpa mysiga mössor !



Besök

Idag kommer två andra av mina syskon. Amanda och Rebecca :) Amanda kommer nog lite tidigare så hon kommer vara med mig på jobbet sista timmen antagligen, blir trevligt! (y) Har pannkakor till matlåda idag, ååhh jag blir så hungrig när jag tänker på de ;P

Gamlare bild på mig :)


Sötnosen Amanda :)<3

Ska jobba på Star hotell ikväll också, känner mig inte alls taggad vill jag lova. Men när jag slutar så ska jag och Amanda gå och handla lite mat, sen möta upp Rebecca, sen hem så ska jag och Mattias fixa tacogratäng, MUMS! :D Sen blir de att umgås med mina syskon, kanske sjunga lite Sing Star igen ;) Haha sen kommer dom få klara sig själv tre timmar på natten när jag jobbar om Mattias inte är hemma då :) Kvällen återstår att se !  ;P

Pusssssss



Dansuppvisning

Kom precis hem från trärningen och ska hoppa in i duschen nu, sista halvtimmen på träningen så var bara vi från gamla dansgruppen kvar så vi tränade på våra gamla danser, men helt sjukt hur man kan glömma bort danser så, vi har haft så många danser som vart så bra, så tråkigt att man glömmer bort.. aja, iaf så SKA VI HA DANSUPPVISNING NU DEN 29:ONDE :O Haha, därför vi tränade på dom nu, men kan juuuu inte dom :( SÅ nu blir de bara träna, träna, träna.. om man ska hinna lära sig dom på typ tre veckor :P Shiiit säger jag bara. :P

Gamla bilder från uppvisningar
 









Komplimanger

Jag blir så glad när jag får såna här sms av mina vänner helt utan anledning.. de gör mig verkligen jätte glad! :D även när dom säger de till mig såklart! :)
Jag tycker man borde skicka eller säga sånt här till sina vänner en gång i veckan eller nått, säga vad man tycker och göra varandra glada, tror alla människor behöver höra sånt här ibland! :) <3

 

 


Sovtyp=?

Vilken sovtyp är du?

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.
Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.


Jag sover som 1 & 5 :P

 


*****

Åh myyys!





Buss, bokad!

Nu har jag bokat bussresan till Stockholm fram och tillbaka till mig och Vickan tills vi ska på kryssningen!  Skönt, slippa tänka på de :P Men lite fattigare ^^, aja, de äre värt!! :D Nu ska jag bara få Therese, Melinda, Ida och Erika att boka också, så dom får platser. Amanda och Ewe har redan vart duktiga och fixat de för ett tag sen ;)



Nu har jag lunch!

Pusss


Torsdag

Jävla skit väder! Det spöregnar ute, och när jag skulle ner till jobbet, så tog paraplyet, men de var ju sönder, så jag fick krångla med den hela vägen ner till jobbet. :@

När jag slutar idag ska jag förbi coop forum och handla mjölk och ägg, för ska göra pannkakor idag, mina småsyskon Elin och Elsa kommer över till oss idag innan vår träning, så tänkte pannkakor blir bra att äta idag :) Sen har jag träning kl 19.00 :D


Jag och Elsa från semestern i somras :)

Ska även ringa och boka bussbiljetter till kryssningen idag så jag har de klart också! (y)

Pussssss


Gina tricot

Åhhh, jag vill ha dom här, och alla färgerna! Kan jag få? (a)





Slutar om 45 minuter nu, då ska jag upp på stan och fika med Emelie H, sen blirde nog sola för min del, skönt att bara lägga sig där och inte tänka! :) Sen ska jag hem och göra pannkakor ;) Muumma!

 


Jobbar

Helt slut är jag, känner att de är så mycket jag måste göra, men hinner inte med allt.. aja, det är bara att kämpa på! :) Nu är de lunch om en halv timme och jag är svinhungrig, så ska jag ringa Anna då också. Nu ska jag jobba på innan lunch, skriver mer senare! :)


Like

Slänger in en gammal fest bild på mig, Vickan, Bettan och Danne! Tycker om den här bilden ;)

 

Nu blir de filmmys och kanske göra lite milkshake ;)

Pusss


Ny header

Tack så jätte mycket Mickaela för den fina headern du gjorde åt mig! Hur fin som helst! :D


Mikaelas blogg: http://mikaelafranzen.blogg.se/


Dansen

En gruppbild på min dansgruppen jag dansar i ! :)


<3

kvällen

Halloj!

Sitter på jobbet nu och registrerar lite ansökningar, igår på träningen var vi istället upp med dansgruppen till bowlinghallen ju, vilket var jätte roligt ;P Min, Emelie och Jessicas bana krånglade där ett tag, men tillslut vart de bra igen, vi var 12 stycken och tre i varje lag. Jag kom trea av 12 ;D hehe. De tyckte jag vart rätt bra iaf ;) höhö!

Sen när jag kom hem hoppa jag in i duschen sen kolla jag&Mattias på ”Lite sällskap” innan sängdags. :)



Idag har jag faktiskt inget planerat än efter jobbet, men de kommer nog saker att göra senare under dagen ;P


Juste igår fick vi även champagne, kanelbulle, chips och ostbågar på jobbet :) MUSMMMMS!



Pusssssss


Måndag

Efter jobbet kom Mattias och hämtade mig sen åkte jag till UM och skrev ut nya recept, och när jag kom hem började jag med maten, de vart korv stroganoff, har sagt att jag skulle göra de hela förra veckan, men de vart aldrig av ;)
Medans jag fixa maten städade Mattias undan, så nu ser de fint ut igen i vår lägenhet! :)


Nu om en halv timme ungefär ska jag ner och möta Jessica, för vi ska gå till Bowlinghallen för vi ska bowla med dansgruppen! :) Skojj! Är knappast duktig, var skit längesen jag bowla, men vafan, man lär ju lära sig ;) haha


Filmtoppen




Gone

Sitter på jobbet och ska äta en macka nu, och slänga in ett onödigt inlägg här ;P NU längtar jag bara hem till min älskling, ska fixa mat när jag kommer sen blir det nog bara ta de lugnt, eller nej, kom på att vi har lite grann att städa också, så det blir städning när vi kommer hem också :P Kanske knäpper lite kort och lägger ut också, we will see! ;)

Femtioöringarna har ju försvunnit nu också läste jag på aftonbladet.. skönt enligt mig ;)

Pusssss

 


Shoppat


Skor från Scorett

Skor från Scorett

Jacka från H&M

Tröja från Vero Moda

Tröja från Gina Tricot

Byxor från Gina Tricot

Sjal från Gina Tricot

Skor från H&M


Stockholm

Kom precis hem från en underbara helg i Stockholm med min älskling! <3 Vi åkte tidigt på Lördag morgon så vi skulle komma i tid till Stockholm.


Fick den här i present av Mattias när jag fyllde år, så det är de här vi vart på i helgen, eller från Lördag till Söndag. :)

<3

Hotellet

När vi kom dit så parkerade vi på ett ställe mitt i Centrum, så skulle vi leta efter vårt hotell, vilket tog rätt lång tid eftersom allt såg lika dant ut typ ;P haha . Men tillslut frågade vi en och det visade sig att hotellt var brecis bakom hörnet där vi parkerat bilen, så vart helt perfekt (y) ;).

Vi gick och shoppade i några timmar, eller jag shoppa, Mattias följde med och var smakråd och kassbärare som ingick i presenten ;)

Mattias på plattan, håller mina kassar :D (Hitta mycket snyggt!)

Det var sjukt mycket folk där så det tog lite tid att kolla i varje affär, ;P men vi tag en fika paus.

Massa folk


Sen när all shopping var klar gick vi tillbaka till hotellet och de var jätte mysigt! :)

Vårt rum



Sen vart de bad med massa tända ljus och glas med cider & öl, jätte mysigt! <3

Jag och Mattias, men jävla blixt att förstöra :P

Älskling

Jag

Vi åt middag på en resturang sen på kvällen, det var meningen att vi skulle ta ett lugnt mysigt ställe, men de vart visst inte de :P När vi kom dit så var de först 45 min vänte tid, så vi satte oss och tog en drink, sen när vi äntligen fick vårt bord så trodde vi dom skulle komma och ta beställning av oss, så vi satt där ett bra tag, sen såg Mattias massa andra som gick och beställde mat sen, så då kom vi på de efter typ en kvart ;P  haha! Mattias gick för att beställa mat, och när han beställde så började dom göra maten precis framför honom, så de vart rikigt coolt. Att man fick se hur dom gjorde de och allt. Det var ett ungdommsställe vi var och åt på, för mycket folk som antagligen skulle festa. :P


Vårt hotell igen.

Sen idag så vaknade vi rätt tidigt ändå, vi gick ner och åt jätte god frukost, massa blandat, åt tills jag var proppmätt ;)


Jag i bilen hem

Sen åkte vi, vi åkte Uppsala vägen eftersom vi skulle hälsa på Stefan på vägen hem och se hur han bor i sitt nys studentrum, var jätte fin och trevligt att träffa honom en sväng. :)
Sen på hemvägen stannade vi även vid Vega pizzeria och köpte pizza, så himla gott!

Och nu är vi äntligen hemma. Eller äntligen och äntligen, men alltid bäst att komma hem efter en sån här bra helg! :)

Bilder på kläderna jag köpte i Stockholm kommer i nästa inlägg! (y) 

Pussss

 


RSS 2.0