Säterdalen

I tisdags åkte vi till kupolen och shoppade lite. Mötte upp Viktoria och Felicia där så de åkte med oss hem sedan. På vägen hem mötte vi upp Enoksson vid säterdalen på bilträffen. Kollade lite bilar och lekte lite innan vi åkte hemåt igen. 

Igår sov Amanda och Lovisa hos oss. Amanda och jag satt uppe till kl 5.00 och kollade resor, oftast billigare resor på natten därav den sena kvällen. Tillslut hittade vi vår resa och den är bokad!! I början av september åker vi till Kreta Jag, Mattias, Thilo och Amanda. 


En trött mamma och en trött Thilo här ovan. 

Idag har vi vart till mammas café på bilträff. Nu ska jag lägga mig, äntligen är jag ikapp med bloggen också. Puss och godnatt.


Nävden

I måndags åkte vi med Emma och Walle med barnen på en båttur i Nävden. Var en supertrevlig dag och premiär för Thilo att åka båt. Stannade till på en strand och åt mat och badade innan vi åkte tillbaka. 


Bad och lek

På lördagen hämta vi Thilo hos Ann och Ronny som hade vart barnvakt när vi var ut. Hämtade upp Amanda och Viktoria så åkte vi till lillsjön.

På söndagen hade Mattias garagedag så vi hade lite besök av cilla med barnen på förmiddagen. 

Sen åkte vi förbi Mattias vid garaget och tog med lite lunch som vi åt. Thilo hade kul i vattenpölarna ;) 

Här ovan ser ni en kille som är väldigt nöjd med vad han åstadkommit, vet inte om jag var lika nöjd. 

Vi åkte sedan vidare till Emma, Zoe och Bruce. Barnen fick leka och vi åt lite middag ihop. Alltid trevligt:) 


Magnus uggla

Förra helgen den 21 juli spelade Magnus uggla på torp och de var ju självklart att vi var där :D när jag och Ida var ut för många månader sedan och ser reklamen om att han kommer stöd vi helt försenade och kollade någon minut, kollade på varandra och bara; är de sant xO vi bokade biljetter direkt se kom ut. Haha, och bra var det. Först var vi på förfest i fors hos Martina och Johan. Sen tog vi bussen till torp och dansade hela kvällen. En rolig kväll! 


17 - 20 juli

Lite blandade kort från veckan efter Kolmården.


Kolmården

Helgen den 14 till 16 juli var vi till Kolmården med Mattias föräldrar, Danne och Gerda och barnen. Hade en underbar helg med fint hotell, god mat och underbart väder. Barnen var nöjda och likaså vi :)


Österfärnebo

Igår hade jag tvättdag och sen tog Stefan med sig Thilo till lekparken. De tyckte han var kul. På eftermiddagen var vi till Mattias föräldrar och åt mat och planerade inför Kolmården. 

Idag vart jag och Thilo medbjudna till Österfärnebo på barnens dag av min pappa och hans tjej Linda. 

Avslutade dagen med bilträff vid top up café 


Säterdalen

I tisdags hade vi Gerda och barnen på besök. Senare åkte vi hem till dom och de fick bada lite på altanen. 


På eftermiddagen åkte Jag, Mattias, Thilo och Lovisa till säterdalen på bilträffen. Lyssnade på musik och lekte lite.


Ny vecka

Imorse var vi till caféet och fikade lite. Thilo fick rita med kritorna på asfalten med morbror Joakim, de var en hit. 

Jag är så glad att han har så många fina människor runt sig, Lovisa följde med oss hem sedan och har lekt med honom hela dagen. Jag har även hunnit med ett gympass nu på kvällen med Amanda och Felicia. Nu är jag trött och ska snart sova. Puss och godnatt 


Babblarna

På söndagen var de babblarna musikal i säterdalen och de hade vi självklart bokat biljetter till. Åkte dit och de var kö upp utanför säterdalen, fler hundra meter kö och då överdriver jag inte. Men tillslut kom vi fram iaf och  i mötte på Gerda och barnen där. 

Sen var vi och fikade och kollade på djuren med Zoe, Walle, Emma och Bruce. 


Badhus och utekväll

Fredagen när vi kom hem var Mattias ut på fest så jag och Thilo var till mamma en vända och grillade. Vart sent hem och Thilo somnade sent, men han gav mig världens bästa sovmorgon dagen efter. Gick upp vid tio tiden <3 

Senare var Jag, Mattias och Thilo till badhuset. Mötte upp Andersson och hand familj där. Var roligt! Sen på kvällen var de min tur att festa. Var över till Ida och vi drack lite där innan.. glömde bort tiden och hade tre minuter på oss att komma ner till busstationen. Vi SPRANG med klackskor och vi hann precis. Haha måste sett så roligt ut, för de var de ;D var en roligt utekväll sedan på torp, massa dans och träffa fler vänner ute 


Rättvik

I torsdags åkte jag och Thilo till Rättvik och hälsade på Anna och Håkan. Jag, Thilo och Anna åkte först och åt på ett jättemysigt ställe. Sen åkte vi vidare till Leksand sommarland och spenderade hela eftermiddagen där. Thilo var överlycklig och tyckte de var så kul att leka där. 


Sen åkte vi firman och kolla till lite, Thilo fick sitta på gräsklipporna och de tyckte han var så spännande. Sen tillbaka till deras hus och jag och Thilo fick bubbelbada. Åt sedan lite rökt fisk och sen somna Thilo gott. Vi fick en mysig och trevlig avslutning på dagen. 

Dagen efter sen så var vi och kolla när de lasta av bilar som de köpt från en container. 

Sedan åkte vi till vår BB kompis som vi delade rum med efter förlossningen. Barnen hann ses en vända och leka lite innan vi åkte hemåt igen. 


Onsdag

Nu längtar vi efter lite soligare väder så man kan åka till sjön igen. En mysig morgon ♡ den bästa jag har 


Måndag

Idag har jag och Thilo haft städdag. De behövdes kan man säga ;) men vi tog en paus och fick lite besök av min pappa och sen åkte vi dit en vända och åt lite korv med bröd. På vägen hem sedan åkte vi förbi Ica och handla. Thilo var så rolig, skulle ha solglasögonen, korg (som en handväska, likt sin mamma) och köra egen vagn och skulle plocka i allt jag tog. ;D 


Parken zoo

Haft en jätte bra dag i Eskilstuna på parken zoo. Underbart väder och oftast glad barn ;D 

Här kommer bildbomb från idag. 


Badat

Imorse mötte jag upp min kompis Jessica G på stan och vi tog en fika. Mycket trevligt. 

Sen tog jag med Joel, Lovisa, Felicia och Thilo till tjärnsjön och badade lite. Trodde de skulle blåsa och att vi bara skulle vara där en snabbis. Men vädret vände och de vart strålande sol och vi vart där fler timmar. Inge solskydd hade vi med heller så dr lär jag införskaffa mig ikväll så vi har imorgon när vi ska till djurparken. 


Plockat jordgubbar

Idag åkte jag, Thilo, Amanda, Lovisa och Joel till Hedemora och plocka jordgubbar på självplocken. Fick med oss en massa hem <3 


Thilo skrek som en stucken gris hela vägen fram och tillbaka, men de gick jätte bra där borta. De tyckte han var kul! 

När vi kom hem åkte jag, Amanda och Felicia och träna och sen åkte vi till mamma och vart bjudna på grillat. Mattias åkte sedan till garaget och jag åkte hem och natta Thilo. Joel sover över här inatt och imorgon kommer Lovisa tidigt då vi ska vara barnvakt. 


RSS 2.0