Torsdag

Igår åkte mostrarna hem och de tyckte Thilo var tråkigt. Alltid kul med lite rörelse här hemma. 
Thilo leker med nappen
Två softisar kollar på Barnkanalen 

Idag har vi haft lite besök av Thilo farmor och farfar, var trevligt sådär på förmiddagen när man ändå inte gör så mycket. Thilo sover nu äntligen (så dålig på att sova om dagarna), hoppas de blir längre än en kvart bara. Vi fick en sån fin dyna till vagnen också så den lär vi göra premiär i idag, super mysig! 
Nu ska jag plocka undan lite sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. 
Puss och hej


Tisdag

Idag har jag och Thilo vart till mitt jobb och fyllt i nya papper för föräldraledighet. Åkte sen och handla och han fick för första gången sitta direkt i vagnen på den sittgrejen. Var lite vingligt men det gick bra... Liiiite gnäll bara ;) 
Sen har vi haft besök av joakim, Lovisa och amanda, tjejerna sover kvar här i natt så nu kikar vi på lite film och dricker coola. Dock bara jag och amanda som är vakna nu ;p 
Thilo var glad när pappa kom hem från gymmet, de lekte lite på golvet medan jag gjorde klart maten. 
Juste, igår när man vänder bort blicken några sekunder och ser Thilo såhär när man kollar tillbaka, bild nedan. 
Måste klättra upp på allt om man kan ;o 

Ja men det här var allt för nu, puss från mig 


Lekparken

Underbart väder igår. Mattias hade garagedag så jag, Thilo, amanda och Felicia tog en promenad till lekparken. Det var kul, innan vi gick tillbaka hem sen stannade vi och tog en glass, blev ju isglass för min del då jag inte får ha mjölk i. Thilo fick smaka han också ;) 


Glad påsk

Go kväll,
Sjukstuga här hemma då som vanligt. Jag har åkt på en dunderförkylning igen, det vill verkligen aldrig ge sig. Men jag vet ju vad det beror på, för dåligt med sömn och stess. Börjar bli bättre nu iaf och Thilo har klarat sig någorlunda, vart lite snorig bara. Sedan sist har vi planerat dopet som kommer vara längre fram för Thilo. Ska boka datum nu efter helgen och sen får jag hjälp av Ida med inbjudningskort som ska fixas här eget datumet är bestämt. Det är lite att fundera på men ser fram emot de. 
Försöker ligga på golvet och kurera mig men inte lätt när man har en vilde som klättrar över en, haha <3
Här gjorde vi oss klara för att åka till karlbo och äta påskmiddag hos Mattias föräldrar. 
Busungen <3
Tjugo över fem på morgonen är vi pigga och vill upp och leka
Jag, Mattias och Thilo lunchade på city burger
Och tog en promenad i de fina vädret. 
Jag trotsade min sjukdom och var på inflyttningsfest med vänner igår. Var till torp sedan och dansa. En super kul kväll men nu får de vara bra ett tag... Helt slut ;) 
Idag har vi vart till pappa också och ätit tacos. 


Lasarettet

Oj vad tiden går snabbt, redan gått en ny vecka. Jag säger alltid att jag ska bli bättre på att uppdatera men jag verkar aldrig kunna hålla det ;( i onsdags var vi på sista gången av babysimet steg 2. De fick åka rutschkana för första gången. På magen och med huvudet först, dukning när de kommer ner i vattnet ;) gick så bra så. Han kan även simma själv med puffar nu och simma från kant till kant. Även börjat förstå att man ska simma tillbaka till kanten när man kommer ner i vattnet. Duktig kille! <3 redan nästa vecka börjar steg 3 som vi såklart anmält oss till! 
Thilos diplom

Vart så underbart väder nu fler dagar så jag och Thilo kunde tillochmed sitta på balkongen utan jackor, hett i solen. 
I veckan har även viktoria sovit över föer nätter och även amanda en kväll, super trevligt med lite syskonbesök. 

Thilo har vart jätte dålig i magen nu snart två veckor och igår och idag hade de även vart blod i blöjan så ringt BVC och vårdcentralen igår, fick akuttid idag till vårdcentralen. Så jag åkte med Thilo dit i förmiddags och de gjorde massa prover och undersökte. De misstänker att han är mjölkallergiker, så nu har de skickat remiss till Falun lasarett och vi väntar på en tid för provtagning. Så himla drygt att man ska behöva åka ända till Falun varje gång de är nått. Mattias har även lite svårare att ta ledigt från jobbet nu så då får man åka själv eller ragga med någon annan.....
Aja, tycker synd om min lilla älskling, att de alltid ska vara nått knas. Vi ska försöka med mjölkfri kost nu ett tag framöver så får vi se om de blir nån förbättring. <3

Var sedan och hälsade på pappa en sväng idag, blev bjuden på te och lite trevligt prat. Som ni ser har jag gjort lite grann idag iaf, har äntligen bilen klar nu så nu jäklar kan jag åka vart jag vill :D
Puss och godnatt 



Lördag

Igår kom min lillasyster Elin förbi och hälsade på, var mycket trevligt tyckte både jag och Thilo. 
På kvällen sen vart jag bjuden på middag och bio i Västerås av Mattias. Var en lyckad och mysig eftermiddag/kväll. 
Mamma och syskonen kom till oss och var barnvakt åt Thilo och de hade gått super bra, tack snälla ni för att ni ställer upp. 
I veckan har jag även hunnit träffat lite kompisar, gått med barnvagnen överallt. Inte gått såhär mycket på länge men vad gör man inte när man inte har nött annat val. Förhoppningsvis blir bilen klar nästa vecka iaf. 
Just nu väntar jag på att Thilo ska vakna så vi kan klä på oss och möta några syskon på stan och inviga lunch på subway. 


Godnatt

I helgen så var jag på Afterwork med jobbet och hade en himla rolig kväll. Mat på olearys, dans och skratt. Super kul! På lördagen så åkte Mattias till Ludvika med sina kompisar och var på krogen så då hade vi bara myskväll hemma. Min lillasyster viktoria har vart hos oss och sovit fler nätter i veckan så hon och Thilo har lekt massor också. :) 
Har fortfarande ingen bil så en del promenader blir det ju nu. Vart ut i snöstorm och plogat mig fram men jag får ju motion iaf. ;) 
Det går mycket bättre med Thilo i vagnen nu så de är skönt. 
Token tar lite selfies ;D

Och nu är det stå som gäller, han ska stå mot allt och blir överlycklig när han kommit upp, sekunderna senare släpper han och ramlar oftast bakåt och blir ledsen. Är ju skit jobbigt för en annan och stå bredvid, jag vill ju bara att han ska sätta sig ner eller att jag står bakom och håller i men jag måste ju låta han försöka själv också... Men de är svårt. 
Och så mammig som han är nu har han nog aldrig varit, han ska sitta på mig hela tiden och följer efter mig vart jag än går. Går super bra när han är med sin pappa eller någon annan själv, men kommer jag in i rummet så ska han till mig. Det är ju lite mysigt också måste jag ju erkänna men kan bli jobbigt också ibland ;) sen har han börjat kasta bakåt med huvudet så fort han blir arg. Och är han i sängen och skriker så kastar han sig åt sidorna och slår i huvudet i sängkanten. Mycket som händer nu ;) 
Premiären av tandborstning, fösta tanden måste bli ren! Han älskar att ha tandborsten i munnen och suga på, gott med tandkräm :p 
Nu ska jag sova, hann med en liten uppdatering iaf. Ligger i sängen nu och hoppas på ännu en bra natt. Thilo har somnat vid åtta och vaknat första gången vid halv 5/5 två dagar i rad nu. Rena drömmen ju! Dock vill han ju upp tidigare då också när han fått sovit bättre på natten. Så vid 6-halv 7 har Thilo tröttnat på att ligga i sängen ;)
Aja, puss och godnatt


Promenad

Mattias cupe har pajat ihop eller nått så han kör kombi till jobbet nu och jag är låst hemma. Igår när de var så fint väder så ville jag hitta på nått iaf. Emma och Zoe kom hit då så vi tog en promenad till öppna förskolan och var där ett tag. Sedan gick vi hem och lekte lite hemma. Var trevligt :) 
<3


RSS 2.0