Photo

Slänger ut ett kort sen jag vart fotad av duktiga emelie förut :)


Shopping

Ny kläder som jag köpte i helgen.
 
 
 

Måndag

Idag efter jobbet åkte vi runt och kollade i olika affärer efter tapeter och golv. Har fått med massa hem och suttit och klurat idag. Finns ju så sjukt mycket och man skulle ju bara vilja ha allt. Stefan, Joakim och Amanda kom förbi en sväng och hälsade på. Sen kom Ann och Ronny och gav oss lite tips och idéer till renoveringen. Vart lite fika och vart en trevlig dag.
På jobbet idag fick jag en present av min chef för hon tyckte jag hade jobbat på bra, vart väldigt uppskattat. Man blir så glad dessa stunder!! :)
Nu har jag precis duschat och är helt slut. Förhoppningsvis blir det en tidig kväll.
 
Ett kort på mig taget av Emelie W.
 

River ut..

Kom hem runt två idag och då satte jag mig någon timme sen satte vi igång här hemma med att riva ut golvet i köket och hallen. Vi har allt står i vardagsrummet just nu. Kyl, spis, diskmaskin osv, Golvet är helt borta nu så blir att lägga det nya nu i veckan.
 
 

Helgen

Har vart en underbar helg i Västerås med Anna! Tog tåget dit direkt efter jobbet i Fredags och hade bara myskväll på fredagen. Gjorde tacos, åt lite gott och plock och kollade på x-factor. Och på tal om x-factor.. vart rätt chockad, som resten av svenska folket att Malcom åkte ut. Tyckte inte han förtjänade att åka ut men han har ju redan stort försprång. Och bra för då har Awa större chans att vinna!! Trodde han och Awa skulle stå i final. Men heja Awa!!
 
 
På lördagen sen gick vi ner på stan och shoppade lite, åt thai. (Bilder på kläderna jag köpte kommer sen) Efter vi hade vart på stan några timmar åkte vi bussen hem igen och fixade oss för utgång.
Vart en jätte kul kväll/natt!! Mötte på massa folk på krogen, dansa, flumma... och min klacksko gick sönder!! Klackan ramla av och jag sprang och leta tejp eller superlim.. haha men det fanns inga så jag fick ett par flip flop som jag fick ha som reserver. Fick ha dem på vägen hem, inte så skönt med strumpbyxor på. Haha men kul var det!! :D
 
På söndagen vart det sedan tidig uppgång, vi gick ner mot stan och följde med Anna till dansverkstan och hann kika lite på hennes danslektion innan min skjuts kom till Avesta igen.
 Tack för en trevlig helg bästa Anna! :)
 

Bakat

 Efter jobbet åkte vi och hämta ut ett paket innan vi åkte hem. Började med maten och jag bakade samtidigt. Ska ju bjuda på fredagsfika imorgon så tänkte jag skulle testa mig på att baka den här gången. Började med silviakakan, allt gick skit bra.. tills jag kom till glasyren, den vart helt fel så var tvungen att göra om. Men så var såklart margarinen slut, så var tvungen att springa till affären och köpa nytt, sen hem och gjorde om. Men nu tror jag faktiskt att jag lyckades med den!! (Förhoppningsvis)
Sen slängde jag ihop en kladdkaka också, som tur är får jag skjuts av mamma ner till jobbet imorgon så slipper jag bära allt ner.
 
 
 

22 lotter..

Gud vad jag är dålig på att uppdatera just nu känner jag. Men har inte så mycket intressant att skriva om. Igår efter jobbet gick jag iaf hem till Ida och fikade och snacka lite skit. Alltid trevligt!<3 Sedan hem och satte igång med maten. Kollade på efterlängtade bonde söker fru!! Sen avslutade vi kvällen med Arga snickaren. Nu har jag lunch och precis ätit klar, vann en massa lotter, 22st så har skrapat alla dom nu och vann 50kr. Jävla oflyt jag har med vinster alltså…  

 

 

Dagarna flyger iväg...

Igår var en stressad dag. Först jobb då som vanligt, jag och Lotta lyxade till det med mat på Köket i gränden igen. Mums. Sen hem, skrev handlingslista, hem och lagade mat, var till Elgiganten och hämtade ut min kära dator! <3 Som jag saknat.... Lagade sedan silviakaka, vilket inte vart så lycked som jag hoppade på :o, haha, men nu vet jag till nästa gång vad felet var ;) Vart en sen dag i vilket fall och var jobbigt att gå upp imorse. Idag efter jobbet var jag på intressant möte inom Unionen. Och har gjort köttfärspanna idag. Gått till Hemköp och haft teledejt med underbara Anna. Nu funderar jag på om jag ska orka mig över till Ida, har blivit ditbjuden på lite te, men är så jäkla trött så känner mig inte så social och trevlig just nu. Hm, får se hur kvällen blir. :)
 
Nej, nu ska jag avsluta det här intresanta inlägget.
 
 

Breaking dawn part 2

Sitter på myntet bio med camilla och väntar med spänning på bra film! Hoppas den är lika bra som alla säger! :)


Machine Gun Preacher

 Kan verkligen rekommendera den här filmen, såg den på en blogg och var tvungen att se den.
Sjukt bra!

 
 
"Efter år av kriminalitet, droger och flera fängelsevändor råkar Sam Childers ut för en livsomvälvande upplevelse och genom ett religiöst uppvaknande, tvingas att se sanningen om sitt liv i vitögat.

För att starta på nytt slutar han dricka, knarka och beger sig till Sudan för att bygga hus. Där slås han av den fruktansvärda situation som råder – där föräldrar mördas och deras barn kidnappas som barnsoldater. Mitt i det rådande inbördeskrigets inferno bestämmer sig Childers för att bygga ett barnhem och skapa en frizon åt krigets barn.

Tillsammans med en egen frihetsarmé satsar han allt för att rädda så många unga krigsoffer som möjligt. Men det är en besatthet och kamp som hotar att slita honom i stycken."
Källa: Tankaner.com
 
Fimen är baserad på en sann historia.
 
 
 

Fredagskväll

Igår följde jag med emelie W och hämtade ett paket, sen hem och duscha , la mig i sängen för art vila. Men somna direkt, somna vid kvart över nio typ :o väldigt tidigt för att vara mig. Idag har det gått bra på jobbet. Jag och Lotta var till köket i gränden och åh lunch. Mycket trevligt. Efter jobbet åkte vi och handla och har gjort tacogratäng och kollar nu på x-factor. Sen blir det nog en film som avslutning på kvällen.
Hoppas alla får en trevlig kväll! :)


T.r.ö.t.t t.j.e.j

Hej allihop!

 

Hade uppkörningen igår som inte gick som jag hoppades. Vart inte godkänd och fått en ny tid om en månad. Så jävla drygt att man ska behöva vänta så himla länge på en ny tid! Det är en intensivkurs jag gått och då tycker jag att man ska få mer förtur på platserna än vad det är just nu. Men men, inget mer jag kan göra. Nästa gång klarar jag det!

Efter uppkörningen kom snälla svärmor och hämtade mig och körde in mig till stan. Tog en sväng på stan med Camilla, fikade på Café plus och snacka lite skit. Satt en mysko kille bredvid oss som började fråga oss en massa konstiga saker, som att han hade suttit och lyssnat på hela vårt samtal. Haha!!

Gick sedan hem en sväng iaf och somna på soffan. När Mattias kom hem senare fick jag en supersöt blomma av honom som tröst för jag kugga mig. Är han inte bäst? <3

 

 

Senare kom Camilla och Jocke och hämtade upp oss och vi drog mot Borlänge där vi först åt på en god restaurang och sedan var vi på bio och kollade Paranormal activity 4. Helt okej var filmen, Camilla var nog räddast ;)

 

 

Var en mycket trevlig kväll och sen avslutade jag och Mattias kvällen med Arga snickaren.

Imorse var jag till tandläkaren och dom tandsanera fan hela käften kändes det som. Fick tillochmed bedövning för dom skulle in under tandköttet och ta bort också. Nej fyfan, ingen bra morgon! Gick sedan till jobbet och dagen gick rätt snabbt. Nu är jag äntligen hemma igen. Vill säga god natt redan nu, så trött!

 

 


Brothers

Igår kika jag på en film som heter "Brothers", sjukt bra film alltså!
 
 
 
Sen har vi bokat biljetter till Paranormal activity 4, så ikväll drar vi dit med Camilla och Jocke, ska bli trevligt! :)
 
Nej nu ska jag med bussen för uppkörning i Fagersta.
 
Puss hej
 

Jag klara det.....

Var till Västerås idag och gjorde teoriprovet idag, och jag klarade det!! :D Känns så jävla skönt! Trodde verkligen inte att jag skulle klara det. Men svärmor var med och peppa mig hela vägen, Tack Ann för att du var med och stöttade mig! :D Fick 59 poäng så vart riktigt nöjd. Nu är det bara att tagga om tills imorgon och försöka klara den andra svåra delen, körningen...
 
Nej nu ska jag inte tänka mer på det, snart kommer Camilla till mig på en kopp te och snacka lite skit! :)
 
 
 

Bussen mot Norberg

Har varit på stan och ätit lunch med Emelie och lilla Elsa, super trevlig! Och nu är jag hemma igen och har precis gjort ett tll prov. Det känns som att det mesta sitter. Jag hoppas bara att det känns så imorgon också inför provet! Börjar bli jäkligt nervös nu!
Nu ska jag med bussen till Norberg och ha två timmars körlektion.
 
Puss och hej!

Johan Falk

Vi kollade på nyaste Johan Falk igår, älskade den sista filmen "Kodnamn Lisa",så jäkla bra!! 
 
 

Nu: filmmys


Farsdag

Idag på vägen hem från sätra brunn svängde vi förbi pappa och gratta honom på farsdag. Fika lite där, vart massa musik, spela och sånt som vanligt när vi kommer dit, men det var riktigt trevligt! :) Sen avslutade vi med lite pizza. Nu har vi kommit hem och jag har pluggat lite körskoleprov, för nu är det fasiken inte långt kvar :o
Måste passa på att gratta min lillasyster Felicia som fyllde år i Fredags också. Stort grattis till underbara dig!! <3
Nu blir det snart nya Johan Falk, så önskar alla en trevlig kväll! :)
 
 
 
 

Spakväll

Fick min födelsedagspresent av älsklingen igår. Vi drog iväg till Sätra brunn och var på spa och bodde på hotell. Fick jätte sköna behandlingar där, massage och sånt. Var en helt underbar dag/kväll där. till kvällen vart det tre rätters middag, det var också super gott! Tack älskling för en underbar present! <3
 
Fick lite grejer med hem också. Köpe en eye gel som verka väldigt bra :)
 
 
 

Uppdatering

Oj nu var det längesen jag blogga känns det som, haha är van att lägga ut nått varje dag iaf.. Jag ju lämna in min dator på lagning så kommer ta ca två veckor innan jag får hem den :(
 
Veckan har iaf bestått av jobb, har bytt platser igen på jobbet och lite sånt. Sen har min lillasyster sovit hos oss och min kusin Emma har vart över på lite filmmys och sånt.
 
I fredags skulle jag bara ta det lugnt, men eftersom Emelie A skrev och ville ut så kunde jag inte hålla mig. Var så längesen vi gick ut och hennes första gång sen lilla Elsa. Så vi drog till Jessica där det var lite folk och drack och hade jätte trevligt. Sen gick vi ut på krogen och dans. Mycket trevlig kväll! :)
 
 

Tjejerna

Tjejerna har fått sina presenter, vart lite avundsjuk. Ville själv behålla dom ;)


Grattis

Ett stort grattis till min lillasyster som fyller år idag. Min mamma fyller även år idag så ett grattis till henne också! :) Blir en sväng till Krylbo idag och fira deras födelsedagar.

 


Lördagsparty

Hade en super kul ikväll igår, Mathilda kom först hit en sväng innan vi gick upp till Emelie W där det var homeparty. Kom en tjej dit och visade massa sexleksaker osv och sen satte musiken igång och körde lite ölspel innan vi drog ner till Kingen. Vart massa dans som vanligt och avslutade kvällen med Langos. Andersson och Stefan sov kvar här så vart lite bakishäng imorse och åt pizza. Har faktiskt inte gjort mycket alls idag, mest legat i soffan, kollat på nya Johan Falk och sen har jag faktiskt pluggat rätt mycket teori till körkortet.
 
Imorgon börjar en ny arbetsvecka och ska till tandläkaren. Ska lämna in min dator då igen... den fortsätter ju lägga av av sig själv. :(
 
Bilder från igår!
 
 
 

Första gången..

Igår vart det utgång med Mattias, Stefan och Rebecca. Var premiärkväll för Rebecca som inte vart på krogen tidigare. Hade jätte kul, dansade hela kvällen och röjde. Idag mår stackars Rebecca inte lika bra, har legat och hulkat hela morgonen.. först nu vågar hon äta lite mat. Haha men det lär ju kännas att man lever ;)
 
Nu orkar man inte göra så mycket alls faktiskt, men Lovica och Amanda kommer snart hit. Ska passa Lovan några timmar medans mamma är borta. Sen kommer Mathilda och vi ska upp till Emelie på fest. Ska bli skoj!! :)
 
 
 
Fixade Rebecca tíll kvällen och tyckte hon blev riktigt snygg!
 
 

Halsband

Igår så var jag som tidigare sagt på stan och shoppade lite med Rebecca. Blir nog riktigt bra det där :) Sen åkte vi och lämnade in min kära dator! Åh, hoppas jag kan få tillbaka den idag, men det tror jag inte :/ Den har ju krånglat och stänger av sig hela tiden. Sen åkte vi hem och gjorde god mat med kyckling, har bara blivit god mat den här veckan. Vi kan bara vi vill! :D Sen vart det lite plugg med körkortet igen och kikade på bonde söker fru. Både jag och Mattias var helt slut igår så var helt deckade i soffan igår.

Jag köpte iaf en grej till mig igår också, köpte ett fint halsband som jag funderat länge på om jag skulle köpa. Så var dags att slå till nu.  


Nelly

 
 
Direktlänk till dessa skönheter!
 

La bamba

Kollade på filmen La Bamba för någon dag sen. Älskar den!
 
  
 
 

Redan torsdag

Igår efter jobbet gjorde vi lite ärenden innan vi åkte hem och duscha och åkte sedan till mamma där vi vart bjudna på tacos med nästan hela familjen + morbror och hans tjej. Det var en trevlig kväll. Kom hem rätt sent och då kikade jag vi på nybyggarna och sedan vart det pums i säng. Idag har jag haft min muntliga presentation i Engelska och det gick jätte bra. Nu är jag helt klar med engelska!! Så nästa vecka kommer jag få mitt betyg på denna kurs. Lär då kontakta skolan och kommunen för dom ska fixa det där med slutbetyget sen. Blir nog bra! Nu ska jag och möta Rebecca på stan, köpa lite grejer till morgondagens utgång. Ska dra med min syster Rebecca som nyss fyllt 18 och ska göra premiär på krogen. Få se hur den kvällen slutar ;)

 


RSS 2.0