Ikea

Idag har vi vart till Borlänge jag, Mattias och Thilo. Åkte tidigt imorse och vart borta hela dagen. Shoppat på Ikea och köpt lite julpynt. Hade inte tänkt pynta nått förren nästa år för brukar inte göra de, men kunde inte hålla mig från att fixa lite. 
Vår lilla tumsugare ;)
Shopping 

Tänkt ta lite fina kort på Thilo sen också som tomtenisse, här testa vi lite bara ;)
Tokunge ;) <3

Och i veckan som vart har dagarna bara rullat på som vanligt, babysim, öppna förskolan, föräldragrupp, hälsat på pappa och fått besök av Mattias föräldrar. Sen har jag även hunnit träffa Anna en sväng och vart över till Ida och haft bondekväll i vanlig ordning. 

Nattningen

Försökte natta Thilo precis men de gick ju sådär, när han fick syn på mamma kunde han inte släppa blicken och somna. :')
Fick byta teknik och nu sover han äntligen. När han vaknar så vi åka och hälsa på Malin och Julia. Ska bli skoj :) 


Feber

Sist jag skrev hade vi vart på BVC och Thilo hade fått sprutor, mot kvällen kom febern. Stackarn var helt kokhet och helt slut när vi vakna dagen efter sen. 38,9 hade han så han fick lite alvedon. Var jobbiga dagar där då man själv inte mått nå bra + att Mattias hade stoppvecka och jobbade mycket. Han hade ingen dygnsrytm heller sen när han sov hela dagarna så sov han dåligt på nätterna. 
Mys på morgonen
Idag har Thilo gjort sitt första riktiga "höga skratt", lät så himla sött. De vill jag höra mer av <3


No escape

 Har vart allt för dåliga filmer på sista tiden men jag och Mattias kollade på en superbra film förra veckan. Den kan rekomenderas!
No escape
 
 

Sjukling

Nu var det ett tag sen jag blogga igen men ska göra en liten snabb uppdatering. Har vart sjuk nu i fler dagar  så inte haft ork till mycket. Men har hunnit med mycket sen sist, de gamla vanliga. Babysim, öppna förskolan, träffa lite kompisar som både har barn och inte. Var till Anna också en sväng när hon jobbade med dagbarnen. De var roligt, var nog uppskattat av både dagbarnen och Thilo så dit ska vi en annan dag också :) 
Idag har Thilo fått nya sprutor på BVC när vi var på fem månaders kontroll, gick bra trots att han var väldigt trött redan när vi kom dit. Han växer på bra, nu väger han 5800g vilket följer hans kurva. 
Mattias har stopp vecka hela veckan ute på fors så blir mycket jobb för honom den här veckan och jag har min assistent till syster amanda här som hjälper mig på eftermiddagen och kvällarna efter skolan. 
Thilo fick testa lite gröt vilket resulterade i kladd i hela ansiktet ;) kom nog mer utanför än i munnen. Blir nog mycket träning innan han lär sig att inte spotta ut. 
Nya leksaken är kul
Alvin, Zoe och Thilo 

Igår var vi till Cilla också och hälsade på, emelie s, hennes Linnea och Elsa kom dit med. Var trevligt att träffas med alla barnen. 

Nu är det sovdags, puss och godnatt 


Födelsedagar och badhus

I torsdags var jag och Thilo och hälsade på Emma, Zoe, Sara och Avlin i nordanö. Var väldigt trevligt! Fika, lekte och var ute och gick en promenad med vagnarna. 
Thilo tyckte verkligen om deras babygym som hade musik och ljus som blinkade i olika färger. Var helt fascinerad. Deras hoppgunga var även super kul! Så nu har vi köpt en egen, plus en bumbo stol. 
De här ska Thilo ha kul i sen :D 
På fredagen sen fyllde mamma och amanda år så vi var dit och fikade. 
Efter vi vart dit var jag till Malin och hälsade på Anna en sväng. Var kul att vi hann träffas, trevligt som alltid :) 
Jag och Thilo busa lite på morgonen
Idag är de farsdag och Mattias får fira den dagen för första gången. 
Thilo gav honom ett halsband och pappa vart nöjd :))
Far och son
Sedan var vi till badhuset jag, Mattias och Thilo. Det var väldigt uppskattat av thilo och alla tre var nog lika slut när vi kom hem, 
Min lilla älskling <3
Mot eftermiddagen sen var vi och firade Tilde som fyller år. Trevlig kväll! :) 

Nu vart de ett långt inlägg här men de får ni stå ut med när jag är så dålig på att hålla efter. Nu säger jag puss och godnatt 


Babysim

Igår var jag och Thilo till öppna förskolan som vanligt, våra dagar ser ganska lika ut nu för tiden ;) men det gick jätte bra. Igår vända han sig även från mage till rygg fyra gånger för första gången, stolt mamma! 

Slicka på mattan är kul

Idag har vi vart på babysim om det var riktigt uppskattat. Gud så bra det gick och Thilo tyckte om det. Vart tyvärr inga kort från det men ska knäppa nästa vecka under den gången. Thilo var så stilig i sina badshorts. :p 
Efter de var både Thilo och mamma Emelie trött så vi åkte förbi karlbo och hälsade på Ann och Ronny en sväng.
Thilo träna sitta i matstolen

 Mattias åkte till Västerås och köpte bil med stefan så var tråkigt att åka hem själv efter babysimet. ;) men nu har jag haft bondekväll med Ida och nu ska jag, rebecca och Mattias se PH innan sovdags. 
Puss 


Godmorgon

Godmorgon, inatt har jag fått sova bra. Vakna vid 01, 05, 08 så inatt har vart perfekt. Bara så skönt att få sova några timmar i sträck :) 
Nu sitter jag, Thilo och Rebecca och softar framför tvn bara. Får se vad man hittar på idag :) 
Thilo just nu


Halloween Thilo

Min lilla halloween kille. Kärleken till Thilo är obeskrivlig, de bästa jag har! <3


Helgens besök

Goddag, hoppas ni haft en rolig halloween och inte festat allt för hårt. ;) själv har jag haft de väldigt lugnt och skönt. Vad har hänt sen sist då?
I torsdags bjöd jag hem de andra mammorna och barnen från föräldragruppen på fika och lek här hemma. Vart en väldigt trevlig dag! Min lillasyster Lovisa kom också för jag skulle vara barnvakt så hon tyckte de var kul med de andra bebisarna. Hon sov kvar här sedan också och Rebecca kom och sov här också. 
På frededagen sen åkte Mattias till Stockholm med sitt jobb för att köra fem kamp och festa. Jag, Lovisa och Thilo var ner till stan och kollade marknaden. Tyckte inte de fanns så mycket, känns som de blir mindre och mindre för varje år. Men en sockervadd fick Lovisa iaf ;)
Lovisa säger "man skulle kunna tro att du är min mamma och Thilo är min lillebror". Haha! Hon är verkligen kär i Thilo, leker med honom hela tiden och är så duktig med honom. 
Sedan körde jag hem henne och hämtade upp Felicia och Amanda istället. Så de följde med mig hem och gjorde mig sällskap över natten. (Fega jag som hatar vara själv) 
Vi gjorde egen pizzabuffe och kollade på idol, mys :) 
Lördagen åkte vi till Fagersta på loppis och kikade. Inte alls sådan som vi vart på tidigare, de här var en sån där vanlig med stånd och de tycker jag inte alls om. Men fick med oss lite grann hem iaf och kul att åka iväg en sväng bara. 
Sedan kom min kusin Emma och vi käkade alla här innan jag körde hem tjejerna och Emma sov kvar. Gjorde inte så mycket mer på kvällen utan tog de bara lugnt så de var skönt :) just, vi åkte till kyrkogården ett tag på kvällen och det var så fint med alla ljusen. 
Kort från igår
Har vart fullt hus här hela helgen kan man säga, Emma har precis åkt och nu är Rebecca här igen och hälsar på. 
Puss och hej


RSS 2.0