Måndagmorgon

God morgon,

 

Då var det måndag igen, känns som att den här veckan kommer gå väldigt snabbt. Har haft en perfekt helg, hunnit med allt möjligt! Så vad händer i veckan… idag efter jobbet ska jag på Tabata med Anna Ö, tisdag ska jag klippa mig. (Lite nervös inför det) Torsdag ska jag umgås med Emelie H innan hon drar sig tillbaka till Umeå. Så lite inplanerat är det. Jag och Mattias ska även sätta upp listerna i sovrummet både upptill och nertill. Sen gå runt med latexfog där det behövs.

Sen är det äntligen dags att montera upp nya garderoben, som jag har längtat!

 

Håller fortfarande på att krångla med dekoren, hoppas vår handläggare på konsumentverket kan hjälpa oss med detta nu.

 

Nu ska jag dra vidare till jobbet.

 


Den som söker

Kollat på en bra film!
 
  
 

Utgång

 Igår när vi åkte hem från pappa hämta vi upp Andersson och Ersson och åkte till oss och drack lite. Camilla och Jocke kom förbi också. Vi skulle bara ta en öl tillsammans, men det slutade med riktigt party. Tror alla vart rätt fulla ;) Sedan gick vi ut på krogen och dansa, var en kul kväll! :D
 
 
Kvällen slutade med mat på Beppes och vi vart ett helt gäng som sov kvar här. Idag har det bara vart soffhäng. Vi kikade på film tillsammans och ätit mat.. Dom drog hem vid sjutiden och då kom Camilla och Jocke förbi en sväng och hämtade lite kort.
Nu har jag och Mattias städat undan lite här hemma, såg förjävligt ut efter den här helgen ^^.
 

Klar med golvet

 I lördags var jag rätt bakis, ska inte dricka rödvin egentligen. Får alltid sån jäkla huvudvärk! Men när Mattias kom hem så satte vi igång att lägga vårt nya golv. Gick mycket bättre än förväntat, var några krångelbitar.. men inte alls lika svårt som det var i hallen och köket. Stefan kom förbi och hjälpte oss också.
Vi hann precis lägga klart golvet innan vi skulle iväg till Karlbo. Vart bjudna på grillat hos pappa, var mycket trevligt! :)
 
 

Fredag

I fredags efter jobbet åkte jag och Mattias till garaget och ställde undan hundkojan. Satte upp massa råttfäller och sånt. Sen åkte jag och hämta upp Anna på tågstationen. Vi åkte och hämtade upp taimat och åkte hem och åt. Mattias åkte iväg till sin kollega och drack så jag & Anna fick en tjejkväll. Satt och pratade igenom allt som hänt och hade trevligt. Sen öppnade vi rödvinet och fixade oss, kvällen slutade med dans på krogen. Hade en riktigt trevlig kväll! :)
Fick finfina presenter också, supergott te och en fin sjal. :D
 
 
 

Filmer

 Sett lite filmer igen, 
 
 
 
 

Köpt nytt golv

Efter jobbet drog jag, Mattias, Ersson och Andersson till Västerås och kikade. Vi köpte ett golv där som vi vart riktigt nöjda med. Tror det kommer passa fint i vårt sovrum. Var in på Biltema en sväng sedan och köpte lite nödvändigsaker också. Åt på Max på vägen hem. Vart en lång dag. Kom hem rätt sent så inte hunnit göra mycket annat idag. Nu lär jag lägga mig, imorgon är det äntligen fredag!! :D
 
Ett smakprov på det nya golvet :)
 
 

Godnatt

 

Fikat på stan

 Efter jobbet åkte jag upp på stan och väntade på Moa. Hann in på H&M och köpte för det sista på presentkortet jag fick när jag fyllde år. Vart ett par jeans och en tröja. Sen kom Moa och vi gick till Corner och tog en fika. Hann bara träffas en liten stund för sen var jag tvungen att hämta upp Mattias om vi skulle hinna ner till Byggmax. Kollade lite där och det finns faktiskt några fina golv där vi kan tänka oss. Väntar dock tills imorgon med att köpa nått. Kanske finns bättre i Västerås!
 
Hemma nu och har precis målat listerna, nu har jag lagt mig för att ta det lite lugnt ett tag :)
 
Nya kläderna
 

Kalender

 .

Tisdag nästa vecka har jag bokat klipptid också. Ska bli så skönt att klippa av sig det slitna håret. Lite nervös inför det, kommer behöva klippa av en bit… men vill inte bli korthårig.

Nästa vecka jobbar jag även sena passet, vilket jag INTE längtar till då man inte hinner med så mycket efter jobbet.

 

Nej nu ska jag dra mig till jobbet.

 


Grattis!!!

Fyfan vad min data är seg!! Tror jag behöver rensa lite på datorn. Idag på jobbet fick jag ringa ut mina första TM samtal som vi kallar det, ringer och erbjuder vissa företag rabatter osv. Gick helt okej, kul att göra nått nytt också! Efter jobbet åkte jag till mamma för att fira min lillasyster som fyller 19 år idag. Stort grattis till dig!! :) <3
Vart fika där och mormor & morfar kom förbi också.
Lovisa är ju så rolig också.... först dricker hon massa cola och blir helt hyper, alla skrattar åt henne och säger att hon nog druckit för mycket cola. Sen börjar Mattias spela på gitarren och då lägger hon huvudet på min axel och säger "Emelie, när jag hör Mattias spela så blir jag så lugn och trött, tror colan är påväg ur kroppen på mig nu".
 
Hemma nu igen iaf, Mattias har redan somnat bredvid mig, så jag ska stänga ner datorn nu och sova jag med.
Puss och god natt!
 
 
Två kort från Rebeccas första utgång på krogen för ett år sedan.
 

3096 Days

Igår efter jobbet åkte jag, Mattias, Stefan, pappa och Edith till Sara och Ove där det vart firande för Sandra som fyllde 17 år. Stort grattis till henne! Vart fika där och satt och pratade, vart en trevlig kväll. Sen när vi kom hem kollade jag och Mattias på en film som verkligen var hemsk att se. Det är en verklighetsbaserad film som handlar om kidnappningen av Natascha Kampusch. Den kan jag rekommendera er att se :)

 

 

Handling: ”År 1998 kidnappades tioåriga Natascha Kampusch mitt på ljusa dagen i Wien. I åtta år hölls hon fången i ett trångt källarutrymme, innan hon slutligen lyckades fly. Det här är den gripande och sanna historien om hennes 3096 dagar i fångenskap.”

 

 

Nytt

 Nya kläder jag köpte i torsdags. Två tröjor från H&M, köpte även ett par tjockare leggins.
 
 

Helgen

 Gud vad snabbt den här helgen har gått. Men känns ändå som att jag hunnit med mycket. I fredags eftermiddag och dagen på söndagen gick åt till att tapetsera klart sovrummet. Så nu är vi äntligen klara med det och det vart riktigt bra! :) Sen på kvällen kom Emelie H till mig, vart en mycket trevlig kväll. Som jag saknat henne!! Gick först till Trapper och åt god mat och sedan vart det en filmkväll. Mys!
Idag när jag vakna åkte jag, Mattias och Ersson till City Burger och åt lite mat. Sen skulle vi sätta upp vår dekor när vi kom hem. Men för det första fick vi en dekor som saknade vissa delar, och den var skrynklig när vi fick den.
Men nu verkar det som att vi inte får returnera den, så ska bråka vidare med dom.
Så vi åkt till mamma och syskon istället och gav bort lite kläder igen, Mattias hade rensat garderoben så Jocke och Stefan fick lite.
Åkte sedan till Ica och sen hem, Rebecca följde med för jag skulle klippa henne. Så har klippt henne nu och nu kollar vi Wallander.
 

 

Godnatt

Fullt ös medvetslös. Idag har verkligen inte vart min dag, vaknade med skit ont i halsen, halsmandlarna var stora och gjorde ont varje gång jag vred mig. Men stod ut den här dagen med. Sen hämtade jag upp Mattias och vi åkte vidare mot stan, köpte lite presenter och jag köpte lite kläder på h&m för presentkortet jag fick av pappa. Sen var vi på möte på Swedbank, trodde de skulle ta Max 20 min, men det var en jävla seg person som vi talade med.. Drog ut på tiden, satt där mer än 1,5 timme. Sen åkte vi och handlade och sedan hem, vart fast i telefonsamtal ett tag och sen kom Mattias moster förbi och kikade lite på sovrummet. Sen slängde jag ihop en Silviakaka till fredagsfikat som jag ska bjuda på imorgon. Gjorde sedan mat och Mattias har städat ut sovrummet. Så nu är man skapligt trött vill jag lova! Nu ska jag kolla webben om man kan se idol! Puss och godnatt från mig!


Broccoligratäng med kassler

Tänkte tipsa om en väldigt simpel och god maträtt som jag gjorde för ett tag sen nu, men funderar på att göra den nästa vecka igen.

Jag hade glömt bort den för jag skriver alltid ner i en bok när jag gör nya maträtter så jag ska komma ihåg de till nästa gång. Och när jag har idétorka är den perfekt att ta upp och bläddra i :)

 
4 port,
2 st  broccolibuketter
1 st  gul lök
4 dl  vispgrädde
400 gram  kassler, strimlad
2 dl  riven ost
salt och peppar
 

1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär broccolin i stora bitar. Koka upp vatten och förväll broccolin lätt i saltat vatten, ca 3-4 min. Smörj en ugnsfast form och lägg i broccolin.

2. Smält smör i stekpanna. Hacka gul lök och fräs till den blir mjuk. Tillsätt grädden.

3. Tillsätt kassler, ost och kryddor och låt såsen puttra ihop på svag värme ca 5 min.

4. Häll såsen över broccolin. Gratinera i ugn 225 grader ca 15 min.

 

Dumma mig 2

I lördags kollade vi på nya Dumma mig 2, sjukt rolig film!!
 
 
 

Målat klart

 Fixat för fullt, vi har målat klart de sista idag. Så på fredag kan vi sätta igång med tapetseringen förhoppningsvis :D Fyfan vad bra det går, hoppas det fortsätter så nu! Har haft ångest angående det här innan då det vart så mycket problem med renoveringen i matrummet, men det här bara flyter på, undrar om man börjar kunna det här nu ;)
 
Spacklat och slipat klart
Bilden nedan visar hur det såg ut först runt fönstret
Nu är det lite finare råå

 

Inredning

 
 
Blir mer inspirerad av inredning nu när vi håller på att renovera!
 
Någon som har nå bra tips på butiker som har bra inredning?
 

Väggdekor

 Nu när vi satt igång med sovrummet har vi beställt en väggdekor som ska sitta på ena väggen, kommer bli skit snyggt tror jag!
 
 
Vad tror ni om denna på väggen? :)
 

Påbörjat renovering

 Idag har vi hållt på i sovrummet från morgon till kväll. Tömde först hela sovrummet och har nu hunnit med att riva nästan all tapet inne där. Ringde över min lillasyster Amanda som kom över och hjälpte oss. Imorgon blir det att börja slipa och spackla förhoppningsvis.
Nu håller jag bara mina tummar för att vi slipper dra ner mer tapet. Det gick jäkligt smidigt att dra bort de här nu, var inte alls lika många tapetlager som i matrummet och hallen där vi var tvungna att dra bort ALLT, enda till betongen. Men får se, om vi har otur kan det bli lika i sovrummet, svärmor kommer imorgon och inspekterar.
 
Här bor vi som en liten etta nu, ska bli mysigt att sova i vardagsrummet, kan jag ligga i sängen och kolla på tv samtidigt ;)
River tapeter i sovrummet

Nu har vi precis vart till McDonalds och ätit och nu sak vi slå på en film. Puss och god natt från mig!
 

Filmer

Kollade som sagt på Studentfesten igår och sedan kan jag rekommendera So undercover som vi kolla på tidigare.
 
 
 

Fredagsbesök

 Fytusan vad den här helgen går fort!! Igår började jag och Mattias på att plocka ut från sovrummet. Sorterade ut kläder och la i lådorna i vardagsrummet. Sen kom Camilla och Jocke förbi. Beställde lite pizza och kollade på film. Vi såg studentfesten, faktiskt väldigt rolig! :)
Sen fick jag finfina presenter :D Fick lite ljus och te med ett häftigt ställ.
 
 

Rhodos 130908

 Sista dagen på Rhodos vart det mest sol och bad. Var ner till marknaden en sväng och shoppade de sista. :)
 
Vi försöker posa och se sexiga ut, haha!
Det vart även lite shopping, fast det var jävligt dyrt där och inte fanns så mycket. Men vi fyllde nästan hela bordet med saker, så är nöjd ändå :)
 

Presenter

 Fick fina presenter av Ida! <3
 
 

Tacos

 Har haft en super trevlig kväll även idag. Alltid kul när familjen samlas. Nu har dom precis dragit så jag, Mattias och Stefan sitter i soffan och slappar. Ska snart lägga mig så man orkar med sista jobbdagen imorgon, känner mig helt slut i huvudet och kroppen efter den här veckan. I helgen ska jag verkligen försöka vila upp mig, men vet redan nu att så kommer det inte bli, om jag känner mig själv rätt ^^,
 
 

Krångel krångel / Firande

Gårdagen var det verkligen kaos på jobbet, telias ledning har gått sönder så hela telefonsystemet har legat nere och princip hela nätverket. Efter en dryg dag på jobbet åkte jag iaf hem och fixade lite fika inför besöket som skulle komma. Mamma och syskonen kom förbi och mormor och morfar. Var trevlig satt och pratade och fikade till kl 23 på kvällen. Fick en jätte fin blomma av mormor och lite pengar. Kryssning fick vi av mamma som är bokad den 30 nov (tror jag det var).

När dom hade gått sen sov Stefan kvar och vi kikade på Idol innan vi somnade.  

Idag blir det mer firande, har bjudit över pappa, hans nya tjej, Anna, Elin och Elsa på tacos och fika. Så nu ska jag börja förbereda inför det. Kanske hinner hoppa in i duschen också :) Det har förresten krånglat idag också på jobbet, men det började fungera efter lunch idag, så lite har man ju fått gjort idag iaf.

 


H&M

 Snyggt på rean hos H&M!
 
 
 

Tisdag

 Nu får det vara nog med inlägg för idag, sista inlägget från resan kommer imorgon. Var riktigt jobbigt att gå till jobbet igen efter att ha varit ledig en vecka. Dagen gick skapligt bra ändå. På lunchen var jag och Nina upp till Tairesturangen och åt lunch, mumma! Påvägen hem från jobbet var jag nära en "nära-döden-upplevelse", en kärring körde rakt ut framför mig i rondellen, fick tvärnita och höll på att köra på henne medans bilen bakom mig höll på att köra in i mig, dumma tant!! Men jag lever! Puh..
 
Hem och skrev handlingslista och åkte och veckohandla, hämtade upp Rebecca och Lovisa på dagis. Stefan, Joakim, Joel och Viktoria kom sedan till oss också och åt lite mat och snackade lite skit. Dom drog strax innan Idol började så jag sprang över till Ida och hade en Idolkväll där, mysigt!
 
Nu ligger min älskling och sover bredvid mig i soffan så ska väcka honom för att gå och lägga oss.
 
God natt från mig!
 
God lunch! ;*
 
 

Rhodos 130907

Lördagen vart det inte mycket bilder, fick en massage av Mattias i födelsedagspresent. Testade hot stone den här gången och det var väldigt skönt, gjorde lite ont när hon la på de varma stenarna, men skönt på samma gång!
 
Sol och bad igen på dagen och sedan var vi på grekisk afton på kvällen, åt jätte god buffé.
 
 
 

Rhodos 130906

På torsdagen var det min födelsedag, grattis till mig själv! :)
Vi hyrde då två bilar och åkte till Lindos och badade i havet, gick igenom vita staden och kollade på Akropolis.
 
Hela gänget är samlat
 
 
På kvällen sedan vart det fest igen, kvällen slutade med massa dans på en krog i Kolymbia.
 
 
 
 

Rhodos 130904-130905

 På onsdagen åkte jag och Camilla in med buss till gamla stan, problemet var att vi inte riktigt hittade rätt där, haha. Men vi shoppade lite grann iaf och sedan fick vi sitta på golvet på vägen hem på bussen i 45 minuter.. Mindre kul! ;)
 
 
På torsdagen sen åkte jag, Mattias, Ersson, Svensson och Skog moped genom Rhodos.
 
Här gick vi igenom en tunnel med vatten i två hundra meter i helt mörker. Var rätt coolt!
Vi kollade även på de sju källorna, klättra i berg och gick vilse i skogen
 
Det var väldigt fina landskap, åkte i kurviga och branta backar. Riktigt mysigt!
 
Lär ju bjuda på den här bilden också, riktigt snygga hjälmar lär jag säga ;)
Sen kom vi tillbaka till hotellet då det var lite mer sol och bad!
 
 

Rhodos 130903

På tisdagen vart det lite sol och bad på dagen och underhållning mot kvällen.
 

Sedan vart det party på kvällen igen. Satt först och förfestade på hotellet innan vi gick ner till en pub där vi dansade för fullt. Gick sedan vidare till ett annat dansställe där det var fullt ös. Jag svimmade tydligen där under kvällen också, haha aldrig svimmat förr, tur man inte minns nått ^^. Väldigt kul kväll var det i alla fall!
 

Sådärdå, det här var tisdagen på vår resa. Nu ska jag gå och lägga mig för att orka med morgondagens jobbardag. Kom hem halv sju imorse, så legat och sovit till och från hela dagen. På råga på allt så har jag blivit förkyld också, hoppas det inte blir värre! Vart över till bästa Ida idag också och snackat lite skit, fått present av henne också. Fick ett jätte fint linne och ett armband, visar er sen :)
 
Nu säger jag god natt för mig och skriver mer imorgon. Puss
 

Rhodos 130902

Då var man hemma igen efter en underbar vecka på Rhodos! Tänkte uppdatera lite då och då från resan när jag får tid, kanske hinner ikväll men känner mig rätt slut så får se vad som uppdateras.
 
Här kommer lite bilder på vårt rum.
 
Hotellet var väldigt bra tycker jag, det var stort och hade sju olika pooler, dock badade vi bara i en hela tiden ;) Dom hade väldigt bra med underhållning och helt okej mat.
 
Bilder från första dagen i poolen.
 
 
Vi hade även ett vattenland där det fanns massa rutschkanor och annat kul!
 

Sedan vart det balkongfest på kvällen!
 
 Det vart även lite nakenbad i havet för vissa under kvällen ;)
 
 
Det här var dag nummer 1, haha har knäppt sjukt mycket kort, men korten får tala för sig själv!
 

Snart...

Vart lite ändrade planer igår, efter bion åkte vi hem och krångla med musiken ett tag sen åkte vi till annika i bjurfors och spelade lite biljard med massa folk. Var sjukt längesen jag spela det, var riktigt kul faktiskt :)
Och idag har vi packat de sista och ska snart åka och hämta upp Camilla och Jocke och sedan vidare mot Arlanda!! Fyfan vad kul det här ska bli! :D


RSS 2.0