Bilträff

Idag har vi har Zoe här och lekt. Alltid lika kul tycker vi :) 

Senare var vi till top up café och åt hamburgare och kollade raggarbilar som Thilo är så förtjust i. Mötte upp Emma och Zoe med familj och Lotta och Leia med familj där. Vart en riktigt bra eftermiddag/kväll också. Och solen kom fram tillslut 


Sommardag

Idag har jag och Thilo vart på äventyr och njutit av vädret. Var först till mamma vid caféet, sen till Lotta och Leia och lekte hos dom. Senare möttes vi även upp på holmen och matade fåglarna och tog en fika vid caféet där. Mysigt! 

Näe Mattias kom hem gjorde jag lite mat och så kom Amanda och Felicia. Vi åt lite tillsammans och sen drog vi och körde ett pass på gymmet. Vi har för övrig skrivit in oss på hölsoverket nu så jag lär bara säga upp medlemskapet på måbätte så ska nog de här bli bra. Avslutade kvällen hos Ida på en snabb te. 


Semester

I helgen som var var vi barnvakt åt Lovisa så hon sov hos oss. Vi var då till Visentparken och mötte upp Emelie, Elsa och Linnea där. Vi hade tur med vädret ändå, började regna lite senare så då var de bara att kasta ihop allt och springa mot bilarna ;) 

Här kommer lite blandade kort från den helgen 

I måndags var vi till kupolen med Emma, Zoe och Bruce. Var in på IKEA också. Bra dag och hittade lite bra grejer ;) 

Idag har jag var barnvakt år Zoe, och Thilo har vart så glad över de. De leker så bra ihop! Synd de är så drygt att lägga upp videoklipp här annars hade jag ett så roligt klipp på dom. Efter vi ätit hemma så fick dom sitta båda barnen i vagnen, och gick till caféet. vart trångt men de båda verkade trivas ;D 

För övrigt så har jag ju semester nu!! Eller föräldraledigt har jag nu två veckor först och sedan fyra veckor semester. Så 6 veckor har jag på mig att hitta på massa skoj! :D 


Midsommar

Midsommarafton hade vi barnvakt åt Thilo, han fick sova hos sin mormor och jag och Mattias åkte till Anna i Västerås. Där vart de hemmafest med massa roliga lekar och trevlig folk. 


Kort

Lite blandade kort sen sist :) 


Thilo 2 år!

Min lilla älskling har nu blivit två år och de firade vi såklart med kalas. Jag älskar dig världens bästa Thilo ♡


Blandat

Vi har firat Zoe som fyllt år :) 


Vi har vart på sommarfest på Thilos dagis 

Ätit pizza och vart vid mammas café en massa 

Sen har jag vart på sommarfest med jobbet. Martina var här innan och sen åkte vi mot Bjurfors där de bjöds på mat. Sen körde vi lite lekar och jag vart lagledare, dock förlora vi..... :( sen vart de musik och dans. Vi drog vidare till kingen sedan. 


Vårgårda

Jag, Mattias och Thilo åkte med husbussen till vårgårda där vi campade och kolla när ni  pappa spelade och sjöng på nostalgifestivalen. 


Säterdalen

Här kommer lite kort från tisdagsträffen i säterdalen.


Och min lillasyster Felicia har slutat nian och var så fin på balen 


Bildspel

Här kommer ett bildspel sedan sist. 




Beställt

 Nu har jag äntligen gjort en beställning på skor till Thilo.Han måste ha nya sommar och vårskor både hemma och till dagis. Så dessa älsklingar väntar vi på nu. PS! Mycket bra pris på lekmer! 
 
 

RSS 2.0