Feeeestkoort

Fick precis lite kort av Cilla från festen ihelgen :)

Jenny och Patricia

Emma, Jenny, Emelie och Patricia

Patricia och Cilla

Emma och Jenny

Henrik och Cilla

Henrik och jag

:)

Någon kille och Josefin



haha



:)

Patricia och Cilla

Nej, nu är jag jätte hungrig, ska hänga tvätt och göra korv stoganoff idag, sen bara ta de lugnt, är henna från jobbet idag, mådde ingen bra imorse, ont i huvudet och magen :/

Pusss

 

Shoppat

Tjejkvällen på stan igår var tressad men rolig :) Vi höll på att skratta på oss åt dem som sjöng, lät så illa ;P haha
Gick ner med Ida och Melinda, så mötte vi upp Jessica och Josefin på stan också, men det var så mycket folk, och köer fick vi stå i 25 minuter :P  Hitta iaf lite fynd :)


Från Vero Moda

Från Vero Moda

Från H&M

Vi fick en påse när vi kom in till plushuset också...

..där i fanns de här, och vet inte vad de är med ;P haha

Har köpt ett par mjukbyxor och leggins tidigare i veckan också, bild kommer nu :)

Från Bagheera

Från H&M



Hjärta

Åh jag är så glad över mitt liv nu!

Jag har en helt underbar pojkvän som jag älskar över allt annat, och bestämt mig för att leva med livet ut. Jag har två jobb just nu, och är glad över att jag har jobb om dagarna, att jag tjänar pengar. Att jag delar en lägenhet med mig älskling, att vi ha det så fint och de är så mysigt, precis som jag vill ha det. Vi storhandlar mat, betalar räkningar, hyra, el och massa mer. Man har mer ansvar, och de känns så bra även de!
Jag har fått så många nya underbara vänner, även mina gamla vänner, och jag tycker om alla så mycket! Hittar på så mycket roligt med dem. :) Och min fina familj som alltid kommer stå närmast om hjärtat. Skulle vara konstigt om jag inte vore nöjd va? :)




Kort från The Studio

:)


Tjejkväll

Det är tjejkväll på plushuset i Avesta ikväll!


"onsdag 29 september
Tjejkväll i Plushuet
Shoppingkväll för alla tjejer. Butikerna är fyllda av erbjudanden."

Blir nog ner på stan med Jessica ikväll och kika, kanske man hittar nå fynd ;)

Pusssss

 


Bokat och klart!

Bokat och klart! :D





Äntligen, åhh va kul det ska bli :D Vickan och jag kommer dela hytt, Sen har Ida, Erica, Amanda och Ewe bokat redan :D Melinda, Lizett, Bettan, Therese och några fler håller på och ska boka idag, så hoppas de finns platser åt allihop, de är typ hull bokat :o Men nu känner jag mig lugn iaf :D

Igår var jag och Ida på stan och fikade efter jobbet, trevligt, så mötte vi upp Emelie H och Emelie L och prata lite med dem, Emelie L satte sig och gjorde oss sällskap :) Så när vi fikat klart gick vi alla tre hem till mig och åt pizza (y) Emelie åkte hem sen och jag och Ida åkte vidare till Vickan och planera kryssningen, och bokade osv ;) Sen kollade vi på Idol! Tv myys vart de! :)

Pusssssss


Måste see!! ..

Åhhh, måste seeee!






Rätt personer gick vidare..





Kryssning

Shit vad jag är trött idag igen, men vad hindrar de :P Sitter på jobbet nu och har snart lunch, det blir hamburgare med bröd idag som matlåda, haha! Direkt efter jobbet ska jag upp och möta Ida på stan för att ta en fika och prata lite, hinner ju inte träffas så mycket nu för tiden pga jobb osv. Det ska bli trevligt iaf! :) Sen efter de ska jag antagligen träffa Vickan vid sex, vi ska sätta oss ner och planera kryssningen vi ska på sen :D Ska bli så roligt att åka på den!

 

Premiär för Östersjöns hetaste dansgolv.
Varje onsdag hela hösten på Östersjöns bästa nöjeskvarter - Galaxy.
Östersjöns enda klubb med 18 årsgräns.
DJs, band, dansgolv, barer och taxfree.

29.9 - Lazee, DJ Matt Hewie och resident DJ Patrick Aurelle

06.10 - DJ Matt Hewie och resident DJ Patrick Aurelle
13.10 - DJ Alex Moreno och resident DJ Patrick Aurelle
20.10 - DJ Alex Moreno och resident DJ Patrick Aurelle
27.10 - Nexx, DJ Alex Moreno och resident DJ Patrick Aurelle

Klubb Galaxy-kryssning fr 160:-/hytt
Onsdagar t o m 29.12 2010

Ingår: båtresa, upp till 4 personer i en E-hytt

KOLLA LÄNKEN!
http://www.tallinksilja.com/sv/cruises/sto-tur-night/KlubbGalaxy.htm

Tänkte jag skulle hinna göra korvstroganoff senare också, får se hur det blir :)

Pusssssss


Missss

Saknar..



<3

Nu ska jag ner mot träningen och dansa! Höööörs sen, Puss




Irene Huss

Hallohallo.
Har inte haft så mycket tid och ork att blogga. Men nu sitter jag på jobbet.
Jag kan säga att jobbet i Lördags på Kingen var det värsta jag vart med om! Var så jävla mycket folk, alla som brukar vara på Star Hotell var på Kingen också, för dom hade hög åldersgräns och någon återträff på hotellet, så mycket folk kom det till Kingen! Och jag hade fullt upp hela kvällen och natten. Dom senaste gick nog vid tjugo i 2 så då kunde jag börja plocka undan och räkna pengar och städa undan. Så var klar runt kvart över 2, så jag var hemma runt halv tre.. sen somnade jag inte förrän kl 6 den natten.

Sen på Söndagen väkte Mattias mig vid ett för vi skulle vara vid dalahästens resturang för att möta hans släkt och fira eva (Mattias moster ) så vi åt mat där och var lite social, inte för jag var så speciellt pratglad eftersom jag höll på att somna vid bordet ;) haha, menmen, sen vart de bara att ta de lugnt, kollade på film på kvällen sen också. :)


Pusssssss


:)

Var jätte roligt igår med gamla klasskompisarna :D Det vart förfest hos någon, jag inte kommer ihåg namnet på, tror han hette henke :P Iaf, så gick vi vidare till en pub och drack lite där också, sen till Kingen, där festandet fortsatte :P Det vart även lite dans där också :D

Sen donken fick avsluta kvällen, kom hem lite innan 3 tror jag och vart skapligt full :P

Idag har jag bara tagit de lugnt, Mattias och jag var nyss till Krylbo och åt pizza (y)

Och ikväll blir det jobba igen på Kingen, hoppas bara det går bra, orkar inte med nå dryga folk ikväll :P

Pusss


Fredag

Halloj :) Nulängtar jag tills jag slutar så jag får komma hem och träffa min fina Mattias, umgås lite med honom innan jag far till Hedemora på fest hos Cilla (y) :) Det blir bolaget och fixa mig när jag kommer hem också! Jag och Natalie var upp på stan på lunchen idag också ;P haha, jag köpte ett par skit snygga leggins, ( bild kommer sen )kanske har dem ikväll, får se ;) Jaja, nu är det fredagsfika, sen blir det bara jobba 40 minuter till :) Skönt!

Juste. Ändrade planer för vart jag ska jobba i helgen, skulle jobbat i Hedemora på krogen på Lördag, men fick nyss veta att dom hade gjort om så jag kommer bli på kingen ist :) Skönare de ! :)

Skriver mer senare! Pusssss
 


kooort

Hitta lite kort som Elisabeth lagt upp på sista tiden ;P


Vickan och jag

Jag 

Jag och Vickan på Star hotel 

Haha ;D <3

 

Grattis

Nu har jag snart lunch om en halv timme :) Skönt är jätte hungrig, jag ska upp på stan med Natalie på lunchen, jag hade ingen ork att fixa matlåda igår så jag lär köpa nå snabbmat på stan, så ska jag köpa cigg, och försöka hitta en present till Sandra min kusin som fyller år. Vi ska dit idag efter jobbet och fira henne, jag tror jag har bestämt mig för vad jag ska köpa, men det kan jag inte lägga ut här, eftersom jag vet att hon brukar läsa min blogg ibland :P



Det blir alltså tyvärr ingen dans ikväll, men på Måndag på jag köra dubbelt upp ist ;)

Nej, nu ska jag jobba halvtimmen innan lunch! :) Skriver mer senare!

 Pusssss


Kingen

Det blir en sväng ner till Kingen ikväll och Therese och Frida :) Men det blir inte så sent, jobbet väntar imorgon ;)


Gammalt kort på mig&Therese

Puuuuuuussss


Ny klänning

Var upp på lunchen med natalie idag, och inpulsköpte en skiiit snygg klänning vi båda fick syn på , så jag köpte den utan och prova den, men prova den nyss här hemma och den var snygg på också tyckte jag, så den får stanna kvar här hemma :D







Från H&M, 299:-




Radio




Kloka ord!

<3


En bild på mig och älskling från krogen för ett tag sen :)<3


Sverige demokraterna




Vadå "Ny kalla Sverige" ? Det är vi Svenska folket som har röstat fram det här, SD är med i riksdagen för att vi har röstat fram dom. Jag kan erkänna att jag röstade på SD, det är inte många som vågar säga att dom röstat på dem för de är många som är emot dem och man blir kallad rasist. Man är inte rasist för man röstat på Sverige demokraterna. Jag vill att det ska bli en förändring, att nått parti ska våga prata om invandringen och se det dåliga också.
Sen Lyfter också SD fram brottsligheten, hårdare straff. Man ska inte kunna ta en annans liv och sen vara ute efter något/några år. Då ska man få vård och uppsyn hela livet. Det är så enkelt och milt här i Sverige, att jag tror vi behöver in ett nytt parti och hoppas det blir en förändring.

Jag tycker det är så löjligt av de andra partierna att dom inte vill sammarbeta, vara i samma rum som Åkesson. Nu får dom fan ge sig!! Dom ska ju representera och lyssna på vad vi har röstat fram. Varför finns då SD som dom ändå inte kan komma med i riksdagen.



De här är ungdommarnas val i skolor, där ligger SD på 12,9 procent. Där är det de fjärde största partiet! Jag tror att om det blir lite förändring så kommer SD få ännu mer röster nästa val. Och som många säger och tror att det ska bli omval, då tror jag bara att Sverige demokraterna kommer få ännu mer röster.

Jag säger inte att vi ska slänga ut alla invandrare nu, utan jag tycker inte vi ska ta in alla som kommer för att stanna. Jag tycker vi ska hjälpa dom som har det svårt och behöver hjälp tills dom fått det bättre, jag tycker dom kan komma hit för att plugga, jobba osv, men sen åka tillbaka!



Varma mackor

Nu far jag och Mattias till Norberg för att äta varma mackor med min familj! :)


Gammal bild från i sommras! saknar värmen.


Eftersom Mattias inte kan vara seriös på så många kort, blir oftast så jag lägger ut såna här kort när han gör miner ;P

Men jag älskar dig ändå, du är bäst baby! <3


Valet

Demokratin har sagt sitt! Synd att andra partier inte lyssna på svenska folkets röster, men nu är vi inne i riksdagen. ;)



The bounty hunter

Vi kollade på denna också, skit bra var den :D




Jag och sötan på krogen :D Vi vart bjudna på cider direkt när vi kom dit så vi tog två på en gång, GRATIS ;)  haha

Hon åkte precis och nu är det sovdags :)

Pusssssss


Vickan är påväg

Har vart och röstat idag, känner att jag valde rätt :)
Nu kommer Vickan snart hit, vi ska kolla på "ensam mamma söker". Myys :)



Pussss


Meeer

Lägger ut lite fler kort drån helgen, från Vickan kamera :)


Vickan, Stina och Fadi

Jag och söta Vickan <3

jag

Melinda och jag :)

Melinda, Vickan och jag

Jag och gullet Elisabeth

Melinda och jag :)

Bettan, Fadi och Vickan :)


Det vart...

Igår kom Vickan över till mig och Mattias och åt lite pizza och var pratade massa :) Sen kom Ersson och Peter över också och dom började dricka lite. Själv fick jag vänta i spänning tills kl vart 8 då jag skulle få reda på om jag skulle jobba natten eller inte, men jag vart ledig, så minuten över 8 tog jag min första cider. Jag och Vicka skulle till Torino och köpa groggvirke, och hon skulle skjutsa mig, hahaha, vilket gick rätt bra ändå ;P

Sen var det dags för krogen, vi mötte upp Melinda på vägen ner och så vart det Star Hotel. Dansa massa som vanligt och köpte lite drinkar =)


Jag och älskling :)<3


Melinda och Vickan :)


Det var jätte mycket folk ute igår, brukar inte vara så mycket folk ute en vanlig dag som igår :P men kul :D


Jag och Vickan igen ;)

Pussssss<3

Jobba eller inte?

Väääärldigt trött idag, jag och älskling funderar på att köpa pizza idag igen (a) ingen orkar göra mat ! :P





Nej nu är jag hungrig! Får se om jag ska jobba inatt eller om det blir fest igen. Som jag sa till Vickan igår, antingen ringer jag och gråter för jag ska jobba, eller så ringer jag och skriker: PAAAARTY! :D

haha, så det visar sig ikväll vid 20.00 :) PUssss




Kooooort

Var jätte roligt igår :D Dansa med mina vänner hela natten och hade skoj :) Lite kort från igår !


Vickan och jag

Bettan

Jag

Haha, jag råka spilla ut min öl på ballkongen, och mycket kom på stackar Melinda :P

Bettan och Linus

Jag och Melinda

Pussbild :)

Söta Vickan <3

Snyggingarna ;P <3

Jag och Vickan

Mathilda och Natalie :)

Mathilda, jag och Natalie :)

Jag och Bettan

Igen :)<3

:)

Stinas pojkvän dansa

Söta Natalie och jag :)

Peter

Mattias, Ersson och Peter :)

jag och Mattias

Vicka och jag :)

Jag

Melinda och jag <3

:)

Ersson dansar :P

hihi sötviktoria :)

Ersson och Mattias börjar bli kära ;)

Jag och Ersson



Feeeest

Ikväll blir det fest med Bettan. Vicka och Melinda :D Dom kommer snart sen ska vi till Stina som fyller 20 år :) Sen blir det Star Hotell :)

Kvällens outfit :)





Sjukling

Hemma idag från jobbet, när jag vakna imorse hade jag sån himla magknip. Hade jätte ont i magen, så kände att jag inte orkade gå till jobbet. Har vilat hela dagen nu och det börjarr kännas bättre. Det blir jobbet imorgon iaf hur det än är :)


Har tråkigt så lägger ut lite gamla blandade kort !








Neeejniii! Nu ska jag ut och ta en cigg sen lägga mig igen :)

Pusss sälänge!


Idol time

Åt precis hemmagjord hamburgare med bröd :) Kollar på IDol också med älskling, och nu börjar det också, skriver kanske senare ;)


Misssss

Hittade en bild från studenten på Jessicas blogg :) Slänger in den här, saknar!!! <3


Ida, Jessica och Jag ! <3


Metropoolen

Nu slutar jag om 25 minuter :) Så jag och Mattias ska gå direkt till badhuset när vi slutat och bada lite :) Sköööönt! (y)

 



Rösta?


"Vingar av glas"

Det var jätte mysigt med mina tjejer igår, först gjorde jag och Melinda fruktsallad innan dom andra kom, så när dom kom, kollade vi på Idol och åt massa gott till, bla: fruktsallad, chokladbollar, popcorn, naturgodis, Coca cola med lime i ;P Ja allt var gott ! :)
Efter Idol kollade vi på ”Vingar av glas” och det vart mycket fniss och skratt ;P Ja, så tack för en trevlig kväll! <3

När kl var kvart över tolv gick dom hem, då var man skapligt trött, skulle upp och jobba idag också :P  När jag la mig vid Mattias kollade vi på Idol igen, jag hade typ missat halva programmet för vi prata så mycket :P

Aja. Nu sitter jag på jobbet igen! Och får se vad som händer efter jag slutat.. funderar på badhuset eller nått, hmm.. ska prata med min babe sen och se vad vi gör ;P

Jag är LEDIG på Fredag natt också, så då ska jag passa på att festa :D Får se om det blir fest i Hedemora med gamla klasskompisarna eller om jag blir kvar här i Avesta och festar med gänget :)

PUSSS


Filmmys

Snart kommer Melinda D över till mig, så ska vi ner till Coop och köpa lite gott inför kvällen, :) Sen kommer Vickan, Bettan och Melinda H över också, så ska vi se på idol och film efter de. Myskväll med tjejerna :)<3




..

Sitter på jobbet nu, och ska snart börja jobba igen J Idag efter jobbet ska jag upp till Frisörsalongen och prata lite med dom, sen ska jag & Mattias och storhandla, det behövs! Vi skulle egentligen gjort de igår, men jag var så trött så jag sa att jag skulle bjuda han på mat ist, så vi åkte till Åkes och åt hamburgare ;)  Så där slapp jag handlingen, men idag är det dags, måste ju göras!

 De känns inte som jag är 19 år, haha, känns ingen skillnad. 17 och 19 är värdelösa år ;P

Jag är sugen på att hitta på nått roligt med min älskling idag också, kanske bowla, bada, bio, hmm. Vet inte än, vi hittar nog på nått roligt :)  

 


Hemma igen

Kom precis hem från tandläkaren, usch nu spänner det i tänderna igen.. dom sa att det inte var allt för lång tid kvar nu iaf :D Känns skönt!


Fick fina blommor av Ann och Ronny (Mattias föräldrar) när dom var här och fika :)


Sliten Emelie. NU ska jag lägga mig på soffan och vila lite. När Mattias kommer hem från jobbet ska vi till Willys och storhandla, och senare ikväll är det dans igen :D !

Pusss


Tai

Nu ska jag ner och äta tai med Jessica, hennes syster och kompis & Emelie H :) Mys


Kvällens outfit

Skor

Tänkte lägga ut lite kort på mina favorit skor! (y)


Nyss köpta från Nelly


Fick jag på min 19-årsdag av Ida från Din sko


Från Nelly


Från Nelly


Från Nelly



Fixat och donat

Det gick väl sådär att jobba igår, MÅNGA dryga folk, men många av mina underbara vänner kom också och gjorde mig sällskap :)<3

Idag sov vakna jag rätt tidigt, Danne har köpt en ny lägenhet så han och hans nya tjej var har vart här och plockat ut hans grejer från hans rum, så dom hämtade precis det sista lasset med saker. Jag och Mattias kom igång med städningen då också, så nu har vi fått tillbaka vårt matrum :)


Mattias håller på att städa ur lådorna. :)

Resultatet när de vart klart, tog ner gamla bordet och stolarna igen :)

Vi köpte Dannes möbel också, var skit bra i sovrummet med den :)


Slödag

Var precis och åt pizza på Roma i skogsbo, mums! Dagen har gott så fort pga att jag har sovit bort typ hela dagen, jag kom hem runt 2 igår, efter jobbet. Sen när jag kom hem tog det ett tag innan jag kunde sova också, så imorse gick jag upp väldigt sent. Och ikväll blir det jobb på Star hotel ! 

 




Jobba snart

Har bytt om och fixat mig lite nu, så om 50 minuten ska jag gå ner till krogen och jobba! :)




Hahaha

Idol


SPOLA FRAM TILL 26.29, HAHAHA, och kolla hennes min när dom bedömmer henne!  SÅ JÄLVA ROLIGT! Höll på att skratta ihjäl mig igår när jag såg de. haha.

Först, blir hon skit glad sen försvinner de ;) haha

NU blir det donken :D




Jobb & hårförlägning

Sitter på jobbet nu igen. :) Ikväll blir det jobb på Kingen igen, sen jobb på Star hotell på Lördag.



Sen har jag bestämt mig för att sätta i hår förlängning nu också :D Anna, min halvmamma har tipsat mig om ett bra ställe där hon brukar sätta i sitt, och hon säger att dom är jätte bra där och att de blir jätte fint. Så på Måndag eller Tisdag ska jag dit och beställa tid (y) Man måste ju testa på för att se hur det känns och hur det ser ut ;D

 På måndag ska jag också till tandläkaren, suck och tråk!

 Aja, nu ska jag fortsätta jobba. Skriver mer senare!

 Pussssss


Dansen har börjat igen...

Har precis tagit mig en dusch eftersom jag var svettig från dansträningen. Men var riktigt skönt att börja igen. Börja röra på sig igen. :) Var lite osäker först, men det var riktigt skönt :D !


Jag näst längts till vänster. gråa byxor och svart tröja :)
Det var många nya som har börjat också, skojj :)

Nej nu ska jag göra mig en macka sen slå på idol (y)

Pussss


Outfit

Dagen outfit




Ikväll börjar dansen igen :) Ska testa ikväll och se hur det känns! :)


H&M fashion studio

H&M fashion Studio

 


Vill haaaaa

Åh va snygggggggga skor! Vill haaaaaa! ;)

Btw, igår köpte jag nya underkläder och en sjal, (bild på de kommer sen också !) (y)
Pussss


Uppdatering

Nu sitter jag på jobbet och jobbar som vanligt, har en liten rast nu så passar på att skriva ett inlägg. I Måndags var det fullt hus hemma hos mig och Mattias, Mamma och alla barnen var där, mormor, morfar, Moster Eva, Moster Marie, Morbror Magnus, och tre kusiner. Jag fick pengar, blommor, halkbanan sen när jag tar körkort, lite smycken och lite mer :)

 I tisdags kom det också folk efter jobbet för att fira mig och min bror. Då kom pappa, Anna och mina andra syskon, Faster Sara och tre kusiner. Då fick jag mer pengar och presentkort :)

 Av Mattias fick jag en hotellnatt mitt i Stockholmcenter, då vi ska äta på fin restaurang, shopping och mys på hotellet :) <3

 Och idag kommer Mattias föräldrar och ska fira mig också efter jobbet :)

 Är skapligt slut efter den här veckan :P Hade tänkt ta de lugnt i helgen, men det blir jobb båda nätterna. Så inge lugnt för mig heller ^^.  


Lägger in en bild från mig och älskling från i Lördags :)

Nu ska jag fortsätta jobba :)

Pusss, skriver mer ikväll ;)


Vampyrer suger

Och nu blir det "Vampyrer suger"






idol

Nu sitter vi och kollar på Idol :D


Jag, Mattias och Stefan.

Idag har det vart fler folk här och firat oss, och vi har fått fler presenter, tack alla! :)
Ska skriva mer sen när jag har tid vad jag har fått :)

Nu är reklamen slut!


Helt slut

Är helt slut i hela kroppen just nu, har vart en trevlig dag, men nu är jag helt slut. Nu blir det sägen, godnatt! :)

Puss


Fler kort

Lite fler bilder från helgen ;P

Stefan

Haha, melinda sönos och min&Mattias kudde

Fråga mig inte vad jag gör ;P

Puss på Melinda <3

Lite köksfest ;P

:)

Mattias

haha bara jag som vill vara med på kort ;P



Haha jag på krogen :P

Jag och söta vickan :)


19 år!


Jag & min tvillingbror Stefan

haha inte så bra bild, men fixade ihop nått snabbt, sitter på jobbet nu ska fortsätta jobba :P


Presenter

Mina fina presenter från mina vänner!



Blommor från Amanda och Ewe
Vin från Emelie H

Skor från Ida

Choklad från Amanda och Ewe
Cigg från Amanda och Henri

Ljus från Bettan, Vickan och Melinda

Tack mina sötnosar! :)

Nu ska vi går och göra lite korv med bröd sen blir det duschen :)
Längtar till imorgon då jag blir 19 år! :D
Efter duschen blir det nog kolla lite på tv, sen sängen om man ska orka upp och jobba imorgon :P

Puss och godnatt !<3



Tårta och städning

IDAG HAR VI HAFT FULLT UPP! Har inte haft tid att tänka ;P haha. Nej men först när vi vakna var Amanda, Henri och Stefan kvar hos oss för dom hade sovit hos oss :) Så vi umgick med dom till kl 4 när dom åkte hem, sen åkte vi och slängde i oss hamburgare. Sen åkte vi till Willy och storhandlade till imorgon och på Tisdag.

Så när vi kom hem satte jag igång med tårtorna, tre stycken vart de =)

haha, ser goda ut tycker jag ;P om man tar bort grädden ;)

Mattias tog hand om städningen medans jag fixa tårtorna.

Vardagsrummet

Bordet brukar i vanliga fall nte stå där, men vi har tagit fram det nu pga att de kommer så många imorgon hit och fikar :)

..

Dannes rum :)

Vårt mysiga sovrum



Fest med dom bästa

Det vart fest med dom bästa igår! Hade födelsedags fest och den vart jätte lyckad tycker jag :D Massa trevligt folk!

Det vart inte allt för mycket kort, eftersom min kamera dog, så alla som var med vart inte med på korten, men det vart några iaf,  :)


Jessica, Vickan och Sofia

Melinda

Peter och Mattias och Ersson i bakgrunden :P

Jag och Mattias

Dennis och Henrik

Jag och Vickan

Amanda och Jag

Jag och Ida

Jag, Erika och Ida

Amanda och Jag

Jag & Erika

Sofia och Vickan

Sofia, Vickan, Amanda, Jag och Erika

Jag och Jessica

Jag och Mattias

Nu får det räcka med kort. Efter vi vart hos mig&Mattias gick vi alla ner till krogen och dansa.

Jag fick oväntade presenter också :D Vart jätte glad, jag fick: En vinflaska, blommor&choklad, ett på skor, två ciggpaket, massa ljus som luktade gott, och lite mer små saker. :) Kommer bild på de sen (Y) Tack alla för en perfekt kväll! :D


Jobba ikväll

Har handlat, städat, gjort mat och fixat efter jobbet. så nu sitter jag och tar det lugnt ett tag, snart ska jag fixa mig lite för ska ner till Kingen och jobba inatt. Får se hur det går nu då :) Känner mig inte alls taggad inför det här egentligen, men måste väl!

Inte på så bra humör heller så orkar inte skriva.

Längtar iaf till imorgon, när jag ska ha fest :D


kläder/skor

Nu har vi firat pappa, han fick två t-shirts av mig & Mattias :) Sen hitta mattias en jätte snygg jacka som han köpte ;)

Hämtade ut mina nya skor idag också (y)



Han har klippt sig också (y) snygging! <3


Skorna jag hämtade på posten

Nya skorna och nya linnet 

andra klänningen

Bakifrån 

Tredje klänningen

Sidan 

Mattias kom med på ett kort också :P


 

Grattis pappa

var nyss upp på stan med Natalie och kollade om det fanns mer biljetter till krogen i helgen, men det var såklart ingen som var där. :/ jag har redan, men ska fixa till några kompisar, så blir upp en snabbis efter jobbet ockå. Efter jag kollat de ska jag följa  med mattias till frisören, han ska klippa sig, får se hur det blir ;P Sen ska vi till OK och hämta ut mina skor som jag har beställt (y) Sen ska vi in och kolla om vi hittar någon present till min pappa som fyller år. Så vi ska dit och fira honom också. :)

jag måste förslka komma på vad jag ska köpa till min tvillingbror också, jag hade bara tänkt på att det var jag som fyllde år, så kom jag på att Stefan fyller då också ;) Haha, är inte så smart. 

Längtar tills på Lördag.. när jag ska ha min fest, många av mina kompisar kommer, så blir det utgång sen :)

På fredag ( Imorgon ) blir det ingen utgång iaf, eftersom jag ska jobba på kingen då, önska mig lycka till.. Det kan jag behöva :P   

nej, nu är lunchen slut och jag ska fortsätta jobba.

Puss 


Färg i håret

Nu sitter jag med hårfärg i håret, får se hur det blir när jag är klar :)

När jag var på stan med Emelie köpte jag äver ett nytt linne och två klänningar :) Kommer bild på de sen också!


Upp mot stan

Nu slutar jag jobbet, och ska upp på stan och möta upp Emelie Ahlin för att ta en fika :) Mums och mys :) Hörs senare!

Festbild på mig och sötnosen :)

Nu ska jag börja plocka undan!


RSS 2.0