Onsdag

Igår var jag på ett grymt gympass med Anna och Elsa. Dock känner jag av handleden mer och mer, vill ju kunna göra alla övningar :( 
Efter gymmet åkte jag och handla och sen kom mamma med syskonen över på fika och firade Mattias. 
Idag har vi vart till Ersson och fikat och firar honom för han fyller år.. Mycket födelsedagar nu :D hämtade sen upp stefan som ska sova här ikväll. Precis kollat tallang och tunnelbanan. 
Puss och hej


Middag

Trötter som vanligt ;) Men ska göra ett tappert försök till att blogga. Igår fyllde min fina älskling år, Mattias vart 26 år och det firades med besök av hans släkt och vänner så var fullt hus hela dagen. Var väldigt trevligt, fikade och snacka skit. Mattias vart nog väldigt nöjd med alla sina julklappar! STORT GRATTIS ÄLSKLING! <3
 
Bjussar på en vääääldigt gammalt kort från 2009.
 
Vart sent innan vi kom i säng och sen hade vi väldigt svårt att sova.. så trött var man i morse. Men jobbdagen har gått väldigt bra idag, den har flytigt på. Efter de åkte vi till gymmet och mötte upp Elsa och Anna och gymmade en timme innan vi åkte till dem och vart bjudna på god middag. Drack lite te och hade en trevlig kväll.
Nu har jag precis kollar farmen och Mattias ligger och sover här bredvid mig ;) Jag ska faktiskt gör mig i ordning nu också för att sova. puss och godnatt
 
 
PS! håller på att smygkollar på hus på hemnet... jag är så suuugen!
 

Ansiktsmask

 Idag har jag vart ner till stan och gjort lite ärenden, köpte även med lite fika hem tills imorgon då min älskling fyller år. När jag kom hem gjorde vi mat och storstädade lägenheten, nu är det så fint så! :) Sen kom Ida över på lite te och skitsnack, alltid trevligt!
 
Har även haft sån där läskig ansiktsmask på mig idag, gjorde ont som satan att dra bort den. Gjorde ju en tabbe också.. precis när jag satt på den kom maten vi beställt, och masken vart stel så kunde knappt röra ansiktet och var svårt att äta, fick äta småbitar :P
 
Doschat och nu kollar vi Iren huss.
 
Snyggt va? ;D
 

Olearys

Hade en riktigt kul kväll igår, först följde Camilla med mig hem efter jobbet och bytte om och hade på lite smink. Sedan gick vi till Olearys där vi mötte upp de andra på jobbet. Spelade först bowling och tro det eller ej, men jag vann på vårt spel :D Jihooo! Sen gick vi upp och kökade god mat, var kvar och drack dör till halv ett innan vi drog till Kingen och dansade sista timmen. En väldigt kul kväll!
 
 

Vanilla sky

 DAGENS FILMTIPS!
 
 
 

Om det var möjligt

Kan man inte bara få somna och vakna upp i ett helt annat liv? 

Spinning med Elin

 Oj vilken hektisk dag, vart mycket som hänt på jobbet idag. Men det ska jag inte tråka er med. Efter jobbet var jag till gymmet och körde ett spinningpass med Elin. Hade redan sån träningvärk från tabatan i både rumpan och benen så var jobbigt att sitta på den hårda sadeln.
När jag kom hem så kom Mattias precis hem också och frestade med kebab.. så jaa, det vart väl det (precis efter jag tränat, inte bra!) Jag som vart till Ica och handlat efter gymmet också för att göra mat, men det vart ju bra det där med ;)
Nu har jag precis duschat och hängt lite tvätt och ska kolla på Farmen nu, puss och hej sålänge!
 
 

Måndag

 Oj vad klockan är mycket redan, känns som att den här dagen har gått väldigt snabbt!  Gick bra på jobbet idag, hade en på medlyssning idag så var lite nervöst, men det gick bra! Blir samma sak imorgon, ska även på intervju imorgon så lite spänd.:s
 
Efter jobbet var jag hem och åt och sedan direkt till gymmet och körde ett Tabata pass med Anna. Helt slut efter de! Hon körde verkligen på med oss, så inte förvånad om jag har träningsvärk imorgon, haha!
 
Bjuder på en bild från halloween.
 

Alla hjärtans dag

I fredags var det alla hjärtans dag och vi hade en riktigt trevlig kväll. När jag kom hem fick jag blommar och choklad av min älskling, sen gjorde vi lite mat och kollade på film. Mys!
 
 
Igår klippte jag både Mattias och Stefan på dagen, det tog ju ett bra tag. Duchade och fixade mig för på kvällen skulle vi på fest hos Camilla och Jocke. Ersson och Andersson kom hit först och gjorde oss lite sällskap innan Enoksson kom och hämta oss och vi drog vidare till Camilla och Jocke. Där vart det fest och det var himla roligt! Senare åkte vi ner till krogen och lyssna på Medina, dansade och hade kul. Var dock en tjej på krogen som var helt galen, trodde hon var ninja eller nått. Höll på och sparka folk och var allmänt störd, brottades med vakter gjorde hon också.
 
Ersson, Stefan och Jessica G sov sedan kvar hos oss så idag har vi legat och slöa i soffan princip hela dagen ><. Kollat på två rätt dåliga filmer också, hehe.
Städat undan och nu har jag och Mattias precis ätit toast. Mums! Vi var till Hemköp och skulle handla så sitter det fem småtjejer innanför dörren och "hänger" eller nått.. man undrar ju vad de folket har för liv. Kan man inte sitta hemma hos någon då? Bättre det än att sitta inne på Hemköp kan ju jag tycka :P Aja, nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra kväller. Imorgon är det ju dags för jobb igen.
Puss och hej!
 

Bokat!

 Idag har vi bokat hotell till vår 5 års dag! :D
Längtar redan... men en månad går snabbt! <3
 
 

Kväller igen

Igår vart en väligt lång dag på jobbet, jobbade 11 timmar. Gick jätte bra när jag var på jobbet, var lugnt och skönt.. det var först när jag kom hem och satte mig i soffan som jag kände hur trött jag egentligen var :P
Var och åt lunch med Emma och Josefin också på Köket i gränden, var trevligt!
 
Idag efter jobbet var jag till gymmet och mötte upp Emelie A, Elin och Elsa var med oss så gick vi på ett pass Core. Kändes riktigt bra i magen så imorgon kan jag nog ha träningsvärk ;)
 
Satt och kollade igenom gamla bilder och såg att det blivit ett mycket bättre resultat i ansiktet efter jag år roacutan mot acne. Ni ska få se skillnaden.
 
 
Innan
Efter
 

Spinning

 Imorse när jag vakna kände jag vilken jäkla träningsvärk jag hade i ryggen, haha det där passet jag körde igår lär ha gjort någon nytta iaf fast det inte kändes så då :P Idag har jag vart på ett spinningpass med Emelie A, känns riktigt bra i kroppen nu. Svettades som en gris ;)
Har haft superont i örat idag och hoppas verkligen inte att jag kommer få öroninflamation eller att jag ska bli sjuk nu igen, nej det vill jag verkligen inte!
 
Imorgon blir det en lång arbetsdag så ska lägga mig i tid inatt har jag tänk (får se hur det blir med det).
Har iaf precis duschat nu och kollat farmen, fyfan vilka nötter alltså, hatar redan Fikir.
Nu ska jag kolla tatueringar, är så suuuugen på en ny.. och vill ha en på armen.
 
 
 
 

Inge bra

 Gympasset idag var inte alls så bra, eller det var bra grunder och de förklarade hur man skulle göra rätt osv. Men blev inte svettig någon gång under passet förutom de sista minuterna.. också pga att jag inte kunde göra alla övningar på för min handled gjorde så jävla ont.. Jävla skit! Det där passet var dessutom till för typ bodybuilders så jag hoppar det i fortsättningen ;)
 
Aja, duscha iaf när jag kom hem och kollade nya 2½ men och nu blir det farmen på playen.
 
Bjuder på två bilder från Kreta 2011
 
 
Puss och godnatt!
 
 

Veckans planer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lilla Ossian

 I lördags var vi först till Hedemora och skulle kika när Danne körde 8 timmare race. Men när vi kom dit hade dom redan brutit så vi stannade och kollade lite när de andra körde.
 
 
Sedan åkte vi och hälsade på Magnus och Mia och jag fick äntligen träffa min nya kusin. Riktigt liten söt lillkille.
 
Både jag och Mattias höll Ossian.
Vart sedan kvar där ett bra tag, fikade och satt och snackade, var trevligt! Sedan åkte vi hem och kikade lite tv innan sovdags.
Idag var vi till Karlbo och hämtade min bil som vart på laddning, men när jag starta den vart det när strul med bilen så Mattias fick vara kvar och fixa det medans jag åkte och veckohandlade. 
Har gjort lite nya maträtter idag och tror det vart riktigt bra! Skönt att maten är klar nu för veckan. Har bokat gympass tre dagar den här veckan och sedan ska jag jobba över en dag så skönt att slippa tänka på maten ;)
 
 

The hunger games 2

 I fredags vart det filmkväll med tacos, Såg The hunger games 2, så jävla bra!!
 
 
 

Torsdag

Har gått bra att jobba idag, den stora snackisen idag både på jobbet oich hemma har vart om PH, om Jeppe som vann. Tänk vad underhållande ett sånt där program kan vara ;) Mattias låg och sov när jag kom hem så jag följde med Jessica och Emelie W på en promenad på 45 min. Var skönt att gå en sväng!
När jag kom hem gjorde vi lite kyckling i ugn och wockade grönsaker. Mums!
Har satt in alla kort som jag beställt tidigare också i de nya albumen. Fanns dock inte såna album som jag vill ha och har sen tidigare. Helt slut över allt, nu fick det typ bara såna album som man klistrar in bilderna själv. Köpte några album först.. men då visade de sig att storleken var fel på facken, så fick byta till ett par andra. 
 
Nu ser jag nybyggarna och sen ska jag se farmen på playen.
 
Imorgon är det fredag!!!! :D
 
Puss och godnatt
 

Bedset

Vårt nya bedset ska nu användas för första gången, snyggt blev det! :)
 
 

Skumtimmen

Sov så himla dåligt inatt alltså, vaknade till och från hela tiden.. och känt att jag vart kasslig ett bra tag nu, så när jag vaknade hade jag sån himla huvudvärk så jag ringde och sjukanmälde mig. Vart hemma hela dagen igen och mest bara sovit. avbokade mitt gympass idag också.. inge bra! Känner mig lite bättre nu på kvällen så får se hur man mår imorgon.
 
Har kollat på Skumtimmen idag, helt okej film.. dock lite utdragen ibland. 
 
 
 
Nu väntar jag på att PH ska börja, spännande. Ikväll blir det nog kul, alla gamla deltagare kommer tillbaka så det kommer bli kaos ;D
 

Thai

 Måndagen har vart jääävligt dryg.. mer går jag inte in på men kvällen vart väldigt bra. Pappa, Elin och Elsa kom över och åt lite mat hos oss, fikade sedan och kollade igenom en massa kort på datorn, vart mycket skratt! :)
 
Nu ska jag och älskling bara chilla framför tv:n resten av kvällen.
 
Juste... jag och Nina var upp på lunchen idag och åt thai..var tycker trevligt det med ;)
 
 

Helgen som var..

Då var det dags för uppdatering igen då, haha börjar bli dålig på det här ;)

I torsdags efter jobbet var vi till svärmor/far och vart bjudna på god mat. Snackade lite skit och kom inte hem förrän sent på kvällen.

I fredags vart det fest, hamnade på förfest hemma hos mig, Jessica, Emelie W och Malle kom förbi. Vart dans och skratt. Gick sedan ut på krogen och fortsatte dansa resten av kvällen. Mycket kul kväll!

 
 

På lördagen sen mådde jag inte lika bra.. fytusan vad jag mådde dåligt! Huvudvärk och seg. Mattias åkte iväg till Västerås och träffa en kompis så han vart kvar där över natten så jag bjöd över syskonen på filmkväll. Först på dagen kom Stefan över, vi hade bestämt att vi skulle ta en promenad, men jag var ju inte så pigg som sagt så jag stod över tyvärr. Han hjälpte mig istället och handla snacks till kvällen och så åkte vi och hämta lite öl. Sedan hämta vi upp syskonen så Amanda, Felicia, Viktoria, Joakim, Stefan och vår kusin Robert var med, var väldigt mysigt. Kollade på två bra filmer. Sedan sov några av syskonen kvar.

 

 

På söndagen kom Mattias hem, som jag hade saknat honom! När han är borta känns allt så tomt bara, vill alltid ha honom nära! <3

Helgen avslutades sedan med bio i Borlänge med Camilla och Jocke, såg Hundraåringen.. riktigt bra film den också.

 

RSS 2.0