Måndag

Det var ju ingen ide att tvätta bilen efter att ha vart ut och fira mormor i skogarna.. Bilen är helt skitig igen :( 
Iaf så har det vart en dryg dag idag, mycket arbete på jobbet och trött. Har även börjat förbereda inför medarbetarsamtalet som jag ska ha på onsdag, alltid lika nervöst och spänt. 
Nu ska jag snart sussa så jag är utvilad tills imorgon. 

 



Mormor 70 år

 På lördagen sen var jag och Mattias till hans garage och tvättade av bilen lite. Var så underbart väder så vi satte oss en sväng där ute i solen. Sen åkte vi till Lappens och åt god mat. Åkte sedan till mamma med syskonen och lekte lite med dom i lekparken. Sen kom Emma förbi en sväng på kvällen, hon hade lånat min bil under kvällen.
 
Idag har vi vart och firat min mormor som fyller 70 år. Har vart en väldigt trevlig dag med släkten. Jag och Emma gav henne en upplevelse i Stockholm, hon ska följa med oss dit i Maj och gå på en musikalteater, det vart hon glad över.
 
 

Tjejkväll

Har haft en perfekt helg! Känns som att jag hunnit med mycket kul.
I fredags var jag på fest hos Emelie F, hade en toppen kväll. Först åt vi lite god mat några tjejer hos henne och sedan vart det lite drickspel och fest. Kvällen avslutades med dans på kingen.
 
Vart tyvärr bara en bild från kvällen.
 

Tisdag

Idag har jag vart till vårdcentralen och tagit cellprover, bara vänta på förhoppningsvis bra resultat ;) på lunchen var jag, Maud, emma och Josefin upp till kingen och luncha, var mycket trevligt! 
Efter jobbet var vi till gymmet, körde ett kettlebellspass med Anna, elin och Elsa. Sen när vi var påväg hem ringer mamma och frågar om de får komma förbi. Så några därifrån kom förbi och jag klippte Joels hår. Vart lite fika också. Nu har vi precis ätit och kollar på kalla fakta. Sen ska jag få och lägga mig.. Så jävla trött alltså! 
Puss och godnatt från mig! :) 


Tacokväll

På lördagensmorgonen sprang jag och Mattias en runda på ca 5 km, jag höll på att dö som vanligt.. men jag klarade det och var himla nöjd när vi kom hem. Sen kom Amanda och Felicia förbi och snackade lite, skrev på lite papper inför Amandas praktik.. hoppas jag får reda på om Elin får praktik hos oss imorgon också.. lappen skulle tydligen vara inne nu redan på onsdag så lär ge henne ett svar också. Sen drog vi iaf och åt lite pizza med tjejerna innan vi körde hem dom. Åkte och handlade lite och sen kom Ida över en sväng och drack lite te, var trevligt!
Mot kvällen sen kom Camilla och Jocke förbi och åt lite tacos med oss och drack någon öl till, sedan fortsatt vi dricka och det vart en spontanutgång på natten sen. Gick till Kingen och dansade.
Mycket trevlig kväll och en väldigt bra lördag överlag :)
 
 
Idag har man inte vart lika kaxig, träningsvärk och bakfull... haha bra kombo xD
Aja, slöat typ hela dagen.. kollat lite resor och semestrar inför sommaren nu när jag äntligen fått reda på min semesterperiod :D
 

Mig äger ingen

I fredags efter jobbet åkte jag hem till Lotta och vart bjuden på god mat, fick mysa med hennes lilla bebis.. så otroligt söt! Fick lite Lottatid så vi prata igenom allt och inget, var en väldigt trevlig eftermiddag! :)
Köpte även ett nytt linne på H&M, 50kr = fynd!
 
 
När jag kom hem sen kollade jag och Mattias på filmen "Mig äger ingen".
 
 
 

Besök

Godkväll! 

Igår var vi till svärmor/far och lämnade Mattias bil som skulle på besiktning, stannade kvar där och fikade också.

Idag när jag kom hem från jobbet var Stefan hemma hos oss på besök. Pappa och Edith kom sedan också och fikade, trevligt som vanligt. Jag och Edith har bestämt att vi ska ut på krogen någon dag så det ser jag fram emot nu. När det roliga var över återstod de tråkiga, hänga tvätt och städa undan. Nu har vi precis sett Farmen och ska gå och sussa.

Puss från mig!   


Tratt

Ja men visst tänker jag köpa mig en sån här, haha eller inte. Alltså skulle aldrig förnedra mig själv att använda en sån där fånig sak. Lite kvinnlig vill man väl då endå vara!
 
DIREKTLÄNK!

FAKTA KISSTRATT

Vad: En tratt av plast som gör det möjligt för personer med vagina att kissa stående. Görs av flera olika fabrikörer. Allt om Stockholm testade Shewee. Ett annat märke är GoGirl.

Hur: ”Knäpp upp byxorna eller flytta på kjolen. För undan trosorna. Placera kiss-tratten försiktigt mot kroppen med utloppsröret riktat bort från kroppen”.

Hygien: Om man har tillgång till vatten och tvål kan man rengöra tratten direkt efter användning. Annars lägger man den i en påse och rengör tratten vid ett senare tillfälle. Diskmaskin går bra.
 
 

KISSTRATTEN - PLUS & MINUS

Plus:
+ Bra på äckliga toaletter eller om man vill slippa dra ner
täckbyxorna en kall friluftsdag.
+ Lätt att ha med sig i fickan eller väskan.
+ Enkel att diska.

Minus:
- Lite krångligt att pula in tratten under trosorna, särskilt
om man har strumpbyxor.
- Kräver träning, både fysiskt och mentalt. Det
är ovant att kissa stående med byxorna på. Ovant
att vara på herrtoaletten.
- Förvånade blickar och kommentarer från männen
på toaletten.
 
 
 
 

Kettlebells

Då har man precis lagt sig i sängen för att sova snart. Idag efter jobbet var jag till gymmet och körde ett kettlebellspass med Anna, Elin och Elsa. Var ett intensivt pass men det vart en hel del skatt också när man skulle försöka sig på "björnspring" eller vad det hette. Man skulle springa på alla fyra, med raka ben och armar och man såg ju ut som en ja jag vet inte vad.. man såg himla kul ut iaf :P
 
Jag och Mattias kom hem precis samtidigt, han hade vart och tatuerat sig och det vart så himla snyggt! Tror ni inte jag vart sugen på en tatuering nu? :( Hade ju en bokad tid imorgon egentligen men jag var tvungen att avboka den för jag kände att pengarna kan läggas på viktigare saker just nu,
 
Hur snygg? :)
 
 

Nytt

 Ny kläderna som jag köpte idag
 
 

Stockholm, 5 år

  Har haft en underbar vistelse i Stockholm med Mattias!
 
 
Vi bodde på ett mysigt hotell i centrala Stockholm, när vi hade checkat in på hotellet gick vi till SPA avdelningen där vi badade lite i deras pool och jacuzzi. Efter ett tag gick Mattias först in på massagen, han skulle bli chokladinpackad. Lät spännande. Sedan var det min tur. När vi kom därifrån började vi skratta och kunde inte sluta.. var så jävla kul! För när vi kom in i rummet och skulle bli masserade säger hon att vi ska sätta på oss någon plasliknande trosa.. och den var typ genomskinlig!! Ingen bra passform heller, så den åkte ju runt lite om den ville. Och där skulle vi ligga och bli masserade.. med endast den där på. Kändes lite obehagligt med det var skönt. haha!!
 
 
När vi vart på SPA gick vi tillbaka till hotellet där vi hade bokat bastu för privatbruk. Det var verkligen en överraskning, var ett lite rum och bastu och grejer, var väldigt mysigt! Trodde att det skulle vara mindre.
 
 
Efter bastun gick vi upp och fixade oss innan vi gick ut och åt på en god Texas resturang, var väldigt god mat!
 
Idag har vi vart på stan och kollat affärer, båda fick med sig lite saker hem.. ska visa bilder sen på vad jag köpt! :D
 
 
 

Bad grandpa

13 Mars firade jag och Mattias 5 år, hade en väldigt mysig eftermiddag/kväll. Beställde hem lite mat och hade en myskväll framför tv:n. Jag älskar dig hur mycket som helst Mattias! <3
 
På fredagen var jag över till Jessica där Emelie W, Malle och Johanna också var där. De skulle ut på fest på kvällen men eftersom jag skulle iväg dagen efter så var jag bara där en sväng. Var väldigt trevligt, tog mig någon öl där och snacka lite skit :)
 
 
När jag var påväg hem sen mötte jag upp min lillasyster Rebecca som följde med mig hem. Hon sov sedan kvar här och vi satte på en film. Var en skit rolig film som jag verkligen kan rekommendera.
 
 
 

Just nu

Status just nu; lyx på hotellet i Stockholm med älskling.




Nytt sofföverdrag

Nu är mina fingrar och händer helt slut.. fyfan. Har bytt ut överdragen till vår soffa till en mörkbrun färg. Det var tyngre än vad jag trodde ;) Fick ju ta isär hela soffan för att byta överdraget. Vart iaf väldigt bra! (y) Mattas kom hem nyss också, han har vart borta hela dagen och fixade klart bilen.
 
 
Före/Efter
 
Nu blir det efterlyst.
 

Tisdag

Hej på er, hoppas allt är bra mer er! Med mig är det OK, igår efter jobbet ringde Mattias när jag var påväg hem.. hans bil hade gått sönder, hjulet hade hoppat ur på nå vis :o Himla tur han inte var längre bort än skogsbo och att han inte körde i snabbare fart, min älskling <3
Bärgarn fick iaf komma och hämta honom, så jag åkte hem och hämtade lite arbetskläder åt honom och vidare till Karlbo till hans föräldrar där han fick plocka isär bilen medans jag drack lite te och snackade med hans mor och far. Vi vart även bjudna på pizza där (synda lite, men vafan man tackar ju inte nej till pizza :D ). 
Dagen på jobbet idag har gått rätt snabbt, och vilket underbart väder det har vart idag alltså! Super skönt, nästan sommarvärme ju. Efter jobbet åt vi lite mat och sen åkte Mattias iväg för att fortsätta med bilen och jag körde ett tabatapass här hemma. Nu har jag precis duschat och funderar på att ringa Mattias och höra när han kommer hem. Titta farmen sen slappa resten av kvällen.
 
Puss på er
 
 

Fyndhörna

 Kolla vilka fynd jag hittat på Nellys REA sida.
Har alltid lika svårt för att gå in på deras sida då jag bara vill köpa allt... det kliar liksom i händerna.
 
 

Födelsedag, Knivad, Fika

 Igår var vi först och tittade på ett par pjäksor som jag skulle köpa, de passade jätte bra vi så köpe dom! Har fått låna av svärmor tidigare men har fått lite ont i fötterna av dem, de har vart lite för små så nu känns det bra när jag har ett par egna.. hoppas det känns lika bra när jag använder dem i backen sedan. Men det visar sig nästa vinter, för nu blir det inge mer i år för min del.
 
Sen kom Emelie H förbi mig och vi fikade och snackade lite skit.. var väldigt längesen vi sågs så var verkligen supertrevligt att sitta och prata med henne ett tag.
När hon drog åkte jag och köpte present åt min lillebror och sen hämta jag upp Mattias och vi drog till mamma och firade stora killen som var 9 år. Vart bjudna på god mat där också.
 
 
Senare åkte vi hem och duscha och fixade oss innan vi drog till Andersson och parta lite. Vart lite mycket alkohol men det var ju tur vi var kvar där hela kvällen. Hade en grymt kul kväll, grillade där också. Vi sov kvar där så det vart bakishäng där idag. När vi var körklara sedan åkte vi hem och skrev handlingslista och städade undan här hemma. Åkte sedan och veckohandla och gjorde mat för veckan. Skönt att det är klart. Mattias åkte iväg och fixade min bil medans jag gjorde mat så vi vart typ precis klara med allt. Har även satt upp nya tavlan i sovrummet, vart fint!
Nu ska jag snart gå och lägga mig, puss och godanatt!
 

Eden och IRL

 Kväller igen och helgen är tyvärr slut.. ny vecka imorgon och då kommer jag bara längta till nästa helg då jag och älskling ska iväg till Stockholm.
I fredags var jag iaf till Ida efter jobbet och fikade lite, var mycket trevligt. Var kvar där i två timmer och sedan hade jag och Mattias myskväll framför två bra filmer. Kan rekommenderas!
 
 
 
 

Gofika

Godkväll! Har haft en väldigt bra dag, har vart fullt upp på jobbet men känns ändå som att mitt humör vart på topp! :)
Efter jobbet åkte jag hem och åt och sedan åkte vi till Enoksson och firade honom med fika. Var väldigt trevligt, stort grattis! När vi vart där åkte vi och hämtade upp stefan som ska sova här inatt. Precis kollat farmen och nu håller jag på att hjälpa stefan med cv. Har superont i fingret för skar mig igår när jag skulle skala potatis :( buhuuu


Västerås

Efter vi hade vart i Romme åkte vi hem och duschade och bytte om sedan vidare till Västerås för att fira Anna som fyllt 23 år. Där var det fest när vi kom och vart spelandes massa spel och dricka. Sedan drog vi till krogen och dansade resten av kvällen, hade en toppenkväll med mycket skratt :)
 
 
Idag åkte vi hemåt igen, men först var vi till Ikea och Jysk och handla lite. Skulle köpa ett nytt sofföverdrag men det var ju slut :( Så jävla typiskt.. de skulle inte få in nytt förren i maj någon gång. Vi köpte iaf på oss lite nya filtar och kuddar + nya tavlor.
Sofföverdraget har vi nu beställt på Ikeas hemsida så vi får leverans på den den 11 mars.
Köpte även en till lampa som vi jar satt på tvmöbeln.
 
 

Romme Alpin

Dags att uppdatera igen, i torsdags efter jobbet åkte vi till pappa och fikade och snackade lite skit.. vart kvar där lite längre än jag planerat så var bara hem och sussa typ när vi kom hem.
 
Efter jobbet på fredagen åkte jag och hämtade Elin, vi åkte hem till mig och drack te och åt popcorn, hade en väldigt trevlig kväll! Mattias var till Karlstad och hämtade ett vardagsrumsbord som vi köpt, vart väldigt fint och passar vårt vardagsrum. Vi la oss sedan i soffan och skulle se tv, vi båda somnade där.. haha, alltid lika besviken när jag vaknar för att jag inte fått sovit i vår sköna säng ;) [Bild på bordet kommer sen]
 
På lördagen gick vi upp tidigt för skulle till Romme Alpin med pappa, Edith, Elin, Elsa, Stefan, Joakim, Fredrik och hans tjej. Var mycket kul! Dock var backarna inge bra, tösnö gör sig inge bra när man ska åka slalom.
 
 

RSS 2.0