Enough - Jennifer Lopez

Har precis vaknat, vart en riktigt sovmorgon idag :) Ätit lite tacos och nu funderar jag på att plocka undan lite här hemma, (om jag har ork), haha!
Igår vart vi hundvakt åt Simba, så han ska hem ikväll, kul att ha han här en sväng! Ida och Anders kom förbi igår kväll och vi hade lite filmmys, vi kolla på filmen Enough, var jätte bra film!



Var en super bra film!

Enough handlar om Slim (Jennifer Lopez), en ung kvinna som genom en slump träffar drömmannen Mitch (Bill Campbell) som hon faller för, flyttar ihop, gifter sig och får barn med. De lever det lyckliga livet i en trevlig förortsidyll där ingenting kan gå fel. Men så en dag dyker det upp ett underligt meddelande på makens personsökare och Slims lyckliga värld slås i bitar när hon får reda på att det är makens älskarinna som lämnat meddelandet.
På en gång byts den trygga tillvaron ut mot vad som närmast kan beskrivas som fångenskap under makens hårda styre. Han fortsätter träffa andra kvinnor och anser detta vara sin rätt som make, och att Slims ända rättighet som kvinna är att ta hand om hushållet och hålla tyst. Gör hon inte som han säger tar han till våld.

Slim bestämmer sig för att fly fångenskapen och ta sin dotter med sig, de reser kors och tvärs över landet, hela tiden jagade av makens utsända hejdukar. När det blir dags att på officiellt vis avgöra vårdnaden av dottern kan Slim inte längre fly utan måste själv stå upp för sig själv mot maken. Och på samma gång ta i med hårdhandskarna.
[resension tagen från dvdforum.nu]



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0