Förnedring?

De första filmerna av American Pie tycker jag är bra, men sen spårar dom ju bara ur. De första filmerna har ju iaf en handling, medans de här sista filmerna bara fokuserar på så mycket naket som möjligt. Tycker det är så förnedrande mot kvinnorna, dom framställs ju som ”lätt på foten”, slampor och ja, jag vet inte vad. Dom har ingen talan alls, dom går med på vad som helst. Det skulle ju aldrig vara tvärt om i en sån här film, som ex. ett tjejgäng med normala kläder går till en krog där det är en massa lättklädda killar som dansar runt strippstång osv. Tjejerna står och planerar med varandra om vem det ska få. Hm. Nej, inte troligt.



Det är inte bara i American Pie filmerna som det är såhär såklart, nu för tiden så går det ju nästan inte en enda film utan att det är en naken kvinna i den. Vet inte varför det är så, om det är de som säljer mest eller hur det är?

Inte konstigt att samhället blir som det blir, tjejerna utspelas ju som mycket mindre värda.
Men jag säger inte att det alltid är såhär, men tycker bara det blir mer och mer av det här.

Sen så är det oftast tjejer som visas halvnakna i filmer som ser jätte bra ut, stora fylliga bröst, platt mage, perfekta kroppar osv som visas, så det är inte så konstigt att ungdomstjejerna vill se ut så, de flesta vill ju se ut som filmstjärnor och modeller. Pga det blir det mycket mobbning och bara mer och mer vanligt att plastikoperera sig.


Kommentarer
Postat av: Mathilda

håller med dig till max!! Spårar ur totalt, överdrivet och äckligt tycker jag. Det är inte ens bra/kul att kolla på... Sjukt!!!

2011-03-30 @ 13:03:54
URL: http://thiildiiss.blogg.se/
Postat av: alexandra

de må vara en aning förnedrande,men nu kommer de göra en film med orginal skådisarna, vilket jag tror kommer bli jättebra, de tre första filmerna är ju de enda som är någelunda okej liksom :D

2011-04-01 @ 01:37:16
URL: http://mittgbg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0