AfterWork/Ikea osv..

After Worken i fredgas var grymt kul! Först efter jobbet vart det några som hade föredrag om statistiken för hur företagets kunde är nöjda osv. Sen vart grupparbete, drack lite champagne. Sen mötte vi alla våra respektive utanför Köket i gränden där det vart god buffe och dricka. Var jätte trevligt. Var en trubadur där och spelade också. Några får jobbet var upp och sjöng också, jätte duktiga! :)
Vid tio gick de som var kvar upp till trapper och tog oss en öl sen gick jag, Mattias, Moa och Daniel till Star och dansade. Avslutade kvällen på America pizza innan vi gick hem.

På lördag morgon åkte en sliten Emelie och Mattias till Västerås för att kika Ikea och massa affärer. Hittade en massa igentligen tråkiga saker att lägga pengarna på, men det kommer bli grymt snyggt när det är klart!!

Köpte två snygga lampor som vi ska ha i hallen.


Två stycken lampor som vi ska ha i kökstaket.. (när vi kom hem så upptäckte vi att ena lampan var sönder, så vi ska tillbaka till västerås idag och byta ena.)

Köpte ett nytt toalettlock

Köpte massa nya ljus och tvättkorgar

Ny diskho massa rör och ny vattenberedare

Köpte nya bänkskivor, skit snyggt kommer det blir, vi ska ha en bänkskiva över hela och göra hål i den för diskthon, svårt att förklara, men ni får se när vi är klara ;)


Köpte även nya dörrhantag och lite småsaker. . Gick på runt 6000kr igår, men vi fick himla mycket för de pengarna och vi är nöjda, känns som vi kommer någonstans nu i lägenheten!

Nu är iaf Danne här och dom håller på att kolla på våran spis på nå uttag, om det är rätt som vi vill kommer vi nog hämta hem en ny spis idag också från elgiganten i västerås. Hoppas det funkar, då kommer det bli riktigt bra!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0