Movies

 

Igår var ju Moa hos mig och kikade på film, vi såg på Fish tank. Tyckte den var väldigt bra förutom lite långdragen i mitten av filmen och ett riktigt dåligt slut var det!!!!  

 

Handling från tankaner.com:

 

Mia är en stökig 15-åring som bor med sin mamma och jobbiga lillasyster. Hon har stängts av från skolan och är utfrusen av sina vänner. Hennes mamma, som själv var ett barn när hon födde Mia, kan inte riktigt ta på sig föräldraskapet på grund av sin egen förlorade ungdom och bryr sig ofta mer om sina egna pojkvänner och fester än döttrarnas välmående. Men in i deras liv kommer en ny man – Connor - som är rolig, charmig, snygg och bryr sig om dem alla.Till och med Mia börjar öppna sig för honom.

 

 

Sen kollade jag på The Woman i förrgår, handling från tankaner.com:


Hon är den sista överlevande medlemmen av en våldsam klan som har strukit omkring på USA:s nordöstra kust i årtionden. När hennes sista släkting dödas i en strid med polisen lämnas hon ensam, allvarligt skadad och sårbar. Hon blir ett alltför lätt byte för en av ortens jägare, den framgångsrike småstadsadvokaten och allvarligt störde familjefadern Chris Cleek. Med sin skruvade världsbild bestämmer sig Cleek för att ta sig an ett vansinnesprojekt - att fånga och "civilisera" kvinnan. Det är ett beslut som snart kommer att utsätta såväl Cleek, hans familj som kvinnan för livsfara.


Tyckte att filmen var rätt bra, ingen jätte höjdare, men helt okej, däremot tyckte jag inte alls om slutet på denna film heller.... :/

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0