Lördagen

På lördagen ringde klockan kl 9 och det var bara att gå upp och fixa sig. Sen drog vi till Kalrskoga och kika på TTA. Vädret var inte det bästa men regnet höll sig borta iaf. Var spännande under racet som Danne och dom hade iaf, då kände man någon och kunde hejja. De kom 8 och jag tycker det var bra! :)


Vinnande bilen till vänster och Dannes bil till höger



När vi kom hem var vi hemma en sväng på en tjugo minuter innan vi satte oss i bilen för att åka till Horndal och kika när pappa och hans band spela. Då ringer Moa och frågar om vi ska med och festa ikväll, ja men visst säger vi och så följde dom även med till Horndal och kika. Tog ett tag innan vi hitta rätt, haha men tillslut kom vi fram och vi hann se de sista låtarna iaf. Sen var det reaggie efter som skulle sjunga. Kika lite på de också innan vi åkte tillbaka till stan.



Vi åkte hem till oss sen och fixade oss innan vi började dricka lite och sedan gick vi till Kingen och dansa. Mycket trevlig kväll, även kvällen där slutade i lite tjafs, men det börjar väl tillhöra festkvällerna vid det här lagret kanske? Haha, jaja, mycket trevlig kväll var det. Avslutade med en pizza på American. :)


Jag och Moa fixar oss medans det står två fjortisar bakom oss ;) Hahaha




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0