Rasism

Blir så irriterad när jag läser på fb eller internet överlag om rasism och hat. Det är de folket som säger att man är rasist för att man äter en pepparkaka, eller har en sverigetröja på sig. De folket som ej vill vara i kyrkan på skolavslutningar som är rasistiskt. Det är dom som letar fel i samhället och som tänker på sådant.

Det är dom som ger invandrare mer bidrag, gratis tand- och läkarvård, gratis körkort som är rasister. Det är dom som gör skillnad mellan oss människor!

Vi är så många i Sverige som inte har den hjälp som vi behöver, jag tycker självklart att vi ska hjälpa en familj som kommer till Sverige i behov av hjälp. En familj som kommer från krig eller fattigdom. Självklart vi ska hjälpa dom med mat och husrum. Även ska dom ha hjälp med språket och jobb. Men sen finns det en sån stor procent som ej vill utnyttja detta. Vill inte jobba, bara leva på bidrag, utföra största delen av brott osv. Det är de som stör mig, att dom sedan ska få hjälp med bidrag och ha bättre mat i fängelset än vad skolorna har känns inte okej. Skicka ut patrasken som utför grova brott till sitt eget hemland, där kan dom få ett riktigt straff för vad dom har gjort. Tycker vi istället kan lägga våra pengar på bättre mat i skolorna, bättre utbildningar, bättre vård, bättre pensionshem, mer forskning osv osv osv…

Alla är inte rasister för att man röstar på ett visst parti, man vill bara ha en förändring.

Jag säger inte att vi ska skicka hem alla utlänningar som sagt, tvärtom, vi skulle aldrig klara oss utan dom heller. De bästa läkarna är procentuellt utlänningar, de är många av dem som tar jobben som vi slöa svenskar inte vill ha. Finns så mycket man kan bolla fram och tillbaka angående detta. Blir förbannad på folk som skriver att rasister beror på dålig vetskap osv. Det finns olika sidor med allt!

 

 

Kommentarer
Postat av: Stefan

Så du blev också inspirerad att skriva om detta efter alla störande diskussioner? Håller med om de mesta men vill bara säga att alla invandrare inte kommer från krig, finns många som flyttar hit från norden, USA och andra fredliga europeiska länder. Dessutom: "utföra största delen av brott osv. Det är de som stör mig, att dom sedan ska få hjälp med bidrag".. det är knappast utlänningar som begår brott och sitter i fängelse som får bidrag. Men bra skrivet :)

2013-11-21 @ 17:52:29
URL: http://www.stefann.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0