Bosatt på BB

 Då tänkte jag göra en uppdatering på allt som hänt sedan sist.. var ju ett tag sen nu. Vår älskade lilla bebis har nu kommit till världen och de började inte lätt heller.
Fredag den 12:e juni jobbade jag sista dagen för att sedan ta helg och gå på semester fyra veckor innan det beräknade födelsedatumet. På lördagen vaknade jag upp på morgonen och känner att vattnet har gått (eller har jag kissat på mig) haha, det var min första tanke!! :') Åker in till förlossningen och de var också osäkra på vad det var, de skickade hem oss och sa att vi skulle avvakta och se om det fortsatte över helgen och det gjorde de. Så vi åkte tillbaka på måndagen och tog nya tester och de visade sig att det var vattenavgång och de beslutades att vi skulle starta förlossningen dagen efter. Så tisdagen åkte vi in och påbörjade förlossningen kl. 08.00. Första riktiga värkarna kom någon gång på onsdag morgon vid 04.00 tiden. Vår lilla kille kämpade sig sedan ut till oss kl 13.23  på onsdagen den 17/6. En månad för tidigt kom han och var ändå så stor och proportionerlig. Han vägde 3000 g och var 48 cm lång. Fick ha honom på bröstet en snabbis och sen tog de med honom bort och hjälpte honom med andningen, han fick lite motstånd för att lungorna skulle komma igång. Allt gick bra och vi vart sedan förflyttade till BB där vi trodde att vi skulle få vara någon dag och sedan komma hem, men så vart inte fallet. Var först på BB en vecka för han fick gulsot som kom och gick, den vägrar ge sig, kommer tillbaka hela tiden. Pga gulsoten så blir han slö och har inte tillräckligt med energi för att amma sig mätt så vi har haft sondmatning. Fått besök av både min och Mattias familjer, fick super fina presenter också :) Vi fick åka hem en dag över dagen bara och det var så underbart att få komma hem. Fick lite mer besök då också av familjerna och det var väldigt trevligt och uppsakttat av oss. Ångesten kom när vi sedan skulle tillbaka till Falun. Nu har de skrivit över oss till Neo-avdelningen för vidare behandling av lilla Thilo. Han har nu fått urininfektion som han får dropp med antibiotika för. Antagligen det som gjort att gulsoten inte ger sig heller. Men de räknar med att vi blir kvar minst 10 dagar till nu för behandling av infektionen.
 
Här kommer en drös med bilder;
 
Vår finaste lilla prins <3
Här får alla hålla honom en efter en och Thilo är så lugn så, nöjd kille hos alla sina släktingar.<3
Inte en jätte snäll pappa som omringar sin son med vuxen-godsaker ;)
Vi fick permission en dag också och fick åka hem några timmar. Hur skönt som helst!
Väl tillbaka till sjukhuset har vi solat i UV lådan en hel del vilket Thilo inte var helt förtjust i. ;/
De drog bort sonden så han var helt röd på kinden :'( Sen ligger han och steker till höger ;*
Han har nu öppnat ögonen ockå och det är det inte många som sett ännu då han vart så sliten.
Gick förbi fiket utanför sjukhuset och tog en glass i solen, liiiite kan man väl så njuta av sommarsolen när den väl kommit.
Tycker det är så otroligt jobbigt att se vår älsking med såhär många grejer på sig. Han tycker inte alls det är kul, kablar och mössor som åker ner i ansiktet osv. De är inne och sticker honom och tar prover var och varannan time dygnen runt känns det som och stackarn är ju helt försörd. :( HOPPAS HOPPAS verkligen att han blir bra snart så vi slipper allt det där. <3
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Så fin liten kille! :') Thilo passar han bra! Johan berättade det du sa till honom. Hoppas han blir bra snart :( Kram.

2015-07-01 @ 13:03:50
URL: http://emeliewahlund.se
Postat av: Anonym

Styrke kramar till er alla tre.

2015-07-01 @ 13:42:22
Postat av: eva

Hej!
Hoppas allt går bra, så ni snart får komma hem. När allt har lugnat ner sig ska jag hälsa på er.
Å. Söt han är.
Kram moster eva

2015-07-01 @ 19:38:31
Postat av: eva

Hej!
Hoppas allt går bra, så ni snart får komma hem. När allt har lugnat ner sig ska jag hälsa på er.
Å. Söt han är.
Kram moster eva

2015-07-01 @ 19:53:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0