Fredag

Gokväller, 
Var tvungen att knäppa ett kort på vår sötnos igår morse när han låg och sov så sött <3 Där har han flyttat över till sängen. Brukar flytta över han från spjälsängen till sängen vid fem-sex tiden då han vaknar för då är han trött på att sova själv och svårt att lägga tillbaka honom. 
STORT HJÄRTA

Igår var det dags för babymassage igen och jag förberedde så åkte dit i god tid så vi skulle få en nöjd kille när de väl började men det funkade inte den här gången. Han var jätte trött så ville inte ha någon massage. Kunde massera ryggen en snabbis iaf :) nästa vecka är sista gången men ska försöka fortsätta köra hemma själv sen för tror det är bra för honom när han väl är på humör. 
La han i bilbarnstolen och gick runt så somna han på 10 sekunder 

Imorse tog Thilo en selfie. 

Idag var vi ut till Mattias jobb och hälsade på en sväng. Det var kul att hälsa på pappa tyckte Thilo. 

Thilo har ju haft svårt med att lyfta på nacken, eller har det fortfarande när han ligger på mage. Så nu har vi fått låna Tildes gamla kudde som hon hade för att träna nacken och den funkar verkligen jätte bra. Thilo kunde ligga mycket längre på mage nu utan att bli arg. Och lyfte mycket på huvudet, så bara fortsätta träna nu så kommer han kunna det där sen. Så fort han får koll på nacken och armarna så tror jag han kommer börja åla sig framåt. Han är otroligt stark i benen och sprattlar hela tiden så tror de kommer gå fort sen. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0