Massa lek

Igår var jag och Thilo på en promenad ner till stan med Josse och Wille på förmiddagen. Var trevligt, köpte en tröja till Thilo. 
Kollat på den länge så nu fick den äntligen följa med hem. 
Satte oss sedan och gav dom lite mat och Thilo kröp runt, tror han fick all uppmärksamhet på stan bland alla gubbar och tanter som gick förbi. Haha! 
Påväg till rulltrappan hela tiden
På eftermiddagen åkte vi till Fors och hälsa på Emelie, Elsa och Linnea. Mattias hade stoppdag så han kom hem senare så passade på att fara runt då ;) vart bjudna på kyckling och ris hos dom och Linnea åt så fint så, Thilo däremot bara klaffsa runt med allt, tror allt låg på golvet tillslut.... Suck ;) 
Linnea och Thilo 

Imorse tog vi vagnen och handlade och mötte sedan upp Lotta och Leia vid lekparken, tog även en sväng till skateparken. En mycket trevlig förmiddag och skönt att vara ute så mycket idag. Tog sedan en promenad och Thilo somnade i vagnen. Perfekt förmiddag innan babysimet så vi gick till sedan. 
Leia och Thilo
Leia skulle sedan hålla i Thilos vagn när vi gick och gick och prata med honom, hon kallade honom sötnos fler gånger, så otroligt sött ;')

Var sista gången på babysimmet idag men vi ska vara med på steg 4 som blir till hösten sen. 
Duktiga killen badade i stora poolen idag också, den kalla och Thilo frös så mycket så han hade blå läppar och skaka, fryslorten. (Var bara där en kortis) Var skönt att gå över till varma badet sen. 
Nu ska jag kika lite tv sen sova, puss och godnatt 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0